Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vasti74

senior tag

Sziasztok!

Egy elég hülye hibába futottunk bele, kíváncsi vagyok, hogy másnál is előfordul-e?
    És ha nem, miért nem, nálunk meg miért??? ;-)

Szóval a kisebbik lányom egy iPad Air 5-öt használ szinte mindenre, amihez vettem pár hónapja neki egy Logitech Combo Touch billentyűzetes tokot.

És ezzel a tokkal az van, hogy sajnos valamit nyom vagy feszít a táblagépen: mert amikor ír rá a ceruzával (főleg erre használja - sulis jegyzetelés) , akkor a kijelző középső területén a ceruza alatt elszíneződik a kijelző egy kicsit, tipikusan úgy, mint egy megnyomott kijelző. De nem nyomja rá túlságosan a ceruzát, mert a kijelző többi részén nem színeződik el - és ha másik tokkal használja, akkor a kijelző közepén sem, mert a Logitech megvásárlása előtt nem volt ilyen problémája, és most visszatette a régi tokba - nem színeződik.

Ilyenkor mi van?! Egyedi hiba lehet, vagy más is belefutott már ebbe ilyen Lobitech tokkal?

Elég vacak így, mert kellene a billentyűzet is a lányomnak, ettől eltekintve nagyon jó lenne a Logitech, viszont így nem használja, ahhoz meg azért drága volt...

Szerintetek visszaküldjem?! Amazon-os vásárlás, kb. 2 hónapos. Vagy hülyének fognak nézni? Mert lehet, hogy az iPad-ben nem kerek valami, de az meg már nem garis szerintem...

Üdv: Vasti

Új hozzászólás Aktív témák