Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaguny
tag
válasz
Mátésum
üzenetére
Köszi!
Egyelőre még megvan a cucc. Néhány napja tokban van, azóta annyira valóban nem zavaró a jelenség…bár még így is előidézhető azért. Szóval lehet, hogy együtt lehet ezzel majd élni, mert amúgy többnyire megfelel az igényeimnek az eszköz……de azért még mindig azt kell mondjam, hogy menjenek valahova ezzel a build quality-vel
-
vaguny
tag
Sziasztok,
Döbbenetemben írok
.
A napokban vettem egy iPad Air 5-öt.
Elkezdtem belakni, aztán a használat közben azt vettem észre, hogy mikor egy kézzel emelem (teszem azt a jobb sarkánál), kissé nyekereg a hátlap. Szóval csak nézek mi ez a build quality. Na de ez még hagyján, a kijelző is képes elszíneződni a hátlap jobboldali részének enyhe nyomására/feszülésére is az adott helyen.
Azóta rákeresve ezekre a problémákra elég sok hasonló bejegyzést találni különböző fórumokon…csak azt sajnálom, hogy nem vásárlás előtt találtam rá ezekre. Első iPad-em, de nem gondoltam volna, hogy ilyen ebben a kategóriában létezik…
…14 napon belül vagyok még, így lehet elállok inkább a francba, mert ahogy látom sokaknak a csere cucc is ugyanilyen “retek”…
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Diablo IV
- Google Chromecast topic
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.