- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koma106 #48550 üzenetére
nekem tartalomfogyasztásra volt Pro évekig
kis telefon méretben is jól jön a 120Hz, de nagy méretben még inkább "jól esik" a szemednek, hiszen sokkal gyorsabbak az animációk (értsd nagyobb távolságokat tesz meg az animáció a kijelző fizikai mérete miatt) ezért még inkább feltűnik a 60Hz röcögése
-
válasz
koma106 #48548 üzenetére
az EMAG hivatalos viszonteladó amúgy - amit itt tudsz ellenőrizni
amire figyelni kell az az, hogy az EMAG egy nagy piactér, ahova a sok kacatot öntik az áfacsaló románok
be kell mindig kattintani hogy EMAG által szállítva
és így kiszűröd a sok szemetet ... így érdekes módon mindössze 3 találat marad a 3 db jelenleg forgalomban lévő Pencilről, amik mind full validak
-
tuzpenge
őstag
válasz
koma106 #32781 üzenetére
MacOS-en a microsoft remote desktop-ot használom. Mivel még ipad-em nincs nálam ezért azt nem tudom hogy azon működni fog-e, de elvileg van ipadOS verziója is. A mac-en olyan mintha az irodában ülnék a gép előtt. Annyi a kitétel hogy mindig bekapcsolva kell legyen az irodai gép és nem mehet sem alvó sem hibernált módba! Tök jól működik. Ha valakinek kell valami csak telefonál rácsatlakozok és már küldöm is az irodai nyomtatóra, stb....
Egy próbát megér nálad is. Majd mondd el hogy jó e ipad-en. -
zaskar
senior tag
válasz
koma106 #27833 üzenetére
Én tavaly októberben az enyémet kereken 2 évesen 130-ért adtam el. Ugyanez a modell volt, 2017-es 10.5, 64 Gb. A hirdetéseket nézve most nincs túl sok eladó példány, néhány eladó szerintem drágán Is adja, szóval a jelenlegi helyzetben - ha minden rendben van a készülékkel - a 140 ezer reális árnak tekinthető.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
koma106 #27004 üzenetére
A mini vonal nekem tul kicsi. Ez a 9.7-es meret bejott. Masodik kocsiba lesz tervezve ez a dolog ami viszont csak 2 het mulva jon meg, szoval addig nem tudok nyilatkozni melyik lesz a legidealissabb megoldas. Ebayrol rendeltem egy tapadokorongos tartot, valamint egy magneses megoldason gondolkoztam meg, a szellozoracsokra. Pluszban van meg egy tarto MM-bol, 3000 volt szoval sokat nem bukok rajta ha nem jon be.
-
Thewent12
aktív tag
válasz
koma106 #26996 üzenetére
Nem okoz gondot a ketto kozotti arkulonbseg, szimplan kocsiba navira, kis bongeszesre eleg az 5 is. Pro utan nem vartam sokat a 6-tol, de amire hasznalom arra tokeletesen megfelel nekem. Ami komolyabb dolog azt meg ugysem ipaden csinalom. De atgondolom, hogy meg egy hatos legyen belole. Masfel honapja kifogtam egy 5 honapos gyari folias cellularos modellt 80-ert.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
koma106 #25854 üzenetére
Pontosan ki akarja uj ipadkent beallitani? A windows az eletben nem fogja letorolni az ipad tartalmat, az ipad mit ir? feloldod, vagyis megjelolod a pc-t mint biztonsagos amikor bedugod? ezt a kis felugro ablakban tudod megtenni. utana ker egy passkodot az ipad es windowson ha van itunes meg is kell jelennie es elersz mindent
-
Grougon
tag
válasz
koma106 #25361 üzenetére
Beállításokba nézd meg be van-e kapcsolva az iCloudra szinkronizálás először.
Ha le veszed a béta profilt(beállítások-általános-profilok) akkor a következő frissítéssel frissülni fog. Ha 13 gm van rajta akkor nem mert az ugyan az mint a végleges. 2 nap múlva lesz szóval szerintem felesges vissza rakni a 12-est majd csütörtökön megint a 13-at. -
-
NGA
addikt
válasz
koma106 #21590 üzenetére
Én nem javaslom. A 11 is agyonvágta az Air1-et. Az lehet, hogy a 2 giga ramos, új tableteken siklik, de ennyire régi cuccra nem merném ráengedni. Én a 2018-asra sem rakom fel egy jó ideig, tökéletes nekem a 11.3.1, amivel kijött, nem kell kakimoji
Air 1-en a facebook és messenger frissítését is letiltanám. -
xors
senior tag
válasz
koma106 #21377 üzenetére
Végül 2017 -est vettem, mert arra volt most jó ajánlat. Netezéshez meg táblázatkezeléshez untig elég lesz az ereje ennek is. A kijelzőben miben annyira más az Air? Olvastam valami laminálásról meg tükröződésgátló bevonatról, de az ér is valamit? Vagy miért vették ki az újabb modellekből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged