Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
nbence94
üzenetére
nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki

@czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em

nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest