- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
r3dsnake #34424 üzenetére
Neked nem csinál olyat a 10.5/14.6 hogy “lefagy”? Nem reagáll az érintésre. Hozzá kell érnem a home gombhoz (még csak megnyomnom sem kell) és utána ok. Érdekes. Totál random csinálja, szerencsére nem sűrűn. Egyértelműen a 14.6 felrakása után jelentkezett. Szoftver bugnak tűnik.
-
Süvi
őstag
-
-
SidCorky
őstag
válasz
r3dsnake #29971 üzenetére
Mármint létezik-e magyar kiosztású modell, vagy az egyéb európai kiosztásokon működik-e az a gomb hosszú í-ként, amin a magyar szerint az van?
Utóbbi igen, csak a beállítások hardveres billentyűzet részén be kell állítani, hogy magyar kiosztással szeretnéd használni.
bollokcs80: ha az Apple hivatalosan már nem forgalmazza, akkor azonnal lekerül, de a legtöbb egyéb üzletben még akár hónapokig is készleten lehet, például az iPad Pro 2018 is kapható még rengeteg helyen, de az iPhone XS is, ami még régebbi.
-
Süvi
őstag
válasz
r3dsnake #29481 üzenetére
Fura, mert nem lehetne nagy különbség közte.
-
-
válasz
r3dsnake #28222 üzenetére
Igen, én bíztam benne hogy lesz valami módosítás / erősítés a 2018-as verzióhoz képest, és az Air2-t lecserélem rá, de ezzel a videóval elment tőle nagyon a kedvem. Ennyi pénzért elvárom, hogy ne görbüljön el mert táskában hordom stb.
Lehet így benevezek egy új Air-re, kár hogy a múltkori nagy iSytle akcióban nem csaptam le a 2017-es Pro modellre.120Hz biztos jó lenne..
-
Downsampling
senior tag
válasz
r3dsnake #27449 üzenetére
Köszönöm a segítséget, elvileg most már jó (átjöttek a kontaktok, legalábbis egy csomó)
De még mindig nem értem a dolgot: elvileg meg lehet (illetve kell) adni, hogy melyik fiók tárolja a kontaktokat. Nálam ez az iCloud fiók. Azonban van még jó pár emailcímem (gmail. outlook), és mindegyiket meg kellett adnom. Csak így tértek vissza a kontaktok. Ami fura, mert van olyan fiók, amihez biztosan soha semmit nem társítottam...
Na mindegy...
Köszönöm!
-
válasz
r3dsnake #27269 üzenetére
Akkor nincs más jó megoldás csak a SanDisk iXpand Lightning 64GB USB 3.0 ?
Videó szerkesztéshez tegnap végső elkeseredtégemben a régi jó öreg iXpandot vettem elő, ezzel fel tudtam tenni a 10,5 pro-ra minden videót. LumaFusion is látja az iXpand-ot,így oda is rögtön be tudtam tenni. Nem mondanám lassúnak. Noha nem több GB-os videókat raktam át, csak 600-800 MB-osakat. -
mazsiii92
aktív tag
válasz
r3dsnake #26927 üzenetére
Szvsz iPadnek annyi előnye van azon felül, hogy tényleg kiváló termék, hogy a droidos gyártók évekig magasról tettek a táblagépekre, most viszont szerintem akadnak jó alternatívák. Persze szerintem is az iPad a legjobb, de én kezdek kiábrándulni az almából, ezért nem árt ha ismerem a konkurenciát.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
r3dsnake #21303 üzenetére
Hát ez az. Rég nem dőlök be ilyen tapasztalatoknak amiket néhányan írnak hogy a régi készülék sokkal gyorsabb a frissebb verzioval. Hát persze.
Cikket koszi. Jó dolog ez a progresszív weblap, egy hátránya van, ha pl instan megnézek egy képet, nem tudok vissza navigálni a listába csak úgy hogy megint a legelejen találom magam.
-
Friczy
senior tag
válasz
r3dsnake #21136 üzenetére
Nekem van, pedig nem vagyok elfogult droidos
Csak már régi, és a mostani kínálatban nem volt olyan, amit jónak tartottam volna, így lett Ipad. Ettől függetlenül az a véleményem, hogy kényelmesebb, ha a telefon és a tablet ugyanazt a rendszert futtatja. Iphone és ipad esetében adott az icloud által biztosított szinkron, itt nagyobb az előny, de azért megvan ez android oldalon is.
Nekem pl. komoly gond volt, amikor átálltam, hogy a korábbi jelszókezelő programom csak Android alatt futott, keresnem kellett egy olyat, ami Android, Linux, és iOS alatt egyaránt elérhető. Szerencsére találtam, de természetesen kétszer kellett kifizetnem (a linuxos és osx változata szerencsére ingyenes).
-
coco2
őstag
válasz
r3dsnake #21099 üzenetére
Köszönöm az eddigi tippeket. Ami legkézreállóbb lenne, az a webszerver. Már be is pakoltam a file-okat elérésbe. Helyi hálón más gépek így látják a fileokat (példa):
http://192.168.179.202/gdoc1.mkv
http://192.168.179.202/gdoc1.srt
A film és a felirat hozzá. Opensubtitlest azért nem használnám közvetlenül, mert amiket találtam, nem pont ahhoz a filmhez készültek, külön bele kellett toldanom ilyen másfél másodpercet, hogy jó legyen a filmhez képest. Megcsináltam *gyalogszerrel*.Le lehet menteni olyan tartalmat valami alapértelmezett ipad-es file kezelővel (mármint ami a tableten van rajta alapértelmezetten) helyi tárolóba olyan helyre, hogy az utána megnézhető legyen?
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #21057 üzenetére
Én nem tartom azt haladásnak, hogy a bankkártyám adatait (legyen ez virtuális, vagy sima) megadom egy webáruház felületén. Boltban sem használok bankkártyát, otthon van biztos helyen. A telefonnal fizetek ujjlenyomat azonosítás után.
De ennek tényleg nem itt a helye.
Más:
Ma sikerélményem volt az új ipaddal: A gyermek sulija küldött nyilatkozatokat az étkezéshez, amit vissza kellett küldeni. A levelezőből átraktam a Pages-be, ott a tollal kitöltöttem, majd azonnal visszaküldtem pdf-ben. Sokkal könnyebb volt tollal kitölteni pár pillanat alatt, és aláírni, mintha bűvészkedek wordben, vagy bármiben. Nagy piros pont az Apple-nek, ezt baromi jól ki van találva! -
BaLee
addikt
válasz
r3dsnake #20977 üzenetére
Van belőle vezetéknélküli is.
-
-
mormota79
tag
-
Chereiose
addikt
válasz
r3dsnake #18810 üzenetére
Teljesítmény miatt jobban hajlok az új felé. Kijelző, hogy nem egyben van hanem van 1 réteg közte mint az Air 1-nél az nem zavar. Az viszont kár, hogy a touch ID csak első generációs...Ha az árakat nézem akkor az idei jobban megéri, Air 2 valamiért tartja ugyanazt az árat használtan, mint az 2017-es újonnan, majdhogynem. Egyébként elég korrekt áron adja ezt az apple szerintem, HA-s árakat nézve ilyen alacsony sosem volt egy új Ipad ára, bár ennek gondolom az is az oka, hogy kialakították ezt az olcsóbb-drágább modellfuttatást (sima és a pro közt értem).
-
zaskar
senior tag
válasz
r3dsnake #18796 üzenetére
Tényleg be volt kapcsolva. Talán akkor kapcsolhattam be, amikor az Air 2-m volt, mert az csak 16 gigás volt. Most viszont inkább kikapcsolnám, nekem nem feltétlenül van rá szükségem. Jobban szeretném, ha a képek az iPad-ről töltődnének be késedelem nélkül, és nem az iCloud-ból, késéssel. De ha ki akarom kapcsolni, ezt írja. Most akkor pontosan mit akar eltávolítani? A képek kétféle méretben vannak meg?
-
Ragnar95
félisten
válasz
r3dsnake #18633 üzenetére
Így hirtelen végignézve a nemrég frissült appokat iOS10-et valóban csak az Apple Store app kér kb 20 appon végiggörgetve, illetve ahogy nézem, nem nagyon jöttek olyan új feature-ök iOS10-el, amik miatt ne támogathana iOS9-et egy app, ami ezeket tudja.
Cserébe a 20-ból kb 15 app iOS9-et kért már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest