Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
merqree
őstag
válasz sasa134 #41771 üzenetére
HA finommotorikai gondok miatt gondolkozol ilyenben, a papir rajzolásnál csak a rizssem pakolgatás és/vagy a pötyizés (például) a legjobb. Illetve gyurmázás
Vannak Bogyó és Babócás fejlesztő applikációk, a kislányom imádja.Azért OFF, mert egy régi kiszuperált Huwaei Tab-ot használ.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
-
Parson
addikt
válasz sasa134 #36047 üzenetére
Én a mérnökökröl szóló irásodhoz szóltam hozzá. Bitzony managerek nem kis tömege is van a sztoriban, de ez müszaki probléma, te is annak tálaltad, én csak arra reagáltam. Hibák elöfordulnak mérnöki szinten, ez van... majd kijavitják. Manager szinten is, de ez most nem téma.
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
hszilard666
veterán
válasz sasa134 #36044 üzenetére
Ezt értem de akkor meg felvetődik a kérdés hogy miért okézták le azt az adott reviziót amikor előjött az issue. Nem is tudom melyik a nagyobb gáz. De nem baj, csak megoldják, max lesz egy epic méretű visszahívás a termék rajtja után közvetlen!
sasa134:
Ez egy kiváló kérdés! Véleményem szerint igen, mivel a kijelző nem tudja az ígért
specifikációt. Mármint tudja de csak az egyik felén a panelnak. Más kérdés hogy lehet hogy az összes mini produkálja ezt valamilyen szinten, avagy ha garanciális csere történik, lehet hogy ugyanígy egy lomha panel lesz a második eszközben.Full ráérek, körülnézek a fővárosban az adott APR ekben holnap, hogy a kiállított eszközök produkálják e a hibát és ha igen akkor milyen szinten egymáshoz képest.
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz sasa134 #36038 üzenetére
Nagyon érdekes jelenség, nem láttam még sehol ilyet.
De azt mondjuk nem értem hogy nem jött elő ez az issue a hardver tesztelés időszakában.
Maxxy10:
Tuti javítható, Szerintem refresh rate issue, csak be tudják lassítani a kijelző egyik felét![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
HardRic
addikt
válasz sasa134 #36038 üzenetére
Nagyon fura… nem tudom hogy lehet, hogy néhány képernyőnél feltűnőbb. Biztos más is közrejátszik, nem csak az, hogy melyik oldalon van a vezérlő. Néztem ma pár mini videót, és akaratlanul is feltűnt, hogy még a kamera is felveszi. A MobileTechReview tesztjénél pl. fektetve is látszik, és a tesztelő is azt mondta, hogy neki leginkább akkor tűnt fel, nem álló módban. Más iPadeknél sem állítva, sem fektetve nem jön ez elő ilyen szinten. Most adtam oda anyumnak az Airjét, amit napoking használtam a Pro-m mellett, de nem tűnt fel semmilyen orientációban a jelenség.
-
Alex91
félisten
válasz sasa134 #35847 üzenetére
Ja, ki kellett volna hozniuk az uj Air-t is 128 GB induloval valtozatlan aron… . Mondjuk a 32 GB helyett a 64 GB-ot is hosszu tavon kicsit sanszosnak tartom, de a 256-os meg mar nekem draga. A128 GB-os eleg lenne, de az ugye nincs… Valoszinuleg az Air2-om egy iPad 9 valtja.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Parson
addikt
válasz sasa134 #35839 üzenetére
Vedd meg nyugodtan, én is csekkoltam, mert air helyett valszeg ez az iPad9 lesz a választásom (karácsonyra ajándék ösöknek), pont a Logitech Combo touch miatt, amit az iPad8-as-hoz is használok, és ami egyszerüen a legjobb választás volt a levehetö billentyüzet (de közben fennmaradó védötok) miatt.
Viszont mik a tapasztalatok az iPhone altal megosztott internet (Személyes Hotspot) és iPad altal fogadott internet kapcsolata-ban??
Mert nekem vhogy nem akar flottul müködni, márpedig a Cellular + WiFi változatot nem tartom igazán érdemesnek megvásárolni, ha ezt a Hotspot dolgot jobban be tudnám löni, mikor nem otthoni WiFi közelben van az iPad. Szóval, aki használja, az hogyan használja, mekkora távolságra vannak az eszközök egymástól?[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
skiny83
aktív tag
válasz sasa134 #24937 üzenetére
Szia!
Igen az a 499 USD a nettó ár (és tudomásom szerint ez minden boltban így van), az államnak megfelelő adót még rá kell számolni. Pl californiában ez így néz ki.Persze még ez is jobb mint itthon megvenni..
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robogó, kismotor
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest