- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
Írnék pár dolgot, amiért egyre csalódottabb vagyok az Apple-ben. Sokáig kinlódtam az androiddal, míg el nem határoztam magam és befektettem egy ipad mini retinába. Évek során felvesz az ember pár szokást és kialakaul, hogy mire is használ egy tabletet. Én mivel 24 órázom a munkahelyem multiplayer-ben szoktam játszani amikor időm engedi. Nos a kedvenc játékom úgy ahogy van egy talicska fos ipad-re. Kidob minden meccsből. Itt elgondolkozik az ember a vásárlás utáni első héten. Miért lehet ez? Hiszen ez egy 140.000 Ft-os ipad!! Sebaj biztos frissítik a fejlesztők hamar! Ez volt egy fél éve, azóta is ugyanolyan. Ki hinné, hogy pont ios-ra szarják le ennyire? Oké ezt a fejlesztők kúrták el, vagy mégsem? A másik a filmezés. Melyik idióta találta ki ezt az itunes-os megoldást?? Ha pl. haveromnál vagyok és szeretnék rá másolni valamit, kérjem meg szépen, hogy előszőr tegye fel az itunes-t? Kész röhely!! A mások, hogy az app store egy rakás fos. Laggol a letöltés, csak penge wifi mellett kezdi el e töltést, de még van amikor ilyenkor is feladja "Alkalmazás nem tölthető le" címszó alatt. Most meg egyátalán nem tudok letölteni semmit az áruházból. Ráböknék a felhőre, forog vagy kettőt és kész. WTF? Most ez megint milyen hiba? Továbbá vannak laggok, érdekes Anomáliák amit az ember nagyon nem várna el egy felső kategóriás 140.000 Ft-os Tablettől. Javítsatok ki ha tévedek? Hallani ezt azt az Air 2-ről is, rezeg a hangszórója?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Végre tudjuk, hogy mikor jön a Gothic Remake
- További aktív témák...
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest