Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz BigBlackDog #43899 üzenetére
En elsonek air 5-ot vettem,de nem igazan jott be,foleg a 60Hz csesztette a szemem.Eppenseggel nem mondanam egy maszivnak,foleg tok nelkul Aztan vettem egy prot,ugy is bakancslistas volt,mar reg szerettem volna,na az meroben mas vilag.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #43879 üzenetére
Sikerült élőben is megtapizni az aktuális választékot. Tapasztalatok;
- Mini elég kicsi élőben, esetemben kiesett
- iPad 9 fogása kellemes a széles kávák miatt, de a kijelzője feltűnően kopog
- iPad 10-nek nem értem a felárát a 9-hez képest
- Air már érzésre jobban összerakott, masszívabb eszköz. Normál használat közben viszont nem fedeztem fel igazán különbséget (~5 perc alatt).
- Pro már nagyon nagy, viszont eléggé komoly szerkezet érzésre is.Használt 4-5 éves iPadek, gari nélkül mennyire időzített bombák?
-
Pano
addikt
válasz DanielLong #43897 üzenetére
Emlékszem, amikor az iPad 9-et 100 körül lehetett megvenni. Anno nagyon instant buy volt annyiért és még nem is volt annyira régen.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
törölt tag
Sziasztok!
Várható ősszel iPad 11?
Ha lesz, akkor olcsóbb lehet a sima iPad 10? -
iceQ!
addikt
-
iceQ!
addikt
válasz kinder93 #43892 üzenetére
Köszi szépen. Esetleg itthonról is van lehetőség rendelni? Nem nekem lesz, egyik hölgy ismerősöm kért meg erre.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
iPad 10th Gen-hez szeretnék venni tokot, fóliát, illetve egy tollat. Mindből ha lehetséges akkor utángyártottat szeretnék, azok még megfizethető áron vannak.
Esetleg tudtok ebben segíteni?
KöszönömAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
aktív tag
válasz BigBlackDog #43886 üzenetére
Találsz ott bontatlan is.
Linkelt oldal, legalján van az összehasonlítás: [link]
-
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #43885 üzenetére
Nincs. Esetleg kijelentkezés - bejelentkezés Apple id-vel, de nem nevezném megoldásnak.
-
addikt
válasz BigBlackDog #43886 üzenetére
A mini inkább az air kisebb verziója.
Laminált kijelző ami nincs a sima ipadben. A többi téged nem nagyon érint. Illetve az új design, ez ugyan jelen van már a legújabb sima ipaden is, de az új és drága még. Ceruzát gondolom nem akarsz így az mindegy.#43884
victorhun7
Én vittem vissza úgy ipad prot, hogy egyetlen kis porszem volt a kijelző és az érintő között, ez vásárlástól kezdve ott volt, cserélték az egész készüléket. Egy próbát mindenképpen megér.[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
BigBlackDog
veterán
+ #43881 delta1017: Köszönöm a válaszokat! Használt eszközért, 100e Hufot (vagy többet) nem igazán adnék ki szívesen, ha nincs gari, akkor már inkább újat vennék.
Viszont nem világos teljesen, hogy mi a különbség a különböző iPadek között. Az nagyjából lejött, hogy nem a "Pro" lesz az ideális választás (elég drága, viszont a plusz funkciók nem igazán lesznek kihasználva). Maradt a sima iPad, az "Air" és a "Mini". Ezek között mi a lényegi különbség általánosságban? Pl. a Mini ugyanaz hardveresen, mint a sima iPad, csak kisebb méretben?
-
BigBlackDog
veterán
IPad esetén van valami megoldás, hogy több user is használja ugyanazt az eszközt egymástól szeparált fiókokkal? Ha jól rémlik, pár éve olvastam, hogy ez nincs megoldva, mindenki vegyen saját eszközt, de azóta eltelt egy kis idő...
-
victorhun7
tag
Sziasztok adott egy Ipad 9 már lassan 10 hónapos.
Végig tokba volt otthon nem dobáltam és poros lett az érintő panel és a kijelző között.
Más tapasztalt már ilyet ?
Garanciába foglalkoznak vele vajon?
[kép][ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
válasz tasiadam #43877 üzenetére
Inkább menjetek Air 4-5 felé, mert a laminált kijelző fogja azt az érzést adni, hogy a felületen rajzol, 9-nél más a technológia, az üveg és a kijelző között van távolság.
Illetve a tollak között nincs átjárás, vagy GEN 1 vagy GEN 2 kompatibilis az eszköz.
Hagyományos iPad széria (6-10) + Air 3 + Pro 2017 = GEN 1
Air 4-5, Pro (2018-tól), Mini 6 = GEN 2 -
aktív tag
Szia!
Ő teljsen jó [link] , de szerintem ennyiért drága. Itt olcsóbban megúsza, de 1év gari van rá [link]
Jaaa... és 64GB bőven elég arra amit írtál.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem írtál keretet, minél újabb sima ipadet kell venni ami kijön a keretből.
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Első iPadnek mit érdemes kinézni? A leendő használójának iPhoneja már van, de Windowst használ asztali gépen. Amire kéne neki a tablet; böngészés, fényképek mutogatása, egyéb általános dolgok. Mivel nem nagyok az igények, így gondoltam, hogy érdemes a használt tabok között is szétnézni.
Mi az, amit még érdemes megvenni? Jó lenne, ha akkumulátor üzemidő nem lenne olyan rossz, illetve szoftveres támogatás, frissítések is lennének még pár évig.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
Sziasztok
En teljesen hulye vagyok az ARM, kreativ munka es apple termekekhez, igy itt szeretnek utana jarni.
Baratnom photoshop es illustratort hasznal es tanul. Szeretne egy tablagepet, ami jo ezekre. Ipadbol az 21-es 9gen ami egesz jo arban van (180 kornyeke). Kerdes, mit ajanlatok ezekre, vagy eleg a 9gen egy gen2 tollal? Tenyleg nem ertek hozza, igy barmi tanacsot elfogadok, foleg attol, aki ezeket hasznaljaBoldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
moleculez
veterán
7-essel volt ugyanez nálunk. A gép be volt kapcsolva mert adott ki hangot, reagált a töltésre, de kép nem volt. Hiába reseteled nem lesz jó Kijelző csere, vagy a szalagkábel elmozdult (?) vagy ilyesmi hardveres hiba. Mi bevittük egy zug gsm-be ott megcsinálták 50£ -ért, annyit megért, hivatalos úton egy csere-javitas mar nem. Ha csak nincs rajta kritikus adat.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
válasz Cyberbeni #43872 üzenetére
Köszi! Arra gondoltam, hogy a külső perifériák (pl. egér) csatlakoztatásakor asztali rendszerhez hasonlóan kezeli, vagy legalább kézzel átkapcsolható valahol.
De ha nem hát nem.
Nem multinál dolgozom, nincs külön IT, így ez nem gond.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
SLYM
veterán
Heló!
Az Ipad 6-om meghalni látszik. A kijelző tök fekete, nem reagál semmire. A youtube-on néztem videót a "force restart"-ról, illetve az itt meg ott nyomkodd, meg ütögesd videót is láttam, egyik sem segített. Találkozott már valaki hasonlóval? Mik a tapasztalatok, mi lehet a baja? Köszönöm!
Ez a fajta:
https://mobilarena.hu/teszt/apple_ipad_2018_regi_ismeros/bevezeto_kulso.html[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
Tippre nem örülne az IT, ha saját eszközröl dolgoznál.
Egyébként meg iPad Air 5, vagy M1/2 pro ami ajánlott, alatta csak tükrözni lehet a képet. Plusz egérrel nem olyan jó az iPades pointer, hogy odaránt minden gombhoz, meg a görgetés sem olyan jó, ha nem free scrollos a görgö, mert nem lehet kikapcsolni a scroll accelerationt, ezért az elsö pár klikk csak 1-2 pixelt görget. Valószínüleg tapipaddal sem olyan jó, hogy odarántja mindenhez a kurzort, bár azt nem próbáltam.
-
Mivel az esetek 90%-ban böngészőn belül dolgozok, a maradék 10% pedig remote desktop, jött az ötlet, hogy az iPadet asztali géppé alakítsam.
Létezik hozzá való dokkoló(lighting) amin keresztül monitor+bill+egér kapcsolható rá, és még tölti is közben? Általában USB-C portos dokkókkat láttam, de félek egy lighting-USB-C adapter közbeiktatásától, és abban sem vagyok biztos hogy a PC-kre felkészített dokkolókat felismeri.
Valakinek van tapasztalata?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
vendingo
veterán
válasz victorhun7 #43869 üzenetére
Csak 9 még kapható újonnan, garival.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
csƵ
addikt
Üdv!
Le szeretném cserélni a Mini 6 tablatetemet, mert csak böngészek és videót nézegetek rajta, akkor meg már legyen nagyobb. Az A14-es chip kibírja még 2-3 évig mindenféle gond nélkül? A 10th gen-t néztem ki erre a feladatra. Az M1-es Air brutál overkill lenne.[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Nem régóta van Iphone-om, de ma megjött az Ipad 10-em. Az Iphone 13 pro-n csináltam egy biztonsági mentést és azt toltam át Ipad-ra.
A gondom az, hogy Iphone 13 Pro (2) lett az Ipad 10 neve és a bluetooth eképpen is jeleníti meg! Sikerült átírnom, de nem tudom csatlakoztatni az I13-at az Ipad 10-hez!
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak, eme kapcsolat létrejöttben?
Köszönöm! -
válasz w.miki #43852 üzenetére
Lehet tudni mire használná?
Ha még tanul, kedvezményesen, plusz ajándékkal is megkaphatja.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DanielLong
senior tag
Nekem egy Mini 5th gen van, ami hardveresen a sima iPad 8th gennel azonos. Nálam ez is gyors, teljesen jól kiszolgál, mondjuk nem játszom rajta, csak olvasok meg általában főzés közben arról megy a recept vagy videó. Szerintem alap dolgokra ez is 2-3 évig tuti gördülékenyen kiszolgál.
-
Pano
addikt
válasz w.miki #43855 üzenetére
Az Air (5. gen) annyival jobban megéri, hogy M1-es proci van benne, 8GB rammal ami brutál.
Hátránya az alap 64GB-os háttértár, a 256-os meg már kicsit borsos, de mondjuk 350-360 körül meg lehet venni. Egyéni igény kérdése, hogy kinek mekkora tárhely elég/kell.
Én remekül elvagyok a 64GB + felhőbe dolgozással. Igaz, játszani nem játszok, annak azért kell masszívan a háttértár.Körülbelül 36-ot?!
-
addikt
válasz w.miki #43855 üzenetére
[link] Itt láthatod az összes modellt. Van sima iPad, Mini, Air és Pro. Kb ez a sorrend is közöttük tudásban és árban is.
Most nem fogom végigvenni melyik miben jobb, az hosszú lenne, csak kiindulásnak tettem ide.
Én Pro-t használok, már lassan öt éve és még nem érzem hogy cserélnem kellene.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
bostone
addikt
válasz w.miki #43852 üzenetére
A 10-es csak egy hangyányit ad többet, mint a 9-es. Hangszóró és képarány a fő eltérés a kettő között.
A nagylánynak kellene megnézni melyik a szimpatikusabb.
Az air-t választanám a combos proci miatt. Igaz többe kerül, de biztosan kiszolgál végig az életciklusa során.
Viszont az iPad élmény nagyon hasonló bármelyik típus kerül a kosárba. Sebességben sem hatalmas az eltérés, átlagos használatban valójában nem mérhető a különbség. Tulajdonképp mindegyik modell inkább a prémium kategóriát képviseli az átlag droidhoz képest. -
w.miki
veterán
Megbízható tabletet keres az egyik ismerősöm a nagylányának.
Ezeket nézték ki:
APPLE iPad 10,9" (10th gen) 256 GB WiFi Sárga (mpqa3hc/a) - 330e
iPad (9. generáció) - 190e
Szerintetek megéri az újabb a jóval nagyobb felárat? Vagy jó ideg ellesz a 9-essel is?
Vagy mit vennétek, ami ár/érték arányban most a legjobb?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma meg életre kelt mintha mi se történt volna...
Szerk: SIM-et nem érzékeli.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Rellind
senior tag
válasz victorhun7 #43841 üzenetére
nekem Air van, nem is nagyon veszem ki a tokból....szerencsére találtam rá jó megoldást hogy majdnem minden helyzetben jó...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz victorhun7 #43838 üzenetére
Apple iPad 9.7" 6th Gen
Home+Power gombot nyomom akkor se indul el.
Szervizt most hívtam, azt mondta valszeg az alaplap nem tolerálta a meghajlást - és lehet már régebben meghajlott csak a tokban nem látszódott - aztán ahogy kivettem a tokból az adta meg a kegyelemdöfést.
55000 az alaplapcsere. Szerintem kihagyom.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elcsesztem.
Miközben vettem ki az iPadet a kemény tokból kicsit meghajlott. Max fél centi lehetett benne.
Viszont azóta nem kapcsol be. Egyszer még bekapcsolt utána, de 2 órával később már nem.
Akku megsérülhetett?
Visszahajtottam egyenesbe, de nem javult meg. Töltőre dugva a töltő felismeri de semmi reakció.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Pool_
tag
Sziasztok! Az mennyire normális hogy egy iPad 9 nem tölt bekapcsolt kijelzővel sima böngészés közben? Látszólag tölt, de nem megy feljebb semennyire (lejjebb sem). Eléggé melegszik is közben, és néha ki is írja hogy leállította a töltést mert túlmelegedett. Töltő nélkül csak langyos. Most már ott tartok hogy teljes visszaállítás után csak egy Safari van fent, a mobilarena megnyitva és hozzá sem nyúlok. De ugyanez a helyzet.
Gyári kábelt és adaptert használok. Próbáltam másik iPad adapterével és másik kábellel is, meg MacBook adapterrel is.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz koxkids #43817 üzenetére
Jelenleg egy szilikon ESR tokkal tolom, de nem szeretem mindig fel-le venni ha akarom használni a billentyűzetet.
A Magic Keyboard nem BT-n csatlakozik? Vagy miért kell levenni a tokot a használatához?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
DanielLong
senior tag
válasz l.skywalker #43828 üzenetére
Firefox, gondolom most sokan mosolyognak, de nekem minden platformon ez van . Van sok olyan fix tabom, amik között ugrani szeretnék, így a húzás szerintem nem lenne jó megoldás, de majd kipróbálom, köszi a tippet!
-
l.skywalker
félisten
válasz DanielLong #43827 üzenetére
Melyik böngészőt használod? Én az Edge-t és általában "húzom" és ha a fejlécen húzok baljra vagy jobbra, akkor vált.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Az ipaden böngészőt használva nagyon zavar, hogy a tabok között váltva mindig rányomok a fenti split screen gombra. Ezt esetleg ki lehet valahogy venni?Továbbá keresek egy olyan billentyűzet appot, amin a számokat fixen be lehet állítani legfelülre, a betűkön hossza nyomva elérhetőek a speciális karakterek, alul van külön gomb vesszőnek és emojiknak valamint a szóközön szörfözve lehet tologatni a kurzort. Androidon ezt több app is tudta, ipaden sem a gyári sem a Swiftkey. Nektek van valami, ami bevált? Nagy szívfájdalmam, hogy a beállítási lehetőségek is sokkal limitáltabbak, mint Androidon.
-
l.skywalker
félisten
Tudom sokszor felmerül kérdésként itt, de nem tudok eligazodni az eddigi válaszok között. Apple Pencil-t vennék. Az Alzán most az első és a második generáció között összesen 3ezer a különbség. De a feleségemnek 9-es iPad-je van, amit persze a jövőben cserélhet, de van ami miatt megéri a 2. generációs Pencilt venni?Szerk.: közben felfogtam, hogy nem is működne együtt a 9. generációs iPad és a 2. generációs Pencil
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz Gubu0101 #43824 üzenetére
Most a procreate-ben van egy hiba egyedül, de az lehet így lesz egész béta alatt. Ha el akarom forgatni a képet a programban, akkor 45 fok után ugye elmentené hogy elforgattam 90 fokkal, ez nem megy és azonnal crash-sel az app.
-
Gubu0101
veterán
Na,majd este megnezem van e mar frissebb verzio.Kb 3 napja frissitettem,utanna is ezt csinalta.Koszi Direkt nem betaztam,hogy ezeket elkeruljem,de ugy latszik mar mindegy lesz lassan.Nekem a raiffeisen app bohockodoott ugyan igy a betaknal anno.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
-
Gubu0101
veterán
Aki hasznalja a youtube music-ot,annal mukodik rendesen?Inditom es ki is lep egybol.Mar ujratelepitettem parszor, de az sem segit Iphone-on mukodik rendesen ugy,hogy nem a frissites tett be neki.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Használ valaki Magic Keyboard kompatibilis tokot 11”-os iPad Prohoz? Mit ajánlotok?
Ahogy néztem a Pitaka is csinál, de annyira nem tetszik hogy egyik fele teljesen nyitottJelenleg egy szilikon ESR tokkal tolom, de nem szeretem mindig fel-le venni ha akarom használni a billentyűzetet.
[ Szerkesztve ]
-
Parson
addikt
válasz consono #43815 üzenetére
Kopóalkatrészek evidens tulajdonsága, hogy kopnak. Ami meg elkopott azt ki kell cserélni újra. Nálam speciel elég keveset van használva a pencil, úgyhogy az alap póthegyre se nagyon van szükségem amit élböl adtak a pencilhez, de ha itt lesz az ideje, akkor majd cserélni fogom.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
consono
nagyúr
válasz Parson #43814 üzenetére
Majd azért figyeld a pencil hegyét, a paperlike eléggé koptatja. Kollégámnak nagy flesh volt a Paperlike: használta egy évig, vagy még tovább és mikor cserélni akarta akkor jött rá, hogy milyen szép is igazából az iPad kijelzője
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Parson
addikt
-
papeti01
senior tag
-
Zozzer888
addikt
válasz papeti01 #43809 üzenetére
Szia!
Barátnőm az elsőt én a másodikat használom ipadra. Az első sokkal kecsesebb, ha csak otthon van az ipad, akkor az a legjobb. Én hurcolom dzsuvás helyekre is, építkezés, stb, ilyen felhasználásra jobb a teljes szilikon bucó, ami védi az oldalát is.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
papeti01
senior tag
Sziasztok!
megvettem az ipad mini 6.-t. Az lenne a kérdésem, hogy melyik tokot javasolnátok illetve ha egyiket sem akkor milyent érdemes venni.
[link] vagy [link]illetve az lenne a kérdésem, hogy ez a "paperlike" folia véd is vagy csak olyan lesz mint a papir? illetve ha nem vég erre vagy ez alá lehet tenni panzerglas-t?
[link]köszönöm a tanácsokat előre is!
#proudfather
-
MolnarZolee
tag
válasz moleculez #43807 üzenetére
... az appstore-t, vagy az iPad1-et?
Sok jó dologra tudom még használni, viszont van egy kedvenc alkalmazás (songbook+), amit nagyon szeretnék "visszakapni". Megvettem egy frissebb ipadre is, de az a régebbi verzió sokkal jobban tetszik, sokkal jobban használható számomra. -
moleculez
veterán
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Csak félve kérdezem, hogy használ még valaki rajtam kívül iPad1-et? Ha igen, sikerül-e csatlakozni az appstore-hoz?
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Wii U
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest