Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én amikor úgy döntöttem, hogy eladtam a lelkemet az Apple-nek, akkor laptopon telepítettem valami iCloud bővítményt Chrome-ban és ott intézkedtem.
A népszerűbb böngészőknek gondolom megvan ugyanez a bővítmény.
Pontosan nem tudom most, hogy milyen bővítmény volt, meg a folyamat is halványan dereng már, de azután pl iPhone- és iPad-en egyből láttam Safariban az importált könyvjelzőket. -
Hátha valakinek pont kapóra jön ez az nem is mindennapi akció!
iPad 9. generáció WiFi + Cellular 64 GB - asztroszürke
149.999 Ft -
-
válasz
ittakary
üzenetére
Kerestem, találtam is több mindent. Pl ebben a videóban [link] azt mondják, hogy ugyanott ahol a telefonon, aztán ha elolvasod a kommenteket, leesik, hogy hiába keresed, a videóval ellentétben ipad-en nincs. Tök jó, hogy még a google első találata is az (abban amit linkeltél, hogy a tap to wake hogyan kapcsolható).
Amiért kérdeztem, hogy találtam ezt a cikket: [link]
Eszerint csak meghatározott modelleken van raise to wake funkció, ipad esetén a harmadik generációs ipad pro-t említik. Legjobb tudomásom szerint az enyém az pont a harmadik generációs ipad pro 11. Eszerint a cikk szerint a kijelző és fényerő alatt kell keresni, de ott nincs.Szóval ezért kérdeztem, hogy kb. ez volt az egyetlen olyan cikk, ahol nem keverték a tap to wake-kel, külön foglalkoztak az ipad-del, és leírták hogy kikapcsolható. Találtam korábbi support cikket, ahol azt írták, hogy ipad-en nincs, de gondoltam, hogy az régi, korábbi ipad os alapján született, ez a cikk pedig azt írja, hogy ott kéne lennie ahol telefonon, de nálam ott nincs.
Így jutottam el odáig, hogy megkérdezzem. Így tehát most az a kérdés, hogy a cikknek van igaza és ott kéne lennie ahol a telefonban és nálam nem jelenik meg, vagy ellenkezőleg ott nem kéne lennie, mert az ipad esetén nem kikapcsolható. Ezért vagyok némileg összezavarodva a kérdésben.
-
Bilux
veterán
Epico kijelzővédő tapasztalat van esetleg valakinek?
vastag üveget nem szeretnék inkább csak üvegfóliát!
Paperlike kizárva… köszönöm
-
Előre jelzem, hogy nagyon butának érzem magam, de ipad-en (M1 Pro) hol lehet kikapcsolni a raise to wake funkciót? Ott nincs, ahol a telefonon. Akkor jól sejtem, hogy nem lehet?
-
atees
őstag
válasz
drzozo
üzenetére
olvasni, szerkeszteni, írni használnám első sorban, pencillel. A split view igen hasznos, most a 10es előtti ipadem van azon nyögvenyelős ez.
Sokat gondolkotam a 13-as méreten, de azt vhogy már tabletnek nagynak érzem. Itt van előttem a macbook olyan mintha azt tartanám egy kézbe, furcsa lenne.
Szétvilágított helységben mondjuk szar neonnál milyen a kijelző ? -
drzozo
senior tag
13-as M4-et használok, asszonynak 11-es M2-es proja van, kijelzőben ég és föld (az M2 12,9 ebből a szempontból azért még mindig jobb), egyébként overkill.
Én is egy 11-es M2-t cseréltem le erre, ezen olvasni (pdf-et kihúzogatni) és írni (munkához apple pencillel, goodnotes 6) a legideálisabb, a split view pedig szerintem ebben a méretben kényelmes, 11-en nekem kicsi volt, idegesített.
Hobbi szinten vágok vele túrázós videókat, arra is overkill, viszont az oled kijelző és a magas fényerő miatt a color grading sokkal "pontosabb".
A kijelző miatt mindenképpen jó deal volt a csere, de ezt most egy darabig biztosan nem adom el, egyelőre nem látom magam előtt, hogy miben tudna egy következő generáció többet adni ehhez képest.
-
atees
őstag
Aki használ m4-es prot mi a véleménye róla ?
Nem tudok dönteni az m4 és a 2022-es között. -
Bilux
veterán
Kérdezném a nagyérdeműt, hogy ipad-en hogyan állítom be a gmailos kontaktjaimat?
Mert csak az icloudos kontaktok mentek fel.
Köszönöm szépen
-
mSchumi87
senior tag
Ipad mini 6-ba miert nem teszik bele azt a funkciot hogy csak 80% toltson az aku?
-
kchris78
veterán
válasz
bostone
üzenetére
Ezt én sem vágom. Csak pozitív felismerés hogy az M1 ennyire tartós lesz. De, ha mivel az oprendszerbe lesz integrálva, ezért lehet a teljes billentyűzetet le lehet cserélni de nem csak diktálás jelleggel hanem pl: ird be ezt ird be azt valts alkalmazást, kapcsold be a wifit, gyak mindent lehetne szóban vezérelni, és ez lokálban tudna futni.. Le lehetne cserélni a pötyögés nagy részét..
-
bostone
addikt
Miért várja mindenki az AI-t oly nagyon?
Megváltást hoz a mobileszközökben?
Nincs ez picit felfújva? -
consono
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
Mondjuk legalább a 8GB megvan, szóval szerintem nem lesz baj. Az M1-es Air is 8 gigás, készültek erre
Az lesz a kérdés. Hogy meddig lesz elég, de hát 3 éves gépről beszélünk.
Én úgy látom, hogy 3-4 GB kelleni fog az AI modellnek, ha nem akarnak kő butát implementálni, így kiöntő a matek a régi iPadek 3-4 gigájához nézve... -
kchris78
veterán
Egy dolog ugrott be, hogy mekkora tartósság van az M szériás procikban hogy még az M1 meg fogja kapni az Apple Intelligenciát..
-
rolkaDb
aktív tag
Koszonom szepen a valaszokat, kiprobalgatom sorban ezeket!
-
-
rolkaDb
aktív tag
Erdeklodni szeretnek milyen megfelelo appok vannak jegyzeteleshez? Lehet ugy listazni h 2 csoportban, fizetos es ingyenes. Netes reviewek alapjan a goodnotest istenitik, de az fizetos, raadasul havidijas lebontasban. Leginkabb egyetemi jegyzetek keszitese, pdf-be iras is hasznos lenne, (ha tud valamelyik ilyet de ez inkabb masodlagos problema), kep beillesztese a jegyzetbe, ezek a feltetelek jutottak eszembe hirtelen.
Ha szamit az alany 9.gen es 1. gen ceruza. -
ChiliChili
tag
válasz
BB9000
üzenetére
Köszönöm, sajnos már mindet próbáltam, illetve az ajánlott szoftvernek van több változata is másik skinnel és mind fizetős, az ingyenes verzió kb. semmire sem jó ebben az esetben. Eddig a 3uTools volt a leginkább együttműködő, de a reboot miatt ott is megszakad a kapcsolat és nem sikerül a helyreállítás és emiatt nem is igazán venném meg a fizetős toolok egyikét sem, mert attól tartok, hogy fölösleges.
-
titko
tag
Sziasztok ! Segítsetek már! Van egy ipad 9 18-as IPadOS -el. Tegnap podcastot akartam hallgatni és folyamatosan azt írja ki hogy ez a podcast nem játszható le az erre az eszközre vonatkozóan beállított korlátozások miatt A korlátozások a Beállítások Képernyőidő menüpontban kezelhetők
Mindent megnéztem , de nem jövök rá mi az ami korlátoz. Össze van kapcsolva az iphone val azon elindul, ezen nem -
SharpSA
veterán
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Például ezt. Van ilyenem, bár nem nagyon használom, lehet el is adom. Kiválóan működik.
-
WhiteAngel89
aktív tag
udv
ipad mini 6 hoz milyen érintő ceruzát ajánlatok ? felhasználás csak jelölések és vonalazasok, szóval valami olcsó megoldás érdekelne
-
Töröltem 12 hsz-t, légyszi a kérdezők nyílt vagy burkolt lehülyézését mellőzzétek. Aki nem tud/akar segíteni a kérdezőnek, az ne segítsen, görgessen tovább, de egymást ne piszkáljuk, ne vegyük el a kezdők vagy nem annyira hozzáértők kedvét a kérdezéstől, ez egy fórum.
-
seredy
tag
Sziasztok, filmnézésre, képregények olvasására, böngészésre keresnék egy iPad-et, erre a célra a 2022-es 10.9 64GB-os típus megfelelne? A büdzsé 150-180 környékén van, lehet akár használt típus is a termék, a lényeg, hogy a következő 3-4 évben kitartson. Lenne értelme emelni az összeghatárt, és valamilyen iPad Pro típust venni, ilyen alap felhasználási célok mellett? A kijelző mérete miatt jutott eszembe, őszintén, nem tudom, hogy 12"-os képernyő mennyire érné meg.
-
válasz
consono
üzenetére
Ez komoly történet! 😕
Elvileg iPhone-ok esetében nincs baj a Apple Devices-nél, mert másik topikból volt róla poszt, aki onnan frissített 18-ra.
Ha iPad esetében valóban nincs felkészítve erre az Apple Devices, akkor az nagyon szánalmas és az is a szomorú, hogy nem lepődnék meg rajta. -
consono
nagyúr
válasz
fery02
üzenetére
Megnéztem gépre dugva, de hát tudhattam volna előre, hogy az öntökönszúrás esete fog fennállni
Windows-on vagyok, elkezdtem a gyári Apple Devices-ból a frissítést, az hibára futott, de recovery módban maradt az iPad. Mondtam neki, hogy OK, akkor csak csinálok full resetet (csináltam minden előtt backupot). Abba is belehalt, ugyan azzal a hibaüzenettel és ugyan úgy recovery mode-ban maradt... Aztán némi internet böngészés után kiderült, hogy valószínűleg nem támogatja még ez a progi az iOS 18-at (pedig up to date volt), szóval átnyergeltem 3uToolsra, megpróbáltam hátha meg tudom menteni az adataimat, de az már nem ment, ellenben az felfrissítette az OS-t 18-ra simán.
Utána csak megcsináltam a backupból visszaállítást és minden működik, látványosan semmi problémát sem vettem észre, de nem gondoltam, hogy ekkorát szívok
-
válasz
Relax420
üzenetére
Lokátor app-ban láthatod az eszközeid akku szintjét is.
Ha merülőben van egy eszköz, akkor külön mellébiggyeszt pirosan egy “akku” ikont is.Viszont ez azt gondolnám csak bekapcsolt eszközöknél működik, de hátha iOS eszközök között pl egy macbook esetében megoldott dolog ez.
@consolo: Nekem sem sürgős, amiket olvasok róla szerintem idén nem is akarom azt telepíteni. -
Relax420
junior tag
Üdv
létezik valami megoldás, hogy az iPhone-on lássam a macbook akkumulátor szintjét? Néha napokig rá se nézek a macbook-ra, de mégse tesz neki jót ha teljesen lemerül- -
bostone
addikt
válasz
bucihost
üzenetére
20-25 között ne vásárolj táblagépet!
10 év fölött ne vásárolj táblagépet!
Legfeljebb, ha levélnehezéknek szánod.
Az Apple sosem arról volt híres, hogy olcsón adja a húst a levesbe.
A használható használt iPad-ek ára aránytalanul magas. Inkább vennék egy újat.
(A pro modellek esetén előfordulnak értelmesebb ajánlatok.)
Droidis tabok között sem kutakodnék ennyiért, esetleg valami nagyon kínai termék szóba jöhetne.Én ezt a történetet inkább elengedném.
-
válasz
consono
üzenetére
Ha PC-re dugva frissítesz iTunes vagy Apple Devices-ből, akkor úgy elvileg az se probléma, ha semmi szabad hely sincs a gépen.
Mondjuk ezt csak olvastam valahol és nem próbáltam, de gondolom azon elven folyik a gondolatmenet, hogy a frissítést olyankor a PC-re tölti le, szóval ott szükséges csak a szabad terület.
-
bmakszim
őstag
válasz
bucihost
üzenetére
Az appnak iPad OS 15 kell, ami iPad 5 / iPad Air 2 / iPad mini 4 / iPad Pro 9.7"-től elérhető. De böngészőben biztos fut régebbi eszközök esetén is, viszont abban nem lesz nagy köszönet.
Amennyiben csak youtube nézés a cél, én inkább valami újabb android-os tabletet néznék egy ősrégi iPad helyett. -
Parson
addikt
válasz
consono
üzenetére
Én is 8-ast használok, és nekem most gond nélkül felment a 17.7...
Amúgy meg van vmi opció, amivel parkolópályára lehet tenni a telepitett appokat, és akkor felszabadul egy csomó hely ideiglenesen, csak az OS telepités idejére - használtam is már, csak most nincs velem az iPad az iródában, úgyhogy nem tudom pontosan, hogyishijják...
-
válasz
ChiliChili
üzenetére
Itt ír három okosságot a bootloop megoldására. Jobb ötletem sajnos nincs
-
bucihost
senior tag
Sziasztok! Régebbi iPad-ek esetében működik a youtube, ha igen melyik szériákon, pl iPad 4? Semmi más nem lenne rajta használva.
-
ChiliChili
tag
Segítségre van szükségem.
Hátha itt valaki tudja a megoldást.iPpad 7,11 Wi-Fi boot loop állapotba került, nem volt kikapcsolva és lemerült ha minden igaz 5% körülre az akku, ekkor kezdődött a probléma. Egyszerűen nem tudok életet lehelni bele. Próbáltam DFU módot, Recovery módot, de folyamatosan csak újraindul. A 3uTools látja, elkezdi a flash folyamatot, de az iPad közben újraindul és ekkor elveszíti a kapcsolatot a géppel. Hogyan lehetne ebből az állapotból kibillenteni, van ötletetek?
3uTools / iTunes Flash log részlet (macOS Sonoma):
22:50:54.460: Flash error code: 4013.22:50:54.460: Flash error explanation: Unexpected device state 'Recovery' expected 'RestoreOS' (Probably caused by corruption or panicin the bundle's restored)22:50:54.460: Flash failed!22:50:54.460: ---------------------------------------------------------------------------------If it is not a hardware error, you may consider:1. Connect another genuine cable to the rear USB port of a fully powered case2. Repair drivers with the iTunes Utility in Toolbox and flash again later---------------------------------------------------------------------------------22:50:54.460: Spent: 00 hour(s)01 minutes -
lokális iTunes mentés nélkül nincs esély visszatérni 18-ról iPadOS 17-re, igaz?
M1 iPad prón a Photos app szenved a 4k videókkal, néha már kezelhetetlen az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi