Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz DonThomasino #45751 üzenetére
aliexpress.com ugyanazt kapod meg itthon 5-6ezerért, amit Aliról megrendelsz 1-2ezerért
-
Alex91
félisten
válasz DonThomasino #45736 üzenetére
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
nagyúr
válasz DonThomasino #45720 üzenetére
-
Balázs Z.
tag
válasz DonThomasino #45716 üzenetére
Azt nem tudom, de mikor az enyémet vettem 2023 szeptemberben, az aktuális rendszer volt rajta gyárilag, szóval biztosan később gyártották, mint 2021.
-
Alex91
félisten
válasz DonThomasino #45695 üzenetére
Az iden biztos kivezetik a 9-est a lightning miatt. Ha ujonnan venned, akkor varnek az iden varhato frissitesre. Azt vagy jo aron a kifuto 9-es, vagy a helyebe kerulo, varhatolag arcsokkentett 10-est vennem…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
bostone
addikt
válasz DonThomasino #45698 üzenetére
Sitty-sutty rápattintasz egy filléres fóliát és nincs miért aggódni.
Én minden eszközömre eszközöltem védelmet, háklis vagyok a karcos kijelzőre, viszont a karcos fólia egyáltalán nem zavar. -
consono
nagyúr
válasz DonThomasino #45698 üzenetére
Hát, nem esküszöm meg semmire, de lekopogom, nálunk eddig semmi gond nincs.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz DonThomasino #45695 üzenetére
iPad 8 és 9 van a családban, egyelőre még nem aggódok a támogatás megszűnése miatt, de biztosat nem tudok én sem.
Az utángyártott pencil kapcsán egy dolgot kell eldönteni: kell e a nyomás érzékelés, pl. rajzoláshoz. Ha elvagy nélküle, mert csak jegyzetelsz, akkor jó az utángyártott is, többen is azt használunk.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Balázs Z.
tag
válasz DonThomasino #45649 üzenetére
Nem, mert csak nem használom "kihangosítva", csak fülessel (az Air itt jobb lenne a horizontális sztereó hangszórók miatt), ágyban olvasgatásra meg filmnézésre nekem teljesen felesleges drágább/nagyobb modell. A Samsung S8+-t egy hétig használtam (a telefonom Samsung, szóval a rendszer ismerős volt), és hiába volt fantasztikus, 120Hz-es OLED kijelzője meg csúcs S-penje, nem volt kényelmes, fárasztó és valahogy frusztráló volt.
A jack kimenet pedig tök jó extra a 9.gen-en.[ Szerkesztve ]
-
Balázs Z.
tag
válasz DonThomasino #45646 üzenetére
Én egy Samsung S8+-t cseréltem le rá egy hét után szeptemberben, és egy percig nem bántam meg. Most is ezt venném.
-
addikt
válasz DonThomasino #45646 üzenetére
Mindenképpen! 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest