Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
-
merqree
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Szia,
Én 2 TBos SSD használok iPadPro (M1)-n, DE!
NTFS file rendszert nem tud írni csak olvasni. Ha iPadOS-on formázod, akkor azt windows alatt nem fogja tudni használni.
Ha több platformon is használni szeretné, akkor exFAT vagy FAT32 jöhetne szóba, de azoknál mintha lenne maximális file méret korlát.
Ezt is vegyétek számításba szerintem. -
merqree
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Írtam, hogy anno

-
merqree
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Anno ezt vettem, szeretem.
iPadhoz, AppleTVhez és a SonyTVhez használom. -
merqree
őstag
Sziasztok,
Ki milyen ebook olvasó programot használ? Egyszeri vásárlásos is megfelel.
Köszönöm a tippeket! -
merqree
őstag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Lehet lopott is, ha zárolt.
-
merqree
őstag
válasz
TrueGooner
üzenetére
-
merqree
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
én sznobizmusból vettem a Pro-t (M1 - 11") cellularosat, teljesen alap dolgokra, de csak egyetérteni tudok Veled.
Egyszerűen qva jó, és a tárterület (SimCity Built-et játszom csak) fele is szabad. Azért csak a fele, mert a fényképek ide is szinkronizálva vannak.Szóval még e4gy szavazat a Pro-ra
-
merqree
őstag
válasz
zoli62
üzenetére
iPadról most küldtem SMSt (direkt "androidos" kollegának küldtem ) és iMessage-t, de a küldés során a főSIM kártyát használta, azaz a címzettek azt a SIM számot kapták küldőnek, amin keresztül eleve SMSezek velük.
Sőt, nekem van eSIMem, de a fizikain keresztül ment el az SMS vagy azon, amin legutóbbi is küldtem a címzetteknek.
Így azt hiszem, kör bezárult.
-
merqree
őstag
válasz
zoli62
üzenetére
A mutliSIMnek van egy technikai száma, amiről a szolgáltató tudja, hogy mire van használva. Arra minek küldjön SMSt???????
A telefonszámok (a multisim technikai száma és a fő sim száma) nincsenek "összefésülve", teljesen jogos, hogy kell egy iphone, hogy működjön a dolog.szerk: ki az, vagy van olyan, aki fő kártyát tesz iPad-be?
-
merqree
őstag
válasz
zoli62
üzenetére
"....Csak úgy működik, ha van egy iPhone, benne egy aktív voice kártya. Ugyanazt az apple ID-t kell megadni mindkét eszközön, plusz iPhone-on bekapcsoni az üzenetek beállításain belül az üzenet továbbítás funkciót. Illetve a hívásoknál a hívás egyéb eszközönt....."
iPhone13-on be van állítva a fenti dolog, Telekom multiSIM az iPad Pro 2021-ben, és minden SMS megérkezik, ami a fő SIM kártyára jön SMS.
Tehát a fenti módszer alapján működik az, hogy SMS kapsz.
Küldést nem próbáltam sosem.
Hívás pedig nem is lehetséges, mert nincs tárcsázó az iPad-en. -
merqree
őstag
válasz
q13579
üzenetére
Ahogy consono fórumtárs írta, ezek már bluetooth-on kapcsolódnak.
Ha multidevice-os eszközt veszel, akkor az azt jelenti, hogy több eszközhöz is tudod csatlakoztatni, de Neked kell kézzel kiválasztani egy "kapcsolóval", melyikhez csatlakozzon az eszköz.
Én pl szintén Logitech egeret (MX Master 2S) vettem, ami szintén multi device, így a laptophoz és az iPad-hez is tudom használni. -
merqree
őstag
válasz
q13579
üzenetére
Némi zavart érzek az erőben.
20ezerért tok és még billentyűzet is?
Szólj, ha egyáltalán találsz bármit is ennyiért (tok ÉS billentyűzet).Én ezeket vettem:
https://www.alza.hu/logitech-bluetooth-multi-device-keyboard-k380-sotetszurke-d3808559.htm
https://www.alza.hu/uniq-trexa-ipad-pro-11-2021-kek-antimikrobialis-tok-d6799684.htmDe ezek külön-külön ára sincs köszönő viszonyban azzal a kerettel, amit szánsz rá.
-
merqree
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Én ezt az üveget vettem az iPad-emhez:
Spigen Glas.tR EZ Fit Apple iPad Pro 11" (2021/2020//2018) / iPad Air 4/5 Tempered kijelzővédő fóliaTokok, amiket vettem, és beváltak:
UNIQ Trexa antimikrobiális tok az iPad Pro 11 (2021) készülékhez, kék
Ez egy nagyon masszív és nehéz tok, de van, amikor ezt teszem fel.Epico Pro Flip iPad Pro 11" (2018/2020/2021/2022)/iPad Air 10.9/iPad Air 10,9" M1 tok
Könnyed kis tok. -
merqree
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
Én ezt vettem és itt, és raktam fel sajátkezűleg.
Nem egy atomreaktor a felrakása. -
merqree
őstag
kijött a 17 dev béta 5
-
merqree
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem a kisebbik Pro van (2021) egy éve, imádom.
-
merqree
őstag
Kettő tokot vettem
Elsőnek egy epico tokot vettem:
https://www.icentre.hu/termek/epico-pro-flip-case-2-ipad-pro-11-2018ipad-pro-11-2020-ipad-pro-11-2021air-4---red#25-108Másodszor pedig ezt:
https://www.alza.hu/uniq-trexa-antimikrobialis-tok-az-ipad-pro-11-2021-keszulekhez-kek-d6799684.htmazért vettem meg ezt a másodikat, mert ezzel alacsony szögű állásba is lehet tenni az iPadot.
Mind a két tokot minőségének érzem, ez utóbbit jobban szeretem az alacsony állás miatt, viszont “bumfordibb”, mint az epico. -
merqree
őstag
-
merqree
őstag
50ezer forintért 2. generációs pencilre valóban szükségem van, ha semmi kreatív dolgot nem csinálok? Nem látok értelmes magyarázatot az áron kívül.
-
merqree
őstag
válasz
dzsampi
üzenetére
Szia,
Én ilyet vettem a Pro-hoz: https://www.arukereso.hu/autos-tarto-c4203/hama/182544-p709422969/
DE!
Mint minden ilyennek a leggyengébb pontja a csuklópont, aminé fogva lehet forgatni/dönteni. Ezért már a másodikat "fogyasztom". Amikor az első repedést megtalálom, akkor veszem a következőt.
Nekem három gyerek van (2 éves ikrek és 6 éves lány), csak ilyen jöhet szóba, de sokkal jobbnak tartom azokat, amiket a fejtámlára lehet rögzíteni: https://www.aliexpress.com/item/32795028792.html
https://www.amazon.co.uk/dp/B07C3S24WB?asc_refurl=https://www.thedrive.com/reviews/33543/tablet-holder-for-car&asc_source=browser&ascsubtag=0000TD0000033543D1536071420230206160617WWW.THEDRIVE.COM+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++&linkCode=gg4&tag=drive09e6-20 -
merqree
őstag
Sziasztok,
Hogyan lehet megoldani azt, hogy ha az Alvás fókusz aktív, akkor ne nekem kelljen a jelző hangokat teljesen lenémítani a hangerő szabályzó gombbal, hanem automatikusan minden hangot kapcsoljon ki. Aztán, ha az Alvás fókusz kikapcsol, akkor újra mindennek legyen hangja.
Tippeket és válaszokat előre is köszönöm!
-
merqree
őstag
válasz
Malfroy
üzenetére
Ez nem tölti nekem megfelelően.
Vettem ilyet és itt.
Ez utóbbival töltődik. -
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
De, egy családban vagyunk.
Ennek ellenére nem látjuk egymás fényképeit. -
merqree
őstag
válasz
kislaci
üzenetére
A feleségemmel közös, megosztott tárhelyünk van, de nem látjuk egymás fényképeit, mert mind a kettőnknek külön-külön van appleID.
És szerintem e miatt, mármint a két külön ID miatt nem lesz meg az iPaden. Én legalábbis nem látom azokat a képeket, amiket a feleségem csinál. -
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére

Hogy mi az összefüggés nem tudom, de az egyiken tökéletesen működik. Laikusként nekem port, nem több. De hogy így meg legyen “különböztetve”, sosem gondoltam volna.Köszönöm Neked és a fórumtársaknak!
-
merqree
őstag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Mindegyik TVn az első számú HDMI portot próbáltam.
-
merqree
őstag
Feladom….
Vettem Baseus HUBot.
Egyik TVn sem tudom használni, nem jelenik meg egyiken sem az iPad képe.
Visszavittem, kicserélték AlzaPower-és HUBra.
A bolti monitoron működött, elhoztam.
Itthon a három TVből egyiken működik csak: Sony HX720. A Sony KD55XF9005en nem működik, és egy “ősrégi (kb 2008as), azon sem működik….Tehát TVn próbálom, nem monitoron.
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Akkor azért működik (16.2-től lesz ismét elérhető a tükrözés), és nem másért.
Érdekes, hogy 15.7 alatt működött. Ez a StageManager bacta el az egészet, mert hiába kapcsolom ki, akkor sem működik a tükrözés.
Szóval ez nem új funkció lesz, hanem hibajavítás
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Ok, iPadOS?
-
merqree
őstag
válasz
Vasti74
üzenetére
Én ilyet vettem, ezzel jelenleg nem működik a HDMI "tükrözés" 16.1 alatt iPad Pro (2021)-en.
Másnak pedig működik 16.1 alatt, de nem tudni milyen USB HUBot használ. -
merqree
őstag
válasz
Mátésum
üzenetére
Szia,
Tudod az a vicc, hogy 15.7 alatt simán működött a monitorra "tükrözés" USB HUBon keresztül.
Nah a 16.1.1-en sincs még, de az apple szerint hatalmas újítás jön a 16.2-ben, ugyanis lehet használni külső monitort.
Vicc...
Én kivárom a végső verziót, nem szeretnék bé(t/n)ázni, utána olvastam, nekem nem ér ennyit. De azt megfogadtam, hogy innentől nem frissítek azonnal... -
merqree
őstag
válasz
sasa134
üzenetére
HA finommotorikai gondok miatt gondolkozol ilyenben, a papir rajzolásnál csak a rizssem pakolgatás és/vagy a pötyizés (például) a legjobb. Illetve gyurmázás
Vannak Bogyó és Babócás fejlesztő applikációk, a kislányom imádja.Azért OFF, mert egy régi kiszuperált Huwaei Tab-ot használ.
-
merqree
őstag
válasz
umfrider
üzenetére
Idén áprilisban létrehozott cég.
De ez beszédesebb:
33.A végrehajtás adatai33/1.A végrehajtás elrendelésének időpontja:2022. augusztus 11.A végrehajtás ügyszáma:9044428637A végrehajtást elrendelő megnevezése:NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztály 3.Az értesítés (indítás) kiállításának időpontja:2022. augusztus 25.Bejegyzés kelte: 2022/08/25Hatályos: 2022/08/25 ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest