Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
válasz vadászcsiga #7798 üzenetére
Nagyon lassan lép be.
Erről van szó
Linkelés végre működik 👏🏻👏🏻Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
TheMarci
addikt
Felraktam en is, nekem tetszik a betutipus, notes app sokkal jobb lett, eddig semmi gondom nincs vele.
Do You Dream?
-
atees
őstag
-
legiaap
félisten
Na eddig annyi, hogy az amazon instant videos appom nem indul el, youtube-ot nem tudok kicsi ablakba rakni multitaskingba, csak a safariban beágyazott videókkal működik. A jobbról előhúzható multi ablak nem mindig jön elő. Crash-ek már pár perc alatt voltak. Nem lesz ez így jó. A spotlight search is szar. Megnyomom a mikrofont hogy diktáljak erre semmi sem történik. Visszamegyek a menűbe erre adja a hangot hogy rányomta .
De egy jó hír is. Linkelésnél nem dob ki a safari...[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #7786 üzenetére
Hú sikerült. Nem volt tartozás. Kikapcsoltam a fizetési módot, rányomtam a none-ra, mostmár tölt mindent. Köszi.
-
legiaap
félisten
Public béta elérhető. Valaki felteszi?
Én filózok, de nem tudom ha majd jön a rendes akkor is simán jelezni fog majd és le tudom frissíteni vagy kell majd valamit mókolni előtte?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #7784 üzenetére
Igen Van egy bankkártyás és egy ingyenes profilom is. A bankkártyást használom általában. Kezdek rájönni. JB után meghackeltem egy játékot és korlátlanul tudtam feloldani benne dolgokat. Szerintem ezt tartozásnak veszi az apple id. Ez lehetséges? Lehet ebböl bármi gondom? De viszont a felhőböl tudok letölteni, meg pl. a google chromet engedte letölteni mást meg nem, szoval nem értem most mi van.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
Ipaden ha le szeretnék tölteni valami új ingyenes alkalmazást, fizetősnek veszi és megerősítést kér.
Ha a másik ingyenes profilommal lépek be ugyanazt le tudom tölteni. Mi a francért csinálja ezt? Valakinel volt már hasonló problémája? Jailbraikelve volt korábban, de gépen visszaállítottam itunes-el 8.4-re szűz rendszerre. -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Srácok! Melyik iPad-et érdemes most megvenni, ha nem a legújabbat akarom? ez így elég hülye kérdés tudom Szóval ne legyen drága, de nem akarom a legrégebbit megvenni. Melyik az amit már nem érdemes?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #7775 üzenetére
Köszi megpróbálom amint tudom.
-
SoldierL
senior tag
Mivan ezzel az áruházzal? Az appok/vélemény olvasáshoz 2x kell rábökni, hogy megnyissa. Most meg olyat csinál, hogy egyes ingyenes alkalmazásokat fizetősként kezeli és kíírja, hogy megerősítés szükséges(bankkártya adatokat). Nálatok is hülyéskedik?
-
univerzita
addikt
válasz SoldierL #7774 üzenetére
Elsőként telepíteni kell iPad-re média playert. Van fizetős és néhány ingyenes ( ezek bizonyos esetekben korlátoztak). Én most ingyeneshez adok tippet,ha nemfelelne meg akkor a stórból lehet fizetősset letölteni. A AcePlayer ingyenes verzió azzal különbözik a fizetős verziótól hogy egy mappábol 10 filmet kezel. Tehát ha megnyitod tableten a AcePlayer -ert legfelül van Media Explorer.Eszt megnyitod és megnyitod a Media Servers. Ez alatt meg kellene jelenni a PCnek. Esetleg ha nem csatlakozik akkor megpróbálnák egy másik appot - Remote Media Manager -t. Nálam ez még könnyebben és gyorsabban kapcsolódik a PC- hez és NAS -hoz. Ebben van egy beépítetlen media player. Nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
SoldierL
senior tag
válasz univerzita #7773 üzenetére
Értem. Hogy kell streamelni? Segítenél ebben ?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Olyat lehet csinálni, hogy feltöltök icloud tárhelyre filmeket és onnan nézem? Írtatok itt valamilyen lejátszót is azt hiszem ami képes laptoppal kooperálni. Mi erre a legegyszerűbb megoldás?
-
lorcsi
veterán
Szafari al, amikor a ph-n hsz-t írok és linkelni szeretnek és rabok ok a lenti link gombra kilép a szafari bol
eladó: vadi új soundcore motion+
-
SoldierL
senior tag
Tudja valaki miért nem tudok repo-t adni a cydiahoz? Nem fogad el semmilyen címet. Miért van ez? Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
SoldierL
senior tag
8.2 volt a legjobb bárcsak visszatehetném
-
NGA
addikt
válasz univerzita #7755 üzenetére
Igen.
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Látom, hogy kijött a 8.4. Nekem Air 2-m van, jelenleg 8.3-mal. Úgy tűnik, elég bugos lett, jobban járok, ha fenn hagyom a mostanit, ugye?*Hajrá Loki!* i15+
-
ZS3NI
őstag
-
ZS3NI
őstag
Mi a legegyszerűbb módja, hogy szkennelt pdf magazinokat tegyek az ipadre és olvassam? Ipad air 2 - ios8.3
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Ragnar95
félisten
válasz silentkiller #7747 üzenetére
Jaja, csak sikerült kapcsolnia a Vibernek és kiadta az app iPades verzióját is
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
silentkiller
senior tag
Nem tudom, hogy "vótmá" de a legutóbbi frissítés óta fullscreen megy az iPad-en a Viber úgy, hogy a többi account-ot nem törli. Jelenleg egy iPad Mini Retinán megy, mellette pedig egy Samsung S6-on és desktop-on is, mindenhol megmaradt az összes adat az iPad-es telepítés után.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7745 üzenetére
Ha tudod a töltő márkáját, akkor a gyártó honlapján valószínűleg tudod ellenőrizni, más megoldás nem nagyon van, mivel magán a töltőn nem szokták jelölni sehogy.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz 30z.Samu #7742 üzenetére
Az, h 5W-os nem árt neki, csak jóval lassabban tölt, viszont az, h utángyártott már más kérdés, ez jelenthet gondot, bár kérdés, h noname 500Ft-os töltő v rendes MFI minősítéssel ellátott.
-
SoldierL
senior tag
Működik az itt linkelt JB 8.4-en szépen.
-
czanga
őstag
Sziasztok,
8.2 után érzett valaki javulást 8.3-nál iPad mini retinán? Gondolkodom, hogy még feldobom iTunes betallózó update-el amíg még az Apple szerverei aláírják.
félig OFF:
Páromnak itt hardveraprón sikerült találni egy garanciális mini 1-et jó áron, amin iOS 7.1.1 van. Nagyon megörültem neki, frissíteni sem fogjuk, mivel ezzel nagyon szépen muzsikál. Alap taskok esetében, és úgy a rendszer maga is eléggé pörgős, a retinához képest is fikarcnyi a diferencia. Egyedül erősebb játékok esetében érezni. Egészen féltékeny lettem, ezért gondoltam, hogyha van javulás akkor felteszem a 8.3-at. Én pont az a "lassan a testel" tipus vagyok szoftverek terén is. -
-
veterán
Tudtommal 2 cég gyártja az iPadek gyári töltőfejét: a Well Shin és a Volex.
-
törölt tag
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Ha az Apple Music miatt nem is, de az iBook miatt mindenképp megérte frissíteni a kütyüt. Nekiálltam olvasgatni, most Steve Jobs élet történetét hogy valamennyire tisztában legyen honnan indult a cég atyja, amit megszerettem az elmúlt 1 hónap alatt. Érdekes egy figura volt, ezt tudtam eddig is, de hogy ennyire... Ajánlom figyelmetekbe.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
Ez a sorszám dolog elég érdekes, mert az én töltőmben sincs sorszám, de eredetinek tűnik a töltő, a szokásos fehér design, rajta az Apple logóval, és a műszaki paraméterekkel, és eredeti, fehér kábellel. A töltőn 10 wattos érték szerepel. A töltési idő is megfelelőnek tűnik. A tabletet én újonnan, eredeti, bontatlan csomagolásban vettem, nem tartom valószínűnek, hogy hamis töltő lenne benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Az normális, hogy van, amikor gyorsabban és van, hogy lassabban tölt fel az iPad? Múltkor feltöltött 2-3 óra alatt, most pedig 8 óra után is csak 45%-on áll. Most átdugtam egy szabad konnektorba, hogy be elosztón keresztül töltsön, elképzelhetőnek tartom, hogy ez is lehet gond. De gondoltam rákérdezek nálatok is.
Sic Parvis Magna
-
SoldierL
senior tag
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nem fogod megbánni. Szerintem itt a legtöbben az androidban csalódtak ezért váltottak ipadre. Én is így voltam ezzel. Annyit költöttem a zöld robotos vackokra, hogy simán tudnék venni belőle kb. 2db ipad mini retinát. Ha szeretnél egy olyan eszközt ami nem fagy le, megbízható, villámgyors, sokáig bírja az akkuja, valamint minden játék a legszebb grafikával és akadásmentesen fusson, akkor válts.
-
törölt tag
Én is Androidról váltottam egy retinás Mini 2-re, és maximálisan elégedett vagyok. Az Androidos cuccot a sok lefagyás, lassulás miatt cseréltem le. Ez a gép viszont tükörsimán fut, nem fagy, nem lassul. Az akkuja is tovább bírja. Az én androidos tabletemnél legalábbis jóval tovább.
-
NGA
addikt
UPC wi-fi modemről 5 percenkènt lelép az iPad air. Mi lehet?
-
D3LL
csendes tag
Sziasztok! Pár hónapos hibátlan Nexus 9-emet (32gb, wifi, fehér) szeretném lecserélni egy Ipad mini 3-ra vagy egy Ipad Air (első változata)-re.
Valahogy elment a kedvem az androidtól.
Vélemények?
Mit veszíthetek és/vagy nyerhetek, ha a csere mellett döntök?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lexus, Toyota topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest