Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
Ipad Pro cserén gondolkozom (10.5 256GB). Felhasználás: tárolt filmek/sorozatok, alkalmi böngészés.
A nagy dilemmám, hogy szükségem van-e ehhez a felhasználáshoz a Pro 11-ra vagy elég az Air 5? AirPods Pro-val használnám, szóval a hangzás nem érdekel, egyedül ez a 120Hz kijelző amit nem tudok eldönteni, hogy mennyire fontos nekem.A sima 10gen iPad nem jöhet szóba.
Mit gondoltok? -
Cold5
senior tag
El tudnátok magyarázni, hátha nem vettem valamit észre... ez tegnap történt, úgy nézett ki, hogy egy hard-reset és újként beállítva egész jól visszahozta az akku időt. (Pár napja csináltam, az APR-be ezt javasolták, kb. több éve nem csináltam ilyet, mindig csak frissítettem.)

Kb. 14:30ig használtam aztán összecsuktam és letettem. Ez fogadott most reggel.

Jól gondolom, hogy teljesen magától csontra merült...
-
Cold5
senior tag
válasz
consono
üzenetére
Nézd én ebben nem igazán osztom a nézeted... nem hiszem, hogy csak az ő rendszerük a megfelelő.
Mondok egy példát, volt egy VW Jetta-m Comfortline felszereltséggel és olyan extrák mint pl. a hazakísérő fény és még egyéb finomságok elég komoly pénzbe kerültek volna ha kérem, de volt egy VW-es szervizes ismerősöm aki magánban is foglalkozott az autókkal. Elmentem hozzá rádugta a számítógépét a kocsira és láss csodát a következő kérdés már csak az volt, hogy hány mp hosszan égjen a fényszóró a hazakísérő fénynél.... azt hiszem egyéb extrák mellett kb. fizettem 10e Ft-ot.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem csak a VW által engedélyezett szolgáltatás lehet megfelelő hanem pl. ez is, hiába nem a "gyárban" engedélyezték ezt a lehetőséget.
Valamint igenis érzetre is durván merül a tablet, hiába állítják, hogy 86%-os!
-
Cold5
senior tag
Most voltam bent egy APR nél, mert az iPad Pro 10.5 2017 akkuját gyengének érzem. Megnéztem otthoni programmal és 71 %-ot ír mint maradék kapacitás, erre itt most lefuttatok egy tesztet és azt írja nekik hogy 86%!
Csak 80-an alatt cserélnek úgymond “kedvezményes áron”…
Tudok ezzel valamit tenni?
-
Cold5
senior tag
Kérdéssel fordulnék hozzátok:
Jelenleg egy iPad Pro 10.5 (2017) 256GB használok. Ami aggaszt az az akku. Hétvégén nyomtam egy videó facetime-ot... 2ó kivett belőle kb 70%-ot. Ha jól gondolom ez túl sok. Megnéztem az akkut és 71%-os már csak. Sajnos ahogy olvasom nem lehet benne akkumlátort cserélni még az Apple-nél sem.

Mit gondoltok érdemes lecserélni egy új iPad 2022-re (256GB)? Type-C jól jönne és a WiFi6 is. Nem használok semmi pro dolgot, egyszerűen akkor ezt vettem.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Kaptam egy zip fájlt ami egy iOS program. A zipet kicsomagolva kapok egy __MACOSX és egy tetszőlegesApp mappát.
Az lenne a kérdésem, ezt hogyan kell feltelepíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi