Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
Üdv Mester!
Tegnap, 8 év után ismét, ezúttal sajna üres kézzel, de ott voltam.
A kontraszt a 4. BRSZK-hoz képest sokkoló volt: az volt az utolsó művházas BRSZK, és akkor befértünk oda mind: emberek és gépek. Ez már egy másik lépték, egy 3 napos fesztivál, jövőre már ottalvósjegy is kelleni fog
Remélem ott helyben megbecsülnek, hogy feltetted a térképre Fülét: előző melóhelyemen volt egy Füléről elszármazott kolléganőm, aki, mikor említettem neki, hogy van ott ez a retro számítógép kiállítás minden évben, azt se tudta miről beszélek. Gondolom ma már nem nagyon van olyan helybéli, aki ne tudná. Polgármester lesz ez Bacsis ott eccer, meglássátok. De minimum díszpolgár

@frescho - jót dumáltunk a régi Kandós dolgokról
UI: innen eljutni ide, na az komoly
-
mg1992mg
őstag
Köszönjük a kiállítóknak, a szervezőknek a munkájukat, idén is nagyot szólt a BRSZK!
Háromból két napot voltunk ott, rengeteg élménnyel gazdagodtunk (és loot-tal), a 3D nyomtatott winchester formájú órát meg nem tudtam ott hagyni..
Jövőre találkozunk
-
benoce
tag
Köszönöm a szervezők munkáját!
Nagyon tetszett!
-
laskr99
addikt
-
Undoroid
őstag
-
OPiiPO
veterán
Csak hétfőn tudok menni, meddig lesztek nyitva akkor?
-
Czeky
Arcképgyáros
Úton.
-
Rozisoft_Bp
tag
Sajna idén sem tudok elmenni (családi nyavaják, bajok tudnak ám időzíteni...), de küldtem egy kis sörrel / energiaitalra valót!
Jó szórakozást mindenkinek! -
DarthSun
félisten
Saját számlaszámot küldhetnél privátban (ne az egyesületit), aztán tolok egy kis inflálódó királyi valutát (bár most relatíve magasan van az Euroval szembeni értéke). Immár nem mint nyomorgó melós, hanem jónyuggerként megtehetem
. -
DarthSun
félisten
-
DarthSun
félisten
Ahogy említettem az UV nem lényeg, a sugárzó infra (nem a vezetett) a gond, és az még a teremben is bődületes lesz a sok gép miatt. Valamint egyre magasabb hő az előrejelzés hétvégére.
-
Fücsök007
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
-
bacsis
Közösségépítő
-
Rowon
nagyúr
Sajnos nem tudok menni. 25 fok az előrejelzés, amiatt már a sugárzó infra nagyon magas, erre vagyok allergiás (UV nem lényeg, arra nem), valamint a teremben is igen magas hőmérséklet lesz, szintén natív infra terhelés, erre a reakció a bőrömnek, casting nélkül felvennének a Walking Dead- be.
Valamint kocsit sem tartok, ugye vinnem kéne az 1000 db- os proci gyűjteményt, meg 3 db madness retrósított gépet, de ez autó nélkül gatya.
Meg hát ilyen tűző napsütésben még az autó szélvédőn keresztül is xarrá égne a bőröm...
Januárban kéne tartani ezt a rendezvényt.Tavaly június 9-én voltam ott, akkor már érezhetően magasabb volt az UV, valamikor délután 2-re értem oda.
Jelenlegi állás szerint az Időkép inkább felhős időt mond. -
hcl
titán
Sajnos nem tudok menni. 25 fok az előrejelzés, amiatt már a sugárzó infra nagyon magas, erre vagyok allergiás (UV nem lényeg, arra nem), valamint a teremben is igen magas hőmérséklet lesz, szintén natív infra terhelés, erre a reakció a bőrömnek, casting nélkül felvennének a Walking Dead- be.
Valamint kocsit sem tartok, ugye vinnem kéne az 1000 db- os proci gyűjteményt, meg 3 db madness retrósított gépet, de ez autó nélkül gatya.
Meg hát ilyen tűző napsütésben még az autó szélvédőn keresztül is xarrá égne a bőröm...
Januárban kéne tartani ezt a rendezvényt.Az autós részét megoldanánk

-
DarthSun
félisten
Januárban kéne tartani ezt a rendezvényt. -
laskr99
addikt
+lesznek kiállítva cpu/gpu magok tapogatni, mikroszkóppal, akit érdekel:
-
UnA
Korrektor
Lehet, hogy csak nekem volt újdonság, de már van brszk.hu oldal, ahol a támogatásról is lehet több infót találni.
-
M0ng00se
őstag
legyen OC mert eddig vagy nem volt vagy lemaradtam rola
-
Undoroid
őstag
Sok sikert az újabb rendezvényhez!
-
V.Milán
aktív tag
BRSZK
HANGOSABBAN
B-R-SZ-K
MOST MINDENKI EGYSZERRE
B-R-SZ-K
Ott leszünk, ha a sors is úgy akarja
-
mg1992mg
őstag
Ott leszünk idén is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Songs of Conquest (PC)
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9850X3D AM5 félkonfig Csak tesztelt!
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- ASUS TUF Z390M-PRO GAMING + Intel Core i5-9600K
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

.