- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
Nálam költözés során sajnos 1 hónappal később kötötték be a netet így kénytelen voltam munka közben is iPhone-ról megosztani az internetet. 13 mini-m volt akkor és a 98%os battery health lement 87%-ra ezen időszak alatt valamint szörnyű volt használni, állandó megszakadások, sokszor nem is csatlakoztak rá az eszközök stb. Ilyen élmények után én is cellular modellt vettem és nagy ívben kerülöm a helyzeteket, ahol a telefonról kéne megosztani a netet.
-
M.Eriksen
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Több forrás szerint sem fog már jönni új mac vagy ipad idén. Az árakat is aktualizálták már itthon az USB-C-s Pencil bejelentésekor.
-
M.Eriksen
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha számodra fontosabb a videó szerkesztés, photoshop vagy hasonló kreatív munkák, akkor én az Air-t javasolnám. Ha a kényelmes tartalomfogyasztás a gyakoribb felhasználás és ez egészül ki kreatív feladatokkal, aminknél kisebb kompromisszumokat tudsz kötni az asztali programok funkcionalitásához képest, akkor az iPadet javasolnám. Én jelenleg csak ismerkedem a final cut-al egy M1-es iPaden, 1 hónapja van meg a készülék, de többet használom külső monitorral, nekem megfelel.
-
M.Eriksen
tag
iPados 17 Dev 3 betában lehet végre az iPadet választani, mint hangszóró mikor külső monitorra csatlakoztatod. Mikor kipróbáltam a céges dokkolóval 17.02-n ( egy USB C-vel lehet tölteni és csatlakozni külső monitorra) ez az egy dolog zavart, hogy csak a monitor lehetett hangszóró viszont ezekben a monitorokban nincs hangszóró. Kezd alakulni ez az external display experience.
-
M.Eriksen
tag
Van esetleg valaki, aki bétázik M1-es vagy M2-es iPad Pro-n? Én nem vettem észre semmi változást teljesítményben, melegedésben terhelés alatt a 17.02-es rendszerhez képest a 17.1 Dev 2 verzión az M1-es iPademen, de érdekelne másnak mik a tapasztalatai
-
M.Eriksen
tag
Én most egy ESR üvegfóliát tettem fel. Mellékeltek hozzá keretet, amivel nagyon egyszerű volt feltenni. Elsőre megszokást igényel, hogy jobban tükröződik mint alapból a kijelző, de tapintásra egész kellemes, a széleken sem zavaró. Aki használt már ilyen terméket hosszabb távon, mi a tapasztalata?
-
M.Eriksen
tag
A családon belül 2012 óta van iPad, de csak alkalomadtán használtam egy iPad 3-at, később egy iPad 5-öt. 2021-ben nagyon megtetszettek a Pro modellek az M1-el, de végül nem szereztem be magamnak. Azóta is bántam, hogy nem tettem, de az élet úgy hozta, hogy ezeket a sorokat már egy 2021-es 12.9-es Pro-ról írom, még volt egy két darab, amit újonnan lehetet megvenni a 16 GB ram-os verziókból és az M2-es széria árait valamint a 2024-es modellek körüli pletykák alapján ( azok ára sem valószínű hogy lefele vándorol) ezt a beruházást szerintem nem fogom megbánni

Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáld ki a text replacement opciót, olvastam valahol, hogy ez segíthet, én magam még nem próbáltam.