Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
umfrider
üzenetére
Ez nagyon ember függő azért.
Én pl. ki nem állhatom a mostani nagy telefonokat. A képarányuk is olyan, ami nekem annyira nem kellemes, illetve aktív mozgás, vagy munka mellett zsebben tartani sem optimálisak már szerintem. Ugyanakkor a 10+-os tabok sem kényelmesek nekem arra, amire tabletet használok: reggel-este ágyban fetrengve olvasás, netezés, vagy ha utazunk valamerre, akkor egy kicsi, mindenes gép.
Nekem nagy érvágás, hogy droidos vonalon már nincs értelmes 6"-nál kisebb telefon, és 4-5 évig használható hardverrel ellátott 8-8,5" körüli tablet. -
A Zéé
addikt
Hát akkor erről pont lecsúsztam... Nem akartam "-" -ba vinni a saját októberi büdzsémet, mivel volt más nagyobb kiadásom is, gondoltam kis naívan majd megveszem 2 héttel később, hogy novemberben legyen a költés. Ezt akkor alaposan benéztem

Javítva az előző hsz-em: gyengén erősödik a HUF, nem esik. De igazából mindegy.
-
A Zéé
addikt
Figyelem, és ha májusban durrantanak 25%-ot, akkor talán el is fogadom, hogy az árfolyam, meg háború meg infláció, meg a pánik...
De a HUf bő 1 hónapja inkább csak oldalaz, gyengén esik. Oké, volt egy combos USD erősödés nyár közepén (olyan 5-6%), de az Usd-Huf árfolyam ugyanúgy 400 körül van most, mint nyár elején... -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Azt esetleg lehet sejteni, hogy mi lett az árakkal, és készlettel?
iPad Mini 6-ot terveztem venni, erre megdöbbenve látom, hogy a 2 héttel ezelőtti 200k alatti árból hirtelen 250k lett, és nem is mindenhol van. Azért ez combos drágulásra sikerült. Valami gond van az elérhetőséggel és ezért van ez (tehát várható, hogy visszább megy pár héten belül az ára), vagy ez már ilyen marad?
Nem akartam hardveraprós "új" 5-öst venni, mert a 6-ot sokkal értéktartóbbnak, frissebbnek érzem, de így 2-2,5x ára lett a 6-nak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest