Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
De ha ott kinyomom a hangot, akkor egyáltalán nem fog szólni, nem? Én csak azt akarom elérni, hogy ha lenémítom a tabletet, akkor ne visítson a táskában előadás alatt.
-
Mister_X
nagyúr
Üdv!
Két dolgot szeretnék beállítani:
- Skype értesítésnek ne legyen hangja, ha a rendszer le van némítva
- elvileg van olyan feature, hogy rázásra felajánlja a bevitt adat törlését gépelés közben. Hol kapcsolom ki? -
Vasinger!
nagyúr
Valaki rendelt már Ebay-ről iPad Air-hez jack dugóba anti dust dugót? Ha igen, megosztaná a linket? Mert Air-hez nem igazán találok, ha meg igen, akkor egyáltalán nem olcsók.
-
czanga
őstag
Üvegből készült védő lemezeken (én hülyeségem, de azt fóliának nem hívnám valahogy
) akkor látszik meg, ha valami ruppótlan minőséget vesz az ember, és nincs rajta egy laminált réteg. Kolléga iPhone 6-jén is valami olcsó modell van, az én iPhone 5-ömön pedig Zagg-van fent. Most ez nem a reklám helye, csupán csak ujjlenyomat szempontjából brutális különbségek vannak sajnos. :/Én kissé túl nagy hezitálás után egy iPad mini retinát vettem (itt külön megköszönöm mindenki segítségéet!
) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa. 
Más probléma: A fóliá alatt ha marad esetleg porszem, azt felhelyezés után is ki lehet szedni, de amennyiben az üveg alat marad, akkor azt felszedni, és megoldani eléggé esélytelen feladat.
-
D@niel
addikt
mennyire ajánljátok a fóliát iPadre? szerintem az ujj lenyomatok nem vészesek, viszont az üveg fólián erősen meglátszódik.
-
cerb
tag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
köszi a válaszokat!
ez szomorú hír.
Akkor az új kérdés. Érdemes iPad3-ra feltenni az IOS8at, vagy kivégzi? Szüleim gépe. Lényegében csak böngésznek rajta, nem érinti őket igazán rosszul az appok hiány IOS6alatt. -
D@niel
addikt
válasz
üzenetére
én labato tokot használok mini2-n, és nagyon szeretem, 4500 volt eBayen. szerintem ízléses, nyitja-zárja a kijelzőt, több féle képp tudom használni a gépet. bár ha leejtem, nem tudom mi történne ... nem túl vastag.
a másodlagos mikrofonnak ki van vágva a hely retina minihez, gondolom air-en is így van megoldva.itt van a atandard, aminél a hatlap külön van az elő laptól, és egész baráti ára van.
-
törölt tag
sziasztok!
ipad airhez szeretném, ha ajánlanátok valamilyen tokot, mi az, ami elég jó ár-érték arányban?
nem lenne jó, ha megkarcolná, vagy valami ilyesmi.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Valami más történhetett ott, mert a full törlés minden esetben csak az aktuális rendszert állítja vissza, nem tud frissíteni sehogy sem, elég érdekes anomália történt nálad.
Amúgy már iOS4 óta nem olyan egyszerű a downgrade, pedig akkor még bőven Jobs volt az Apple élén... Bár tény,h az iOS7 tette végképp lehetetlenné a downgrade-et, meg főleg az,h i4 óta nem sikerült hardveres glitchet találni egyik iEszközben sem... -
vadászcsiga
félisten
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az en néhai 4s-emre igy került fel a 6 vagy a 7 már nem emlekszem, nincs türelmem kikeresni a hsz-t. Ez volt az utolsó csepp a pohárban, azóta gyűlölöm ezt az új vezetést az apple-nélkül, es utána váltottam.
Akkor már átláttam a dolgokat ezert akartam telón frissíteni de megszívtam. -
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, a készüléken nyomott Összes tartalom és beállítás törlése semmilyen esetben nem frissít szoftvert.
-
cerb
tag
Sziasztok!
Lenne egy technikai kérdésem ipad ügyben, nem nagyon értek hozzá.
Adott egy iPad 3 amin jelenleg IOS6 fut, de fel lehetne ugye telepíteni rá a 8at is. Ezt nem szeretném, mert úgy hallottam, hogy nem fut túl jól rajta.A kérdésem, hogy hogyan lehetne feltenni rá az utolsó IOS7et?
Wifin keresztül a a beállítások menüből csak a 8asat ajánlja fel.Előre is köszi!
-
@matthew@
őstag
eBay-ről rendeltem iPad Air tokot, de véletlen Air 2-höz küldtek
Valakit esetleg nem érdekel? 
-
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Persze, elméletben ez mind szép és jó, de pont ez az, amit te is írtál, hogy semmi sem változott technológiai oldalról, ergo a gyakorlati megvalósíthatóságot semmi sem könnyíti...
Van is miért kaparniuk, nagy bukta volt a win8, tablet vonalon is fényévekre vannak a vetélytársakról és ezt mind tükrözik is az eladási mutatók, bele kell húzniuk, ha utol akarják érni a piacot. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Ragnar95
üzenetére
Jelen állapotában szerintem is hallott még, mert a Metros appok minősége még sehol sincs az iOS-hez képest, így tableten nem igazán érhet közelébe. Még.
Most ugye az a nagy húzásuk, hogy az apphiányt azzal akarják csökkenteni, hogy az .exe fájlokat is lehet majd futtatni mindenhol: telón, tableten, gépen, ami azért elég beteg, hogy elindítasz egy PC-s játékot egy mobilon elméletben, gyakorlatilag meg nem hiszem, hogy minden ilyen egyszerű lesz.(alapból a 30 féle képernyőfelbontást hogy gondolták megoldani stb. )
Én igazából csak azt látom, hogy a Windows nagyon kapar. (Ingyenes update warez verzióról is, olcsó surface 2 stb.) Elég ránézni a 8.0 RTM és 8.1 Update 1 verziót. Baromi sokat változott és a 10 végre szét fogja választani talán az Touch és a Desktop felületet amit elrontottak a 8-ban baromira. (start menü hiánya stb.)
Bár a 10-ben még nem igazán látom azt a nagyon konzisztens felület és ikon szisztémát sem, de még csak bétánál járnak. Meglássuk.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Hát amíg pénzügyi tanácsadó voltam és biztosítónál is dolgoztam akkor használtam csak,de akkor is elég ltt volna az iPad csak pár cégi progi miatt kellett a notebook!Az air 2 egy ....
nem akarok rosszat mondani! Akksiidő nem olyan jó a rezonálás is zavarna és zavaróan vékony!Bár az újabb szerintem még vékonyabb lesz,de ne legyen igazam! -
Ragnar95
félisten
válasz
Vasinger!
üzenetére
Szerintem mondjuk pont nem kaptak egyáltalán pofont, mivel a win8 is ezt hivatott kivitelezni és elég nagy bukta lett...
A win10 se hiszem,h annyival jobban sikerülne és elhozná a megváltást, mivel egyszerűen a koncepció halvaszületett a technológia mai állása mellett. -
Ragnar95
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Ez szinte biztos,h nem fog megvalósulni, mivel ahhoz újra kéne írni az egész OSX kernelt ARM-re, illetve a programok sem futnának a más architektúra miatt, az Apple nem ennyire meggondolatlan, hogy egy rétegigény miatt ennyire rizikós lépésre szánja rá magát, főleg amíg ilyen jól fut a szekér.
Inkább az iOS-t fogják szerintem felturbózni az iPaden, mert az tuti,h nagyot kell dobbantaniuk, h megszüntessék a csökkenő trendet iPad vonalon... -
vadászcsiga
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nalam egy wifis nyomtató beszerzésével véglegesen kiváltotta.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ezt még talán el tudom fogadni, de hogy egyszerre 2 OS azt nem teljesen tudom elképzelni hogy hogyan lehetne megoldani..
De amúgy amiről most éppen beszélünk azt úgy hívják, hogy Windows 10. (Mobil, Tablet, PC -> ugyanaz az OS)
Egyébként egyáltalán tabletre minek kéne desktop szintű dolgokat csinálnia? Úgyse kerül bele olyan SoC hogy azokon kívül amit tableten is lehet csinálni lehessen értelmes dolgot csinálni. Videót vágni, virtualizálni, de még programozni se fogsz egy A9X-es SoC-on mert még az is jóval elmarad egy desktop, de még egy mobil SoC teljesítményétől. Tehát marad az FB, youtube, Office, böngészés, e-mail amire egy iOS is tökéletes, ha tennének bele rendes multitaskingot. (Bár 2 GB rammal már talán az is van lol)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ha már 13-as iPad-ről lesz szó, az csak is OSX-szel lesz tökéletes. (Persze úgy, h érintőre (is) alkalmasabb felületeket fejlesztenek.) Noh az már tényleg kiváltana egy notit, sőt ha ízlésesen megoldanák az opcionális bill dokkolhatóságot, sokak számára ütőképes, mindent kiváltó kütyü születne.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Mindkét OP rendszer lesz rajta? Ezt kifejtenéd miért lenne valamire jó egyáltalán?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nagyon szimplifikális dolgokra használtad a notebook-od, ha az iPad kiváltotta.

Egyébként az utolsó mondatod az Air 2 személyében már teljesült. Persze, van ez a random pattogás, és a rezonancia, de előbbi egyre gyakrabb (eddig 2x csinálta), utóbbi meg szokható, legalábbis már kevésbé irritál, mivel a hang nem torzul.
mod.
Köszi a fentebbieket. Marad akkor a külön kábel beszerzése. Egy HDMI és egy SD olvasó mindenképpen hasznos.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nagyon lehetséges hogy jön egy 12,9 nagyságú és lehet hogy mindkét OP rendszer rajta lesz.( de eszt vegyük még csak pletykának)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Pletykáltak 13"-os iPadről, de ezek egyelőre teljesen alaptalan pletykák, szóval közel sem szabad biztosra venni őket.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nagyobbra?Lesz nagyobb?Nekem szerintem elég a 9,7"...nagyobb mar kenyelmetlen lenne a mini meg kicsi!Meg ha veszek akkor már nem 16-ost,hanem 64est vagy majd meglássuk milyenek lesznek!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Teljesen jó.
univerzita: ja, csak épp az MFI minősítés is pénzbe kerül, hiszen onnantól az is hivatalos kiegészítő. Innentől meg MFI-s kábelt se kapsz 5k alatt... -
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
A nagyobbra?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Akkor elvileg nagyon sokat kibír...Már csak pár hónap és idén úgy is válotok majd az új iPadra!

-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Úgytudom 1000 ciklus után csökken 80%-ra. Nálad 251.Otvan Status:Success.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Közben megtaláltam!Ez mennyire számít jónak?

-
Handball94
senior tag
Retinás Ipad Minit hol érdemes venni? Ha olcsóbbat szeretnék Styleboltnál, de megbízható garanciával.
Esetleg érdemes 3-asat venni, vagy nincs sok különbség a TouchID-en kívül? -
weinmaker
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De az valszeg eredeti, csak akciósan vette

-
Ragnar95
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Az a probléma, hogy nincs ilyen eredeti, legalábbis Lightningból tuti nincs.
-
weinmaker
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Jól mondod. Nekem volt többféle utángyártott is, ami tökéletesen működött 7.1-ig,utána viszont vége. Megvettem a gyárit drágáért, viszont az működik is

-
univerzita
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
Én csak képet tettem fel, hogy milyen fajta van. De én is ha vennék akkor eredetit.
-
silmatauki
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
és működik is rendesen? Nem írja ki azonnal (vagy 1-2 percen belül), még iOS7.1+ felett sem, hogy nem kompatibilis? Ami ilyen all-in-one cuccokból nálam volt (még a drágábakból ($20+) is), mind használhatatlan volt (szétkapcsolás 1-2 perc után stb.)
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
iOS-re csak JB-el van, de gépen meg tudod nézni iBackupBottal.
-
Szabikaa20
őstag
Hogy hivjak azt a progit amivel meglehet nézni,hogy hány töltési cikluson van túl az iPad? Ma lehúztam egyet Coconut Batery 3.2 de aztán rájöttem ez OSX re van... Win 7 re kellene vagy magara a tabletre...
-
weinmaker
őstag
Srácok vigyázzatok az utángyártott kábelekkel mert nagy valószínűséggel nem fog működni. Nekem is volt, és az IOS 7.1.2-től vége lett. Csak eredeti kábellel megy, azzal viszont tökéletesen.

-
kelekyle
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Múltkor renseltem lightning usb sd adaptert 3$ volt de hála a Magyar Postának (szerintük a jogos tulajdonos...) valahol máshol landolt (de visszakaptam a pénzt)

Azóta nem rendeltem de kutakodtam és ilyet még nem láttam. De a lightning - hdmi is horror áron van (eBay és Aliexpress). -
univerzita
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Van ajánlott, jó minőségű lighting adapter Air 2-hoz ami egyben tartalmazza a HDMI, SD és USB pontot?
Köszi.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nagyon király!Sikerült!
Köszönöm a segítséget! 
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Jaaa vagy ugy!
Már folyamatban a letöltés..Lassan azért de alakul! 
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Nem jót töltöttél le. Neked a SynciOS Manager kell. A egész név SynciOS iPad/iPhone /iPod Manager. Innen :www.syncios.com
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Nekem nem ugy van ahogy irtad.Válasszam ki a kepeket es mennyek alul a recover-re?

-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
SynciOS iPad/iPhone /Manager. Én nem füzettem érte.
-
atees
őstag
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Igen!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Elég a Free verziót letölteni?
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Talán segítene.Amikor feltelepíted a gépre,csatlakozol a iPad-re. Majd legfelül My Device. Majd Photos. Itt a fotók lesznek a Camera Roll,Photo Library stb. Itt kiválasztod és felül Export a gépre.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Vegyél OSX-et, ott egyben látod a képeket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De komolyra fordítva a szót a Syncios egy iTunes alternatíva és igen, segítene. -
Szabikaa20
őstag
Na akkor más ötlet?Próbaltam ugy ahogy csiga mondta...Elkezdi másolni 3mappat átmasolt és befejezte!Miert nem masolja at az összeset?
univerzita: Ez a Syncios ez micsoda?Segitene?
-
silmatauki
őstag
Van egy jó hír jailbreakelt iOS8 felhasználóknak: végre iOS8-ra is van ablakozó (multitaszk) rendszer, a "Multify", és "csak" 5 dollárba kerül a Cydia store-ban! Sajnos az régebbi ablakozó tweakek, azaz a Quasar, ill. az OS Experience, csak iOS5-ön, ill. iOS6/iOS7-en (az OS Experience két különböző verziója, mindkettőért külön kell fizetni) futnak, más főverziókon nem.
Használat előtt a Settings-ben konfiguráljátok legalább a "'Multify' Activation Methods"-t, ui. ezzel tudjátok elindítani (ill., ha kell, leállítani) az appot. Ha az "'Edit' Activation Methods"-t is hozzárendelitek valamilyen gombhoz / eseményhez, akkor az egyes app-ablakokat szabadon át is méretezhetitek / el is rendezhetitek a képernyőn, azaz nemcsak a szabvány felére osztott képernyőmódot használhatjátok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Hát igen, ez a progi már rajtam is segített, igaz más dologban...hála neked
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Megnytnám Syncios -al,majd kiválasztanám Képek és import a gépre.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
univerzita
üzenetére
Mindegyikben van egy kevés. Megértem őt, múltkor en is le akartam szedni néhány képet de nem volt idegzetem végig nyálazni az összes mappát, inkább használtam a Photo transfer appot.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Amikor ráteszed a gépre 23 mappát mutat és nemlátod hogy melyikben vannak képek?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Régebbi ios-ben pl képet csak úgy lehetett emailbe illeszteni ha a képek mappából indítottuk a levelet.
-
válasz
univerzita
üzenetére
Lehet másik USB-be dugtad.
-
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most már müködik,furcsa volt mert idáig jó volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Ez apple, itt minden fordítva működik

Univerzita
Elvileg ahogy rádugod el kellene kezdodni a telepítésnek, addig nem is csippan -
Szabikaa20
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az tudom,hogy látni meghajtóként,de 23mappa van most mindegyikböl kiszedegetni?!
Egyszerre nem lehet csak a kepeket? -
univerzita
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam iPhone a PC -n látom külön meghajtóként, de amikor csatlakozom iPad-el aszt már nem. Külön driver kellene?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Intéző, és ha fent van a driver külön meghajtóként fogod látni, onnan meg drag&drop
-
Szabikaa20
őstag
Hol/hogy a jóó búsba kell az ipadról az összes képet PC-re tenni?

-
Üdv ismét. A családi megosztást még nem használtam, de utánaolvastam, viszont egy dolog felkeltette a figyelmemet. Azt írja, hogy a naptár és a teendők automatikusan megjelennek, mint "családi". Ezt nem lehet kikapcsolni? Csak az alkalmazások, meg a képeket osztanám meg.
-
Be lehet valahol állítani, hogy ne kérje állandóan a jelszót, ha egy appot akarok telepíteni Store-ból? Olvastam valahol, hogy kapcsoljam be a Touch ID-t, de szerintem ebben nincs.Hmm érdekes, ha beállítom a globális jelkódot, akkor nem kér...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
amúgy eddig iPad és iPhone-os pályafutásom során 1x vettem használt ennek a ficsörnek

) és sima egyszerű fólia került fel azonnal a kibontás után. Nos: Katasztrófa.
Valakit esetleg nem érdekel?
nem akarok rosszat mondani! Akksiidő nem olyan jó a rezonálás is zavarna és zavaróan vékony!Bár az újabb szerintem még vékonyabb lesz,de ne legyen igazam!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszerre nem lehet csak a kepeket?