Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
vaguny
üzenetére
Üdv. Először ez nekem sem tetszett, meglepődtem, kérdezgettem, hogy ez normális-e, de sajnos az a helyzet, hogy ezzel együtt kell élni. Az Air 5 ilyen. Viszont, lassan másfél éve nagy megelégedéssel használom. Egészen addig érdekelt, amíg megvettem, megnéztem, aztán tok került rá, amit csak takarításkor veszek le. És így egyáltalán nem érdekel ez az ügy. Ugyanis nem lassul be, sokáig bírja, mindent meg tudok vele csinálni, gyakorlatilag mintha teljesen új lenne, pedig szinte folyamatosan megy és szinte egy laptop ereje van benne (egy évig sem asztali gépet sem laptopot nem használtam, miután megvettem, csak most sok táblázatot kezelek, amihez kell két nagy kijelző, ezért kellett egy macbook is, de előtte nem hiányzott) Szóval, szerintem is nagyon gáz, hogy ez ilyen minőségű házzal jött ki, de nem igazán jön elő a hétköznapokban. Persze, megértem, ha ennek ellenére vissza küldöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Jogász topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest