Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Valaki magyarázza el nekem szájbarágósan,hogy tehetem vissza a 8.2... Jöhet privába is akár!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
[link] Alig bírom belinkelni is...
-
Szabikaa20
őstag
Próbálja ki valaki ezt:
rányom a "link" fülecskére aztán mégse...utána rányom a "kép"(képbeiilesztés)-re aztán kilép...próbáltam chromon és safarin is mindkettő csinálja!
De akár linket is lehet beiileszteni...de az legyen a lényeg hogy linket is szeretnénk és képet is...
-
csipszikutya
senior tag
Csináltam egy teljes restore-t az air-en, mert a tegnapi frissítés után, erősen bugos volt a tab (akadt, fagyott).
Sokáig nyomogattam, mindenfélét csináltam vele, de megszűntek az alábbi hibák.
Akkut ezzel teszteltem is. 70%-os volt az akku amikor neki láttam, mire végzett mindennel (~ 1,5 óra) 63%-ra esett vissza (töltőre nem dugtam fel közben, hiába kérte).
Miután végzett, néztem twitch streamet, max fényerő/hangerő, youtube, fb, skype és a szokásos. 4 órát folyamatosan ment a kijelzője és 63%-ról 39%-re esett le.
Szerintem javult az üzemidő is -
runner 125
nagyúr
-
Sesy
aktív tag
sziasztok
a következő lenne a kérdésem:
adott egy i5s, egy ipad mini és egy laptop (pc win 8.1)
szeretném valahogyan elérni, hogy a fotók amit a i5s-el vagy a mini-vel készítek automatikusan megjelenjenek a laptopon, illetve minden eszközönbe van kapcsolva a icloud, be is vagyok lépve ugyanazzal a fiókkal, engedélyezve van a fotostream (mindenhol), ekkor elvileg otthon a wifi érzékelésekor meg kéne történnie a szinkronizálásnak, ha jól gondolom
de nem történik semmi...
hol lehet a hiba, hogyan próbálkozzak?
előre is köszi a segítséget
üdv:
g.Born stupid... Try again!
-
atees
őstag
Beállítások-Itunes és app store-jelszóbeállítások itt be lehet állítani h ne kérjen.
Ha nem látszik a jelszóbeállítások menü akkor ki majd be kell jelentkezni és előjönAláírás (nem kötelező megadni) :)
-
veterán
válasz runner 125 #6581 üzenetére
Tényleg...valamit mindig el kell baszniuk...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
erdoke
titán
válasz runner 125 #6581 üzenetére
Viszont az ingyenest végre leszedi kód nélkül.
A legjobb aláírás a héten
-
veterán
válasz Handball94 #6560 üzenetére
Mini2-t 70-ért.
-
runner 125
nagyúr
Most olvasom szifonon, h 8.3 alatt nem működik a touch ID-s vásárlás strore-ban..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #6578 üzenetére
Gyanús nekem,h ez nem hivatalos. Az meg végképp érdekes,h win kell a telepítéséhez.
Ettől még persze működhet, de felvet kérdéseket ez a dolog, szóval ne kiabáljuk el, amíg valaki ki nem próbálja.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz csipszikutya #6576 üzenetére
Magától vissza kéne raknia.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csipszikutya
senior tag
icloud biztonsági mentésböl állítottam vissza a tabot. A képeket nem rakta vissza, pedig a mentésben benne vannak (1,6 gb). Azt manuálisan kell vagy meg kéne csinálnia maga?
szerk.: meghalt a wifi, már csinálja. észre sem vettem
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #6574 üzenetére
Honnan veszed, hivatalos oldalon nem látok róla linket
Illetve AppStore-ban is tök más appokat hoz ki a kereső erre a névre.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
univerzita
addikt
JB-nélkül fel lehet tenni a Popcorn Time-ot,kíváncsi vagyok a Apple meddig fogja engedni. Én iPhone 4-esen próbáltam,működik.
-
törölt tag
Zip/rar kezeléshez van bevált program?
-
Ragnar95
félisten
válasz Daffchy #6569 üzenetére
Még legalább 1 főverziót kapni fog, de az azutánit már nem biztos.
Viszont ha jövő ősszel nem is kapja már meg az új főverziót, utána is tudsz még rá appokat telepíteni, amik nem kérik az új főverziót.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
válasz csipszikutya #6570 üzenetére
Nálam nincs ez a bug, de 7.1.2-t használok.
-
csipszikutya
senior tag
válasz szabogabor10 #6566 üzenetére
Most húztam újra a tabot. Telepítés közben végre nem akad a lapozgatás, fagyni még nem fagyott. Messenger továbbra is bugos
Írtam is nekik, hátha reagálnak. (nyáron volt problémám wp-n a messengerel, 1 nap múlva irtak vissza és kb 1 hét volt mire frissítés útján megjavult)[ Szerkesztve ]
-
-
Daffchy
őstag
Köszönöm a pár napja ajánlott alkalmazásokat mindenkinek!
Ránézek majd, melyik mennyire válik be.
Egyébként mennyire érte meg megvenni a 4. generációs iPad-et?
Új, vákuumfóliás dobozos gép, fehér
16GB (nem kell nagyobb, csak itthoni használatra van, ezért is keresek jó DLNA progit filmekre és zenére)
SIM-es verzió
65E voltEgyébként az 1 év garancia onnantól él, amikor bekapcsoltam és aktiváltam???
S/N alapján rákerestem, de nem volt egyértelmű számomra... -
veterán
válasz csipszikutya #6555 üzenetére
Nekem is ilyen. Messenger bug, talán javítják majd.
-
Luser2000
addikt
-
Ragnar95
félisten
30k-t szerintem nem ér meg a touch ID, mivel gyakorlatilag csak annyival tud többet a Mini 3 a 2-nél.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
br4adam
aktív tag
Szerintem 30 ezerrel nem ér többet a Mini 3.
-
Ragnar95
félisten
válasz csipszikutya #6559 üzenetére
Egy restore és újként beállítás valószínűleg segítene a 8.3-on is.
Ha 8.3 alatt nem mentett még, akkor jó lehet az a mentés.
Settings>iCloud>Storage>Manage Storage>Backups>kiválasztod az adott készüléket>Latest backupPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Handball94
aktív tag
Melyiket választanátok a kettő közül?
Garanciás Mini2 70k-ért
Vagy új Mini3 100k-ért?
Mindkettő alap wifis változat, 16 GB. -
csipszikutya
senior tag
válasz Ragnar95 #6558 üzenetére
Köszi!
Pici akadások vannak amikor a főképernyőn lapozok. Most először fagyott le. Pár hsz-el feljebb is mutattam egy bugot.
8.2-vel semmi bajom nem volt, tökéletesen ment.Kérdésem még: Most nem találom hirtelen, hogy hol kell keresni, de úgy tudom, hogy minden nap csinál biztonsági mentést icloudba. Mivel ma raktam rá délbe a 8.3-at, feltételezhető, hogy amit éjszaka csinált mentés az jó arra, hogy vissza pakolja magának mind azt ami rajta volt ha downgradelek?
Illetve, hol találom meg a beállításokban, hogy mikor csinált utoljára mentést? -
Ragnar95
félisten
válasz csipszikutya #6557 üzenetére
Igen, még aláírja az Apple. Letöltesz egy 8.2-es ipsw fájlt, majd iTunesban shift gombot nyomvatartva rányomsz a restore gombra és betallózod a letöltött fájlt.
Csak újként fogod tudni beállítani a telefont, hacsak nincs meg még 8.2 alatt készített backup vagy még korábbi, mivel a 8.3-as backup nem megy vissza régebbi rendszerre.
Amúgy minek szeretnél downgrade-elni, ha nem titok?Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csipszikutya
senior tag
8.2-t van lehetőségem vissza rakni? És ha igen, hogyan? Az megoldható, hogy semmim ne vesszen el közbe?
-
univerzita
addikt
válasz Szabikaa20 #6551 üzenetére
Aksi téren majd holnap tudok valamit írni.
-
törölt tag
7.1.2 van az air 1-emen, érdemes frissíteni? Eddig gyönyörűen működik.
-
csipszikutya
senior tag
váltottam az nplayerröl acera.
amiket nem játszik az nplayer azt simán viszi az ace.
(jóbarátokat szerettem volna nézni, n az hang nélkül vitte, de az ace simán vitte hangal is).
amivel kevesebbet tud, hogy csak a hangeröt tudod állítgani az ujjaddal a fényerőt és a tekerést nem. de arra ott a csuszkaSzabikaa20: amit igértek az bejött, de nálam ha lépegetek a kezdöképernyön akkor piciket akad. akkut még nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz univerzita #6550 üzenetére
És akksi téren?
-
univerzita
addikt
válasz Szabikaa20 #6549 üzenetére
Nálam nagyon jó.
-
Szabikaa20
őstag
Másnál is jól szuperál a 8.3?
-
veterán
8.3 nálam eddig hibátlan - elképzelhető, hogy csak placebo - de mintha gyorsabban töltené be az oldalakat Safariban.
Utóbbi időben az Androidot gyorsabbnak éreztem, most ez kiegyenlítődött. -
Larry303
addikt
gopro appot hazsnálja vki? nem tud rá csatlakozni, bármi más cuccal pöccre megy csak almással nem...jó pár fórum tele hasonló panaszokkal
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
veterán
válasz runner 125 #6544 üzenetére
Nekem eddig sem volt, úgyhogy nem tudom.
-
runner 125
nagyúr
válasz szabogabor10 #6541 üzenetére
Random pattogas is megszűnt?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
veterán
válasz vadászcsiga #6542 üzenetére
Én eddig úgy tudtam előhívni, hogy váltogattam a tabokat Safariban, 2 ujjal zoom-olgattam...de most nem akar nem működni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz szabogabor10 #6541 üzenetére
Én nem tudom szándékosan előidézni, neked hogy sikerult? Illetve hogy nem?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vadászcsiga #6540 üzenetére
Úgy néz ki, javították. Nálam se működött eddig gyakran a kijelölés, főleg Safariban.
-
vadászcsiga
félisten
válasz szabogabor10 #6539 üzenetére
A vicc inkabb az, hogy még csak most tüntették el. Kicsit erősebben teszem le az ipadet fel is ugrik.
A véletlenszerű kijelölessel mi a helyzet? Hol mukodik, hol nem. Javítottak ezen?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Végre nem jelenik meg az "Undo typing" üzenet a Safariban, ha véletlenül kicsit megrázom a gépet. A vicc, hogy nem csak gépeléskor jött elő, hanem mindig, amikor a Safari volt megnyitva. Baromi idegesítő bug volt. (Air 2)
Egyébként kicsit gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások, és a többujjas gesztusok végre teljesen folyékonyak lettek. Air 2-n azért ez eddig is elvárható lett volna.[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
Jellemzően elöl van a fronton, ha nincs akkor még a hátulján is megnézheted.
Utóbbi esetben elvezetheted a műszerfalban a kábelt és pl csak az ülések között jössz ki a kábel másik végével. Nekem az Astrában a gyári AUX ki van hozva a kézifék mögé. Így egy 20 centis kábellel elvagyok.Ja igen a rádiódnak tudnia kell kezelni az AUX-ot, menüben vagy dedikált gombon kell találj ilyet.
[ Szerkesztve ]
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Ragnar95
félisten
Nem, a műszerfalon kéne lennie, de régi rádiókon nem szokott lenni sajna.
Bontás nélkül márpedig nem nagyon lesz megoldás, mert vezeték nélkül az FM transzmitter az egyetlen megoldás, de azok elég gagyik sajna, különben meg ki kell vezetni egy vezetéket, bár ebben az esetben se biztos,h megoldható, mert azt szoftveresen is implementálni kell,h az új bemenetről vegye a jelet a rádió.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
joey04
titán
válasz vadászcsiga #6533 üzenetére
az nem gond ott vagyok
-
joey04
titán
Akkor kipróbálom az ingyenes ace-t ha nem jön be akkor nplayer. ki is maradt valamiért hogy vissza lehet kérni az árát...
[ Szerkesztve ]
-
Petya25
őstag
válasz univerzita #6526 üzenetére
Én feltettem, műkszik.
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
samgar
őstag
Üdv!
Adott egy autó egy régi rádióval. Nm akarok már újat venni bele, főleg, hogy van egy ipad mini, Tud ajánlani valaki normális megoldást, hogy azon hallgathassam a zenét? Első körben a beépített hangszórón lenne jó persze. köszi
Oppo Find X5 PRO
-
D@niel
addikt
itt is megkérdezem: bétára sima update ajánlott, vagy törléssel menjen fel, hogy érdemes? mielőtt feltettem a legutolsó bétát, fr volt.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
bok92
addikt
válasz univerzita #6526 üzenetére
Juhú! Új emoji billentyűzet!!
-
univerzita
addikt
8.3 elérhető
-
joey04
titán
lassan visszatérek és lesz megint egy air 2-es masinám. első generációs air használatakor még volt normális vlc, air 2 idejében meg a dragon, most ahogy olvasom egy értelmes ingyenes alternatíva sincs?
nplayert meg is venném, de nem látok lite verziót, látatlanban meg 5 forintot sem szeretek kidobni.
olvasom az aceplyer-t az mivel tud kevesebbet?[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
az mitől van, hogy amit iPhoneal készített fél percet videót az iPad-en megnyitás után mindig tölti-tölti, majd fél perc után indítja el?
közben kipróbáltam egy másik videóval is ami 11mp, azt egyből elindítja minden alkalommal, a másiknál mindig várni kell.
a fotó megosztás ugy van beállítva mindkettőn, hogy a tárhely végett optimalizáljon. ezek szerint a fel perces anyagot nem tárolja iPaden?[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
univerzita
addikt
válasz Daffchy #6512 üzenetére
A helyesírásért elnézést ( nem magyar a anyanelvem). Most lehet csalódás de hidd el nemsokára imádni fogod. Igen a iTunes nem minden felhasználónak,főleg akik számítógépen Windows - használnak. Viszont a iTunes a legmeghatározó része a iOS rendszernek. Jó néhány dolgot ezen belül lehet elvégezni. De sokszor a egyszerű Windows felhasználó csak zenét,képeket,filmeket szeretne felrakni ahogy aszt Total Commander -el szokta. Nos erre van egy,,fapados " megoldás ( kedvelni fogod). A www.syncios.com - rol letöltöd gépre a SynciOS Manager ( van free) Majd mikor csatlakozól a gépre és megnitod a Syncios -t látni fogod a My Device alatt a iPad-ot. Ha zenét szeretnél feltenni akkor megnyitod a Media majd rámész a Import-ra és gépen kiválasztod a számot ( ide csak Apple által támogatott formátumban pl. mp3 stb, flac -ket nem) Viszatetenni Export -tal és törülni Delete.Képeknél megnyitod a Photos megjelenek a fényképek és ugyanúgy másolhatod gépre. A filmeknél ha iPad -ra avi,vagy mkv filmet szeretnél felrakni akkor előtte tedd fel pl.ingyenes AcePlayer. Énnél van egy korlátozás mégpedig a ingyenes egy mappábol 9 filmet enged. De ac3 támogatás,felirat is és jó a kezelő felület. Tehát a filmeknél megnitod a Apps és meglátod a összes aplikáciot. Majd a AcePlayer - nél a Actions - nál megnitod a utolsó kockát. Majd a Document- majd Import-ra és gépen kiválasztod a filmet és bemásolod.Ha iPad-on megnyitod a AcePlayer -ra a Media Explorer-ben a dokumentumok alatt lesz a film.Lehet hogy bonyolultnak hangzik de hidd el nagyon egyszerű. Remélem tudtam segíteni.
-
univerzita
addikt
válasz runner 125 #6516 üzenetére
Ace player-ben van ac3 támogatás,de a ingyenes csak 9 filmet enged egy mappábol. Próbáld ki a free -t,hogy meg e éri a pénzt. Jó a kezelő felület. Vagy ingyenes a Remote Media Manager,itt viszont csak ac3 -mal mennek a filmek ( dts nem)
-
Larry303
addikt
azért azzal a viberrel vigyázni kell, míg android, win platformon nincs gond egyik eszközzel sem, ipadre feldobtam, telon rögtön kikészült...ok figyelmeztetett rá, de akkor is...
btw ugye egy mobil eszközről beszélünk, ahhoz, hogy a nasról mindent frankón elérjek, csak fizetős appon működik...ok nem vészes, de azért sztem ez alap, hogy ilyen cucc integrálva legyen[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Alex91
félisten
Viber van iPhone-ra, csak at kell allitani a keresoben iPhone-ra...
Ha VLC nem jo, akkor keresni kell masik lejatszot, max. fizetni kell erte..
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
erdoke
titán
Rengeteg normális TeCső app van, ahogy filmes alkalmazás is akad bőven. A VLC jelenlegi verziója egy fos, elsősorban azért, mert nem fizetik ki a licenc díjakat a Dolby-nak (AC3). Zenére ott a Spotify, 1600 Ft egy hónapra, és akkor jó minőség, plusz egy valag offline szám 3 eszközön.
A legjobb aláírás a héten
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy iPad 4-et és hihetetlen nagyot csalódtam, egy értelmes alkalmazás sem megy rajta.
VLC nincs hang (kb az értékelések felébe megírja mindenki), YouTube szintén zenész, Viber-t meg sem találja a kereső (lehet nincs is iPad-re??? ).Egy zenét elküldtem mailben az asszonynak, le akarta szedni az iPad-ra, hosszan nyomva a csatolmányt a gyári e-mail kliens (gmail fiók) minden egyes alkalommal lefagy, csak lejátszani tudja a zenét, letölteni nem... egyáltalán le lehet szedni így szimplán egy zeneszámot vagy a varázslatos és kötöttségmentes iTunes kell hozzá mindenképp, hogy zenét juttassak rá?
Elejét vegyem a dolgoknak, tudom/tudtam, hogy kötött egy dolog az iOS és, hogy iTunes nélkül nem lehet létezni, de tartalomfogyasztásra gondoltam a legjobb lesz az asszonynak, de így, hogy bemegyek az AppStore-ba és a más platformokon kitűnő alkalmazások itt mind hibásak vagy nem is találhatóak meg, ez érthetetlen számomra...
-
-
veterán
-
Themes
aktív tag
Köszi , az egyik fizetős a másikat meg egyszerűen nem tudom használni, de azért köszönöm
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Ragnar95
félisten
válasz Mister_X #6500 üzenetére
Azzal a csengőhang hangerejét nem feltétlen állítod.
Beállítások>Hangok alatt tudod a csengőhang hangerejét állítani vagy ha az Állítás a gombokkal is be van kapcsolva, akkor a hangerőszabályzó gombokkal is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Hogyan tudom összehozni a Samsung Smart tévémmel az iPad minimet hogy meg tudjam nézni pl a képeim ami az iPad omon van? Esetleg van rá valami app is? Köszi előre is.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest