Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thibol
kezdő
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vásároltam egy iPad air 5-öt.
Olyan problémám lenne vele, hogy nekem úgy érződik, mint ha az animációk fps hiányosak lennének amit nagyon zavaró.
Ott van az iphone 14-em ami tök fluid meg minden oké vele és itt az iPad, ami olyan görgetéskor meg az átmenetek során, mint ha a 60Hz-es kijelző 40 Hz-en menne vagy hasonló. Jobb hasonlatot nem tudok találni.Már többször újratelepítettem mindent (új ipadként beállítva), de nem történt változás. Szerviz szerint az ipad megfelel a "normáknak".
Appokból nem használok semmi extrát: edge, onenote jegyzeteléshez, facebook, onedrive, google drive, google fotók, netflix, hbo max, reddit, gmail, outlook és kb ennyi. A többi gyári app.Reménykedtem, hogy esetleg a iPadOS 17.4 hoz valami változást, de sajnos nem.
Tudtok nekem valami irányt mutatni? Én kifogytam az ötletekből. -
bostone
addikt
Nem érdemes régi jóárasított eszközöket keresni még Apple modellek esetében sem.
Többször felmerült a kérdés, hogy a régi, de még működő iPad, amely kifejezetten jó állapotnak örvend, milyen módon válhat levélnehezékből használható eszközzé.
Talán, mint ahogy itt említették olvasásra, más eszköz alkalmasabb volna. -
MODERÁTOR
válasz TrueGooner #45794 üzenetére
Nem volt event, csendes frissítés volt. Én egy új ipad minit várnék, de egyelőre úgy néz ki nem jön.
-
TrueGooner
senior tag
Mikor mutatják be végre a 2024-es Ipadeket? A MacBook-ok is a semmiből jöttek tegnap, vagy csak én vagyok figyelmetlen?
-
addikt
Az én véleményem egyértelműen egy iPad 9gen ezekre a felhasználásokra, akár használtan is.
Nagyon sok évig támogatott lesz még, pont ezen okból előny, ha viszonylag friss gépet veszel.
Air 1-2-ben semmiképp se gondolkodj, a Pro modellekkel meg sohasem voltam tisztában, nekem azoknak nem elég egyértelmű, hogy pontosan melyik modellre kell gondolni, amikor pl pro 9.7 vagy pro 10.5-öt ír valaki.Általában ha jól veszem ki, akkor nagyon régi gépnél is beenged az App Store, csak sok app-nak lesz olyan iOS követelménye, amit már az adott gép nem kap meg.
-
Isti2
aktív tag
Hello.
Első ipad vételét tervezem, e-könyvolvasás és wifis netezés, amire használnám, beltérben, kis fényerőn. Épp ezért az újabb, drágább típusokat kizárnám. 9.7-11" méretek érdekelnek.
Melyik modellnek van a leghosszabb készenléti és akkuideje a fenti célokra?
Érdemes régi modellt választani(air 1, 2, pro 9.7 és 10.5 modellek)?
Ipad os-nél is az van, mint androidnál, hogy régi gépet az áruház be sem enged(appok sem tölthetők rá), vagy itt nincs ilyen?
köszönöm -
Kapanyél
őstag
Akkor dobd ki régi szarokat. Nyilván amihez kell, ahhoz kell annyi töltőfej is. Nálam az asztalon inkább a sok rohadt kábel csinálja a dzsungelt, a töltők egy 6-os elosztóban szépen sorakoznak, az nem zavaró. Ha meg el tudod rejteni az egészet az asztal alá, akkor meg tökmindegy.
Plusz előny: ha beszarik egy, akkor nem hal meg minden töltése egyszerre és azt az egyet át tudod dugni ideiglenesen másikba.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
szaszyka
senior tag
Hali. Nekem olyan tapasztalatom van egy Ugreen többportos töltővel kapcsolatban, hogy sorozatban nyirta ki a Lightning kábeleimet. Ha a max 18W-ot tudó portot használtam iphone-hoz, akkor nem volt gond, de ha a max 65W-ot tudó USB-C portokat, akkor max 1 hónap, és cserélhettem a kábelt. Feltételezem, csatlakozáskor megkínálhatta a töltő a kábelt 65W-al, ami sok lehetett az Mfi chipnek, az pedig megadhatta magát. Jártam így gyári apple kábellel, Ugreen-el, Baseussal, noname-el, max 1 hónap és megadták magukat. Ha többportos töltőt akarsz, szerintem olyat keress, ami portonként max 20-25W-ot tud leadni, ha csak iPhone-t, ipad-et akarsz tölteni.
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
PTomi92
aktív tag
válasz Kapanyél #45779 üzenetére
Én most vettem egy 65wos Baseus töltőfejet amin két usb-c és 1 usb-a van. Hát nem vagyok teljesen elégedett. Volt hogy rátettem egy laptopot meg egy iphonet, vagy egy iphonet meg ipadet, jelezték az eszközök hogy megy a töltés, de a százalék csak nem nőtt, vagy nagyon lassan. Kiderült hogy csak 30w-ot vett fel a hálózatból. Aztán kihúzom, bedugom újra az eszközöket és akkor felvette a névleges 65w-ot. Volt hogy rádugtam 2 iphonet illetve egy apple watchot, és az órát el sem kezdte tölteni, pedig az eszközök összesen nem vesznek fel 65w-ot. Néha teljesen jól működik. Szóval nem túl megbízható, pedig pedig ezt a márkát szokták ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
Kapanyél
őstag
Mind szar. Egy olyan többportos töltő, amelyik kiszolgálja az összes eszközt, 240W-os és 70eFt.
Inkább vegyél több darab egy aljzatos PD töltőt, 6-12eFt/db áron.
Meg sima QC2.0-sat is, mert sok készülék nem tölt csak 5-9V-tal.[ Szerkesztve ]
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
atees
őstag
Köszi a választ berendelem, aztan meglátjuk.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
CharlieDrop
veterán
Nézd meg a specifikációt. Nekem 4-es Baseus van, de ugye annál többet nem bír tölteni árammal, mint a max leadási energiája. Avagy USB C-n tud akár 75W-al is tölteni, de ha mind a 4 portra rá van téve töltendő cucc, akkor negyedel (azt hiszem 100W max outputja van, szóval azt negyedeli (illetve ez se igaz, mert 2 USB C és 2 USB A portja van, az A portokon nem megy ki annyi delej))
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
atees
őstag
válasz koxkids #45773 üzenetére
Nincs olyan, hogy mondjuk rajt van 4 eszköz és az egyik nem kap áramot rendesen? Ez képes 6 porton tölteni? Nem csak parasztvakítás?
lugosi: nekem is van olyan kinai töltőm😅 1 éjszaka alatt ha 3 eszköz rajt van, abból 1et elfelejt tölteni😅
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
MODERÁTOR
Nekem van egy hasonló csak más márka. (Ennél szerintem egy kategóriával gagyibb van nekem.)
Annak van olyan “feature-je”, hogy ha a felülről a második és a legfelső is be van dugva, akkor a tabletet a felülről második nem tölti. Ha az első és a harmadik van használva akkor tölti. Ha csak a második, tölti. De végülis működik, csak ki kell tapasztalni. Nálam a legfelső PD szabvány. -
atees
őstag
Sziasztok!
Használ valaki hasonló eszközt?
Olyat keresek ami tenyleg egyszerre 6-8 készüléket rendesen tölt is.
Valakinek esetleg tipp?Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Shame21
tag
Sziasztok! Technikai kérdésben kérném a segítséget. Azt olvastam hogy a 17.2-es ios frissítés után már hivatalosan is lehet külső forrásból ipa-t telepíteni nem csak store-ból. Ugye uniós nyomásra, előírásra mind1 is. A retroarch-ot szeretném feltenni az ipad pro-ra. De jelenleg neten meg youtube-on még mindig csak himi humi cuccokat látok. Tud ebbe valaki segíteni van esetleg app store-ban valami sideloader már. Vagy még mindig nem hivatalos a cucc és csak valami idei frissítésbe lesz? Köszönöm
-
nagyúr
Air 5 M1 @ 250k
Pro 11 M2 @ 355k+42% / 105k , ami azért elég jelentős
amiben jobb a Pro:
- 120 Hz kijelző - írtad is hogy nem mozgat meg téged (amit el tudok hinni, de hidd el, ha megveszed, lecsokizod a bokádat, én már el sem tudnám képzelni hogy 60Hz kijelzőt nyomogassak, az iPad Pro 10.5 óta csak ProMotion 120Hz iPadjeim vannak
- 4 hangszóró (kicsit jobb hangzás, de ez kb semmit nem számít, ugyanolyan fos dobozhangú, mint minden más tablet a világon)
- USB-C külső monitor csatlakoztatás (M1-en csak tükrözni lehet, M2-vel már teljes értékű kiterjesztett kijelzőt tud)Mindkét tablet ugyanolyan gyors, alig van különbség M1 M2 között, üzemidő ugyanaz, ha amúgyis fülessel hangszóró sem számít, mindkettő Pencil 2-vel üzemel, normál tartalomfogyasztási céllal szerintem is bőven elég az Air 5 azért 100ezer forintot már egész sok minden másra is el lehet költeni
[ Szerkesztve ]
-
vaguny
tag
válasz Mátésum #45755 üzenetére
Köszi!
Egyelőre még megvan a cucc. Néhány napja tokban van, azóta annyira valóban nem zavaró a jelenség…bár még így is előidézhető azért. Szóval lehet, hogy együtt lehet ezzel majd élni, mert amúgy többnyire megfelel az igényeimnek az eszköz……de azért még mindig azt kell mondjam, hogy menjenek valahova ezzel a build quality-vel
-
Cold5
senior tag
Ipad Pro cserén gondolkozom (10.5 256GB). Felhasználás: tárolt filmek/sorozatok, alkalmi böngészés.
A nagy dilemmám, hogy szükségem van-e ehhez a felhasználáshoz a Pro 11-ra vagy elég az Air 5? AirPods Pro-val használnám, szóval a hangzás nem érdekel, egyedül ez a 120Hz kijelző amit nem tudok eldönteni, hogy mennyire fontos nekem.A sima 10gen iPad nem jöhet szóba.
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
Mátésum
aktív tag
válasz vaguny #45743 üzenetére
Üdv. Először ez nekem sem tetszett, meglepődtem, kérdezgettem, hogy ez normális-e, de sajnos az a helyzet, hogy ezzel együtt kell élni. Az Air 5 ilyen. Viszont, lassan másfél éve nagy megelégedéssel használom. Egészen addig érdekelt, amíg megvettem, megnéztem, aztán tok került rá, amit csak takarításkor veszek le. És így egyáltalán nem érdekel ez az ügy. Ugyanis nem lassul be, sokáig bírja, mindent meg tudok vele csinálni, gyakorlatilag mintha teljesen új lenne, pedig szinte folyamatosan megy és szinte egy laptop ereje van benne (egy évig sem asztali gépet sem laptopot nem használtam, miután megvettem, csak most sok táblázatot kezelek, amihez kell két nagy kijelző, ezért kellett egy macbook is, de előtte nem hiányzott) Szóval, szerintem is nagyon gáz, hogy ez ilyen minőségű házzal jött ki, de nem igazán jön elő a hétköznapokban. Persze, megértem, ha ennek ellenére vissza küldöd.
-
nagyúr
válasz ittakary #45753 üzenetére
Édesanyám egy 150 centis kis néni, kicsi kezekkel, viszont remek szemekkel (olvasó kell neki, de most is egy 8.4"-os tabletet használ, teljesen jó neki). Szóval inkább azt nem tudom elképzelni,hogy egy 10+ collos fél kilós tablettel fényképezgesse a virágait. Okostelefont nem akar, így mindenképp a tablet látja el ezt a funkciót. Itthoni M1 air-t még én is nehéznek találom és fényképezésre körülményesnek. Mindenesetre gondolkodom még rajta, Április végére esedékes a vásárlás.
-
nagyúr
válasz DonThomasino #45751 üzenetére
aliexpress.com ugyanazt kapod meg itthon 5-6ezerért, amit Aliról megrendelsz 1-2ezerért
-
DonThomasino
veterán
9 gen. re milyen olcsó ajánlott tokok vannak ?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
nagyúr
Köszönöm a válaszokat. Igen, a méret, amit el kell döntenem, van itthon egy M1-es air, az azért elég nehéz. 9.gen-t már nem szívesen vennék, még akkor sem, ha ilyen felhasználásra most még jó, ugyanis ahogy az előzőt használja mostmár 6. éve, az újat is ennyire tervezném. Így az újabb chip és főleg a 25%-al több RAM már az 10th/mini6 felé tereli a dolgot.
-
zaskar
senior tag
válasz icecave #45745 üzenetére
Szerintem is a méretnek és a súlynak kell döntenie. Édesanyád valószínűleg hozzászokott, hogy egy 300 g körüli eszközt tart a kezében. Az iPad 9 és 10 már elég közel járnak súlyban a fél kilóhoz. Persze ha esetleg már gyenge a szeme, akkor valóban megfontolandó valamelyik nagyobb kijelzővel rendelkező modell. Nővérem 60 éves, a mini 5-öt nagyon szereti, és amikor kézbe veszi az én 10.5-es Pro-mat, mindig megjegyzi, hogy nagy és nehéz, neki nem kellene (pedig a szeme már nem a legjobb).
-
nagyúr
Sziasztok.
Egy kis "valamelyik irányba terelést" szeretnék kérni. Leírom a helyzetet, igyekszem nem túl hosszan.
Szóval édesanyámnak vennék egy új tabletet. Az előző egy 8,4"os Huawei M3, már 6. éve használja, ideje a cserének. Sajnos, ahogy néztem, ezen méretű tabletek elég jól kikoptak.
Droidosat nem szeretnék neki venni, plusz már évek óta emlegeti, hogy ő is kipróbálna egy ilyen "harapott almás" terméket, gondolom jórészt azért, mert nálam csak olyat lát.
Szóval gondoltam, 75. születésnapjára meglepem. Néztem a mini 6-ot, és a 10. gen-t. Előbbit nyilván azért, mert kicsi, mint amit most használ.
Semmi egyébre nem használja, mint a családdal való kapcsolattartásra (videóbeszélgetés, chat), valamint fotózgatja a virágait, a süteményeit, kiscsirkéket, kacsákat és elküldi nekünk, mert sajnos elég ritkán látjuk.
Előbb azt gondoltam, nagyobb tárhely kell neki a fényképek miatt, de végülis a saját iPhone-omon is kb. 25 gigát foglal úgy 3400 kép, és nincs bekapcsolva az optimalizálás (nála be lenne, csak akkorában nézni, amekkora maga a tablet).Ami a mini mellett szólna, az a méret, meg egy picivel jobb proci (A15 vs A14). RAM ugyanannyi, kamerák ugyanazok, nagyobb meg tovább bírja akku ügyileg. Esetleg egy tri-fold tokkal a 10th gen jobb lenne, mert leteszi/támasztja az asztalra és úgy áll jól a kamera (nem oldalt lenne így, hanem felül középen).
Szóval szerintetek jól gondolkodom, hogy inkább egy 10th gen iPad hivatalos helyről kb. 185-190-ért, így járna a 2 év garancia, mint egy iPad mini 6 szintén hivatalos helyről 225-230 körül? Az itteni bontatlan 1 év garosokat nem említem, mert ahhoz vásárolva 2 év Apple care-t ugyanott vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
vaguny
tag
Sziasztok,
Döbbenetemben írok .
A napokban vettem egy iPad Air 5-öt.
Elkezdtem belakni, aztán a használat közben azt vettem észre, hogy mikor egy kézzel emelem (teszem azt a jobb sarkánál), kissé nyekereg a hátlap. Szóval csak nézek mi ez a build quality. Na de ez még hagyján, a kijelző is képes elszíneződni a hátlap jobboldali részének enyhe nyomására/feszülésére is az adott helyen.
Azóta rákeresve ezekre a problémákra elég sok hasonló bejegyzést találni különböző fórumokon…csak azt sajnálom, hogy nem vásárlás előtt találtam rá ezekre. Első iPad-em, de nem gondoltam volna, hogy ilyen ebben a kategóriában létezik……14 napon belül vagyok még, így lehet elállok inkább a francba, mert ahogy látom sokaknak a csere cucc is ugyanilyen “retek”…
[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
Apple Pencil 2 kapcsán lenne kérdésem. Normális az, hogy feltölt és utána addig nem tölt vissza, amíg le nem szedem az iPad oldalából és vissza nem helyezem?
Köszönöm szépen!
-
Pano
addikt
Maga a mágnes jól tart. Ez az egyetlen hibája a toknak. A csat is "hátra csattan".
De amint fel akarom venni a jobb oldalánál fogva, egyszerűen a pencil becsúszik a fedél alá. Pedig az is egész erősen tapad és még csak nem is vagyok vadállat.
S mivel a jobb oldalának jelentős részét elfoglalja a pencil, nehéz nem úgy megfogni.Visszaküldeni gazdaságilag nem éri meg, mert közvetlen ESR-től rendeltem. Meg az is idő...
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
R a y
senior tag
Nekem is ez a tok van már 2 éve legalább. Mennyi erő kell, hogy magát a tokod levedd az iPad hátuljáról? Én iPad próval használom.
Viszont annyit hozzátennék, hogy amikor én vettem, akkor az első termék amit átvettem, hibás volt, ugyanis abban lifegő csatban nem volt mágnes. Tehát ha hátrahajtottam akkor nem tapadt a hátuljára sőt, letámasztott állapotban előrehajlott a kijelzőre. Még azonnal visszavittem és kicseréltettem. Hibás volt, mert a mostanimban nagyon erős az a mágnes és rendesen rácsapódik a hátuljára.
Használok ceruzát, bár utángyártott Ali-sat, de nekem nincs olyan problémám, hogyha a ceruza oldalt van akkor becsúszna a tok mögé!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
Alex91
félisten
válasz DonThomasino #45736 üzenetére
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
DonThomasino
veterán
Ipad gyártási dátumát hogy lehet megnézni?
Akku állapotot nem lehet nézni úgy mint az iphone on?
Ha hívnak iphoneonn csörög az ipad is
ez azert van mert ugyanazt az apple fiókot használom?
Tudtommal nem állítottam be ilyesmit.[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
válasz Malfroy #45730 üzenetére
Pont a napokban kezdtem el én is ennek megoldásán agyalni.
Most a következőt találtam, tesztelem, hogy mennyire működik:
"Ha azt szeretné, hogy szövegek beírásakor az eszközsor automatikusan kis méretre legyen állítva, koppintson a gombra, majd kapcsolja be a Minimalizált nézet funkciót. Ha meg szeretné jeleníteni a teljes eszközsort, koppintson a kis méretre állított verzióra."
Forrás -
consono
nagyúr
válasz margithid #45732 üzenetére
Nem biztos, hogy minden megy, elvileg lehet olyan, ami nem. Mondjuk én még nem futottam bele ilyenbe. A gyakoribb az, hogy iPad-en is az iPhone app fut, kicsiben (persze felnagyítható), nem az iPad oldalarányaival. Ilyen pl. a hivatalos Instagram app, vagy a Mi okos eszközök appja.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
margithid
veterán
Ipad-en az összes app megy ami az iphone-okon is?
-
Pano
addikt
Üdv!
Egy esr rebound magnetic case-t használok, mert leárazásban nagyon jó áron sikerült hozzá jutnom.
Maga a tok mondhatni tökéletes lenne, de van egy nagy gondom vele: Ha a pencil a tablet oldalára van téve és rá van hajtva ez a "csat" és azon az oldalon fogom meg a tabletet, a pencil becsúszik a cover alá.
Rohadt idegesítő. Ráadásul jobb kezes vagyok és mivel jobb oldalon van, állandóan amikor fel akarom venni a tabletet, ott fogom meg és abban a pillanatban a toll becsúszik a fedél és a kijelző közé.Tudtok valami olyan tokot ajánlani, ami ugyanilyen mágneses, vékony tok, legalább ilyen minőségű és nincs vele ez a gond? Olyan, ami a pencil-töltést se akadályozza.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Malfroy
aktív tag
Lenne egy nagyon idegesítő jelenség amit szeretnék megoldani iPad pro t használok ceruzával és az a problémám hogy pl. google be hogyha gépelnék ceruzával akkor mindig a képernyő közepére kijön ilyen mini billentyűzet és azon kell szarakodni sokszor pedig a ceruzával érintenék a kijelzőn de elkezd vonalakat húzni és rajzolni szóval a beállításokba mit kellene beállítanom hogy ne rajzolgasson meg A teljes értékű nagy billentyűzeten tudjak gépelni mindig???
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
Dell XPS
veterán
válasz BigBlackDog #45728 üzenetére
Köszönöm! Be van kapcsolva! És nem jelez, nem tilt…
Üdv, Dell XPS
-
BigBlackDog
veterán
válasz Dell XPS #45727 üzenetére
Az oldallal óvatosan, pár hete olvastam utána. Nem egy tapasztalat, vélemény alapján tényleg csalóként említik az oldalt.
Beállítások > Safari menüben, az "Adatvédelem és biztonság" résznél be van kapcsolva a "Figyelmezetetés csaló webhelyre" opció az iPaden is?
[ Szerkesztve ]
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Van több Apple eszköz is a családban és mindegyik tilt egy adathalásznak titulált weboldalt, sőt a Telekom hálózat is jelez, kivéve az iPad -om. ( https://www.salomonoutletbudapest.com/)
Mi lehet a probléma?Üdv, Dell XPS
-
Gzolo
senior tag
válasz Vasti74 #45710 üzenetére
Szia,
Én Logitech Slim Combo + Air 3 vonatkozásában tapasztaltam hasonlót. Kameranál kis papírral ki kellett támasztani, különben a feloldógomb mindig benyomott állapotban volt.Ráadásul már vagy az iPad meg volt hajolva, vagy ekkor történt, de úgy ráfeszült a műanyag hátlap, hogy kivételkor észrevettem, hogy az iPad hosszabb oldala mentén ferde.
Szerencsére működik a tablet, de azóta a hátlapot nem raktam rá, trifold(ESR) tokban pont úgy áll a tablet, hogy a smart connectorok szabadok és lehet csatlakozni a billentyűzet részt. Annyi, hogy így 2 darabban kell hordozni.
-
nagyúr
válasz DonThomasino #45720 üzenetére
-
DonThomasino
veterán
Honnan lehet megtudni egy ipadről melyik országból származik?
-
Alex91
félisten
Minel fiatalabb annal jobb! Az akksi lesz xar. Valoszinusitem, hogy a jelenlegi OS lehet rajta az utolso, vagy max. kap meg egy fo verziot. Max. 2-3 evet adnek meg neki...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
huan
őstag
Sziasztok,
Egy iPad 6 2018-ból még használható pár évig Youtube-ra, videózásokra? Gyereknek kellene vennem a kocsiba valamit de az iPad 7 / iPad mini 5 /iPad Air 3 -vonal már nem fér bele a büdzsébe(használtan).
Mi a véleményetek? Inkább tegyek még hozzá?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
válasz DonThomasino #45716 üzenetére
Azt nem tudom, de mikor az enyémet vettem 2023 szeptemberben, az aktuális rendszer volt rajta gyárilag, szóval biztosan később gyártották, mint 2021.
-
DonThomasino
veterán
Ha veszek egy új Ipad 9 et,
akkor az akkujával már lehetnek gondok
ha mondjuk 3 éve a polcon pihen?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
koma106
senior tag
Pencilből nagyon sok a jó minőségű hamis, ezek általában a nyomásérzékenységet illetve a dupla koppintást nem tudják. A billentyűzeten érdemes végigpróbálni többször is billentyűket, hogy működnek-e, illetve nem "túlérzékenyek-e". Tabletet szerintem le tudod tesztelni...(ott érdemes az akkut és a töltésszámot ellenőrizni).
-
-
atees
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Már régen vettem használt almás dolgot. Akarok venni 4. generációs ipad airt és hozzá egy magic keyboardot és egy pencilt. Miket ellenőrizzek ezeknél a termékeknél ? Köszi!Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Rage47
veterán
Vajon miért szívja az akksit a külső monitor, ha elalszik? Olyan, mintha úgy is aktív lenne, olyan szinten merül az ipad pro m1 akksija…
-
Vasti74
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég hülye hibába futottunk bele, kíváncsi vagyok, hogy másnál is előfordul-e?
És ha nem, miért nem, nálunk meg miért??? ;-)Szóval a kisebbik lányom egy iPad Air 5-öt használ szinte mindenre, amihez vettem pár hónapja neki egy Logitech Combo Touch billentyűzetes tokot.
És ezzel a tokkal az van, hogy sajnos valamit nyom vagy feszít a táblagépen: mert amikor ír rá a ceruzával (főleg erre használja - sulis jegyzetelés) , akkor a kijelző középső területén a ceruza alatt elszíneződik a kijelző egy kicsit, tipikusan úgy, mint egy megnyomott kijelző. De nem nyomja rá túlságosan a ceruzát, mert a kijelző többi részén nem színeződik el - és ha másik tokkal használja, akkor a kijelző közepén sem, mert a Logitech megvásárlása előtt nem volt ilyen problémája, és most visszatette a régi tokba - nem színeződik.
Ilyenkor mi van?! Egyedi hiba lehet, vagy más is belefutott már ebbe ilyen Lobitech tokkal?
Elég vacak így, mert kellene a billentyűzet is a lányomnak, ettől eltekintve nagyon jó lenne a Logitech, viszont így nem használja, ahhoz meg azért drága volt...
Szerintetek visszaküldjem?! Amazon-os vásárlás, kb. 2 hónapos. Vagy hülyének fognak nézni? Mert lehet, hogy az iPad-ben nem kerek valami, de az meg már nem garis szerintem...
Üdv: Vasti
-
consono
nagyúr
válasz Lexus sc #45706 üzenetére
Hát, ha találsz valami olyan browsert, ami elég lightweight, akkor valamennyit lehet, hogy a JB segítene, de igazából az elmúlt 10 évben a weboldalak változtak meg. Nem hiszem, hogy egy ilyen régi tablet még bármire jó lenne online.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Lexus sc
tag
Sziasztok! Van egy 2013-as, alig használt iPad 3 tabletunk. Sajnos az elérhető legfrissebb IOS van rajta (9.3.6) amivel nagyon lassú… megpróbáltam néhány dolgot kikapcsolni rajta de nem lett jobb. Szeretnénk használni, de a Safari nem tölti be a weblapokat és a YT App sem nyílik meg. “Kidobni” sajnálnám… tudtok valamit javasolni, mivel lehetne gyorsítani? Downgrade?
Köszi! -
Shame21
tag
válasz kchris78 #45702 üzenetére
Én is azt tervezem ha nagyon elszállt ára lesz az újnak akkor marad az m2-es lcd-vel. Szép az oled az iphone 13-amba az van de pl az asszony xr-je lcd és az is baromi szép kijelző, meg olvasásra az lcd-t jobban ajánlják nem bántja annyira a szemet. Meglátjuk mit villantanak márciusban.
-
Alex91
félisten
válasz DonThomasino #45695 üzenetére
Az iden biztos kivezetik a 9-est a lightning miatt. Ha ujonnan venned, akkor varnek az iden varhato frissitesre. Azt vagy jo aron a kifuto 9-es, vagy a helyebe kerulo, varhatolag arcsokkentett 10-est vennem…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest