Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
És nem úgy volt, hogy ma jön az iOS/iPadOS 17.1?
-
Roland861010
veterán
válasz
M.Eriksen
üzenetére
Akkor nyúljon meg a nyakuk

Most már csak az kellene hogy az itthoni áruházak is utána menjenek az Apple árazásának.
399ezer az alap Pro ami itthon 440 körül mozog hivatalos forgalmazónál ..
Használtan meg még rosszabb a helyzet .Ráadásul a 128-as verzió jóval lassabb mint a 256gb-os igaz nekem ez új amúgy, hogy az Apple is különbséget tesz.
iPad Pro M2 128Gb Write: 953MB/s
iPad Pro M2 128GB Read: 1570MB/s
MacBook Air M2 256: Write: 1422Mb/s
MacBook AIR M2 Read: 1443MB/s
iPad Pro M2 256GB Write: 2124Mb/s
iPad Pro M2 256Gb Read: 3240Mb/s -
M.Eriksen
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Több forrás szerint sem fog már jönni új mac vagy ipad idén. Az árakat is aktualizálták már itthon az USB-C-s Pencil bejelentésekor.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
En azt olvastam valahol,hogy iden mar nem fog semmi uj keszuleket bejelenteni az apple.Csak mar nem tudom hol
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Samsung Store-ban én is megnéztem, tényleg elég impresszív darab - de soha nem vennék tabletet, ami nem iPad
Esetleg Microsoft Surface jöhetne még szóba
-
válasz
Roland861010
üzenetére
október november környékén elméletileg kellene frissülnie - sőt igazából most 1-2 hete kellett volna kijönniük, de mindössze annyi történt, hogy az eddigi iPad modellek árazását frissítették
-
Roland861010
veterán
Idén szerintetek érkezik új MacBook és iPad széria?
Ha igen lehet érdemes lenne megvárni.
Hátha úgy lesz az árazása mint az iPhonenak. -
zoli62
addikt
Van külön Apple id topik? Én nem igazán találtam. Leírom ide egy ezzel kapcsolatos tanulságos történetemet. Van egy olyan Apple fiókom, amit aktívan eszközben nem használok, csak az icloud tárhely és email cím miatt van. Jó pár éve regisztráltam, úgymond tartaléknak is. Most vettem észre, hogy a kedves Apple zárolta a belépést. Annak idején helyreállító kulcsot is állítottak be hozzá, amit én nem kértem, így nem is tároltam sehol. Természetesen először az iPaden próbáltam feloldani a zárolást az ilyenkor szokásos módszerrel, amihez kellett a felhasználónév, és a jelszó. Ezek után SMS jött a kontakt telefonszámra a belépéshez szükséges kóddal, amit elmulasztottam beírni. Azután már bármelyik próbálkozásnál csak a helyreállító kódot kérte, amiről ugye nekem nem volt tudomásom. Így ezt eljátszottam az iPhone-omon is, ahol szintén már nem volt lehetőség arra, hogy mi a teendő, ha elvesztettem a helyreállító kulcsot, azaz SMS-ben kód fogadásra. Ez ugye a 22-es csapdája, amikor hajamnál fogva magamat akarom kihúzni a vízből. Megbízható eszközök, amik még segíthettek volna, nyilván nem voltakl hozzáadva a fiókhoz, mert nem használtam sohasem aktívan ezt a fiókot. Aztán eszembe jutott hogy milyen jó, hogy megvan még az iPad előtt használt MacBook Air, igaz, hogy elég koros, 2017-es. Azárolás felopldásakor felajánlotta a kód küldését. Meg is kaptam be is írtam. Itt még vigyázni kellett, mert mindenképpen új jelszót kellett létrehoznom, a régi nem volt jó. Ezekután már úgymond meghekkelve a fiókot sikerült belépnem. Egyébként ha ez nem jött volna össze, akkor a telefonos ügyfélszolgálaton sem tudták volna visszaaktiválni a fiókomat. Én ezt az egészet elég véletlenszerűnek érzem, hogy egyáltalán sikerült a saját fiókom zárolását feloldani.Az Apple Google-nál bevált gyakorlattól eltérően a zárolásról egyébként nem is küldött értesítést a kapcsolattartó címemre, hogy tudomást szerezzek róla. Azt sem találtam meg sehol, hogy mennyi idő inaktivitás után zárolnak egy fiókot, úgy, hogy abban egy aktív email cím is működik.
Járt már így valaki? -
Cyberbeni
addikt
Nekem a mac mini+olcsó ipad felosztás jött be a legjobban. Most iPad Air M1 van, mert amikor megszaladtak az árak, akkor még sikerült egyet olcsón venni, de asztal mellett alap böngészésre jobb egy bármilyen mac vagy windows, hordozásra/ágyból meg alap iPad 9 is ugyanezt tudná.
Persze ha hordozni kell a munkát, akkor ez nem játszik, de ha nem, akkor szerintem ez az opció is megfontolandó.
-
Gubu0101
veterán
válasz
consono
üzenetére
Nekem 8Gb-os az mac air,semmi hatranyat nem erzem.De nem is vagok videokat stb.Ugyan arra az atlag felhasznalasra hasznalom mint egy hagyomanyos laptopot.Meg ki akartam valtani a rogot,mert nem akarom azt nyustolni alap
dolgokkal,ha az beadja a kulcsot,tobbe kerul mint egy 300k-s laptop.Az csak arra van amire megcsinaltak,jatekra.A mac meg minden masra.Raadasul kenyelmesebb is,meg talan az ipadtol is,foleg ha agyban fekve netezgetes van meg olvasgatas
-
kchris78
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
én is ezért vettem 2021 M14 Pro-t. Jobban megéri ár-érték arányban mint az Air 16GB RAMmal. Hacsak nem szerez az ember okosban valamit ami jelenthet egy kifogott használtat is akár.
-
consono
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Tudom, ezért engedtem el a Mac vonalat...
-
válasz
Roland861010
üzenetére
A videókra használj külső SSD-t.
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
... és gyönyörű.
de most komolyan, a két vicces smiley miatt? Boah. Na jó dilemmázást akkor.

-
consono
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
HA 8GB-s a Macbook Air M1, akkor ne azt válaszd, szerintem. Bármennyire is jó az optimalizálás, bővíteni nem lehet és a Davinci sem biztos, hogy örül a kevés RAM-nak...
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
No problemo, csak segítek tisztán látni továbbra is, h könnyebb legyen döntened. Válaszd a macbook Air M1-et !

-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A hsz-edre válaszolva röviden Air-nek hivta a macbook Air M1-et, minekután te kináltad fel a választási dilemmát a mac és az iPad pro között.
Mivel user interface-ben a iPad air M1 és iPad Pro M2 között nem sok különbség van (szinte semmi), így egyértelmü, hogy nem iPad Air M1-re gondolt, mikor kreativ munkára inkább az Air-t ajánlotta - míg tartalomfogyasztásra viszont inkább az iPad-et ajánlotta.Ergo akkor az iPad Air M1 egyáltalán nem téma.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Azon ne parazz,ott az icloud,az szinte korlatlan,meg tovabb fog tartani mint az ipadod vagy mac
En ezert is nem foglalkozok a tarhelyel,max telefonnal erdemes jobban odafigyelni a felvett videok miatt,azok magas felbontason zabaljak a tarhelyet. -
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Te most macbook Air M1-röl vagy iPad Air M1-röl beszélsz? Fentebb tisztán leirtad, mire kaptál ajánlatot, ezért az az opció... most meg bejött a képbe az iPad Air M1 is ?
-
M.Eriksen
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha számodra fontosabb a videó szerkesztés, photoshop vagy hasonló kreatív munkák, akkor én az Air-t javasolnám. Ha a kényelmes tartalomfogyasztás a gyakoribb felhasználás és ez egészül ki kreatív feladatokkal, aminknél kisebb kompromisszumokat tudsz kötni az asztali programok funkcionalitásához képest, akkor az iPadet javasolnám. Én jelenleg csak ismerkedem a final cut-al egy M1-es iPaden, 1 hónapja van meg a készülék, de többet használom külső monitorral, nekem megfelel.
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
HA neked fölösleges a mac, mert megszoktad az iPad-en kezelni mindazt amire szükséged van, akkor egy öszvérmegoldásként jobb választás lehet az iPad Pro. Nekem kell a normális mac a rendes hagyományos környezetével, ezért nekem az kényelmesebb. iPad meg csak tartalomfogyasztásra. Tényleg csak rajtad ál, hogy mit választasz.
-
Roland861010
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Igazából el sem gondolkodtam volna a váltáson ha a Davinci menne az a15-el.
Viszont az M2 már jobb fajta alkalmazásokt tesz lehetővé használni.
Nagyon nem tudom.
Amúgy és az iPad Pro sokkal jobb kijelzővel, hanggal rendelkezik.
Mióta okostelefon van azóta nem igazán csipazom az egér billentyűzet kombót. -
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
iPad mini-t megtartanám és a macbook Air M1-et venném. De ez nagyon szubjektív vélemény, nekem ez vált be. Nevezetesen nekem van is macbook Air M1-em (külsö 28" 4K UHD monitorral) és iPad 8 32GB táblagépem is... kiegészitik egymást teljes mértékig, mert amig az egyik jó vmire, addig a másik más vmire és nem felcserélhetöek. Eképpen egyetlen iPad Pro M2 nem váltaná ki nekem a kettö gépet - nálad viszont lehet hogy müködne, ezt neked kell eldönteni, mi a kényelmes és célravezetö / hatékony megoldás számodra.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Kaptam egy marha jó ajánlatot egy iPad Pro M2-re és egy MacBook Air M1-re.
Mind kettő 0 perces viszont a Pro valamivel drágább.Ugye a minit elviszik és az helyett akartam egy újabbat.
Viszont elgondolkodtató hogy megtartom és az Air-t meg veszem mellé.
Így a mini hiányosságait ki tudom küszöbölni. Video szerkesztés és photoshop.
De így megint két készülék lenne.
Amíg egy M2es Proval minden is le lenne tudva.Ti hogy csinálnátok?
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Én lassan két éve használom a 12.9" Pro-t Mk-n, de sokszor kézben tartva is nyomkodom. Nem vennék kisebbet.
A 11" pro kisebb, úgyh szerintem minden gond nélkül tudnád használni. -
feddel
senior tag
Kicsit elszomorodtam hogy az iPad Air 2022 csatija nem tudja azt amit a 2017-es iMac, de végülis a 10 Gbps sem rossz, pl. a Samsung T9 SSD sebességét simán átviszi.
-
Azt nem tudjátok mitől lehet hogy az (pro 2018, ipados17) a control centerbe rakható távirányító képtelen megtalálni az LG TV-met, míg a telefonon (x, 16.valami) tökéletesen működik minden alkalommal?
Használja más is ezt a funkciót? Nektek megy hasonló konfigon? -
feddel
senior tag
válasz
bmakszim
üzenetére
Ettől függetlenül kellene amit keresek, mert a Mac Minim tudja és a régi iMac is, de a mini mindkét Thunderbolt csatija foglalt már. Egyébként ha a 20 Gbps-t tudná már annak is örülnék. Sajnos ez a 2 dolog szinte mindig be lesz dugva (Luna display, a Mac minihez az iMac a monitor) így Thunderbolt 3 nélkül maradok.

-
Roland861010
veterán
Úgy néz ki sikerül eladni a minit árában hétfőn ! Nagyon szükségem lenne a plusz tár helyre viszont a 256-ős verzió annyiba kerül majdnem mint egy iPad pró 128-as M2 .
A méretétől félek egyedül a pronak, mennyire kényelmes használni kézben tartva ? Mert a Mini pont jó kanapén ülős netezős szerkesztős kis gépnek . -
feddel
senior tag
Olyan hub-ra lenne szükségem, ami tovább viszi a 40 Gbites usb4 vagy thunderbolt 3 szabványt. Tehát iPad Air-ba bedugom, ès legalább 2 ugyanilyen portja van. Más port nem fontos, olyan hubom van, de azon 1 usb-c van és csak usb 3.1-et tud. Használ valaki ilyet?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az iPad Mini 6 kerete rozsdamentesacél vagy alumínium?
Nem tudjátok, hogy iPhone tesztelésnél mi a felülnézetes autós játék neve? -
B.i.L
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Ne érts félre,azért használom keveset,mert itt HA-n vettem egy nagyon olcsó tok+üvegfólia kombót…így értelemszerűen amikor hurcibálom,nem kell külön bill,és hidd el mindennap jön velem.A toll meg,hát megvettem,de idő hiányában nem tudom kihasználni. Ennyi. (Eladni meg nem szeretném,nem is akarom)

Ui.: most vettem MacbookPro M1 - és a képet vezeték nélkül ki tudom küldeni a tv-re - ipadpróra…kíválóan működik. Sonoma rendszer. Az ipadpró meg jön velem - pont
-
schor
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Először volt egy ESR, ami tökéletes volt, a duplatapi kivételével. Megvettem a gen.2-t, de már bánom.
Szinte kizárólag jegyzetelesre használom, amire ez bőven sok. -
Carasc0
őstag
válasz
Amilo02
üzenetére
+1
Jól érzed! Én eddig még csak 60hz-es kijelzőket használtam, tehát a szemem még azzal a frekivel szinkronizál. Emlékszem tavaly volt fenn a Rambo 5 trailer 120fps/hz nem tudom pontosan! Na mondom itt az alkalom, milyen is az a 120hz/fps. Vajsima volt minden képkocka. Állati! Gondoltam, ha lesz új telóm, legyen már elsőként 120hz. Így lett 14P. Kiröhögtem!
Egyáltalán nem érzem a 120hz jelenlétét, de még játékokban sem. Sztem bullshit!
-
Amilo02
aktív tag
Üdv!
iPad Pro 12.9” M1 verziónál honnan tudhatnám meg, hogy megvan-e 120hz frissítése? Valahogy nem igazán érzem, hogy annyin futna… -
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Nem eredeti apple pencilt esetleg tud ajánlani valaki? Első szériás kéne mivel 9. genes sima ipadra keresek. Köszi előre is.
-
válasz
Vityahun
üzenetére
Én is főként szövegkiemelésre, és jegyzetelésre, ezen belül jegyzetekben történő ábrák rajzolására használom, a tippem az, hogy arra figyelj, hogy ha lehet olyat vegyél, ami tudja a double tap-et, az eszközök közötti gyors váltást, nekem nagyon meggyorsítja a munkát.
-
Stef@N
tag
Sziasztok,
árazásban tudna valaki segíteni?
iPad Pro 3. gen, 64GB, WiFi [link] - hibátlan állapotban, 2018-ban vásárolt.
Gyári Apple Pencil, és gyári magyar nyelvű Magic Keyboard van hozzá.
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Gen1-et vettem, olyan jó, h 2-őt is!
Igaz 3 iPad is van a családban (1 db iPad8 32GB, 2 db iPad9 64GB). Teljesen jók. -
l.skywalker
titán
válasz
Vityahun
üzenetére
ez volt egy időben rém olcsó és arra amire te írod tökéletes:
For Apple Pencil Palm Rejection Power Display Ipad Pencil Pen For iPad Accessories 2022 2021 2020 2019 2018 Pro Air Mini Stylus - AliExpress -
Vityahun
tag
Sziasztok!
Ipad 9 (2021) -hez keresek Apple Pencil alterntívát.
CRAYON néztem, de ha valami kínai is tudja ezt olcsóbban az is érdekelneCsak és kizárólag jegyzetelésre, szövegkiemelésre, írásra használom (notability, goodnotes) rajzolásra nem, nyomsáérzékenység nem kell.
Köszönöm.
-
l.skywalker
titán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nálunk pár hónapig olcsóbb (itt ajánlott) Alis ceruza volt, tesztelve, hogy be fog-e vállni és utána vettünk Gen1-et mert sima iPad-ünk van.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Gen2, egy akcióban lecsaptam rá.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Én is kettest.

Amúgy meg oldalakon keresztül ment itt a téma, érdemes visszaolvasni. Le lehet írni újra is mindent is, de gyorsabban infóhoz jutsz, ha lapozol párat. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Én 2-est, ha kell a statisztika miatt 😀
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezek szerint mindenki gen1-es meg gen2-es apple pencilt használ!
-
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
Ki milyen pencilt használ?
Az ikiegeszitoknel van 6 ezer Ft-os levasrlsom és az ESR féle pencilt nézegettem.
Így 7ezer Ft-ba kerülne. -
válasz
Amilo02
üzenetére
Apple egeret többet nem veszek, semmilyet. Két mighty mouse-om döglött meg a scrollozó görgő behalása miatt (tisztíthatatlan, koszolódik, szétszedhetetlen, majd összerakhatatlan), akkor azt mondtam, hogy soha többet. Ha ekkora design fiaskóval ki tudták adni, akkor hagyjanak békén az egereikkel.
-
Roland861010
veterán
Valaki használja a Davincit?
Folyamatosan összeomlik iPad Mini 6-on. -
válasz
Hack3er
üzenetére
Én kb egy évig próbálkoztam egér+billentyűzet használatával az ipad-en, nem mondom azt, hogy nem volt jó, de nekem nem tudta kiváltani a laptopot. Fórumozás, egyszerűbb e-mailezés (csatolmányok nélkül), irodai feladatok egy része rendben volt, de office appok nem olyanok, nem esnek úgy kézre. Hozzáteszem, szerintem a táblagép esetén ez a használat egy kicsit olyan is, hogy nem erre találták ki, csak erre is jó esetleg.
"Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad"
Ilyenem nincs, de beleütköztem olyan dolgokba, teljesen egyszerű hétköznapi dolgok, amiket nem tudok megcsinálni egérrel, kell hozzá az érintőkijelző. Ilyen a gyári naptár appban az oldalra scrollozás, nem tudok benne hetet váltani mert nincs <> gomb és a gomb lenyomva tartása és húzás nem működik.
Én ma már úgy használom az ipad-et leginkább, hogy vagy olvasok rajta (Könyvek app), vagy a laptop mellett, és a laptop egerét és billentyűzetét használom rajta a Sidecar-ral. Így egész jó, pl. tud rajta futni a naptár, vagy tudok rajta nézni valami dokumentumot, és írni egy másikban a laptopon.
-
Hack3er
őstag
válasz
kurion
üzenetére
Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.
#44703 bostone
Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.
Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,
Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Teljesen véletlenszerű kell e igazolni vagy sem.
-
Roland861010
veterán
Most jól látom hogy az Apple oldalán az új M2-es 11"iPad Pro meg a Pencil 2Gen csak 370ezer Ft? Nem is kell igazolni hogy iskolába jár az ember egyszerűen csak rendelem és kész ?
-
kurion
senior tag
válasz
Hack3er
üzenetére
Beállítja a rendszer felbontáson, a Mac is ezt csinálja. Amúgy olyan furán szetcsúszottnak nézne ki.
Én ha néha használom külső monitoron akkor egy Lonovo Thinkvisiont hasznalok, mert abba be van építve az usb hub.
StageManagert pedig alapból is használok, mert a 17es OS-el sokkal használhatóbb lett.
-
Hack3er
őstag
válasz
M.Eriksen
üzenetére
Szerintem nem lesz vele gond, én egy ilyen baseus hubot használok, kb fele ennyiért vettem 2021-ben.
Ennek a hubnak a hdmi-je 4k 60hzt-t tud max, nem rég vettem észre hogy ha csinálok egy képernyőképet az ipaden akkor csinál egyet a külső monitor képéről is egyet, nekem 1080p-s monitorom van és 3180x2140-es felbontású képet csinál, vagy is fel skálázza a képet. Rádugtam egy 4K-s tv-re ott se 4K-s képet csinált hanem nagyobbat.
Az egyik kérdésem pont ez lenne hogy most minden usbc hub felskálázza a külső monitor képét vagy csak az enyém?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesla topik
- EAFC 26
- Blu-ray lejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- További aktív témák...
- reMarkable 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

iOS-t meg hegesztik,valami nem tokeletes a betaval.
Én 2023-ban nem vennék már számítógépet 8GB RAM-mal.