Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Shame21
üzenetére
Szerintem felesleges utánjárás, szimplán csak nem szabad egy valamilyen nevű gsm boltból többszázezres értékű terméket magánszemélyként vásárolni, mert az sem annyira hangzik jól, ha mondjuk 2 és fél múlva szűnik meg a bolt, miközben a készüléked rá pár héttel később szarik be és még volna pár hónap a (bolti) gariból.
-
-
válasz
Shame21
üzenetére
Pont nemrég volt téma ilyen “MVM-es átbaszás” dolog kapcsán a Megtak topikban, nem semmi, hogy mik vannak már manapság:
[link]
Tök validnak tűnik és még tapasztaltak is ráfuthatnak akár, nempedig átlagfelhasználó szülők, nagyszülők.
Édesanyámat is időközben remekül kioktattam már hogyan tudja magának befizetni iPhone-nal az elektronikusan küldözgetett számláit.
Ilyenkor érzem valamennyire, hogy ez hiba volt. -
VD
őstag
válasz
Shame21
üzenetére
Apple oldalán támogatás alatt a javítás [link]
Hivatalos Apple szervizbe viheted. Amíg a menüben ott a jótállás addig nem kérnek mást. Nekem iPhone 12 mini-n halt meg a bekapcs gomb 11 hónaposan. Almárium-ba vittem. Megnézték. Látták, hogy garis. Valós. A hiba. Elküldték az Íreknek. 3 nap múlva kaptam a cserélt telefont. -
válasz
Shame21
üzenetére
Az Air szériáról nekem nincs rossz véleményem, az utódja is egy Ipad Air lett, de az már az 5.generációs, M1-es procival szerelt változat. Egyenlőre semmi gond nincs vele.
Ha egyszer lesz rá időm, megpróbálom visszatenni a régire az IOS 8-ast, az itt leírtak alapján. A tapasztalataimmal majd jelentkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sokkal jobb mint az M2???? A notikban sem sokkal jobb, minimális a teljesítmény növekedés..