- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- V.Milán: Kezeket fel kollégák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
41800 - 41701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
Szerintem kábelen nem fog menni.
-
umfrider
senior tag
Ja, bocsi. Nekem 12,9-es volt. Lehet az drágább.
Nálam 5 év alatt 588 ciklus ment bele, 80%-os volt az akku. Ha estére kocsiban hagytam, télen teljesen lemerült, kikapcsolt. Melegben észhez tért, kb 1/3 töltöttséggel. Képernyőidőm max 4 óra volt. Szóval megérett már a cserére. -
zaskar
senior tag
Most 19990-et ír a honlapjuk. A te készülékednél már nagyon időszerű volt a csere? Voltak más jelek is a gyors merülésen kívül? Az enyémben 323 ciklus van a 3uTools szerint.
-
umfrider
senior tag
Sziasztok! Valaki cseréltetett már akkut iPad-ben? Van egy 2017-es Pro-m, ami bár egyáltalán nem használhatatlan még, de már lényegesen csökkent az üzemidő. Melyik céget ajánlanátok erre a feladatra, ahol nem barmolják össze, és nem valami gagyi akkut tesznek bele, amivel annyit se bír, mint most? Köszönöm.
2017-es pro-ban cseréltettem akkut, iSamurai-t ajánlom. Egy dolgot sérelmezek, picit ragacsosan kaptam vissza itt-ott a tabot, de szerelési minőségben elégedett vagyok vele. Nem mondanám meg, hogy valaki hozzányúlt. Nem tudom most mennyibe kerül, 1 hónapja 25k volt
-
Rage47
nagyúr
Ja én azt vágom, csak ez a BT-s csatlakozás valamiért- a 2018-as iPaden nagyon nyögvenyelősen akar menni egy ideje. Iszonyat nehezen csatlakozik, perceket kell várni, elfelejtetni a kontrollert, resetelni, stb. Próbáltuk Dualshockkal és Xbox Series kontrollerrel is.
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Valaki cseréltetett már akkut iPad-ben? Van egy 2017-es Pro-m, ami bár egyáltalán nem használhatatlan még, de már lényegesen csökkent az üzemidő. Melyik céget ajánlanátok erre a feladatra, ahol nem barmolják össze, és nem valami gagyi akkut tesznek bele, amivel annyit se bír, mint most? Köszönöm.
-
CharlieDrop
veterán
-
Süvi
őstag
Klafa. Nem mertem bevállalni.
mennyire jól állítható a dőlésszög?Kb. 10-80 fok között bármi

-
Malfroy
aktív tag
-
CharlieDrop
veterán
Klafa. Nem mertem bevállalni.
mennyire jól állítható a dőlésszög? -
Aureal
őstag
-
Süvi
őstag
Szerintem szép, folyamatos, azt tapasztaltam, mint a videókban.
@Trobi: A gyáritól szerintem nincs jobb, de ennyi pénzért (jobb tok ára) gondoltam kipróbálom, hogy mennyire macera az US layout.
(A gyárit sajnos már nagyon drágának tartom, és van azért súlya ezen billentyűzeteknek - a gyárinak is- az LG Gram laptopom alig több
, mint 12,9-es Magic keyboard) -
trobi28
addikt
Javítom: ESR Ascend van nekem, mert nekem fontos volt, hogy
1, teljesen ki lehessen nyitni, mint egy könyvet
2, ha leveszem a bill-ről maradjon a hátulján valami védelem.
De van "Magic keyboard" is a kínálatban.Nézegettem én is anno, de a magyar nyelvű kiosztás hiánya miatt elvetettem a dolgot, maradt a gyári
-
moleculez
veterán
De van "Magic keyboard" is a kínálatban.Trackpad görgetés mannyire sima, folyamatos?
-
Süvi
őstag
De van "Magic keyboard" is a kínálatban. -
umfrider
senior tag
Köszi.
végül mennyi idő alatt jött meg? Plusz vám vagy áfát kellett rá fizetni?Amúgy létezik olyan billentyűzet, ami dönthető? Én pl azért szeretek az ájpeden gépelni smart case-zel, mert kb 20 fokban meg van döntve. Ha lenne ilyen opció billentyűzetre, lehet, hogy vennék. Máskülönben elvagyok a virtuális paddal.
(ja, persze magyar kiosztásos
) -
trobi28
addikt
-
Süvi
őstag
Köszi.
végül mennyi idő alatt jött meg? Plusz vám vagy áfát kellett rá fizetni?Rendelés: 11.08
Érkezés: 11.22
Vám és ÁFA nem volt rá, nem kellett semmit sem fizetni azon kívül, ami fel van tüntetve.
Ez már a második ESRgear rendelésem volt, akkor is hasonló volt a helyzet, hiába Kínából jött, közösségen belüli értékesítésnek számít. -
CharlieDrop
veterán
Ma megérkezett az ESR Ipad billentyűzet, eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. (Teljesen más lett így az Ipad felhasználási lehetősége is)
Ha van bármilyen kérdés szívesen válaszolokKöszi.
végül mennyi idő alatt jött meg? Plusz vám vagy áfát kellett rá fizetni? -
Süvi
őstag
végül vettél ESRgeartől billentyűzetet?
Ma megérkezett az ESR Ipad billentyűzet, eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. (Teljesen más lett így az Ipad felhasználási lehetősége is)
Ha van bármilyen kérdés szívesen válaszolok -
Gzolo
senior tag
#41777 dni:
M1 óta elkezdték szoftveresen szétbontani az iPad os-t, új funkciói miatt én csak Air5-t vennék ha lenne rá keret, A procis gépek nem nagyon lesznek érdemben fejlesztve már. -
M3aN
senior tag
Vettem egy Pencilt, elvileg eredeti de tudja a fene… a dupla kopp működése sehogy nem megy, de a beállítások között sincs. Tudtok segíteni hol keressem így?

-
dni
őstag
-
dni
őstag
Sziasztok,
Családilag megajándékoztuk édesanyám egy új iPad Airrel az Air 2 je helyett, kiszolgált már 8 évet, megérett a cserére.
A költöztetés kapcsán nyomogattam az újat, régit is és kicsit rákaptam, hogy megint jó volna egy iPad.
Nagyrészt vélhetőleg még ez a régi is jó volna itthoni pötyögésre, de ugy ez már nem támogatott.
Azt nem tudom azonban, hogy mennyire gyengébb a 2021-es sima iPad nem laminált kijelzője mondjuk ehhez képest?
Az Air 5-öst vélhetőleg kihagynám, talán jobb az ár-érték aránya egy használt Pro 11-nek.
Vonzó még a mini is a kompakt mérete miatt, de lehet zavarna a recés scrollozás fektetett nézetben, meg cikkeket olvasni, lehet kényelmesebb a 10\11-es képernyőn.
Mi véleményetek melyik lehet jó választás? -
Rage47
nagyúr
Lehet játszani kábellel Lightningos ipaddel? Tehát Lightnin - Micro USB kábel PS4 kontrollerrel és iPad?
-
Malfroy
aktív tag
-
umfrider
senior tag
Bocsánat, végül vettem M1 Pro-t, így jó rá a tok. Már nem eladó
(Euronics-ben egész korrekt, br 450k volt)
Azonban keletkezett egy 2. gen PRO 12,9" eladó, frissen akku cserés (iSamurai) -
moleculez
veterán
Csatlakozom
Készség fejlesztésre az analóg megoldás a legjobb.
Nálunk iPad7-ek szolgálnak ugyan már 9-10 évesek, és Procreate használnak ha olyanjuk van. -
merqree
őstag
Sziasztok - próbáltam utánaolvasni a topicban mielőtt kérdezek, de nem találtam ezzel kapcsolatban ajánlást, szóval.. Vettem egy 9gen ipad-et igazából csak tartalom fogyasztásra, utazásokhoz. Most felmerült egy új igény: az 5 éves kisfiamnak kellene rajz-készség fejlesztő program. Óvodában nem úgy foglakoznak vele, mint elvárt lenne, otthon papíron gyakoroljuk, de talán van valami gyerekeknek való alkalmazás, ami jobban elősegíti a rajz-készség fejlődését. Tud vki ilyesmit javasolni?

HA finommotorikai gondok miatt gondolkozol ilyenben, a papir rajzolásnál csak a rizssem pakolgatás és/vagy a pötyizés (például) a legjobb. Illetve gyurmázás
Vannak Bogyó és Babócás fejlesztő applikációk, a kislányom imádja.Azért OFF, mert egy régi kiszuperált Huwaei Tab-ot használ.
-
sasa134
addikt
Sziasztok - próbáltam utánaolvasni a topicban mielőtt kérdezek, de nem találtam ezzel kapcsolatban ajánlást, szóval.. Vettem egy 9gen ipad-et igazából csak tartalom fogyasztásra, utazásokhoz. Most felmerült egy új igény: az 5 éves kisfiamnak kellene rajz-készség fejlesztő program. Óvodában nem úgy foglakoznak vele, mint elvárt lenne, otthon papíron gyakoroljuk, de talán van valami gyerekeknek való alkalmazás, ami jobban elősegíti a rajz-készség fejlődését. Tud vki ilyesmit javasolni?

-
consono
nagyúr
vagy nagyobb betűre állítja az oprendszert....
Pontosan így, igen.
-
lugosi
MODERÁTOR
-
CharlieDrop
veterán
-
Aureal
őstag
Szerintem ez ultra gáz így.
A népek 90%-ban netezni, youtubeozni használnak tableteket. Hogy tudják mégis akkor??? Ez idegölő egyszerűen. Vagy mindenkinek mikroszkóp szeme van az apró betűkhöz. 
-
Kapanyél
őstag
Bárki aki ezt érti vagy tud rá megoldást, beállítást, előre is köszi!
Szóval: Safari, Chrome, Opera - bármelyiket használom, a weboldalak nem tördelik képernyőhöz a szöveget automatikusan. Androidon vagy windowson ilyen problémám sosem volt. IOS-en pedig ha nagyítom az oldalakat a mondatok lelógnak a képernyőről.
Nem hiszem el hogy ezt pont egy iPad ne tudná, ha már ajtó felismerő alkalmazása is van,
de egyszerűen nem találok rá beállítást.
Igen, ezt sem tudják. iOS szopatás lehet, mert Androidon az Opera tudja ezt (a többiből már ott is kikopott), itt nem.
Egyedül akkor tördel, ha elfordítod a telefont. -
R a y
senior tag
Szóval: Safari, Chrome, Opera - bármelyiket használom, a weboldalak nem tördelik képernyőhöz a szöveget automatikusan. Androidon vagy windowson ilyen problémám sosem volt. IOS-en pedig ha nagyítom az oldalakat a mondatok lelógnak a képernyőről.
Nem hiszem el hogy ezt pont egy iPad ne tudná, ha már ajtó felismerő alkalmazása is van,
A csípéssel(tehát amikor az újjaddal zoomolsz), akkor soha nem fog tördelni a böngésző. Akkor fog, ha pld safariban a címsorban bal oldalán levő "aA" gombra nyomva állítasz százalékos nagyítást az adott oldalon!
-
Aureal
őstag
-
Parson
addikt
-
CharlieDrop
veterán
Köszi. Azok sokkal drágábbak is és itthon nem kaphatóak.

akkor maradok a Baseusnál -
Gzolo
senior tag
jól elkavarodtam itt a billentyűzetek közt.
Ezt a Logitech Slim Combot mennyire para ölben használni?Szerintem nem való ölbe. A támaszték bármilyen szögben megáll vízszintesig, viszont nem a tablet teljes szélességében nyílik, ami viszont nagyobb gond, hogy a Smart commectornál nem merev, tehát ott csuklik majd meg a térden.
Ilyen használatra a Brydge tokok sokkal jobbnak tűnnek.
-
trobi28
addikt
-
Bilux
veterán
Én memóriakártyát meg egy 2TB-os Toshiba HDD-t használtam/használok iPad Air-rel (én wines notival), HUB-on keresztül. Tökéletesen működik.
köszönöm és milyen file rendszerrel?
-
CharlieDrop
veterán
Én memóriakártyát meg egy 2TB-os Toshiba HDD-t használtam/használok iPad Air-rel (én wines notival), HUB-on keresztül. Tökéletesen működik.
ExFAT-tal, ugye?
-
kakuk.tamas
addikt
-
Bilux
veterán
-
Malfroy
aktív tag
-
Bilux
veterán
-
Malfroy
aktív tag
-
Parson
addikt
-
CharlieDrop
veterán
Ez nagyon ember függő azért.
Én pl. ki nem állhatom a mostani nagy telefonokat. A képarányuk is olyan, ami nekem annyira nem kellemes, illetve aktív mozgás, vagy munka mellett zsebben tartani sem optimálisak már szerintem. Ugyanakkor a 10+-os tabok sem kényelmesek nekem arra, amire tabletet használok: reggel-este ágyban fetrengve olvasás, netezés, vagy ha utazunk valamerre, akkor egy kicsi, mindenes gép.
Nekem nagy érvágás, hogy droidos vonalon már nincs értelmes 6"-nál kisebb telefon, és 4-5 évig használható hardverrel ellátott 8-8,5" körüli tablet.Részben igaz.
ha sikerül eldöntenem, hogy Logitech folio touch vagy a Baseus Original Brilliance legyen, akkor már inkább notiként tekintek rá. De telóban egy 13 minim van. Pont elég -
A Zéé
addikt
Ez nagyon ember függő azért.
Én pl. ki nem állhatom a mostani nagy telefonokat. A képarányuk is olyan, ami nekem annyira nem kellemes, illetve aktív mozgás, vagy munka mellett zsebben tartani sem optimálisak már szerintem. Ugyanakkor a 10+-os tabok sem kényelmesek nekem arra, amire tabletet használok: reggel-este ágyban fetrengve olvasás, netezés, vagy ha utazunk valamerre, akkor egy kicsi, mindenes gép.
Nekem nagy érvágás, hogy droidos vonalon már nincs értelmes 6"-nál kisebb telefon, és 4-5 évig használható hardverrel ellátott 8-8,5" körüli tablet. -
CharlieDrop
veterán
-
Malfroy
aktív tag
Szét kell nézni én se ismerek olyan sok félét belőle.
-
CharlieDrop
veterán
-
Malfroy
aktív tag
Mennyire kell egyensúlyozni? Ugye kétféle dőlésszög van csak?
Hát most így nehéz ezt megfogalmazni. Válassz egyszerűbbet esetleg.
-
umfrider
senior tag
+1
Soha nem tapasztaltam, hogy a 12,9-et problémás lenne hordozni.
Amikor egy telefon már 6-7”, szvsz nincs értelme a 12,9-nél kisebb kijelzőnek.Jobban örültem volna, ha maradnak a régebbi ipad pro méretek (pl 2017) és a kijelző hízik az újakban
-
Kapanyél
őstag
A kis-nagy kérdésben nem tudok segíteni, mert az előző is 12.9-es volt, csak az még a 2018-as. Ahhoz képest a miniLED kijelző egy álom.
Egyébként ha tablet, legyen minél nagyobb! Olvasni, videozni, dolgozni sokkal jobb. Minden másra meg úgy is a telefont használjuk, nem?
-
CharlieDrop
veterán
-
Malfroy
aktív tag
Ezt a Logitech Slim Combot mennyire para ölben használni?Nem rossz szerintem.
-
CharlieDrop
veterán
Én próbáltam 10,5" Airhez kínai bluetooth touchpades billentyűzetet. Alapvetően tök jó lett volna, de a touchpad nagyon sokszor valamelyik többujjas gesztust érzékelte scrollnál, amivel őrületbe kergetett, viszont miatta legalább sűrűbben voltak a gombok vertikálisan, ezért még félre is ütöttem sokszor.
Szóval én csak touchpad nélkülit ajánlanék. Btw, Logitech Slim Combot vettem utána aprón, ég és föld a használati értékük. Brydge.eu-n nézz még szét, azt is ajánlani szokták.
Ezt a Logitech Slim Combot mennyire para ölben használni? -
umfrider
senior tag
-
Malfroy
aktív tag
-
CharlieDrop
veterán
-
Bilux
veterán
Szerintem ízlés kérdése. Most, hogy egy ideje használom az Air5-öt eszembe jut néha a nagyobb méret. Viszont a nagyobbat nehezebb hordozni.
Igen ez fogalmazódik meg bennem is illetve a mini led kijelző csak a 12.9-ben van…
-
lugosi
MODERÁTOR
Hát akkor ez +3 generáció. Az újabb optendszerek hajlamosak arra hogy több erőforrást igényeljenek. Van, hogy ez nem szükséges, és akkor lehet maradni a régi - eredeti - oprendszeren. Nekem pl általában fontosak az új funkciók, de ha ezek nem szükségesek (és nem érdekelnek a biztonsági frissítések) akkor van megoldás a dologra, maradsz az eredeti rendszeren és minden oké marad a sebességgel.
-
CharlieDrop
veterán
-
Bilux
veterán
iPad pro 11” vagy 12.9”? Ezen agyalok kiállítva nem volt sajnos tapogatni. Nem tudom mennyivel jobb a nagyobb kijelző
-
CharlieDrop
veterán
Úgy nézem mindegy is. Normál ölben tarthatók billentyűzetes tok az eredetin kívül csak Baseus van. Az ilyen Folio jellegű tokokból van bőven, de az max síma asztalon értelmezhető.
Esetleg van valaki, aki tud olyan billentyűzetet Air 5-höz, ami ölben is kényelmesen használható és itthon megvehető?kösz
-
umfrider
senior tag
Véletlen rendetem 2018-as, gen5 ipad pro-hoz sötétbarna színű Smart Covert. Nem gyári, utángyártott, 99%-os minőségű.
Beszer áron szívesen tovább adom, ha valakinek szüksége van rá. -
Malfroy
aktív tag
-
allein
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Akkor gondolom még ios 12 van rajta, az elvileg gyors kell hogy legyen azon is.
-
allein
addikt
Sajnos nálam be van lassúlva egy kicsit
nem azt mondom piszok lassú, de egyértelműen, érezhetően be van lassúlva egy picikét. Op rendszer: csak azt amit az apple felkínál, frissítem. Nem mokkolok én semmit
-
CharlieDrop
veterán
2015-Ben
De nem lassult. Pedig játszok is rajta. Igaz már ritkábban.
-
Amilo02
aktív tag
Nekem az Air2 semmit sem lassult mióta megvettem…
És mikor vetted?

Én kb. akkor adtam el a jó pár éve újonnan vásárolt Air2-met, mikor az M1-es Pro megjelent, szóval bőven volt időm használni. Mindig frissítettem, de már annyira belassult az “általános” használtanál is, hogy engem zavart. -
CharlieDrop
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Sziasztok. Van egy ilyen Ipadem: iPad Pro 2018 11" 64 GB WiFi, egy jó ideje már nem olyan pörgös mint amilyen volt. Azt hittem csak a telefonokat lassítják tudatosan, ezek szerint az iPad is ugyanarra a sorsra jutott? Ezzel arra kényszeríteni az embert, hogy egy idő után akaratlanul is, vegye meg az új modellt
ha azt akarom, hogy pörögjön az iPad 
Nem lassul az semmit, ha nem teszel fel egy, az iPad kiadása után 4 generációval későbbi oprendszert. Biztos a Pentium 2-eseken se úgy megy a win 10 mint a mai gépeken.
-
HoppMaster
aktív tag
Ahh mekkora egy lehúzós banda lett az Ali, most nézem. Ugye én külföldön tartózkodom és most nézem hozzám nem szállítja a terméket, de megnéztem ha hazarendelem MO-ra od szállít e. Nos az ár ami kijött az meglepett, sokkal drágább ha MO-ra rendelem a szállítás és a termék is.
-
CharlieDrop
veterán
Hello.
ilyen Doqo 3 billentyűzetet használt már valaki?
-
SharpSA
veterán
Sziasztok. Van egy ilyen Ipadem: iPad Pro 2018 11" 64 GB WiFi, egy jó ideje már nem olyan pörgös mint amilyen volt. Azt hittem csak a telefonokat lassítják tudatosan, ezek szerint az iPad is ugyanarra a sorsra jutott? Ezzel arra kényszeríteni az embert, hogy egy idő után akaratlanul is, vegye meg az új modellt
Újabb rendszerek mindig több kódot tartalmaznak, így a te géped 4 év alatt már lehet hogy jobban küzd az újabb rendszerekkel. Ugyanakkor segíthet egy teljes újratelepítés mindenféle mentés visszaállítása nélkül.
-
allein
addikt
A12X van benne, ami már 4 generációval el van maradva a legújabb “A”-s rendszerchiptől (A16). Az M1/M2 chipsethez képest még annál is jobban.
Az új iPadOS-t biztosan nem a régi hardverre tervezték, - persze nyilván elviszi gond nélkül - az iPaded teljesítménye jelenleg a mostani belépő iPad teljesítményét alulról súrolja de inkább el van maradva (processzorban). Szerintem normális, hogy nem olyan gördülékeny, mint 2-3 éve.
-
mazsiii92
senior tag
A12X van benne, ami már 4 generációval el van maradva a legújabb “A”-s rendszerchiptől (A16). Az M1/M2 chipsethez képest még annál is jobban.
Az új iPadOS-t biztosan nem a régi hardverre tervezték, - persze nyilván elviszi gond nélkül - az iPaded teljesítménye jelenleg a mostani belépő iPad teljesítményét alulról súrolja de inkább el van maradva (processzorban). Szerintem normális, hogy nem olyan gördülékeny, mint 2-3 éve.
-
moleculez
veterán
tedd be a mosógépbe, azt pörög az
-
allein
addikt
-
dni
őstag
-
HoppMaster
aktív tag
Anno rendeltem Alirol ezt a Saneplus pencilt, de most sehol nem találom. van valakinek alternatívája hozzá?
-
Malfroy
aktív tag
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Csuka740
újonc
-
pzstm
titán
-
smc
addikt
-
merqree
őstag
Sziasztok,
van aki használ M1 procis iPad-et külső monitorral? Van egy Satechi slim usb-c hubom amin keresztül rákötöttem az iPad Air 5-öst egy 2K felbontású Dell monitor HDMI bemenetére és csatlakoztattam egy vezetékes bill-t, egeret. Azonban a kijelző két oldalán van egy-egy fekete üres sáv és csak az iPad tükrözött képe jelenik meg.
A YT-on fellelhető videókon pedig az látható, hogy nem tükrözött hanem kiterjesztett módban jelenik meg a kép a külső kijelzőkön. Stage manager (Porond mester
) bekapcsolása sem hozt meg az eredményt.
Mi lehet a gond? Kicsi a monitor 2560x1440-es felbontása? Vagy a HDMI 1.4-es csatlakozó, hub a probléma? Vagy ez csak majd iPadOS 16.2-ben lesz benne?Örülj, hogy működik…
Nekem egyáltalán nem mukodik az USB HUBbal
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Kaba
veterán
A Telekomnál még elérhető néhány iPad 9 gen.(2021) 64GB a régi áron 134860 Ft,
asztroszürke és ezüst színben. -
Kaba
veterán
-
kurion
senior tag
Sziasztok,
van aki használ M1 procis iPad-et külső monitorral? Van egy Satechi slim usb-c hubom amin keresztül rákötöttem az iPad Air 5-öst egy 2K felbontású Dell monitor HDMI bemenetére és csatlakoztattam egy vezetékes bill-t, egeret. Azonban a kijelző két oldalán van egy-egy fekete üres sáv és csak az iPad tükrözött képe jelenik meg.
A YT-on fellelhető videókon pedig az látható, hogy nem tükrözött hanem kiterjesztett módban jelenik meg a kép a külső kijelzőkön. Stage manager (Porond mester
Mi lehet a gond? Kicsi a monitor 2560x1440-es felbontása? Vagy a HDMI 1.4-es csatlakozó, hub a probléma? Vagy ez csak majd iPadOS 16.2-ben lesz benne?Nekem valami béta van fent abban jó talan 16.2
-
pzstm
titán
Sziasztok,
Mi lehet a gond? Kicsi a monitor 2560x1440-es felbontása? Vagy a HDMI 1.4-es csatlakozó, hub a probléma? Vagy ez csak majd iPadOS 16.2-ben lesz benne?16.2 majd ha jön orvosolja ezt. Addig ilyen

-
dni
őstag
Sziasztok,
Mi lehet a gond? Kicsi a monitor 2560x1440-es felbontása? Vagy a HDMI 1.4-es csatlakozó, hub a probléma? Vagy ez csak majd iPadOS 16.2-ben lesz benne? -
SharpSA
veterán
Én erre a problémára az irányított hozzáférést szoktam bekapcsolni, amikor nagyritkán odaadom valamelyik készüléket. Bár akkor csak az az egy app használható, de eddig ezzel nem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
-
41800 - 41701
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Filmvilág
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Karcmentes Apple iPad Pro 11" M1 (2022) WiFi + Cellular - 91% + Apple Pencil 2
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
- Eladó Apple Magic Keyboard 11 hüvelykes iPadhez hibátlan állapotban, dobozzal
- Apple iPad (6. generáció) Wi-Fi 128GB Space Gray 95% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5571
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mint 12,9-es Magic keyboard)
)
(Euronics-ben egész korrekt, br 450k volt)
A népek 90%-ban netezni, youtubeozni használnak tableteket. Hogy tudják mégis akkor??? Ez idegölő egyszerűen. Vagy mindenkinek mikroszkóp szeme van az apró betűkhöz.