Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
Nekem is ez a tok van már 2 éve legalább. Mennyi erő kell, hogy magát a tokod levedd az iPad hátuljáról? Én iPad próval használom.
Viszont annyit hozzátennék, hogy amikor én vettem, akkor az első termék amit átvettem, hibás volt, ugyanis abban lifegő csatban nem volt mágnes. Tehát ha hátrahajtottam akkor nem tapadt a hátuljára sőt, letámasztott állapotban előrehajlott a kijelzőre. Még azonnal visszavittem és kicseréltettem. Hibás volt, mert a mostanimban nagyon erős az a mágnes és rendesen rácsapódik a hátuljára.
Használok ceruzát, bár utángyártott Ali-sat, de nekem nincs olyan problémám, hogyha a ceruza oldalt van akkor becsúszna a tok mögé!Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest