Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thibol
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vásároltam egy iPad air 5-öt.
Olyan problémám lenne vele, hogy nekem úgy érződik, mint ha az animációk fps hiányosak lennének amit nagyon zavaró.
Ott van az iphone 14-em ami tök fluid meg minden oké vele és itt az iPad, ami olyan görgetéskor meg az átmenetek során, mint ha a 60Hz-es kijelző 40 Hz-en menne vagy hasonló. Jobb hasonlatot nem tudok találni.
Már többször újratelepítettem mindent (új ipadként beállítva), de nem történt változás. Szerviz szerint az ipad megfelel a "normáknak".
Appokból nem használok semmi extrát: edge, onenote jegyzeteléshez, facebook, onedrive, google drive, google fotók, netflix, hbo max, reddit, gmail, outlook és kb ennyi. A többi gyári app.Reménykedtem, hogy esetleg a iPadOS 17.4 hoz valami változást, de sajnos nem.
Tudtok nekem valami irányt mutatni? Én kifogytam az ötletekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest