Hirdetés
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thibol
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vásároltam egy iPad air 5-öt.
Olyan problémám lenne vele, hogy nekem úgy érződik, mint ha az animációk fps hiányosak lennének amit nagyon zavaró.
Ott van az iphone 14-em ami tök fluid meg minden oké vele és itt az iPad, ami olyan görgetéskor meg az átmenetek során, mint ha a 60Hz-es kijelző 40 Hz-en menne vagy hasonló. Jobb hasonlatot nem tudok találni.
Már többször újratelepítettem mindent (új ipadként beállítva), de nem történt változás. Szerviz szerint az ipad megfelel a "normáknak".
Appokból nem használok semmi extrát: edge, onenote jegyzeteléshez, facebook, onedrive, google drive, google fotók, netflix, hbo max, reddit, gmail, outlook és kb ennyi. A többi gyári app.Reménykedtem, hogy esetleg a iPadOS 17.4 hoz valami változást, de sajnos nem.
Tudtok nekem valami irányt mutatni? Én kifogytam az ötletekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi