Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Írnék pár dolgot, amiért egyre csalódottabb vagyok az Apple-ben. Sokáig kinlódtam az androiddal, míg el nem határoztam magam és befektettem egy ipad mini retinába. Évek során felvesz az ember pár szokást és kialakaul, hogy mire is használ egy tabletet. Én mivel 24 órázom a munkahelyem multiplayer-ben szoktam játszani amikor időm engedi. Nos a kedvenc játékom úgy ahogy van egy talicska fos ipad-re. Kidob minden meccsből. Itt elgondolkozik az ember a vásárlás utáni első héten. Miért lehet ez? Hiszen ez egy 140.000 Ft-os ipad!! Sebaj biztos frissítik a fejlesztők hamar! Ez volt egy fél éve, azóta is ugyanolyan. Ki hinné, hogy pont ios-ra szarják le ennyire? Oké ezt a fejlesztők kúrták el, vagy mégsem? A másik a filmezés. Melyik idióta találta ki ezt az itunes-os megoldást?? Ha pl. haveromnál vagyok és szeretnék rá másolni valamit, kérjem meg szépen, hogy előszőr tegye fel az itunes-t? Kész röhely!! A mások, hogy az app store egy rakás fos. Laggol a letöltés, csak penge wifi mellett kezdi el e töltést, de még van amikor ilyenkor is feladja "Alkalmazás nem tölthető le" címszó alatt. Most meg egyátalán nem tudok letölteni semmit az áruházból. Ráböknék a felhőre, forog vagy kettőt és kész. WTF? Most ez megint milyen hiba? Továbbá vannak laggok, érdekes Anomáliák amit az ember nagyon nem várna el egy felső kategóriás 140.000 Ft-os Tablettől. Javítsatok ki ha tévedek? Hallani ezt azt az Air 2-ről is, rezeg a hangszórója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- ASUS notebook topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- World of Tanks - MMO
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest