- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Gubu0101 #44854 üzenetére
plusz mennyit merul a telefon amiatt hogy aktiv hasznalat plusz wifi hotspotkent mukodik ami igazabol nem is arra van meretezve... nagyobb antenna, jel is stabilabb... ha sok evre veszi az ember az ipadet annyi idore marginalis a kulonbseg arban amit a cellular jelent, ha nem kizarolag hazon belul hasznalja. elore persze nem szivesen fizeti ki az ember a felarat.
-
Roland861010
veterán
válasz
Amúgy meg utazáshoz tökéletes a cellural verzió. Szülőknek vidéken nincs Wi-Fi mert kiváltottam nekik korlátlan nettel.
Még micros net van a faluban miközben a 4G meg maxon pörög náluk.
Vagy nyaralás alkalmával is kényelmesebb.De igazából lényegtelen.
Nekem ez jelenleg verhetetlen ajánlat volt. -
Parson
addikt
válasz
Bizony az iPhone-ról iPad-re megosztott internettel nekem is az a tapasztalatom, hogy nem annyira gördülékeny és könnyebben meg is tud szakadni alkalmanként, mint egy eleve beépitett megoldás... (egyszerüen hol pöpecül müködik, hol meg csatlakozni sem óhajt, pedig próbálkozik az ember ugyanúgy rakni az eszközöket). Ettöl függetlenül én pl telekre egy fixen telepitett sim kártyás wifi routerben gondolkozom ami kellöen erösen szórja a netet az iPad-eknek... ha az se jön be, akkor franc se tudja mi lesz egyelöre... szerencsére iPad-et inkább csak nyugodtan üldögélve használunk, és sosem útközben vhová.
-
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101 #43575 üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.De a tanács is segít.
-
merqree
őstag
-
Sumptuous
senior tag
-
schor
tag
válasz
Gubu0101 #43016 üzenetére
[link]
Nekem ilyen ESR van, igaz, már vettem egy Apple Pencil 2-t is, de az ESR is tökéletesen működik. Tulajdonképpen nem is érte meg a váltás. Egyetlen hiányossága van, az oldalán taperolással váltás nincs rajta.
Ha ez nem olyan fontos, szerintem szuper választás. Az ESR eleve egy jó név, eddig egyik termékükben sem csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest