Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Na, erről lemaradtam, köszi! Gondolom sok új dologra nem lehet számítani az Zene appon kívül...
Ahelyett, hogy a millió bugot foltoznák és hasznos funkciókat adnának az OS-hez, nekik muszáj volt zene streamelő szolgáltatást csinálni, ami közel 2x annyiba kerül mint a Spotify és semmivel se tud többet nála, sőt.
-
ZS3NI
őstag
Hi!
Milyen adblockert ajánlotok? Most vettem meg az ipad air2-t anyámnak születésnapjára, és kicsit fel akarom turbózni. Nagyon nem szeret reklámokat olvasni.
Kell hozzá JB?Milyen appokat ajánlotok ipad airre amúgy? Csak android fronton vagyok képben.

-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Azt mondtam, akkorra várható, viszont az Apple bejelentette tegnap, hogy 30-án érkezik az Apple Music a 8.4-el együtt.
-
Ragnar95
félisten
válasz
csipszikutya
üzenetére
Home+powert tartsd nyomva az alma logóig, ha ez nem segít, akkor restore, majd újként beállítás, ha ez sem, akkor szerviz.
-
csipszikutya
senior tag
sziasztok!
ipad air. 2 napja folyamatosan meleg a készülék, a képernyö jobb oldala is érezhetöen meleg. hátulja sima netezéstöl is olyan forro tud lenni, hogy kellemmetlen a kezemnek. nincs napom, szerencsrére a szoba is kellemes höföku...
a hiba azután jelentkezett, hogy vasárnap este streamet néztem (twitch) de bealudtam és nem kapcsolta le kijelzöt miután vége lett a szreamnek (mindig lekpcsolt elötte). szoval 7 órán át folyamat ment a képernyö és azóta meleg, forro.
bezártam minden appot, twitchet letöröltem, kikapcsoltam 2 orára, hogy hüljön vissza, de bekapcsolás után, 0 alkalmazzással is csinálja.
vissza állítottam egy 2 hetes mentést tegnap, de nem szünt meg a hiba...
merülni az átlagostol jobban merül.
beállításokban a használat menüben, ha békén hagyom, nem számolja, hogy csinálnék valamit. ( mire ezt bepötyögtem rajta 2%ot merült)tipp? vagy szerviz?
köszi
-
bok92
addikt
válasz
univerzita
üzenetére
Az gyakorlatilag csak arra jó, hogy az App elhagyása nélkül megtudsz nyitni egy másikat, de valódi multitasking csak az Air 2 esetén van.
-
Getadam
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert már minden lehetséges dologgal próbálkoztam ami csak eszembe jutott, de sehogyan se jutok semmire.
Szóval, a probléma úgy kezdődött, hogy cseréltem az íróasztalomat és véletlenül a pakolás közben resetelődött a Router. Semmi gond, újra állítottam és minden működik is vele, kivéve az iPad Mini. Ugyanis van egy olyan problémám, hogy hiába írom be a wi-fi jelszót helyesen, azt írja ki, hogy nem helyes a jelszó. Hangsúlyoznám, hogy minden mással működik, a két iPhone 6-tal és a Smart TV-vel egyaránt, egyedül a Minivel van gondom. Próbáltam a hálózati beállításokat törölni, de az sem hozott eredményt, a helyesen beírt jelszót továbbra is helytelenként értékeli. Ezután töröltem minden beállítást, de ezzel sem sikerült. Megpróbálkoztam a teljes törléssel, ám az a furcsaság van, hogy ugye ilyenkor kéri a az Apple ID-t, amit meg viszont hiába adok meg, mivel nem tud a wi-fi-re kapaszkodni, így nem tud kapcsolódni az Apple szerveréhez sem, hogy azt azonosíthassa.
És itt a kör bezárult. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A Router resete előtt teljesen jól működött ezzel is, szóval abszolúte nem értem a dolgot. Tehát a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Neméppen:
Apps can be split 50-50 or 70-30 on the screen, and the iPad's existing multi-finger touch gestures work in either side. Videos can be watched in a picture-in-picture viewer that can be moved around the screen. Apple says that the split-screen mode will only be available on the iPad Air 2 (and presumably new iPads announced later this year), while picture in picture and the ability to swipe in apps from the side will come to older iPads.
Forrás: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Nocsak
-
p87
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem az pipa.

-
NGA
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vagy egy 30e Ft-os windowsos tablet 1 giga rammal :-) (mondom én, akinek ipad air-ja van, és természetesen szart sem kap ebből, mert ugye ehhez a ficsörhöz kevés)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Vagy egy Air 3.

-
-
bok92
addikt
Jön az osztott képernyő! Igaz csak Air 2-re ...[link]
-
-
Luser2000
addikt
Egy "perverz" kérdés: Google Play -ről lehet zenét venni az iPaden?
Sehogy sem jött össze a Play Zene alkalmazással.
-
SoldierL
senior tag
A 8.3 most a legújabb szoftver? Mikorra várható a 9?
-
lorcsi
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi
Valóban, zenekre gondoltam inkabb -
lorcsi
veterán
A gyári át alkalmazásom van, hogyan tudom azt megoldani, hogy a háttérbe fusson és menjen a zene, film amíg pl. Böngészek ?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Urban Terror
üzenetére
Kijelentkezel a Beállítások>iCloud alatt az adott fiókból és bejelentkezel a másikkal.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror
üzenetére
iPaden megtudod váltosztattni a iCloud jelszót.De gépen is ha belépsz a iCloud ra lehet változtatni.
-
Urban Terror
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy ha a két eszközömön eltérő iCloud azonosítót adtam meg, akkor egyrészt hogyan tudom ezt módosítani, illetve hogyan tudom egyesíteni /összeszinkronizálni a két fiókot?
A tableten pl más azonosítóval regisztráltam be, de bejelentkezéskor még nem állítottam be iCloude fiókot, majd később azt egy másik azonosítóval állítottam be véletlenül. Módosítani pedig nem engedi. Ötlet, valaki? -
Tibee86
nagyúr
válasz
fpeter07
üzenetére
"Az Other alá a készüléken tárolt összes személyes adatunk tartozik, így itt foglalnak helyet például a névjegyeink, az üzeneteink, a jegyzeteink, a hangjegyzetek, az emlékeztetők, a naptárunk adatai, a böngésző adatai, és az emailjeink a letöltött csatolt fájlokkal."
http://szifon.com/2012/04/23/hova-tunik-a-szabad-hely-a-keszulekrol-es-hogyan-szerezheto-vissza/ (Csak így, mert a Safari kivág ha linkelek...) -
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Az a baj az AppStore-os appokkal,h úgy érik el a cache ürítését, hogy teleírják a tárolót és a rendszer maga törli a cache-t,h legyen hely, mivel ugye az appok más appok dokumentumaihoz nem férnek hozzá, majd az adott app törli a fölöslegesen létrehozott saját adatait, viszont így fölöslegesen növeli az írások/olvasások számát, mivel gépről direktbe törölheted a fájlokat.
Viszont a Mail nem cache-ben tárolja az adatait, így ez a módszer nem fog működni, amit leírtál. -
univerzita
addikt
válasz
fpeter07
üzenetére
http://plastik.hu/2015/05/20/reinstall/- olvasd el. Ez a egyik módja. Én a Battery Doctor -Must-have használom, ez iPhone-ra van de a stórból iTunes -al leletet tölteni majd feltenni iPad-re ( van több ilyen nevű app, ennek sárga aksi ikon) Ebben van olyan funkció hogy Junk -ezzel törlöd ki a Other -ből.
-
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Szerintem a Mail program a ludas. Lehet letöltötte az üzeneteket/képeket/adatokat és az foglalja a 11 Gb helyet. Vagy akkor került rá, amikor az ipadot rákötöttem a gépre.
Furcsa egy eszköz ez. -
aram01
nagyúr
Sziasztok
Air-én azt vettem észre hogy nem frissítés sem a fórum, sem az apró. Sem visszalépésnél, és akkor sem ha "manuàlisan" nyomom. Van erre valami megoldàs? -
fpeter07
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Van rajta kb. 15 app. A google drive foglal max helyet 315 mb-al.
-
fpeter07
veterán
Miért van az, hogy foglalt a tárhelyem teljes egészében? Nem értem, hogy az itunes, miért mutatja, hogy az Egyéb (ami szintén nem tudom mi) 10 gb-t foglal. Egyedül dokumentumokat raktam a gépre, ami max 2 gb. Tudja valaki mi eszi a tárhelyemet?
-
runner 125
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
Óh, ez remek, köszi.
-
Chereiose
addikt
válasz
hyperspace
üzenetére
Köszi

-
runner 125
nagyúr
Hi,
Air 2 monoban rögzít videót?
-
Beállítottam az iTunes-t, hogy szinkronizáljon wifin keresztül az iPaddel. Először működött is, most már a Looking for iPad után nem találja. Ki/be kapcsoltam, újraindítottam az iPadet, akkor jó volt egy napig. Utána megint nem.

Másnak is ilyen hektikus? Működik nektek? -
vadászcsiga
félisten
Én meg air-re keresek full body fóliát.
-
NGA
addikt
ipad air-ra lehet olyan fóliát valahol venni, aminek a széle fehér? Azaz a fekete előlapja fehér lesz tőle.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Természetesen nem seftelhetnek vele, hiszen akkor elég gyorsan megvonná az Apple a szervizjogosultságukat és elég komoly bírságokra számíthatnának.
Az iSamurai természetesen nem hivatalos és mint a legtöbb sufni szerviz csak a vevők megnyugtatása miatt hazudják azt,h eredeti alkatrészeket használnak, hiszen a legtöbb embernek fogalma sincs róla,h ez egyáltalán nem igaz. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Természetesen, hiszen ők hivatalos szervizek.
Viszont mivel nem Apple Store-ok, így nem minden javítást végezhetnek el. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Hát most egyelőre azon vagyok, hogy akkor inkább használom ezzel a hajszálrepedéssel az Airem, ha minőségben rosszabb egy nem hivatalos szervizbeli.
Amúgy végigzongoráztam az Apple oldalán keresztül a dolgokat, ahol lefuttatta a diagnosztikai cuccot is, bejelöltem, hogy "display cracked" és kiadta többek között az Almarium-Pro-t is. Csak hogy ott baromira nincs semmi konkrétum.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Mister_X
üzenetére
Természetesen igen.
Viszont otthon csak nagyon kevés hibát javítanak, legtöbb esetben fix összegért cserélnek.
iPadet lehet,h egyáltalán nem cserélnek, mert csak iPhone árlista van fent az iStyle weboldalán. Air 2 csere 140e Ft elvben, szóval annyiból újat is vehetsz... -
vadászcsiga
félisten
válasz
hyperspace
üzenetére
Ha szerencséje lesz mint neked olyan lesz mint az új, ha nem, lehet reklamálni bár ezt én még az elején lebeszelnem nehogy félreértések legyenek. Eredeti alkatrészekkel nem kereskedik az apple, gondolom egyszerűbb ezt mondani. Ha meg nem hiszed járj utana

-
Ragnar95
félisten
válasz
hyperspace
üzenetére
Gyári kijelzőt csak bontásból lehet szerezni, márpedig a bontás nem olcsó, ezért utángyártott alkatrészekkel dolgozik minden nem hivatalos szerviz.
-
ZS3NI
őstag
Szerintetek hol éri meg ipad air2-t venni? Jövő héten megyek fel Pestre, de annyira nem ismerem a várost\boltokat. MM-ben 140k-ért megy, ha már 5-10kval olcsóbban megkapom tuti helyről az már jó lenne.
-
Ragnar95
félisten
válasz
SoldierL
üzenetére
Eredeti az igazi, azt márpedig nem nagyon kapod meg olcsóbban, max használtan.
Ebayről lehet beszerezni utángyártottat jóval olcsóbban, de az minőségben nem lesz ott, mint az eredeti. Ár/érték arányban rendben vannak, van a családban eredeti Smart Case és utángyártott is, utóbbi is teljesen okés, az árát simán megéri, de ne várj tőle eredetivel megegyező minőséget. -
SoldierL
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az eredeti 20.000-rest? Őrült ár érte, ezért már kapok egy kezdő androidos tabot
Nem lehetne ezt valahonnan olcsóbban beszerezni? Korábban említettétek az ebay-t. Ki mennyire jártas ebben? Azt sem tudom hogy működik. Van nekem két tokom is, de rossz helyről rendeltem. (Tok-shop). Az a rossz benne, hogy egyátalán nem azt küldik ami a képen szerepel. Az elsőt amit rendeltem leszámítva, hogy a kamera lyuk bele lóg a kamerába egész jól teljesitett csak kezd gallyra menni. Utána rendeltem egy smart case utánzatot, de helyette teljesen mást küldtek, fel is háborodtam küldtek egy másikat de ez sem az igazi. Vágja a kezem a fedlapja ha hátra hajtom, annyira éles és elég puritán. Szóval egy eredeti smart case-n gondolkodom én is csak nagyon drága. Ha tudnátok egy linket ahonnan olcsóbban, biztonságosab be lehetne szerezni nagyon hálás lennék. -
Mister_X
nagyúr
válasz
hyperspace
üzenetére
Nekem a lényeg az, hogy olyan legyen az iPad, mint az affér előtt. Mintha mi sem történt volna. Ne legyen ferde a beszerelés, ragasztónyom, akármi.
-
Mister_X
nagyúr
Ügyes voltam és sikerült megrepesztenem az Airem kijelzőjét
Itt hogy működnek a dolgok? A gép elmúlt egy éves is. Nem feltűnő a repedés, két nappal rá szúrtam ki, mikor leesett, észre se vettem (sőt, esett már nagyobbat is). Pár szervizt megnéztem, ott elvileg külön mondják az érintőkijelzőt és az LCD-t, ez igaz valós? Melyik szerviz ajánlott? -
huntenseN
tag
Sziasztok,
Letezik hasznalhato torrent kliens ios-re, amihez nem kell jb? Tehat tudok teljesertekuen torrentezni? Pl ha egy filmet szeretnek leszedni. -
Themes
aktív tag
Köszönöm a válaszokat .
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pasz nem néztem ,hogy ott van publkius meg nem mindig rányomtam a publikusra

De tény használható arra.
Az hogy video mehet e fel meg van e fájl korlát stb vagy dokumentumok mehetne e stb nem tudom .Én ugy ismertem meg ,hogy fotókat töltenek fel ennyire is használom semmi több.

-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is most filóztam melyik legyen a Google Photos kiprobáltam aztán jött hogy DSLR képeket már tömöríti vagy fizetni kell. Flickr jó használom de mint felhő nem tudom nekem fura lenne

Így én 4-5 év dropbox után váltottam Amazon Cloud-ra!
Itt a legolcsóbb ha 1évre veszek korlátlant. Főleg videót nem is töltök fel akkor meg szinte nevetséges ár 1évre.
Minden platformra van gyors a feltöltés is egyszerű a kezelhetősége is.
Nekem n1 lett
-
SoldierL
senior tag
Ti milyen tokot használtok ipad mini retinához? Milyet ajánlatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És itt a kör bezárult. Legalábbis egyelőre úgy tűnik. A Router resete előtt teljesen jól működött ezzel is, szóval abszolúte nem értem a dolgot. Tehát a kérdésem az lenne, hogy van-e valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.

Itt hogy működnek a dolgok? A gép elmúlt egy éves is. Nem feltűnő a repedés, két nappal rá szúrtam ki, mikor leesett, észre se vettem (sőt, esett már nagyobbat is). Pár szervizt megnéztem, ott elvileg külön mondják az érintőkijelzőt és az LCD-t, ez igaz valós? Melyik szerviz ajánlott?