Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha számodra fontosabb a videó szerkesztés, photoshop vagy hasonló kreatív munkák, akkor én az Air-t javasolnám. Ha a kényelmes tartalomfogyasztás a gyakoribb felhasználás és ez egészül ki kreatív feladatokkal, aminknél kisebb kompromisszumokat tudsz kötni az asztali programok funkcionalitásához képest, akkor az iPadet javasolnám. Én jelenleg csak ismerkedem a final cut-al egy M1-es iPaden, 1 hónapja van meg a készülék, de többet használom külső monitorral, nekem megfelel.
-
Parson
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
iPad mini-t megtartanám és a macbook Air M1-et venném. De ez nagyon szubjektív vélemény, nekem ez vált be. Nevezetesen nekem van is macbook Air M1-em (külsö 28" 4K UHD monitorral) és iPad 8 32GB táblagépem is... kiegészitik egymást teljes mértékig, mert amig az egyik jó vmire, addig a másik más vmire és nem felcserélhetöek. Eképpen egyetlen iPad Pro M2 nem váltaná ki nekem a kettö gépet - nálad viszont lehet hogy müködne, ezt neked kell eldönteni, mi a kényelmes és célravezetö / hatékony megoldás számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fallout 4
- Tőzsde és gazdaság
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Mini 7 (2024) 128GB Garanciális
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest