Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
trobi28
üzenetére
Javítom: ESR Ascend van nekem, mert nekem fontos volt, hogy
1, teljesen ki lehessen nyitni, mint egy könyvet
2, ha leveszem a bill-ről maradjon a hátulján valami védelem.
De van "Magic keyboard" is a kínálatban. -
válasz
trobi28
üzenetére
nekem meg egy 20 éves E46-om van, amibe ilyen 100-200ezer körül kerül egy normális CarPlay-es fejegység + a beszerelés, kábelezés stb
eredetileg innen indult, hogy legyen egy Mini is itthon, valami 40-45ezerért vettem egy Mini 2-t? és onnan szépen upgradelgettem felfele, egyesével, 2-3-4-5-6 mindezt valami 2-3 év alatt

-
válasz
trobi28
üzenetére
Nem tudom ez milyen márka, de elméletileg mennie kell. Azt vedd figyelembe hogy a kép tükrözve lesz az ipad-ről ami majdnem 4:3-as képarány = fekete sávok jobbra/balra. Ha lezárod az ipadet nem lesz kép a monitoron. Pár program tudja azt hogy például videót kirakja 16:9-ben a monitorra és a vezérlőket meghagyja az ipad kijelzőn. Hang kimenetet nem tudom hogy tudod-e ilyenkor váltani ha ez fontos.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
trobi28
üzenetére
Az apple nem akarja, hogy egy eszkozt tobben hasznaljanak. Ha uj apple idval jelenkezel be, akkor a regivel nem enged vissza X ideig.
Allitasuk szerint azert, hogy ha y accounton valamit megvasaroltak, akkor ne tudj atlogolva hasznalni, hanem vedd meg arra az apple id-ra, amit hasznalsz. -
Felixxxx
csendes tag
válasz
trobi28
üzenetére
Folyton feldbobja hogy frissítsem, de nem frissít semmire egyáltalán, nem vagyok apple fan, muteré volt, most egy kislány kapta meg, de konkrétan semmilyen játék nem fut rajta az apple store- ból. Nem tudom, hogy mi az utolsó frissítési verzió, ami még rámegy, és elfut rajta pár régi játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, még szerencse hogy androiddal működik így nem volt kidobott pénz .