- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
válasz
kurion #44702 üzenetére
Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.
#44703 bostone
Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.
Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,
Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.
-
UX
tag
válasz
kurion #39292 üzenetére
Ezek a kesztyűk nem erre valók. Ebből nekem balos, és olyan kellene ami csak a hüvelykujjon van, mivel bal kezemmel fogom az ipadet, és nyúlok bele a kijelzőbe.
Inkább valami jól megfogható tokon gondolkozom. Bár sohasem használtam tokot, de mivel 12,9"-os ipadet fogok vásárolni, szükség lesz rá, úgy érzem. Egyszer láttam egy olyat amit nyakba is lehet akasztani és bőrből volt. -
nonsen5e
veterán
válasz
kurion #39273 üzenetére
Azt hiszem azt az egyszer $10-et jól meg fogja érni akkor.
Ahogy látom főleg ilyen canvas méret meg layer számban vannak a különbségek a verziók között, valamennyire ezt egyensúlyoznám azzal, hogy a külön elkészített darabkákat szúrom be egy nagyba.
Most kezdtem először (digitálisan) rajzolgatni, aztán egy szemet csináltam vagy 30 rétegből
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kurion #37165 üzenetére
Én iPad pro 12.9 256GB WIFI-t vettem. A telefonomon korlátlan a net. Úgy meg tudom, osztani a netet a telefonról, hogy a mobilhoz hozzá sem érek, tehát nem nyűg, szerintem abszolút vállalható. Ha esetleg otthonról elviszem a padot, telefon mindig van nálam.
Jó pár hónapja van meg. Ha újból döntenem kellene cellular és wifi között, ismét wifi-set vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest