Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Filózok nagyon, mert végre emberi árban adják majd nem úgy mint a Pro-t, és teljes win lesz rajta, plusz jön a 10-es rá ami frankó lesz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
Te?

Tegnap böködtem megint, háát nem tudom. A kijelző gyönyörű de a win8-at nem tudom hova tenni még mindig. 3x volt fent a notimon, 3x ment vissza a 7. Nem vágom surface-en, ha érzékeli hogy touch screen van miért elérhető az alap windows felület asztallal mindennel együtt? Pedig ha egyszer váltani kell az lesz a menekulő útvonal. -
Sziasztok! Az iPad-nál az összes tartalom és beállítás törlése opciónál csak az iPad-et és tartalmát törni, az iCloud-ba felszinkronizált dolgokat nem ugye?

-
csipszikutya
senior tag
2 napig nálam vendéskedett ismerősöm ipad 4-e.
Engem nagyon zavar, hogy az értesítések nem mindig jönnek időben (fb, messenger és főleg a skype).
2 napig az ismerősöm tabján bejelentkeztem ezekbe a programokba és nem volt vele baj, minden jött egyből, időben. Nem úgy, mint nekem az air-en.
Erre van valami értelmes magyarázat?
Ugyan az volt az sw, au. wifi. -
legiaap
félisten
Na ki fog Surface 3-ra váltani innen?

-
csipszikutya
senior tag
Nekem minden megy a háttérben ami csak mehet (fb, messenger, skype, viber, email és stb). Emellett ezen hallgatom a zenémet ha megyek valamerre (telotol kapja a wifit), fényerő automata és a ha a házba vagyok 90%-ban a wifi hatósugara végében van, szal ha jól tudom ilyenkor még az antennája is többet fogyaszt az átlagosnál.
Minden reggel ébreszt (5 ébresztővel
)
Szóval én meg vagyok vele elégedbe. Pláne úgy, hogy barátnőm is ezen függ kb 0/24-be, ismerősök is nyomkodják rendesen... És nekem a laptopot helyetesiti, kivéve a játékban és torrentében. -
Themes
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Ja, ez a legjobb, én letöltöttem vagy 5 hasonló appot de csak ez az egy tudja kezelni az ac3 at. Király app!!!

-
válasz
csipszikutya
üzenetére
Jól néz ki az biztos!

Saját FB acc. híján nem tudom 100%-osan megítélni vagy összehasonlítani; ez háttértevékenységként (is) fut és az iPad hozzászámolja.
-
chubii
senior tag
Sziasztok !
iPad Mini 2 vételén gondolkozok. Olvasgattam a fórumot és sok egyéb írásos anyagot is, de lenne 1 kérdésem.
Most akkor végülis mindegy, hogy honnan veszem meg, a garancia vagy újraindul vagy nem ? APR-től véve nyilván újraindul, de én most ExtremeDigital,Aqua,MediaMarkt,stylebolt kaliberű üzletekre gondolok. Vasinger! fórumtárs esetét olvastam nemrégiben például.
A Stylebolt 89 és 104 ezres ajánlata igen jónak tűnik például (16/32 GB, csak wifi). Illetve ti melyik boltot favorizáljátok ?
Köszönöm ! -
atees
őstag
válasz
@matthew@
üzenetére
én itt vettem
Megjött 10percen belül! -
@matthew@
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Na ez így kissé bonyolítás, így veszik el sokak kedvét a legalitástól

Amúgy ha csinálok egy US ID-t, hogy tudok abba bejelentkezni? Mert ugye az iPad a magyar ID-mmel van beregelve, de az US-be be kéne lépni. Majd miután beléptem, megvettem, letöltöttem, akkor vissza tudok térni a magyar ID-re, vagy akkor pl azt az albumot nem érem el? -
atees
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
Köszi, az baj, mert a másik kérdésem még az lett volna, hogy a torrentet h kezeli és a gigabites netet😀
Mert nézegettem a NASokat, de ilyen 50ezret nem ér meg h azon tároljam a dolgaimat! Csak a pct akarom megszüntetni, mert ipad laptop már kielégiti teljesen itthon az igényeinket. -
vadászcsiga
félisten
válasz
üzenetére
Dehogy omlik össze, 7 alatt gyakran de 8 óta egyszer sem. Ha durva flash oldalt vagy sok, nagyfelbontású képet tartalmazó oldalt nézel lehet, de ritka az ilyen már.
Sajnos még mindig ez a leggördülékenyebb böngésző, kipróbáltam az összest de nehézkes mind. Swipe mindent visz. Chrome a második bongeszom ha képek linkjéről vagy a lebegő menüs google kepekeresorol van szó. Sajnos 7 óta lebutították kicsit ilyen téren, régen képre nyomva meg lehetett nyitni új ablakban, most csak másolás es mentes van -
válasz
Tibee86
üzenetére
Én aztán tényleg nem vagyok egy Apple-fan
, de nem rémlik, hogy mikor omlott össze utoljára a Safari. Idén biztos nem.Air rendszeresen újratöltött, ez igaz, Air2 sokat fejlődött ezen a terén. Ez szvsz pariban van a droiddal, az se tölt újra gyakran 2 GB RAM-mal.
Szerk. Droidban nekem csak a Motorola és a Nexus. (Samsung) Touchwiznél le lehet vonni a RAM-ból 30%-ot

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Lyaly
-
Tibee86
nagyúr
Sejtettem, hogy csak túldramatizálják, mondjuk egy Samsung topikban mit vár az ember...

-
@matthew@
őstag
iTunes-on ha szeretnék venni egy albumot, de az a magyar store-ban nem elérhető, kiírja h váltsak másikra (US pl), ha ezt megteszem, és megveszem akkor a magyar store-ban megvásárolt zenéimet ugyan úgy le tudom tölteni/hallgatni?
-
Szabikaa20
őstag
Nekem valahogy megtátosodott az air!
Nagyon sokat játszottam és így is több mint 20 óra az üzemidő!
-
univerzita
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Köszönöm,ezeket én ismerem. De cserébe én is felhívom a figyelmedet egy remek appra. Remote Media Manager - ezzel nagyon könnyű streemelni gépről, zenét feltenni,képeket, és a filmek magyar ac.3 -mal indulnak (a VLC már nemkezeli).WiFi-n nagyon könnyű csatlakozni a gépre.
-
Petya25
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
pl a VLC vagy az AcePlayer a filmekhez.
Amikor korábban próbáltam ráhúzni filmet, elhajtott a tab, hogy nem támogatott fájl. -
Petya25
őstag
Rájöttem az iTunes fájlkezelésére, nem is olyan vészes, csak olyan progi kell a padra, ami kezeli is az adott fájlt.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Én pont emiatt nem vettem Air 2-t. A Mini Retina tökéletes lett, de az Air 2-re olyan sokan paanszkodtak, hogy nem vállaltam be. Persze, meg lehet szokni, de ennyi pénzért nem vagyok hajlandó semmilyen ilyen jellegű kompromisszumot kötni.
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Az iPad-en a hangerő szabályzó gombok közül a lenti beragadt. Ha erősen nyomom észleli, de nem pattan úgy mint a másik. Nincs már rá gari. Tudtok valakit ajánlani aki megcsinálja? -
D@niel
addikt
retina minire feldobta valaki a 8.3 betát? tapasztalatok?
-
runner 125
nagyúr
Ilyen Tucano tokot vettem hozzá, nagyon feszes, pontos gumibumperbe ül az egész, az üveg mégis rezonál, már 1-es hangerőszinten is.
Azért felbszva érzem magam. Vettem újonnan egy retina Mini 2-t, mert az már milyen frankó lett. Gyors proci, retina panel, vékony gáz. Komolyan tökéletes lett volna, de az 1GB RAM miatti folyamatos oldalújratöltés kiborított. Eladtam, merthogy az Air2-ben már 2GB lett - gondltam végre, megvan a tökéletes tablet.
Erre itt is van bug, ráadásul egyszerre kettő is.
mod. Igen, ilyenem még van is itthon.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Tokban kevésbé feltűnő, úgy 2 hét alatt megszoktam.
-
runner 125
nagyúr
-
Luser2000
addikt
Használja valami a 8.3-as beta verziót?
Nem tudom, hogy a hivatalos 8.2-ben van-e ilyen hiba, de a 8.3 esetén QWERTZ magyar billentyűzet esetén a jobb sarokban lévő Felkiáltójel / Vessző és a Kérdőjel / Pont billentyű hülyeséget csinál. Az istennek sem tudok se felkiáltójelet se pedig kérdőjelet írni velük.
Én vagyok a hülye? -
Skacok egy A1430-as típusú készülék az most sima iPad 3rd gen, vagy ez az úgynevezett iPad 3?

-
Vasinger!
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Apple-t ismerve ez egy új funkcióként fog bekerülni az Air 3-ba, hogy rezonanciaelnyelő csoda váz lesz, vagy valami hasonló, a háttérben meg csak az EQ-t állítják

De komolyra fordítva, én az elején hittem benne, hogy szoftverrel javítani fogják, de ha 8.2-ig nem tették meg, akkor később se fogják. Ugyanez a véleményem a pattogásról is.
Ha ezek megszűnnének, rohannék venni én is Air 2-t, de így várom a 3-at.
-
runner 125
nagyúr
Már alap hangerőn is jelentkező rezonanciára lesz vajon megoldás? Rákerestem a topikban, láttam h sokan panaszkodnak rá, szerintem piszkosul zavaró, pedig enyémet körbeveszi egy gumi bumper.
Illetve a minap tapasztaltam egy pattogást is... le volt halkítva szinte teljesen, böngésztem és egyszercsak egy nagy csippanás...

Újabb SW vajon ezeket orvosolni fogja? Utóbbit még csak csak, de a rezonanciát szinte kizártnak tartom. -
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Azzal azt állítod, hogy ott legyen a jobb felső sarokban a %-os kijelzés vagy ne.
-
nbence94
tag
válasz
univerzita
üzenetére
Hát ez így nem beállítási lehetőség
-
Tibee86
nagyúr
válasz
univerzita
üzenetére
Hol állítod azt, hogy mutassa vagy sem? Tudtommal nincs ilyen beállítási lehetőség.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20
üzenetére
Én most kikapcsoltam,majd vissza és nem tűnt el,mutatja tovább.
-
teguran
tag
válasz
univerzita
üzenetére
koszi!
kesobb a program is kiirta, hogy nincs benne ez a kodek es nem tudja a hangot lejatszani.
nem ertem miert, hiszen a pc-s programokbol kiindulva gondolhatja az ember, hogy a vlc az mindent visz.
sajnos nem. -
Közel egy hónap használat után egész jól beállt az Air 2 akksija, tudja a 14 órát, a sima Airnél a maximumom ~ 15 óra volt.
Képernyő nem színeződik el - nem is nyomogatom durván, nincs pattogó hang, rezonálni ellenben rezonál kis hangerőnél is a hátlapja. Meg lehet szokni.Van még 3 GB szabad helyem a 16-oson, beosztó ember vagyok

-
teguran
tag
sziasztok.
tudtok olyan video lejtaszo programot ajanlani, ami olyan .mkv-t is lejtaszik, amihez nincs direkt hozzaadva a hangfile?
pl nc-rol letoltok egy mappat, es altalaban 4db fajl talalhato a mappaban.
(csatoltam kepet)probalkoztam mar vlc es mx playerrel. az itunesban az adott alkalmazashoz adtam hozza a .mkv-t, de ugy hang nincs. hozzaadtam az osszes fajlt egyenkent, de ugy sincs hang. a mappat kompletten pedig nem lehet attenni, mert nem ismeri fel.
szornyu idegesito, hogy nem tudok az ipaden minimum hd-ban filmezni. gyengebb minosegu divx es tarsainal nincs gond a hanggal, viszont elvezhetetlen kepe miatt nem nezem, plane ha mar az ipad kijelzoje 2048 x 1536 keppontos.
droidos tableten kiprobaltam, hatha a letoltott filmekkel van valami, viszont ott gond nelkul mappa athuz, es hanggal egyutt vitte. (tudom, a filekezeles mas, azonban a ipaden is van tuti megoldas)
halas koszonet barmifele segitsegnek!

-
Ragnar95
félisten
válasz
KaiotEch
üzenetére
De, mindent vissza kéne raknia, teljesen ugyanúgy kell a restore után kinéznie szoftveresen az új iPadnek, mint a régi ahogy kinézett.
A visszaállítás az töröl mindent és a legújabb szoftvert rakja fel. Ezután kiválaszthatod, hogy vissza szeretnél-e rakni backupot vagy újként állítod be. -
Üdv. Szeretnék ismét segítséget kérni. Van nálam 2db iPad. A régit lebackupoltam gépre, majd felnyomtattam az újra. Az alkalmazásokat beállításokkal együtt nem kéne visszapakolgassa? Ha a 12-es iTunes-ba alul rányomok a visszaállításra, az mit jelent? Az appokat fogja rendesen visszarakni? Köszönöm!
-
törölt tag
Szóval összességében tényleg nem nagy feladatokra kellene, hanem, hogy legyen kéznél, tudjak fordítani előadásokon, esetleg könnyebben prezentálni. Idővel szeretnék notebookot cserélni (5 éves a Vaiom, az mehetne a szüleimnek, mert amúgy hibátlan), s az itt spórolható pénzt inkább egy normális notebookba fektetném. Persze csak akkor, ha ajánljátok a sima Air-t.
-
törölt tag
köszi szépen!
Még annyi érdekelne, hogy érdemes Air 2-ben gondolkodni? az ára miatt nem igazán szimpatikus, meg a sima air is tökéletes méretre.
-
törölt tag
Sziasztok!
iPad air 1 -ről mi az általános tapasztalat? A notebookamat kellene, hogy kiváltsa az alap feladatokban: Skype, zene, Facebook, böngészés és az egyetemen a fordításhoz kellene. 32 gb-os verziót vennék. -
tomturkey
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Pár hónapja áron alul egy ismerősömtől vettem egy ipad 3-at. A hibája az volt, hogy a jobb alsó sarokban az érintőpanel kicsit "elengedett". Emiatt alá ment a por is és néha alá is párásodott. Pár napja véletlenül leejtettem így már elég nagy felületen vált le az érintő, könnyen ki is fordult belőle és elvittem egy szervizbe. Itt azt mondták, hogy valószínűleg a régi érintőpanelt már nem tudják megfelelően eltávolítani és újra visszahelyezni, hanem teljesen új panel kell. Mivel tudom, hogy a panelnek nem volt baja, semmilyen külsérelmi nyomot nem láttam rajta és jól is működött, gondoltam megkérdezlek titeket, hogy előfordulhat-e ilyen, hogy ebben az esetben az egész panel cserére szorul, vagy inkább csak le szeretnének húzn
Köszi előre is a válaszokat! -
Nauri
csendes tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Eggyet ertek veled, a torott szalagkabel csatlakozos Ipad4et eladtuk 40ezerért.
Ipad5re férjem akart benevezni, de sokalta is az árát, és az alap felszereltségben semmi sincs, ami lényeges volna! Meg nagyon drága mulatság.
Úgyhogy most vett 1 másik gyártó ált forgatott Tabletot, ami nem dupla meg négy mag, hanem alapból 8 és van rajta 20mpxes kamera is. Mi szerettuk sz Aplet, de riválisai is tudnak alkotni, szerencsére!

-
ferikek
aktív tag
válasz
univerzita
üzenetére
Megcsinaltam, tegnap jo vilt, ma megint eldobalja. Amikor eldobja, akkor kikapcsolom a wi-fit majd vissza es ugy jo, de ezt 3-4 percenkent kell csinalni. Megmezem jobban a routert is, hatha....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de nem rémlik, hogy mikor omlott össze utoljára a Safari. Idén biztos nem.
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért lenne más az iPad 3 és az iPad 3rd gen