Hirdetés
- gban: Mentsünk meg egy 1151-es alaplapot
- MasterDeeJay: Intel Xeon 2673v4 best buy, avagy 20 mag 6eft-ért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Kamu AI ismeretterjesztő shorts videók
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
NYPD
senior tag
Én már megjelenéstől ezt kérdezgetem többször több helyen , de senki nem válaszolt még. Sajnálva hallom vásárlás előtt, hogy akkor ugyanaz mint a 4 Pronál....
Azon gondolkodtam még, lehet bemegyek a bankba, hátha ott a kislány lát valamit mi az elutasítás oka, de ez így, hogy hol működik, hol nem, ez így valóban kicsit csalódás.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok.
A fizetés mindenhól működik nektek az órával? Nekem hol visszautasítja, hol nem. Spar pl kettőből kettő visszautasította, Müllerben jó volt, trafikban megint visszautasította a terminál. Telefonnal mindenhol jó. Létezik, hogy valami a banknál nem ok? Gránitos kártya.
Jól van telepítve elvileg minden, mert amúgy sehol nem működne gondolom.
Én már megjelenéstől ezt kérdezgetem többször több helyen , de senki nem válaszolt még. Sajnálva hallom vásárlás előtt, hogy akkor ugyanaz mint a 4 Pronál....
-
Szilágyi84
senior tag
A válasz itt van helyben: [Mobilaréna cikk]
Köszi
-
NYPD
senior tag
Sziasztok.
A fizetés mindenhól működik nektek az órával? Nekem hol visszautasítja, hol nem. Spar pl kettőből kettő visszautasította, Müllerben jó volt, trafikban megint visszautasította a terminál. Telefonnal mindenhol jó. Létezik, hogy valami a banknál nem ok? Gránitos kártya.
Jól van telepítve elvileg minden, mert amúgy sehol nem működne gondolom.
-
Lami66
addikt
A sima 5 és a Pro között mi a különbség?
A válasz itt van helyben: [Mobilaréna cikk]
-
Szilágyi84
senior tag
A sima 5 és a Pro között mi a különbség?
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Huawei bolthoz létezik esetleg valamilyen kupon az órához?
Köszi! -
Lami66
addikt
A hms a gugli mobile services (gms) Huawei megfelelője. Azért van rá szükség, mert a Huawei eszközök szankciók miatt nem használhatják a gms-t. Huawei eszközökön biztosítja a Huawei szolgáltatásait, és az eszközök közötti kapcsolatot. Én is telepitettem a térképet de semmi ilyesmit nem kért. Mondjuk nekem eddig is Huawei óráim voltak, szóval lehet, már régen rajta van a telefonon.
-
droti25
őstag
De lehet, engedi, mert telepítettem pár napja(kérte a térképhez) de ma leszedtem mert igazából nem tudom mire jó.
-
Lami66
addikt
Az appgallery a Huawei Egészség alkalmazás telepítéséhez és későbbi frissítéseihez kell.
A hms core-t nem szükséges telepíteni (talán nem is lehet) mert az a HarmonyOS része a Huawei telefonokon és eszközökön. -
droti25
őstag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen órát. Egyelőre nagyon tetszik, komoly tudást képvisel ennyi pénzért.
App gallery mellé fel kell telepíteni a hms Core-t vagy nem szükséges? Egyáltalán annak mi a funkciója? -
Lami66
addikt
Megvan...èn voltam a nem normális...amikor anno szürkeimportos huaweiem volt akkor a regisztrációmat hongkongi règióra kellet tegyem mer Mo-t nem fogadta el...🤣🤣🤣🤣köszi a segítséget 🤗
Igen, a leggyakoribb probléma, ha valami nem akar működni, vagy a keresett funkció nincs ott ahol lennie kellene, az az európán kívüli régió miatt van. Viszont más régiókban vannak olyan funkciók amik az európaiban nincsenek benne, pl. hívásrögzítés
-
Thomka1988
újonc
Megvan...èn voltam a nem normális...amikor anno szürkeimportos huaweiem volt akkor a regisztrációmat hongkongi règióra kellet tegyem mer Mo-t nem fogadta el...🤣🤣🤣🤣köszi a segítséget 🤗
-
Thomka1988
újonc
Mondjuk a Huawei oldalán találtam egy ilyen szöveget ez nem tudom mennyire valid🙄
Mely régiókban támogatott a Curve Pay szolgáltatás HUAWEI Watch készülékeken?
A Curve Pay jelenleg Lengyelországban és Spanyolországban támogatott a HUAWEI WATCH GT Runner 2 órán. Aktívan dolgozunk azon, hogy a támogatást további eszközökre és felhasználókra is kiterjesszük. A tervek véglegesítését követően frissítéseket fogunk közzétenni. -
Thomka1988
újonc
Hello.
Telefonon már megvagyok már csak visszaigazolásra várok...de az óránál ott keresem ahol mondtad...de nem dobja fel...😞
-
Lami66
addikt
Elnèzèst app Galerybe🫣
Itt keresd:
Az órára:
Huawei egészség app
alul: készülékek
felül a csatlakoztatott órára katt
lefele lapozol Appgallery ikonra katt
rögtön az első a Curve pay app.A telefonra:
Appgallery alkalmazás
felül kereső sávba beírod hogy "Curve" és már dobja is első találatnak. -
Thomka1988
újonc
Sziasztok. Megvettem ezt a csodát🙂de viszont nem dobja fel az app store a Curve Pay alkalmazást. Tudtok nekem segíteni a mobilfizetès beállításába?
Elnèzèst app Galerybe🫣
-
Thomka1988
újonc
Sziasztok. Megvettem ezt a csodát🙂de viszont nem dobja fel az app store a Curve Pay alkalmazást. Tudtok nekem segíteni a mobilfizetès beállításába?
-
vlesi69
őstag
Hivatalos oldal.
"HUAWEI WATCH FIT 5 Pro titán színű óratok narancssárga szövött szíjjal várható szállítása 06.09-től"Akkor te már kaptál értesítést. Nekem beragadt 25.-nél, pedig az ünnepnap volt, azóta még semmi.
-
MLA
aktív tag
Sajnálattal látom a tesztben az óra gps pontatlanságát, hogy hosszabb távot mér és az útvonal több 10 métereket eltér a ténylegestől.
Nem cáfolni akarom a tesztelő tapasztalatait, hanem kipróbálom, hogy az én használatom közben ez mennyire érezhető. Mert az 5,5 évig használt első kiadású Fit óra nem csinált ilyen hibákat. Meglepődnék ha visszafelé fejlőde a Huawei. Ezért a szokásos napi kutyasétámat vettem tesztelés alá, beletéve néhány útvonal rajzolós teszt feladatot. Kontrollnak nem egy másik órát használtam, hanem az S23 telefonon inditottam el egy ugyanolyan edzést Samsung Health alkalmazásban.
Tehát cirka 5 km, tempós kültéri séta (50 perc, 5,9 km/ó átlag)
Fit5pro vs Samsung S23 (az eredményeket is így írom, előbb az óra, utána a telefon adatai)
Mért távolság: 4,93 vs 4,93 km.
Szint emelkedés: 18,1 vs 21 méter.
Az útvonal rajzolata sehol nem tér el lényegesen a térkép útvonalától, max 2 méter az ingadozás. Viszont csináltam pár "figurát" menet közben, hogyan bírkózik meg ezek korrekt lerajzolásával a két eszköz.
A kék útvonalat a Fit5pro, a zöld útvonalat az S23 telefon rajzolta.
Első feladat: útelágazódásban körbe sétáltam, a kör átmérője kb 5 méter (a másik vonal a visszafelé séta vonala)
Második feladat:
3 méter széles (egysávos) úton néhány szinuszgörbe az út egyik szélétől a másikig.
Harmadik feladatban három figura, alulról felfelé az alakzatok:
1, alsó alakzat: séta közben hirtelen hátraarc, 5 méter futás oda-vissza egyenes vonalban.
2, középső alakzat: útelágazásban négyzet alakban séta, kb 5x5 méteres négyzet
3, felső alakzat: a 3 méter széles úton szabályos négyzet kb 3x3 méter
Ezek alapján én teljesen elégedett vagyok az óra útvonal rajzolásával kültéri séta esetén. 5 méteres területen képes jól láthatóan megkülönböztetni a kör alakú és a négyzet alakú utvonalat, és a szinuszgörbét szinuszgörbének rajzolja, nem cikk-cakknak mindössze 3 méteres szélességben. Azt gondolom, hogy ennél precizebb pontosságot túlzás lenne elvárni egy hobbi eszköztől.
Majd alkalom adtán készítek hasonló tesztet túrázás és kerékpározás közben is (futni nem vagyok hajlandó). Hátha sikerül nekem is megtapasztalni a tesztben emlitett anomáliákat.Nekem is ez a tapasztalatom. Azt is mutatja az út melyik oldalán megyek. A mai sétánál az egyik ház előtti bokorban törösdarazsak vannak, míg azt kikerültem az úton mentem és azt is szépen mutatja. Lehet hosszabb távon pontatlan, csak egy órát gyalogoltam.
-
Lami66
addikt
Sziasztok
Ha pl elmegyek futni, akkor az ora mukodik onnaloan a telefon nelkul is pl edzeskovetesre ?
Koszonom ha valaki gus valaszolni.Az óra a telefontól függetlenül rögzíti az edzést, tehát nem kell magaddal vinned a telefont. Amiről le kell mondanod ilyen esetben: nem kapod meg az üzeneteket, nem tudsz telefonálni, nem tudsz netezni (pl. az időjárási adatok nem frissülnek). Valamit, ha az órára nem töltötted le az offline Magyarország térképet, akkor futás közben nem tudod megnézni az órán a térképet, hogy épp merre kalandozol. Persze az utconalat rögzíti az óra, de csak a nyombonalat látod, a térképi környezetet nem. Azt utólag teszi hozzá a rendszer amikor a telefonnal szinkronizál.
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Ha pl elmegyek futni, akkor az ora mukodik onnaloan a telefon nelkul is pl edzeskovetesre ?
Koszonom ha valaki gus valaszolni. -
Szilágyi84
senior tag
OTP-s fizetés teljesen működik az órával nem válogat?
-
Lami66
addikt
Sajnálattal látom a tesztben az óra gps pontatlanságát, hogy hosszabb távot mér és az útvonal több 10 métereket eltér a ténylegestől.
Nem cáfolni akarom a tesztelő tapasztalatait, hanem kipróbálom, hogy az én használatom közben ez mennyire érezhető. Mert az 5,5 évig használt első kiadású Fit óra nem csinált ilyen hibákat. Meglepődnék ha visszafelé fejlőde a Huawei. Ezért a szokásos napi kutyasétámat vettem tesztelés alá, beletéve néhány útvonal rajzolós teszt feladatot. Kontrollnak nem egy másik órát használtam, hanem az S23 telefonon inditottam el egy ugyanolyan edzést Samsung Health alkalmazásban.
Tehát cirka 5 km, tempós kültéri séta (50 perc, 5,9 km/ó átlag)
Fit5pro vs Samsung S23 (az eredményeket is így írom, előbb az óra, utána a telefon adatai)
Mért távolság: 4,93 vs 4,93 km.
Szint emelkedés: 18,1 vs 21 méter.
Az útvonal rajzolata sehol nem tér el lényegesen a térkép útvonalától, max 2 méter az ingadozás. Viszont csináltam pár "figurát" menet közben, hogyan bírkózik meg ezek korrekt lerajzolásával a két eszköz.
A kék útvonalat a Fit5pro, a zöld útvonalat az S23 telefon rajzolta.
Első feladat: útelágazódásban körbe sétáltam, a kör átmérője kb 5 méter (a másik vonal a visszafelé séta vonala)
Második feladat:
3 méter széles (egysávos) úton néhány szinuszgörbe az út egyik szélétől a másikig.
Harmadik feladatban három figura, alulról felfelé az alakzatok:
1, alsó alakzat: séta közben hirtelen hátraarc, 5 méter futás oda-vissza egyenes vonalban.
2, középső alakzat: útelágazásban négyzet alakban séta, kb 5x5 méteres négyzet
3, felső alakzat: a 3 méter széles úton szabályos négyzet kb 3x3 méter
Ezek alapján én teljesen elégedett vagyok az óra útvonal rajzolásával kültéri séta esetén. 5 méteres területen képes jól láthatóan megkülönböztetni a kör alakú és a négyzet alakú utvonalat, és a szinuszgörbét szinuszgörbének rajzolja, nem cikk-cakknak mindössze 3 méteres szélességben. Azt gondolom, hogy ennél precizebb pontosságot túlzás lenne elvárni egy hobbi eszköztől.
Majd alkalom adtán készítek hasonló tesztet túrázás és kerékpározás közben is (futni nem vagyok hajlandó). Hátha sikerül nekem is megtapasztalni a tesztben emlitett anomáliákat. -
MLA
aktív tag
Még a régebbi fit 3-ra sem tettem, a fit 4 prora sem, és nem volt még mikró karc sem rajtuk (tudod ami csillan a napfényben)
-
pècsimunkás
addikt
Kíváncsi leszek az akksira. Van egy Garmin Instict solar órám, 5 éves, de még 2 hetet elkaristol. 5 évet vajon kibír a Huawei?
Huawei GT2 pro: 4 èves, 9-11 nap, pont ugyanúgy, mint 4 ève.
Igaz, a 4 èv, nem 5 èv
-
Pinyo16689
senior tag
2 év? Nem sok... A Garmin Instict drága, fapados a kijelző (MIP), a kinézete és a menu, de mindent (is) kibír.
Mindegy, meglatjuk. Az LTPO kijelző akár javíthat is ezen, és reméljük, higy az újabb szenzorok kevesebbet fogyasztanak.
Bár az igazság az, hogy a Garmin Instict egyszerűsége után most úgy érzem, ez a színes - szagos kijelzős óra nem biztos, hogy az én világom,de majd meglatom meg. -
Dare2Live
félisten
Kíváncsi leszek az akksira. Van egy Garmin Instict solar órám, 5 éves, de még 2 hetet elkaristol. 5 évet vajon kibír a Huawei?
x. az első band fit 5év után is jó volt a fit 3 2év után gyengélkedik.
Tényleg elő kellett volna írnia erre is az EUnak, hogy könnyen cserélhetőnek kell lennie ahogy mobilnál is lesz 2027től. -
Pinyo16689
senior tag
-
Pinyo16689
senior tag
Én ma megkaptam a Huawei-tol a narancssárga óramat, a plusszokkal. Kicsit erős ez a narancs, de sebaj. Majd alkalomadtán beszerzek
egy fekete szilikon szíjat hozzá! Gondolkodtam a feketén, megkerdeztem, PVD (ha jól emlékszem) bevonat van rajta, és tartottam tőle, hogy véletlenül megkarcolom, kiviláglik az alumínium színe, az engem zavarna.. Amúgy meg szeretem a narancssárgát.
-
Dare2Live
félisten
A pro modelleknek zafír az üvege. A fit 4 pro is zafír, a fit 5 pro is zafír. Fóliát teljesen felesleges rá tenni. Mert a zafír olyan kemény, hogy ha karcolódna (mitől?) azt az erős sérülést a puha fólia nem fogja kivédeni. Totál felesleges pénzkidobás.
Ráadásul az óra védő fóliák (és a védő üvegek, mert sokan a védő üveget is fóliának mondják) általában nem tartalmaznak oleofób védő réteget (zsírtaszító réteg), ezért aztán maszatolódnak, az oleofób réteggel ellátott zafír üveggel ellentétben.Rakj kis balatoni, homokozós... homokot a fit 5 prodra dörgöld pár percig és full karc lesz... ettől pont véd a fólia... aminek viszont szerintem sincs sok értelme mert mire a zafir karcos lesz addigra bedöglik az aksija és az 5 pro az ragasztott, nem csavaros.
-
Lami66
addikt
A pro modelleknek zafír az üvege. A fit 4 pro is zafír, a fit 5 pro is zafír. Fóliát teljesen felesleges rá tenni. Mert a zafír olyan kemény, hogy ha karcolódna (mitől?) azt az erős sérülést a puha fólia nem fogja kivédeni. Totál felesleges pénzkidobás.
Ráadásul az óra védő fóliák (és a védő üvegek, mert sokan a védő üveget is fóliának mondják) általában nem tartalmaznak oleofób védő réteget (zsírtaszító réteg), ezért aztán maszatolódnak, az oleofób réteggel ellátott zafír üveggel ellentétben. -
Tomi8822
tag
Üdv, a Huawei azt írja zafír a Kijelző, ez mennyire igaz, kell rá fólia vagy bírja a strapát? Akinek van korábbi fit 4 pro modell azon használt fóliát?
-
Zé.
tag
Én pont így voltam vele, eddig mindig fekete óráim voltak, de mondom ha megjelenik az 5 Pro akkor szürke-titán színt akarok, de nem tetszik a narancssárga benne.
Ugyan ez... Apró kifogás, de tradícionális, elegánsabb öszkép kellene, egy fém szíjhoz. Most fekete Huawei Fit 3-t használok, fekete műanyag, gyári szíjjal. Nem is értem, erre miért nem gondoltak?...A kerek órái designban tökéletesek.
-
janeszgol
félisten
Na, akkor mégse nagyok az elvárásaim, ha ezt tulajdonképpen a Watch fit 5 Pro is tudja, csak csiszolni kéne a GPS pontosságon, meg az appon.
Ahogy Bone is írja, valszeg nekem egy Watch Fit Ultra lenne az ideális, de ha lesz is ilyen az biztos drágább lesz.
Konklúzió: Maradok egyelőre a jó öreg Garmin Forerunner 955-ömnél.
De a 955-öd 200k feletti cucc. És nem oledes, csak Garmin Pay van, ekg-t nem mér. A többi felsoroltat tudja. Mondom 200 ezer ft feletti áron.
-
BenQhunria
aktív tag
Én pont így voltam vele, eddig mindig fekete óráim voltak, de mondom ha megjelenik az 5 Pro akkor szürke-titán színt akarok, de nem tetszik a narancssárga benne.
-
Szilágyi84
senior tag
Köszi a tesztet!
Az első "okosórám" a sima Watch GT volt, utána egy Samsung Galaxy Watch4 Classic lett, ez szolgál a mai napig, de úgy érzem, most ismét visszatérnék a Huawei-hez.Irdatlanul tetszik a narancssárga szíjas kivitel, de ugye ott az óra keretén is vannak finom narancssárga csíkok... mennyire passzolna így szerintetek például zöld szíjjal? Tudom, óriási dilemma...

Szerintem nem, de amúgy ha neked tetszik akkor ne érdekeljen más véleménye, én legalábbis így vagyok a sokadik órám után.
-
KaitouP
nagyúr
Köszi a tesztet!
Az első "okosórám" a sima Watch GT volt, utána egy Samsung Galaxy Watch4 Classic lett, ez szolgál a mai napig, de úgy érzem, most ismét visszatérnék a Huawei-hez.Irdatlanul tetszik a narancssárga szíjas kivitel, de ugye ott az óra keretén is vannak finom narancssárga csíkok... mennyire passzolna így szerintetek például zöld szíjjal? Tudom, óriási dilemma...

-
MLA
aktív tag
Az Alzánál sem elérhető csak ígérgetés megy. Nekem máig azt írta 05.26.-ra meg lesz. Ma át íródott a dátum 06.02.-re. Amúgy a huawei.comon van készleten, csak ők már nem adnak semmi pluszt a narancshoz meg a fehérhez. Upsz most nézem, megint adnak ajándék szíjat.
-
Lami66
addikt
Hogy ne csak kibicként írogassak ide, egy fekete pro-val beszálltam a fórumba.
-
BenQhunria
aktív tag
-
vlesi69
őstag
Sziasztok! Páromnak rendeltem a narancsárgát, valaki rendelte ezt és megkapta már? Az Alzától lenne de még semmi, más helyen meg nem elérhető.
-
M8t
újonc
Sziasztok,
Vettem egy watch fit 5 prot, pár napja használom. Az lenne a kérdésem, valaki tapasztalt-e már olyat, hogy az órán rosszul mutatja a megtett km-et ha bemegyek az appba ott jó. A sima lépéseknél nézem, nem sport bejegyzésnél, ott jó. Bemegyek a lépésekhez és irreálisan magasat mutat az órán,kb mintha 2 métereseket lépnék. Appban jó. -
morze
tag
-
HKorn
veterán
955-öst amúgy csak az AMOLED hiánya miatt cserélnéd le?
Tulképp igen, 965 ideális is lenne, csak amoled miatt nem akarnék 40-50K-t ráfizetni.
De tetszik Huawei EKG és érfalmerevség mérése is. Egy FR970 lenne a csúcs, de megfizethetetlenül drága.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na, akkor mégse nagyok az elvárásaim, ha ezt tulajdonképpen a Watch fit 5 Pro is tudja, csak csiszolni kéne a GPS pontosságon, meg az appon.
Ahogy Bone is írja, valszeg nekem egy Watch Fit Ultra lenne az ideális, de ha lesz is ilyen az biztos drágább lesz.
955-öst amúgy csak az AMOLED hiánya miatt cserélnéd le?
-
maximilien88
tag
A Huawei Watch GT Runner 2 hasonló tudással és kerek formával, viszont magasabb árral érdekes lehet
[Runner 2 teszt]azt is néztem, de ott is írták hogy pontatlan volt a GPS, ami egy futáshoz készített óránál ami már 150k felett van nonszensz

-
maximilien88
tag
Mert számol az óra mindent, pulzus zónákat, egész komoly mutatókat, de sem a távolság nem elég pontos hozzá, sem a pulzus mintavételezés. Innentől meg egér mozi az egész grafikon.
A GPS mintavételezéséről volt szó a tesztben, nem a pulzuséról.
Pulzushoz egyébként is pántot kell viselni, ha pontos adatokat akarsz.És kénytelen vagyok Garmin órát venni drágán gyengébb hardverrel, csak azért mert abban normális a szoftver és a mintavételezés
Egyébként nem értem továbbra sem ezt a Garmin ajnározást, mert az általam tesztelt márkák közül a Garmin volt a legpontatlanabb mindegyik közül, pedig szinte a teljes felhozatalukat kipróbáltam. A szoftverükről meg a legjobb indulattal sem jutna az eszembe az, hogy normális... Lagos, bugos, félkész tákolmány egy filléres hardveren (ma már egy 10 eFt-os kínai random nevenincs okosórába is fényévekkel komolyabb vasat építenek, mint amit a Garmin néha milliós áron árul). Végül is nem rég volt hír, hogy egy sima térképfrissítéssel is téglázzák az óráikat.
Amiben a Garmin jó az az mérőszámok feldolgozása és tálalása, meg a marketing. Semmi más.pont ez a bajom, hogy én vennék ilyet, de azt látom hogy ami bajom most van a Samsung órával, abban ezek most itt pl üzemidőben lennének előrelépés. Huawei Watch Fit (első kiadás) volt nekem, és szerettem is, még mindig megy akinek odaadtam. De a GPS abban is gyenge volt, mondjuk ott nem is ígérték hogy jó lesz (régen azért más volt az elvárás is)
Ennyiért most kapnék Samsungból is Watch 8-at MO boltban.. de a Samsung Health Strava interfész egy katasztrófa. minden héten 2x össze kell kötni és úgy derül ki hogy megint nem jó hogy nem mennek át az adatok. Amíg Samsung S szériával használtam egy kicsit jobb volt a helyzet, de stabil akkor sem volt. A pontosság meg hát ott is olyan hogy minden adat megjelenik, de ha mélyen megnézed akkor nem pontos. És hát Samsung órám most van, köszi elég is.
és pont ezt látom amit írtál, és szerintem ezt is írtam le: hardveresen ez egy jobb ajánlat, két csatornás GPS, EKG, jó üzemidő. de hiába a két csatornás GPS ha nem lesz elég pontos a gpx mert nincs elég mintavétel.
Ennyi panaszt én még Garmin órára nem hallottam és a tesztekben sem láttam hogy pontatlan lenne vagy olyan gáz mint amit leírtál. Akinek ismerősnek van nem említette ezt. Coros órák vannak még, amiket dícsérnek nálam profibb futók, de az már nekem is túl sport központú. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
maximilien88
tag
Biztonsági okokból. Garmin tapasztalat --> Amikor a kezeden van, és fizetsz vele, akkor kéri - de csak egyszer, és addig nem fogja újra kérni, amíg rajtad van. Egy nap reggel felveszed, fizetsz vele valahol reggel, majd napközben X alkalommal, és csak az első alkalommal kell megadni a PIN kódot, azaz reggel, amikor fizettél vele. Hiszen ha nem így tenne, akkor mondjuk d.e. leveszed a munkahelyen, munkatársad elveszi, lemegy a boltba, vesz magának valamit... tehát az óra érzékeli, hogy megszakadt a pulzusmérés, és ezért fogja kérni újra a PIN kódot, ha egy levétel után újra felveszed, és fizetni akarsz vele. Vagy ha úton elveszi rólad valaki az órát, és ezzel vásárolna... ez sem nagyon biztonságos.
Jó hír viszont, hogy ha 15000 Ft-nál nagyobb tételt veszel, akkor sem fogja kérni a PIN kódot (nem úgy, mint bankkártyás vásárlás esetében).igen, és abszolút értem miért kell a kód! Csak ez a Samsungnál (WearOS) úgy van hogy felveszed az órát és kéri a kódot. anélkül menü sincs, semmi..
Na most ez rohadt idegesítő, és megértem hogy probléma, de kéne vmi beállítás hogy mi az amihez kell a kód, és pl edzés indításhoz meg az időjáráshoz nem kell a kód.
de akkor amit leírtál az korrekt! köszi! -
Arween
senior tag
A Huawei oldalán úgy néz ki, elfogyott az ajándék füles, és csak egyfajta szín van a szijbol. Nekem sikerult 95 eFtban kuponnal elhozni a fülest, a szíját a mérleget és az órát.
Most rendeltem meg,nekem még hozzá tette a fülest is
-
pepimama
aktív tag
Okosébresztés engem is érdekelne, de szerintem azt jelenti, hogy akár előtte 5-10-15 perccel is felébreszt, ha "az alvási fázisokat figyelve (mozgás és pulzus alapján) a legoptimálisabb, legkönnyebb alvási szakaszban kelt" . HA ez nem is tudja, ajánlanátok olyat ami tudja, mert Huawei hivatalos oldal válasza szerint csak a régebbi modellek tudták, előre is KÖSZ!

-
hevgab
csendes tag
Ha van az órán Curve bankkártya rögzítve, akkor a PIN kódot mikor kéri ha vissza veszed az órát a kezedre? Az elején kéri, kvázi mindenhol kötelező vagy elég csak a fizetés előtt megadni?
A Samsung órán azonnal kéri, anélkül csak idő van. Értem miért, csak ez így kényelmetlen. Inkább Pay beállítás nélkül használom emiatt..Biztonsági okokból. Garmin tapasztalat --> Amikor a kezeden van, és fizetsz vele, akkor kéri - de csak egyszer, és addig nem fogja újra kérni, amíg rajtad van. Egy nap reggel felveszed, fizetsz vele valahol reggel, majd napközben X alkalommal, és csak az első alkalommal kell megadni a PIN kódot, azaz reggel, amikor fizettél vele. Hiszen ha nem így tenne, akkor mondjuk d.e. leveszed a munkahelyen, munkatársad elveszi, lemegy a boltba, vesz magának valamit... tehát az óra érzékeli, hogy megszakadt a pulzusmérés, és ezért fogja kérni újra a PIN kódot, ha egy levétel után újra felveszed, és fizetni akarsz vele. Vagy ha úton elveszi rólad valaki az órát, és ezzel vásárolna... ez sem nagyon biztonságos.
Jó hír viszont, hogy ha 15000 Ft-nál nagyobb tételt veszel, akkor sem fogja kérni a PIN kódot (nem úgy, mint bankkártyás vásárlás esetében). -
HKorn
veterán
De, nagyok az igényeid, mert ezek igy együtt nem a 100 ezres kategória. Te egy egészségmonitorozó órát és egy sportórát akarsz egyben megkapni, persze minden mérésben hoznia kell a 200 ezresek szintjét, de mindezt töredék áron. Mellesleg a felsorolt elvárásokat MINDET tudja ez az óra, legfeljebb a mérési pontosság nem felel meg az elvárásaidnak.
-
Lami66
addikt
Pedig egyáltalán nem érzem nagynak az igényeimet. Kb ennyi:
- jól látható nagyobb méretű Amoled kijelző
- pontos nyugalmi pulzusmérés, tudjon külső BT pántot csatlakoztatni
- Pontos GPS
- Egészségkövetés (alvás, stressz, HRV, opcionálisan EKG)
- Barometrikus magasságmérés+iránytű
- Térképes navigáció feltöltött GPX track alapjánEnnyi. Ezért bármikor fizetek 100e Ft-ot, ha jól is néz ki az óra.
Van ilyen óra?
De, nagyok az igényeid, mert ezek igy együtt nem a 100 ezres kategória. Te egy egészségmonitorozó órát és egy sportórát akarsz egyben megkapni, persze minden mérésben hoznia kell a 200 ezresek szintjét, de mindezt töredék áron. Mellesleg a felsorolt elvárásokat MINDET tudja ez az óra, legfeljebb a mérési pontosság nem felel meg az elvárásaidnak.
-
Pinyo16689
senior tag
A Huawei oldalán úgy néz ki, elfogyott az ajándék füles, és csak egyfajta szín van a szijbol. Nekem sikerult 95 eFtban kuponnal elhozni a fülest, a szíját a mérleget és az órát.
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Volna pár kérdésem a már meglévő tulajokhoz.
- Android mellett minden bejövő üzenetre, legyen az Messenger vagy Viber lehet az óráról válaszolni?
- OTP kártyás fizetés esetén mennyire stabil a fizetési lehetőség, és hogy telefon megléte szükséges e hozzá?
- Zenét óráról Bt fülessel lehet e hallgatni telefon nélkül?
- Wifi-n keresztül csak a telefonra lehet csatlakozni, vagy egyéb hálózatra is?
- Milyen appokat lehet az órára telepíteni?
Köszönöm, ha valaki válaszol a kérdéseimre, mert még bizonytalan vagyok a vásárlást tekintve.
-
HKorn
veterán
Nem az a kérdés van e jó számodra, inkább az, hogy nagy az igény meg az elvárásod!
Mindenben lehet hibát találni ha az ember akar!
Mint ahogyan szokták mondani, a jót meg kell fizetni, de az sem bíztos, hogy tökéletes lesz!Pedig egyáltalán nem érzem nagynak az igényeimet. Kb ennyi:
- jól látható nagyobb méretű Amoled kijelző
- pontos nyugalmi pulzusmérés, tudjon külső BT pántot csatlakoztatni
- Pontos GPS
- Egészségkövetés (alvás, stressz, HRV, opcionálisan EKG)
- Barometrikus magasságmérés+iránytű
- Térképes navigáció feltöltött GPX track alapjánEnnyi. Ezért bármikor fizetek 100e Ft-ot, ha jól is néz ki az óra.
Van ilyen óra?
-
Istvan2020
aktív tag
Nyugalmi pulzusban is gyenge? Sport közben nem érdekes, karpántot használok a Garminnal is, nyugalmi lenne fontosabb hogy jól mérjen.
Huawei-nél a gyengébb app, illetve a pontatlanabb GPS ami zavar.
Jelenleg nincs számomra tökéletes óra elérhető áron. Mindegyiknél van valami ami nem tetszik.
Nem az a kérdés van e jó számodra, inkább az, hogy nagy az igény meg az elvárásod!
Mindenben lehet hibát találni ha az ember akar!
Mint ahogyan szokták mondani, a jót meg kell fizetni, de az sem bíztos, hogy tökéletes lesz! -
Dare2Live
félisten
Nyugalmi pulzusban is gyenge? Sport közben nem érdekes, karpántot használok a Garminnal is, nyugalmi lenne fontosabb hogy jól mérjen.
Jelenleg nincs számomra tökéletes óra elérhető áron. Mindegyiknél van valami ami nem tetszik.
Ott a Lami66 által linklet teszt.
-
Szilágyi84
senior tag
Fizetést nem próbálta még senki az órával?
-
HKorn
veterán
-
Dare2Live
félisten
Ha szigorúan a sportspecifikus dolgokat nézem, akkor a Garmin a csúcs, ez nem is kérdés, de:
1, Nagyon pofátlanul árazzák az új modelleket
2, Egészségkövetésben nem piacvezetők
3, Nagyon jönnek fel a kínaiak a nyakukraEzáltal már nekem is megfordult a fejemben hogy váltok. Amazfit elég jó alternatívának tűnik, de Huawei egészségkövetése (EKG, érfalmerevség) elég csábító.
Én amazfitet fixen elengedném. Pulzusban is gyenge egy huszezer forintos huawei band is jobb.
-
HKorn
veterán
Én nem értem, hogy aki a Garmint képzeli a csúcsnak, az mi a francot elégedetlenkedik egy Huawei óra tesztje alatt. Mellesleg az egyik legalaposabb netes tesztelő mérései sem igazolják a Garminok felülképzelt pontosságát. Ez a Fit nem legpontosabb a Huawei órák között, de nem kell szégyenkeznie [elemző teszt]
Ha meg a Garmin ára helyett szivesebben fizetne ki egy olcsóbb órát, annak ott van az Amazfit. Azok az utóbbi pár évben óriásit fejlődtek.Ha szigorúan a sportspecifikus dolgokat nézem, akkor a Garmin a csúcs, ez nem is kérdés, de:
1, Nagyon pofátlanul árazzák az új modelleket
2, Egészségkövetésben nem piacvezetők
3, Nagyon jönnek fel a kínaiak a nyakukraEzáltal már nekem is megfordult a fejemben hogy váltok. Amazfit elég jó alternatívának tűnik, de Huawei egészségkövetése (EKG, érfalmerevség) elég csábító.
-
Dare2Live
félisten
Én nem értem, hogy aki a Garmint képzeli a csúcsnak, az mi a francot elégedetlenkedik egy Huawei óra tesztje alatt. Mellesleg az egyik legalaposabb netes tesztelő mérései sem igazolják a Garminok felülképzelt pontosságát. Ez a Fit nem legpontosabb a Huawei órák között, de nem kell szégyenkeznie [elemző teszt]
Ha meg a Garmin ára helyett szivesebben fizetne ki egy olcsóbb órát, annak ott van az Amazfit. Azok az utóbbi pár évben óriásit fejlődtek.pulzusban top a Huawei ez az óra is. MIvel megkapta a 6 pro szenzorait, algo 99% azonos így ha attól elmarad az gyanúsan mérési hiba.
Ahol panasz van rá és ez a linkelt tesztben is kijön az a GPS pontossága és az alvásmérés meg persze, hogy egy apple watch, pixel watchoz képest "buta".
-
MLA
aktív tag
" Hátlapi szenzorokkal 10 mm-nél vastagabb, és pánttal, ahogy te meg én hordjuk, pedig 53,76 grammon majdnem kétszer olyan nehéz, mint a termékoldal adata – tessék ezt is feltüntetni!" Nem értem ezt az elégedettlenkedést a tesztben, hát minden gyártó szenzorpúp meg szíj nélkül adja meg a méreteket.
-
Lami66
addikt
Mert számol az óra mindent, pulzus zónákat, egész komoly mutatókat, de sem a távolság nem elég pontos hozzá, sem a pulzus mintavételezés. Innentől meg egér mozi az egész grafikon.
Pulzushoz egyébként is pántot kell viselni, ha pontos adatokat akarsz.És kénytelen vagyok Garmin órát venni drágán gyengébb hardverrel, csak azért mert abban normális a szoftver és a mintavételezés
Egyébként nem értem továbbra sem ezt a Garmin ajnározást, mert az általam tesztelt márkák közül a Garmin volt a legpontatlanabb mindegyik közül, pedig szinte a teljes felhozatalukat kipróbáltam. A szoftverükről meg a legjobb indulattal sem jutna az eszembe az, hogy normális... Lagos, bugos, félkész tákolmány egy filléres hardveren (ma már egy 10 eFt-os kínai random nevenincs okosórába is fényévekkel komolyabb vasat építenek, mint amit a Garmin néha milliós áron árul). Végül is nem rég volt hír, hogy egy sima térképfrissítéssel is téglázzák az óráikat.
Amiben a Garmin jó az az mérőszámok feldolgozása és tálalása, meg a marketing. Semmi más.Én nem értem, hogy aki a Garmint képzeli a csúcsnak, az mi a francot elégedetlenkedik egy Huawei óra tesztje alatt. Mellesleg az egyik legalaposabb netes tesztelő mérései sem igazolják a Garminok felülképzelt pontosságát. Ez a Fit nem legpontosabb a Huawei órák között, de nem kell szégyenkeznie [elemző teszt]
Ha meg a Garmin ára helyett szivesebben fizetne ki egy olcsóbb órát, annak ott van az Amazfit. Azok az utóbbi pár évben óriásit fejlődtek. -
Kotvanyovics
kezdő
Multitankingra a fit 4 pro leirasaban az alabbit talaltam (szoval velhetoen a fit 5 pro eseteben is igy van):
Multi-tasking
A multi-tasking segítségével könnyedén válthat a nemrég használt alkalmazások között,
illetve gyorsan bezárhatja a háttérben futó alkalmazásokat.
1 Amikor az óra fel van oldva és a képernyő be van kapcsolva, nyomja meg kétszer a Fel
gombot a multi-tasking képernyő megnyitásához. Ezen a képernyőn megtekintheti az
összes futó alkalmazást.
2 Lapozzon balra vagy jobbra a képernyőn, és a következő műveletek közül bármelyiket
végrehajthatja:
• Érintsen meg egy alkalmazáskártyát, ha szeretne ellátogatni az alkalmazásadatok-
képernyőre.
• Tartson lenyomva egy alkalmazáskártyát, és lapozzon felfelé az alkalmazás
bezárásához.
• Érintse meg a ikont az összes futó alkalmazás bezárásához.
• Edzés közben nem lehet bezárni az Edzés alkalmazást lenyomva tartással és felfelé
lapozással.
• A ikon megérintésével nem lehet bezárni a Zene és/vagy Edzés alkalmazást, ha
éppen zenét játszik le és /vagy edzés közben van.——
Le is teszteltem: inditottam egy edzest es ki tudtam menni a fokepernyore, inditani mas alkalmazast ( idojaras, idozito, naptar, …stb). -
szabonagyur
félisten
-
Parallaxis
addikt
sajnos itt van a kutya elásva, és köszönöm a tesztelőnek, hogy erre is kitért:
A Huawei szórása nagyobb volt 7,44, 7,42, 7,41, 7,35, 7,42 és 7,47 km-en magához és a Garminhoz képest is, és felfedeztem itt-ott 20-30, ritkán akár 50 méter letérést. Ez összességében nem nagy különbség, mégis illene javítani rajta és megoldás vagy jó opció lehetne a másodpercalapú rögzítés, mert egy-egy visszafordító levágása is jelzi: a Forerunnernél ritkábban vesz mintát ez a kütyü. A táv kihatással van ugye a tempó és a sebesség mellett a lépéshossz és lépésütem értékeire is.
pont itt van a baj a Samsung meg a többi órával. A Forerunner 165/170 árszint ami a 90-110eFt van sok olyan óra ami konkrétan hardveresen jobb mint a Garmin órák (több sávos GPS, EKG stb), de mégsem tudod őket használni már kicsit komolyabb hobby futáshoz sem.
Mindig legalább 150m többet futok mint a terv, mert mire átér a Strava-ba, ami a ritkán vett GPS adatokból újraszámolja a pályát, már elveszik ennyi táv.. és azért az marha jól esik hogy lefutsz egy félmaraton távot és majd nem lesz meg, mert hiányzott 32m.
és a pulzus is akkor pontos ha ülsz a monitor előtt, vagy ha egyenletesen futsz. de ha már van egy gyors km-ed, vagy akár szeretnél fejlődni és intervallum edzést csinálni, ami még mindig simán amatőr kategória, azt már nem tudják.
És kénytelen vagyok Garmin órát venni drágán gyengébb hardverrel, csak azért mert abban normális a szoftver és a mintavételezés
Amiben a Garmin jó az az mérőszámok feldolgozása és tálalása, meg a marketing. Semmi más. -
Lami66
addikt
-
morze
tag
Jó lenne egy kerek változat, nem áll jól a tégla a csuklómon.
-
Sn00k
veterán
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok az OTP s fizetés működik rendesen vagy csak mint az elődje valahol elfogadja valahol nem?
-
DjBlero
őstag
megjött az óra, nekem nem kérte első inditásnál hogy jobb vagy bal kéz, iphone nal párositottam
-
*RLaci*
addikt
-
BenQhunria
aktív tag
Hol találom azt az edzés útvonalat, amit elküldtem az órára hogy navigáljon?
-
Sn00k
veterán
A korábbi 4 prok-nak a szíja az kompatibilis ezzel a modellel ?
-
HKorn
veterán
A Huawei szórása nagyobb volt 7,44, 7,42, 7,41, 7,35, 7,42 és 7,47 km-en magához és a Garminhoz képest is, és felfedeztem itt-ott 20-30, ritkán akár 50 méter letérést. Ez összességében nem nagy különbség, mégis illene javítani rajta és megoldás vagy jó opció lehetne a másodpercalapú rögzítés, mert egy-egy visszafordító levágása is jelzi: a Forerunnernél ritkábban vesz mintát ez a kütyü. A táv kihatással van ugye a tempó és a sebesség mellett a lépéshossz és lépésütem értékeire is.
pont itt van a baj a Samsung meg a többi órával. A Forerunner 165/170 árszint ami a 90-110eFt van sok olyan óra ami konkrétan hardveresen jobb mint a Garmin órák (több sávos GPS, EKG stb), de mégsem tudod őket használni már kicsit komolyabb hobby futáshoz sem.
Mindig legalább 150m többet futok mint a terv, mert mire átér a Strava-ba, ami a ritkán vett GPS adatokból újraszámolja a pályát, már elveszik ennyi táv.. és azért az marha jól esik hogy lefutsz egy félmaraton távot és majd nem lesz meg, mert hiányzott 32m.
és a pulzus is akkor pontos ha ülsz a monitor előtt, vagy ha egyenletesen futsz. de ha már van egy gyors km-ed, vagy akár szeretnél fejlődni és intervallum edzést csinálni, ami még mindig simán amatőr kategória, azt már nem tudják.
És kénytelen vagyok Garmin órát venni drágán gyengébb hardverrel, csak azért mert abban normális a szoftver és a mintavételezés
Igen, ezek miatt nem váltottam még én sem Garminról, pedig eléggé tele van a hócipőm az új modellek árazásával. Ráadásul bennem még olyan dolog is felmerült, hogy vajon tud-e a Huawei tevékenység folytatása később funkciót? Nálam ez alap.
-
Dare2Live
félisten
pulzus vonalon teljesen jó a huawei még egy olcsó band is. Amin a huawei vonal gyengébb az a GPS.
De ha félmaratonra készülsz, komolyan gondolod és pontos pulzust akarsz akkor ajánlott egy strap pl polar h10.
-
maximilien88
tag
-
Dare2Live
félisten
Jelenleg Huawei Fit 3-at használok, a megjelenése óta. Van külön WIWE házi EKG mérő készülékem is. Jõvőre az EU területére a mobilok esetében már csak házilag is cserélhető telepes mobilok jöhetnének, ha jól tudom. Még nincs számottevő akkukapacitás csökkenés a Fit 3-on. De úgy van értelme ezek eszközök használatának, ha folyamatos a mérés ill.a telefonos kapcsolat, mivel aktív nyugdíjas vagyok. A komplex egészségügyi felügyelet, és a komolyabb vízállóság (gyógyvíz) miatt lenne ez jó, de én már nem akarok pár évente órát cserélni, - gyorsul a fejlődés, bővül a választék, még várok egy évet,...a 6-os sorozatot...

Amíg aksi elmegy egy két napot mindent mérünkkel addig én se cserélek. Főleg, hogy baromi gyors a fejlődés.
-
maximilien88
tag
Ha van az órán Curve bankkártya rögzítve, akkor a PIN kódot mikor kéri ha vissza veszed az órát a kezedre? Az elején kéri, kvázi mindenhol kötelező vagy elég csak a fizetés előtt megadni?
A Samsung órán azonnal kéri, anélkül csak idő van. Értem miért, csak ez így kényelmetlen. Inkább Pay beállítás nélkül használom emiatt.. -
janeszgol
félisten
Jó kis óra. Mostanában tök jók a Honot Fitek, meg Huawei Fitek is.
-
joey04
titán
Értesítések: azt tudja már, hogy ha órán törlök egyet akkor telefonon is törlődik? Valamint az beállítható, hogy ha kezemen van, akkor a telefon a hívásokon kívül ne jelezzen sem hanggal sem jelzéssel értesítéseket (ha felébresztenem a telefont akkor lássam ott is, de ne jelezzen)?
-
Istvan2020
aktív tag
Azt nem tudom, mert bal kézen használom, de gondolom valami csak változik ha lehet választani a 2 kéz között.
Chatgp ezt írta.
A Huawei Watch Fit 4 Pro esetén a „jobb kéz / bal kéz” beállítás főleg 3 dolgot befolyásol:
Melyik csuklón viseled
Merre álljon a kijelző és a korona (gomb)
Az egészségügyi mérések pontossága
Mit változtat a beállítás?Ha bal kézen hordod:
a korona általában jobb oldalon lesz
jobb kézzel könnyebb kezelniHa jobb kézen hordod:
a kijelző elforgatható, hogy kényelmes maradjon
bal kézzel tudod kezelni a koronát/gombot -
BenQhunria
aktív tag
Ma már meg is érkezett, a hivatalos oldalról rendeltem, érdemes innen ugyanis 100ft-ért lehet venni egy scale 3 okosmérleget.
-
gbela
senior tag
Hi. Nekem a fit 4 pro van, iPhone val használom, nekem első használatba vételkor az óra megkérdezte bal vagy jobb kézen lesz e használva!
Kérdés, hogy jobb kéz választása esetén megfordítja e a képernyőt, hogy a gombok jól álljanak. Ha valaki új órát üzemel be kipróbálná?

-
Kotvanyovics
kezdő
Hi. Nekem a fit 4 pro van, iPhone val használom, nekem első használatba vételkor az óra megkérdezte bal vagy jobb kézen lesz e használva!
Szuper. Akkor itt a megoldas. En factory resettet
most nem nyomattam es nem emlekeztem hogy anno volt-e ilyen kerdese. -
Zé.
tag
Jelenleg Huawei Fit 3-at használok, a megjelenése óta. Van külön WIWE házi EKG mérő készülékem is. Jõvőre az EU területére a mobilok esetében már csak házilag is cserélhető telepes mobilok jöhetnének, ha jól tudom. Még nincs számottevő akkukapacitás csökkenés a Fit 3-on. De úgy van értelme ezek eszközök használatának, ha folyamatos a mérés ill.a telefonos kapcsolat, mivel aktív nyugdíjas vagyok. A komplex egészségügyi felügyelet, és a komolyabb vízállóság (gyógyvíz) miatt lenne ez jó, de én már nem akarok pár évente órát cserélni, - gyorsul a fejlődés, bővül a választék, még várok egy évet,...a 6-os sorozatot...

-
Istvan2020
aktív tag
Hi. Watch fit 4 pro-m van, iPhone-al hasznalom.
Megturtam az orat es az appot is.
Nincs opcio a jobb/bal kezesseg beallitasara.Hi. Nekem a fit 4 pro van, iPhone val használom, nekem első használatba vételkor az óra megkérdezte bal vagy jobb kézen lesz e használva!
-
sanyahp
csendes tag
Huawei órákhoz a Huawei health app kell. Ha okos ébresztés alatt azt érted, hogy ha a telefonon beállítasz ébresztőt és az jelezni fog órán is, akkor az nem működik. Azt csak Huawei telefonokkal tudják.
-
DjBlero
őstag
-
Sn00k
veterán
-
Sn00k
veterán
Nekemvan egy honor 600 prom ami melle vennek egy ilyet.
Okos ébresztés van benne azt tudja valaki? Illetve nekem a honor health alapbol telepitve van a telon. Ezzel az appal jol használható, vagy érdemesebb leszedni hozza a huawei health-et? -
Dare2Live
félisten
Az új, 471 mAh-s szilícium-szén teleppel, visszafogott, fōleg az egészségi szenzorokat használva vajon hány év az akksi élettartalma? Az egy nappal korábbi, beharangozó cikk kommentjeiben van szó a leragasztott készülékházról, a cserélhetettlen akkuról. A korábbi, olcsó modellek ezért eldobandók voltak, na de 100 K értékűnél már nem opció 6-8 éven belül! Ez már időálló óra, zafírkristály kijelző üveggel. Mennyi lehet vajon az új tipusú aksi élettartalma?
Én voltam. Ez a fő gondom vele ha csavaros lenne berendelném bejön a kocka forma kifizetném érte a 100Kt.
Alternatíva huawei vonalon az 5/6 GT/PRO 74.000Fttől indul a kék és azok mind csavarosak.
Illetve ha könnyűt/olcsót/nem féltedet akarsz akkor 25kért elég best buy a 11 band pro. -
gbela
senior tag
Hi. Watch fit 4 pro-m van, iPhone-al hasznalom.
Nincs opcio a jobb/bal kezesseg beallitasara.Köszi! Sajnálatos

-
Zé.
tag
Az új, 471 mAh-s szilícium-szén teleppel, visszafogott, fōleg az egészségi szenzorokat használva vajon hány év az akksi élettartalma? Az egy nappal korábbi, beharangozó cikk kommentjeiben van szó a leragasztott készülékházról, a cserélhetettlen akkuról. A korábbi, olcsó modellek ezért eldobandók voltak, na de 100 K értékűnél már nem opció 6-8 éven belül! Ez már időálló óra, zafírkristály kijelző üveggel. Mennyi lehet vajon az új tipusú aksi élettartalma?
-
vlesi69
őstag
Páromnak most rendeltem egy 5 Prot egy narancs sárgát, a Fit 3-at fogja váltani. Majd össze fogom hasonlítani a Gt 6 Proval. Mint írták az Alzánál egy fülest adnak most hozzá, de az nem hiszem hogy kell mert elláttam magunkat az új Earfun fülesekkel, most az a favorit.
-
Kotvanyovics
kezdő
Köszi a tesztet! Engem elkapott ez, egyedül egy kritikus pont miatt nem rendeltem még...
Épp most tettem fel egy kérdést másik topicban, bemásolom hátha akár a tesztpéldányon meg tudnátok nézni:
Akinek van Huawei Watch Fit 4 (Pro), vagy Fit 5 (Pro) órája az meg tudná nézni, hogy meg lehet e fordítani a képernyő orientációját jobbkezes viseléshez?
Eltérő infokat találok róla, van aki azt írta redditen, hogy igen, de semmi hivatalost nem találok.
Ez fontos lenne jobb kézen viseléshez (balkezesként), mert ha nem lehet akkor a korona jobb oldalra néz azt pedig nagyon kényelmetlen balkézzel használni.Hi. Watch fit 4 pro-m van, iPhone-al hasznalom.
Nincs opcio a jobb/bal kezesseg beallitasara. -
pècsimunkás
addikt
-
gyuri2008
veterán
-
DjBlero
őstag
Mièrt?
ez a forma nekem jobban bejön, szerintem tudásra majdnem ugyan az a két óra
-
pècsimunkás
addikt
-
DjBlero
őstag
-
gyuri2008
veterán
Kíváncsi leszek rá.
-
DjBlero
őstag
Most az ALZÁNÁL a Huawei Watch Fit 5 Pro + Huawei FreeBuds SE 4 ANC adnak ajándékba 100 ezer Ft-ért, nekem holnap érkezik majd
-
gbela
senior tag
Köszi a tesztet! Engem elkapott ez, egyedül egy kritikus pont miatt nem rendeltem még...
Épp most tettem fel egy kérdést másik topicban, bemásolom hátha akár a tesztpéldányon meg tudnátok nézni:
Akinek van Huawei Watch Fit 4 (Pro), vagy Fit 5 (Pro) órája az meg tudná nézni, hogy meg lehet e fordítani a képernyő orientációját jobbkezes viseléshez?
Eltérő infokat találok róla, van aki azt írta redditen, hogy igen, de semmi hivatalost nem találok.
Ez fontos lenne jobb kézen viseléshez (balkezesként), mert ha nem lehet akkor a korona jobb oldalra néz azt pedig nagyon kényelmetlen balkézzel használni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Fekete/1 Év Apple Garancia./p4915
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 8 41mm Silver Aluminum Case Használt 88% akkumulátorral
- Új Huawei Watch GT 5 Pro 1év garancia!
- Samsung Galaxy Watch7 40mm LTE, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X3D 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Második feladat:
egy fekete szilikon szíjat hozzá!
Az első "okosórám" a sima Watch GT volt, utána egy Samsung Galaxy Watch4 Classic lett, ez szolgál a mai napig, de úgy érzem, most ismét visszatérnék a Huawei-hez.

nekem az alap szij amivel adják nem tetszik.