Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hack3er
    őstag

Beállítja a rendszer felbontáson, a Mac is ezt csinálja. Amúgy olyan furán szetcsúszottnak nézne ki.

Én ha néha használom külső monitoron akkor egy Lonovo Thinkvisiont hasznalok, mert abba be van építve az usb hub.

StageManagert pedig alapból is használok, mert a 17es OS-el sokkal használhatóbb lett.

Ok hogy beállítja mert az ipad kijelzője 4:3 arányú, a monitor amit meg rádugok 16:9, de egy 1080P-s monitort dugok rá és 2140P-t csinál belőle.

#44703 bostone
    Van egy 2009-es mac prom meg tuningolva, arra a monitorra van rákötve mint az ipad.
    Mindent meg tudok csinálni az ipaden, nem érzem hiányát a macos-nek.

Mondjuk amivel nem tudok kibékűlni az a file kezelés, bár lehet hogy van valami jó total commander alternatíva, csak fizetős lehet, bár nem nagyon nézegettem hogy mik vannak az app store-ban.

Meg ha szoktál sorozatokat, filmeket nézni ez még gondokat okozhat hogy át kell rakosgatni az ipadre valahogy, egy nas-sal ezt én megoldottam.
    Meg a lejátszó program, kipróbáltam párat egyet találtam ami megfelel a külső monitorra az 3ezer párszáz forint 1 évre.

Táblázat kezelés. Youtubozás, forumozás, filmezésre, videóvágás, képszerkeztés kilehet váltani vele egy pc-t vagy macbookot,

Az egeres navigáláshoz nem árt egy magic trackpad (macbookban nagyon megszerettem, így kötelező volt a beszerzése) vagy Logitech Mx 3-t ajánlják hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák