Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Luser2000 #6267 üzenetére
Én is tőle vettem vaterán az 5S-t 119900 bruttóért, le van írva, hogy ennyi a szállítási idő, mert, hogy amerikából jön, de áfás számlát kaptam én is. Viszont ami érdekes, írtam is itt már, hogy magyar feliratos volt a gyári fólia alatt a doboz. 2 hónap volt nekünk, addig azért izgulsz a pénzed miatt, mert előre utalós.
runner 125: nekem rendelés után két héttel postázta a számlát, de amikor a telefont személyesen átadta már nem emlékezett rá, hogy tartozik-e a számlával, tehát nem mindenkinek küldi előre ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Luser2000 #7658 üzenetére
Pont ezt írta a kolléga, hogy neki nem kell a GSM modul része, csak ilyet talált jó áron
Ráadásul a mai világban kb semmi értelmét nem látom GSM modulos iPadnek, kivéve, ha a GPS miatt kell, mivel sokkal jobb megoldás szerintem a külső wifi hotspot, de hát ízlések és pofonok.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Auratech
őstag
válasz Luser2000 #8070 üzenetére
Főképp vokális, kamarazenét. Persze kicsit több mikrofonnal(még 3,4) Kapolcsra mentem volna, de az nem jött össze, mert valamelyik nagy cégnek konkurált volna az élő webes közvetítés...
A tokot főképp a bringás közlekedés miatt csináltam. Féltem, hogy kettégörbül egy váratlan bukfenc után és arra drága lenne. Most nem görbül. A smart fedél nem lenne rossz de annyira nem hiányzik. Egy kicsit álcázva is van az AIR2 ebben a fakabátban[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
moleculez
veterán
-
addikt
válasz Luser2000 #37979 üzenetére
Legegyszerűbb ha viszel magaddal egy ipadet ami kezeli, csatlakoztatod és megnézed van e nyomásérzékelés, erre a gyári jegyzetek app ceruzája is elég. Ne keverd össze a dőlés érzékeléssel. Amúgy van ezeknek SN-je is, kicsavarod a hegyet és belekukkantasz a ceruzába, körben fel van rá írva.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
umfrider
senior tag
-
zioncsabi
tag
válasz Luser2000 #42256 üzenetére
Koszi a tippet, egyebken mire irtal, addigra ra is talatam, hogy mi a baj.
Csak ugy lehet atkoltozni, ha nincs semmire elofizetesed (kosz neked is kakuk.tamas) es, ha nincs penz sem a neveden. Magyaran, ha nullan van a szamlad. Nekem nincs elofizetesem, de mint kiderult, meg van 2 font a szamlamon. De az egy kulon harc volt.hogy megtalaljam. Csak a mac-en latszik, hogy van penz meg az accountomhoz kotve. Iphone-ipad… semmi nem latszik ebbol.
Szoval ja… az lesz, amit mondtal. A hivatalos segitsegben is azt irjak, irjak az apple support-nak, szoval ez lesz a kovetkezo lepes.
Megegyszer kosz a tippeket mindkettotoknek 👍 -
zioncsabi
tag
válasz Luser2000 #42275 üzenetére
Ma hivtak fel az apple supportbol es kezenfogva atvezettek a tulpartra.
Igazabol nem is volt problema a £2. Csak a szokasos. Nem mindig egyertelmu, hogy milyen elnevezes mit is takar valojaban.
Szoval a beallitas (elore is bocs, angolul irom, nem akarok nyelvet valtani, hatva nem talalom meg ujra a dolgokat ):
Settings==>Apple ID==>(App store jelnel)media &purchases==>(alulrol feljon egy 4 opcios valaszto ablak) view account==>(itt bejon egy masik, teljes kepernyos ablak) es az Account-on belul a Country/Region-ra boksz==>kivalasztod a szamodra megfelelo orszagot es utana be kell adnod egy cimet is hozza==> Tadammmm… meg is van.Viszont ez lesz a kiszallitasi cim is. Szoval, ha netan rendelsz valamit a hivatalos forrasbol, akkor oda kuldik neked. Ha Zimbabwe-t valasztottad, akkor nem te, hanem Ngogo, a felesege es 7 gyermekuk fog orulni az altalad kifizetett hardvernek.
-
koadam777
csendes tag
válasz Luser2000 #43582 üzenetére
Köszi szépen.
Annyi a gondom ezekkel, hogy mind fizetős, ami persze teljesen normális.
Ingyenes verziójuk pedig kb hasznàlhatatlanok.
Van esetleg olyan, ami full ingyenes? Lakásfelújítás lesz, aztán gondoltam megtervezem programban, de mivel nem ez a munkám, nem fizetnék csak emiatt elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest