- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Szólánc.
-
41500 - 41401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Rendeltem két héttel korábban két Air-t, egyiket megkaptam szürkében és jön egy másik kék is. Én az utóbbit szeretném a színe miatt de mivel ez bizonytalan volt átvettem a szürkét is és egy hete használom. Még 275e Ft-os áron vettem Alzától. Érdekes lehet bárkinek vagy küldjem vissza?
Nem nyerészkedni akarok rajta, ár ugyanez, viszont most rendelve már 340e lenne…A kék az nagyon szexi, de sajna ujjlenyomat mágnes
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem két héttel korábban két Air-t, egyiket megkaptam szürkében és jön egy másik kék is. Én az utóbbit szeretném a színe miatt de mivel ez bizonytalan volt átvettem a szürkét is és egy hete használom. Még 275e Ft-os áron vettem Alzától. Érdekes lehet bárkinek vagy küldjem vissza?
Nem nyerészkedni akarok rajta, ár ugyanez, viszont most rendelve már 340e lenne… -
Szotyi222
aktív tag
Köszönöm akkor nem erőltetem
, még szerencse hogy androiddal működik így nem volt kidobott pénz .
Bár telon zavaró lenne használni , csak én a békebeli erősitővel akartam összehozni . -
trobi28
addikt
Én próbálkoztam ezzel és másik hasonló eszközzel, nem működött

Átállítani szerintem semmit sem tudsz, ennek működni kéne, amennyiben kompatibilis az iPad-el, de vélhetően nem az.
Én autóba akartam megoldani, de maradt a Bluetooth technológia
-
bostone
addikt
-
moleculez
veterán
-
Szotyi222
aktív tag
-
Malfroy
aktív tag
Sziasztok! Kezdő apple tulajdonosként az lenne a kérdésem, hogy van a Swiftkey-hez hasonló billentyűzet ipad 9-re? Arra a funkcióra lenne szükségem, hogy szójavaslatokat adjon nekem. Így megtanulja hosszű idő után, hogy milyen szókészletet használok, így sokszor csak a felhozott javaslatra kell kattintanom. Erre gondolok.
Annak is örülnék ha be lehetne állítani, hogy billentyűzet tetején a számok is ott legyenek.van benne ilyen persze
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok! Kezdő apple tulajdonosként az lenne a kérdésem, hogy van a Swiftkey-hez hasonló billentyűzet ipad 9-re? Arra a funkcióra lenne szükségem, hogy szójavaslatokat adjon nekem. Így megtanulja hosszű idő után, hogy milyen szókészletet használok, így sokszor csak a felhozott javaslatra kell kattintanom. Erre gondolok.
Annak is örülnék ha be lehetne állítani, hogy billentyűzet tetején a számok is ott legyenek.Gboardot használom
Andoridon, telón bevált
Ipaden is egész jó
Bár nem gépelek sokat rajta -
csuzda
aktív tag
Annak is örülnék ha be lehetne állítani, hogy billentyűzet tetején a számok is ott legyenek. -
xsjado93
senior tag
Az addig világos, de ha veszek pl egy német kiosztású billentyűzetet, de a szövegbevitel nyelve magyarra van állítva, akkor előjönnek a magyar ékezetes karakterek, nem (mint pl egy laptop esetében is)? Matricázás nem gond. Inkább mint kétszeres áron megvenni a gyárit
-
moleculez
veterán
Sziasztok. 9th Gen iPadhez keresek olyan billentyűzetes tokot, aminek a használata a lehető legkevesebb macerával jár, van rajta touch pad és billentyűzet világítás. Ezért gondoltam elsősorban a Logitech Combo Touchra a Smart connector miatt. Viszont képbe jött még a Brydge 10.2 MAX+, mert ezt meg jobban lehet laptopként használni a mágneses csatlakozás miatt. Esetleg valakinek összehasonlító tapasztalat?
Ha jól olvastam eddig, akkor a magyar nyelv beállítása nem kéne, hogy akadályt jelentsen.
(anyukámnak lenne, aki közel informatikai analfabéta sajnos)
Válaszokat előre is köszönöm!
Ezekből általában nincs magyar kiosztás, az lehet hogy problémás lehet mamának. Pl hogy "í" van csak nem látszik.
-
xsjado93
senior tag
Sziasztok. 9th Gen iPadhez keresek olyan billentyűzetes tokot, aminek a használata a lehető legkevesebb macerával jár, van rajta touch pad és billentyűzet világítás. Ezért gondoltam elsősorban a Logitech Combo Touchra a Smart connector miatt. Viszont képbe jött még a Brydge 10.2 MAX+, mert ezt meg jobban lehet laptopként használni a mágneses csatlakozás miatt. Esetleg valakinek összehasonlító tapasztalat?
Ha jól olvastam eddig, akkor a magyar nyelv beállítása nem kéne, hogy akadályt jelentsen.
(anyukámnak lenne, aki közel informatikai analfabéta sajnos)
Válaszokat előre is köszönöm!
Esetleg ehhez valakinek valami?
-
NGA
addikt
-
lorcsi
veterán
-
ittakary
nagyúr
-
lorcsi
veterán
Ha eladas miatt szeretnem visszaállitani a tabletet , akkor milyen lepeseket kell megtenni ?
icloud kijelentkezes megvolt…. Mi az amit meg kell ?
-
kakuk.tamas
addikt
Ezek általában 2018 és azutáni iPadekkel kompatibilisek.
Van még az ESR-nek is hasonló cerkája, ~16k, van benne dőlésérzékelő is. Nekem ilyenem van. [link]
-
PGabor123
csendes tag
Megérkezett az ALZA-tól a Baseus Stylus. Mivel eddig Pencil-em volt, így erősen kételkedtem a minőségében. Hát meglepődtem. Hozza a pencil 1 minőségét, és tökéletes. Lehet nem nyomásérzékeny, de nincs 10e Ft! (nekem volt 3e ft kedvezményem náluk valami miatt, igy 7e Ft alatt volt) Csak ipad 6-tól működik, bluetooth-on azonnal kapcsolódik. Kikapcsolható, ami nagyon fontos, mert a pencil nem, és ha pl arrébbgurul az asztalon a pencil, azonnal bekapcsol, és feleslegesen merül. Pl táskában is.
Szóval mindenkinek ajánlom!!
Lásd: [link]
Szia!
Pont ezen a Baseus stylus megvételén gondolkodom. A neten található kompatibilitasi listákban nem talaltam meg az ipad 9-et (2021). Jó lehet hozzá?
üdv.:
Gábor -
bostone
addikt
Ha vettél volna egy raklappal a kilencesből pár héttel ezelőtt, most a különbözeten szépen eléldegélnél.
-
lorcsi
veterán
-
lugosi
MODERÁTOR
Van egy 2012-es iPad 2-m. Ha semmi más nem fut, minden ii van lőve, talán böngészni lehet vele nem túl komplikált weboldalakon alap szinten, nagyon lassan. De összességében azt mondanám hogy táblagépként már nem funkcionál. Ez egy 10 éves eszköz.
-
CharlieDrop
veterán
Járt már valaki úgy a files appal, hogy nem oldja fel a szerver nevét csak IP címmel tudok szervere csatlakozni?
vagy ez így normális? -
CharlieDrop
veterán
-
CharlieDrop
veterán
Vannak olyan tokok, amik kétféle tabra is jó: a 11-es pro és az új Air. A 11-es tokja jó az Air-re, csak ugye a kamerakivágás a nagyobb.
Akkor ez a tok jó Air 5-re is?
-
kakuk.tamas
addikt
-
Alex91
félisten
-
Aureal
őstag
Köszi a válaszokat!

A lényeget tekintve azért a Pro-k eleve hosszabb támogatásúak, keményebb hardver. Kérdés, hogy 5 év múltán mi az, aminek már kevés lenne a vas? Vagy csak az hogy 10 év...
-
zioncsabi
tag
Tegnap még működött a Microsoft Translator a Safariban a weblapokon kijelölt szövegek lefordítására. Ma már nem. kijelölő egy szöveget, és nem lehet kijelölni a cél nyelvet, üres a lista. Amennyiben pedig a forrás nyelvre kattintok, amit ugye általában automatikusan felismer, akkor mindig spanyol nyelvre fordít. A beállításokban a magyar nyelv van beállítva célnyelvként. Korábban pár másodperc alatt automatikusan lefordította az angol, vagy más nyelvű kijelölt szövegeket és megjelenítette a dobozban. Teljes weboldalt viszont minden további nélkül jól lefordít. Töröltem a sebhely adatokat a Safariban, illetve újratelepítettem az appot, és egyesével mindent újra beállítottam, de nem történt változás. IPhone-on is kipróbáltam, a helyzet változatlan.. Tapasztalta más is ezt a hibát, aki használja az appot?
Nekem ugyan ez volt tegnap ( ma meg nem probaltam).
Német volt a celnyelv, de sem angolbol sem magyarbol mem csinalt semmit az iphone. Hazaertem, megprobaltam az ipadon, ott tokeletesen leforditott mindent, amit bepotyogtem. -
Malfroy
aktív tag
Vannak olyan tokok, amik kétféle tabra is jó: a 11-es pro és az új Air. A 11-es tokja jó az Air-re, csak ugye a kamerakivágás a nagyobb.
Csupaszon a legjobb élmény használni
-
kakuk.tamas
addikt
-
Malfroy
aktív tag
-
Drenadar
veterán
kimaradt egy szóköz, nyilván nem kamera gombok, hanem a kamera és a gombok. és neeeem nem az előlapi kamerára gondolok mert az nyilván nem zavar be semmilyen tokba.
és nyilván lehetne tervezni olyan tokot ami mindenre jó. Nem tudom vágod e, de ez senkinek se érdeke az aki elaládassal foglalkozik.
de hogy ON is legyek engem rohadtul zavarna ha egy tok nem illeszkedik az eszközre és ott lötyög... egy két miliméter is számít... -
Dr.NX
veterán
-
Aureal
őstag
-
xsjado93
senior tag
Világos, de itt tényleg milliméteres difik vannak (mondjuk a szifonnál is) minden téren. Szerintem egy ügyes dizájnolással nem lehetetlen kompatibilis tokokat gyártani.
Amúgy a kamera gombok a képernyőn vannak, szóval tok szempontjából lényegtelen
-
Malfroy
aktív tag
-
Drenadar
veterán
-
Amilo02
aktív tag
Külső egeret használok az ipad-hez, és egy számomra idegesítő és felesleges funkció kikapcsolására keresek megoldást:
Ha a kurzort akarva-akaratlanul a kijelző felső részéhez érintem, lenyílik egy ablak. Ezt ki lehet valahogy kapcsolni? -
kakuk.tamas
addikt
Használ vki ilyen [SWITCHEASY iPad 10.] tokot?
Ez iPad 10. genhez a jó?Ott van a nevében, 2019-2021. Szóval nem.
9-es tok az új, 10-es alap iPadre NEM JÓ! Ahogy nem jó az Air-re való tok se!
Az új, alap iPadre van/lesz saját tok, ami nem kompatibilis másik iPaddel sem! -
Roland0224
senior tag
Azt nem tudom
Nekem a 9-es iPad van 1-2 hónapja akkor ugye még nem volt 10
Egy jó tanács. Online rendeld a tokot üzletben drágább. Én megrendeltem telóról beültem ebédelni és mehettem is érte szerencsém volt spóroltam 1-2.000 Ft-ot -
Kaba
veterán
-
CragON
aktív tag
Igen
Szerk.:
Én iPad9-re használomKöszi! Ezek szerint a 9-es, 10-es tokok kb ugyanolyanok…
-
Roland0224
senior tag
Ez iPad 10. genhez a jó?Igen
Szerk.:
Én iPad9-re használom -
Malfroy
aktív tag
-
Mátésum
aktív tag
-
Aureal
őstag
-
Mátésum
aktív tag
-
CragON
aktív tag
Ez iPad 10. genhez a jó? -
szaszyka
senior tag
-
Aureal
őstag
-
moleculez
veterán
-
Malfroy
aktív tag
-
Roland0224
senior tag
Sziasztok. Talált valaki esetleg bőr kinyitható tokot megfizethető áron iPadre? Rendeltem egy ESR urban tokot, kb. 3 hete van meg a gép, mint a hímes tojásra vigyázok rá, a tok meg eltört... Jó lenne valami minőségi, és az iPhonra most vettem bőr tokot, de erre nem találok (egyet találtam, de az 70 ezer, akkor már veszek billentyűzetes tokot). Köszi!
Én ilyet használok iPad 9-re
link
Szerk.: Mesterséges bőr de nekem nagyon bejön ki is van állítva több mediaban is -
Alex91
félisten
Sziasztok. Talált valaki esetleg bőr kinyitható tokot megfizethető áron iPadre? Rendeltem egy ESR urban tokot, kb. 3 hete van meg a gép, mint a hímes tojásra vigyázok rá, a tok meg eltört... Jó lenne valami minőségi, és az iPhonra most vettem bőr tokot, de erre nem találok (egyet találtam, de az 70 ezer, akkor már veszek billentyűzetes tokot). Köszi!
Milyen tipusu az iPad?
-
NGA
addikt
Kb 5-6 éve használok esr tokot az ipadokhoz. soha egyik sem tört el, a tokkal adtam el mindig, újszerű állapotban. Most is ESR van rajta
-
A Zéé
addikt
Hát akkor erről pont lecsúsztam... Nem akartam "-" -ba vinni a saját októberi büdzsémet, mivel volt más nagyobb kiadásom is, gondoltam kis naívan majd megveszem 2 héttel később, hogy novemberben legyen a költés. Ezt akkor alaposan benéztem

Javítva az előző hsz-em: gyengén erősödik a HUF, nem esik. De igazából mindegy.
-
A Zéé
addikt
Figyelem, és ha májusban durrantanak 25%-ot, akkor talán el is fogadom, hogy az árfolyam, meg háború meg infláció, meg a pánik...
De a HUf bő 1 hónapja inkább csak oldalaz, gyengén esik. Oké, volt egy combos USD erősödés nyár közepén (olyan 5-6%), de az Usd-Huf árfolyam ugyanúgy 400 körül van most, mint nyár elején... -
Kaba
veterán
Az Apple csak egyszer áraz egy évben. Tavaly Októberben teljesen más árfolyam volt, de azóta drágultak a nyersanyagok és a szállítási költségek is.
-
A Zéé
addikt
-
merqree
őstag
Sziasztok!
Azt esetleg lehet sejteni, hogy mi lett az árakkal, és készlettel?
iPad Mini 6-ot terveztem venni, erre megdöbbenve látom, hogy a 2 héttel ezelőtti 200k alatti árból hirtelen 250k lett, és nem is mindenhol van. Azért ez combos drágulásra sikerült. Valami gond van az elérhetőséggel és ezért van ez (tehát várható, hogy visszább megy pár héten belül az ára), vagy ez már ilyen marad?
Nem akartam hardveraprós "új" 5-öst venni, mert a 6-ot sokkal értéktartóbbnak, frissebbnek érzem, de így 2-2,5x ára lett a 6-nak...
Bocs’, de Te hol élsz?
Nem figyeled a gazdasági híreket? -
Kaba
veterán
Sziasztok!
iPad Mini 6-ot terveztem venni, erre megdöbbenve látom, hogy a 2 héttel ezelőtti 200k alatti árból hirtelen 250k lett, és nem is mindenhol van. Azért ez combos drágulásra sikerült. Valami gond van az elérhetőséggel és ezért van ez (tehát várható, hogy visszább megy pár héten belül az ára), vagy ez már ilyen marad?
Nem akartam hardveraprós "új" 5-öst venni, mert a 6-ot sokkal értéktartóbbnak, frissebbnek érzem, de így 2-2,5x ára lett a 6-nak...
Nem megy vissza. Az Apple újraárazott és elsősorban a Forint gyengülése miatt lettek magasabbak az árak.
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
-
Mátésum
aktív tag
-
Aureal
őstag
-
Malfroy
aktív tag
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
-
Amilo02
aktív tag
Ipad 9 genhez tudtok ajánlani üvegfóliát? Lényeg hogy minél jobban hozza a gyári üveg érzetet.
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk.Én [ezt] a verziót használom Pro-n.
-
Thewent12
aktív tag
M1 air vagy pro.
-
Aureal
őstag
Sziasztok!
Használt ipadban mi ma az elfogadható szint (évjárat, cpu stb)?
Igény: 4-5 évig legyen még támogatott és frissíthető, min. 128 giga tárhely és zenei appok használata főként (nem mp3 lejátszás, hanem sok sávos zenei projektek összerakása + esetleg video podcast / vágás).
-
kakuk.tamas
addikt
Ipad 9 genhez tudtok ajánlani üvegfóliát? Lényeg hogy minél jobban hozza a gyári üveg érzetet.
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk.Az Airen meg a 14 Pro-n (elötte a 13 Pro-n) is Spigen Glas.tR SLIM EZ Fit-et használok, tökéletes kis üveg. Simán megéri az árát.
-
Meridius11
aktív tag
(legyen rajta rendes oleofób bevonat) Spigennel szemeztem, telefonoknál jó velük a tapasztalatom, viszont elég drága esetleg van más olcsóbb alternatíva? Ha nagyon nincs, maradok náluk. -
Malfroy
aktív tag
Igen, valami ilyesmi.
Valószínűleg az enyémen még jobban hallani, mert nekem nem kell semmi extra beavatkozást csinálnom és akkor is zizegnek, nagyjából mindentől.
Igaz van egy ilyen kattanásom is, hogy rááll a fülem akkor elkezd egyre jobban idegesíteni, úgyhogy biztosan tudat alatt már én is keresem ezeket a zizgő hangokat, de attól még tény hogy elég sok mindennel előidézhető nálam.Fejtsd ki pontosabban kicsit szerintem.
-
sityupityu
veterán
-
smc
addikt
Igen, valami ilyesmi.
Valószínűleg az enyémen még jobban hallani, mert nekem nem kell semmi extra beavatkozást csinálnom és akkor is zizegnek, nagyjából mindentől.
Igaz van egy ilyen kattanásom is, hogy rááll a fülem akkor elkezd egyre jobban idegesíteni, úgyhogy biztosan tudat alatt már én is keresem ezeket a zizgő hangokat, de attól még tény hogy elég sok mindennel előidézhető nálam.Videót különben az egész csak a fejedben van.
-
Alex91
félisten
Igen, valami ilyesmi.
Igaz van egy ilyen kattanásom is, hogy rááll a fülem akkor elkezd egyre jobban idegesíteni, úgyhogy biztosan tudat alatt már én is keresem ezeket a zizgő hangokat, de attól még tény hogy elég sok mindennel előidézhető nálam.Orvos latott mar?
-
Laby
őstag
Igen, valami ilyesmi.
Igaz van egy ilyen kattanásom is, hogy rááll a fülem akkor elkezd egyre jobban idegesíteni, úgyhogy biztosan tudat alatt már én is keresem ezeket a zizgő hangokat, de attól még tény hogy elég sok mindennel előidézhető nálam. -
Malfroy
aktív tag
Tegnap még működött a Microsoft Translator a Safariban a weblapokon kijelölt szövegek lefordítására. Ma már nem. kijelölő egy szöveget, és nem lehet kijelölni a cél nyelvet, üres a lista. Amennyiben pedig a forrás nyelvre kattintok, amit ugye általában automatikusan felismer, akkor mindig spanyol nyelvre fordít. A beállításokban a magyar nyelv van beállítva célnyelvként. Korábban pár másodperc alatt automatikusan lefordította az angol, vagy más nyelvű kijelölt szövegeket és megjelenítette a dobozban. Teljes weboldalt viszont minden további nélkül jól lefordít. Töröltem a sebhely adatokat a Safariban, illetve újratelepítettem az appot, és egyesével mindent újra beállítottam, de nem történt változás. IPhone-on is kipróbáltam, a helyzet változatlan.. Tapasztalta más is ezt a hibát, aki használja az appot?
Újra telepítést próbáltad?
-
Semin
őstag
Olyan mintha a billentyűk zizegnének.
Talán a kialakításuk miatt ( nem töltik ki teljesen a “kockákat” amiben ülnek) be tudnak rezonálni. Ha mondjuk felemeled kézbe a billt. és egyik kezeddel támasztod csak alá, egész jól halható. -
smc
addikt
Ebbe is csak a nagy van, nem?
Ha ennyire erőltetetten hallod csak a zizgő hangot, az már jó lenne nekem is, úgy már nem zavarna.
Nekem sajnos nem kell erőltetni, ha becsukom, ha touchpad-on kattintok, ha lerakom az asztalra, ha mellette hozzákoppan az ujjam vagy bármi ilyesmi akkor megzizzen. Mesélj már erről még, mi az hogy zizeg? Mi zizeg? Mi okozhatja a hangot?
-
Mátésum
aktív tag
-
zoli62
addikt
Ha rendszeresen mentész iCloud-bár, , akkor gyakorlatilag nincs különbség a kettő között. Én mondjuk iPadre is telefonról költöztem, mert minden pofonegyszerű, bár nem minden volt kompatibilis, dehát ez már két eltérő rendszer.
-
zoli62
addikt
-
Cyberbeni
addikt
+1
Ugyanezzel kapcsolatban keresgélek én is a neten. Megrendeltem az iPad-ot, amit nyilván többen is használnánk a családban, de azt azért nem szeretném hogy minden üzenetemhez, e-mailemhez stb. hozzáférjenek. Nem gondoltam, hogy ez úgy működik, hogy vagy mindenki lát mindent vagy senki
Kell csinálni egy új Apple ID-t, amit gyerekként fel kell venni a családi megosztásba. Sajnos csak iskoláknak (meg talán cégeknek) elérhető, hogy több fiók egy iPaden.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Nem vagyok gyakorlott, ezért lehet, hogy egyértelmű a válasz: új iPhone esetén a telefonról vagy iCloudból jobb a költözés?
-
Laby
őstag
Ebbe is csak a nagy van, nem?
Ha ennyire erőltetetten hallod csak a zizgő hangot, az már jó lenne nekem is, úgy már nem zavarna.
Nekem sajnos nem kell erőltetni, ha becsukom, ha touchpad-on kattintok, ha lerakom az asztalra, ha mellette hozzákoppan az ujjam vagy bármi ilyesmi akkor megzizzen. -
consono
nagyúr
+1
Ugyanezzel kapcsolatban keresgélek én is a neten. Megrendeltem az iPad-ot, amit nyilván többen is használnánk a családban, de azt azért nem szeretném hogy minden üzenetemhez, e-mailemhez stb. hozzáférjenek. Nem gondoltam, hogy ez úgy működik, hogy vagy mindenki lát mindent vagy senki
Hát az Apple úgy gondolja, hogy ebből is mindenkinek saját van, mint telefonból...
-
hun2005
tag
Sziasztok, szeretnék venni egy ipad öt 9-esre gondoltam. Van iphoneom és a feleségemnek is. Viszont az ipad közös lenne, illetve a gyerekek is használnák. Vannak benne profilok, vagy ha nincs hogy tudnám elérni, hogy a srácok ne garázdálkodjanak rajta, nehogy véletlenül kitöröljenek egy emailt, üzenetet stb? Csak youtube, meg játékra használnák ők, nem szeretném hogy belépjenek a viberembe stb. Köszi
+1
-
oba
addikt
Szeretnénk a mamának egy másik tabletet venni, mert a mostani gagyi androidos nagyon lassú már és a hangja sem jó. Gyermekeivel tartja a kapcsolatot messenger híváson keresztül, illetve néha néz egy pár videót, amit a család küld neki szintén messengeren. Erre a felhasználásra szeretnénk minél árbarátabb megoldást egy iPad személyében. Melyiket javasolnátok erre a célra? Egy Air2 megoldás lenne? Vagy akár egy sima air? Vagy annyira régi rajta a rendszer, hogy nem támogatja a messengert sem?
Ha picit spórolni akartok az aktuális modellhez képest akkor még a 8as ipad is tökéletes lehet. Én is azt használom, mindenre elég amit írtál. Csak meg kell válnom tőle.
-
lorcsi
veterán
Megvan! Régió kód! [link]
Számít ez valamit?!Part No: MK2K3HC/A
10.2 inch iPad Wi-Fi Space Grey 64GB
Region code: HC
Region name: Hungary, Bulgaria
Condition: Retail unitPart No: MK2K3FD/A
Region code: FD
Region name: Austria, Liechtenstein, Switzerland
Condition: Retail unitSzerintem semmit
ezek mind eu orszagok
azokkal nem lehet regios problemmax talan akkor lenne ha kinai vagy meg extremebb lenne… brazil regio
-
gduck
addikt
Megvan! Régió kód! [link]
Számít ez valamit?!Part No: MK2K3HC/A
Region code: HC
Region name: Hungary, Bulgaria
Condition: Retail unitPart No: MK2K3FD/A
Region code: FD
Region name: Austria, Liechtenstein, Switzerland
Condition: Retail unit -
Semin
őstag
Neked is a nagyobb ipad van?
Ha igen, akkor az is lehet hogy csak a kisebbnél jelentkezik ez a hang.
Ha jól értelmeztem (bár elég kevés cikk van róla), akkor csak a 12.9-es ipad-hoz jött ki tavaly egy frissített Magic Keyboard.
Nekem 11"-os van, ahhoz elméletileg nincs újabb generációjú billentyűzet.11" 2020 ipad pro, és van frissített bill. [link]
Szerk:
Kézben alátámasztva sikerült meghallani a zizgést, már tudom mire gonddolsz.
Ez mindig ilyen volt. Esetleg eltérhet a zizgés hangereje. -
gduck
addikt
-
lorcsi
veterán
-
Laby
őstag
Neked is a nagyobb ipad van?
Ha igen, akkor az is lehet hogy csak a kisebbnél jelentkezik ez a hang.
Ha jól értelmeztem (bár elég kevés cikk van róla), akkor csak a 12.9-es ipad-hoz jött ki tavaly egy frissített Magic Keyboard.
Nekem 11"-os van, ahhoz elméletileg nincs újabb generációjú billentyűzet. -
Semin
őstag
Nekem a fehér, a frissített 2021.
Több ponton is változott, ha veszel mindenképp ilyet.
De.. feltétlen menj el egy olyan helyre ahol meg tudsz tapizni egy másik billt.
Lehet, hogy csak mi nem halljuk amit te igen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
41500 - 41401
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 43901 43900 - 43801 43800 - 43701 43700 - 43601 43600 - 43501 43500 - 43401 43400 - 43301 43300 - 43201 43200 - 43101 43100 - 43001 43000 - 42901 42900 - 42801 42800 - 42701 42700 - 42601 42600 - 42501 42500 - 42401 42400 - 42301 42300 - 42201 42200 - 42101 42100 - 42001 42000 - 41901 41900 - 41801 41800 - 41701 41700 - 41601 41600 - 41501 41500 - 41401 41400 - 41301 41300 - 41201 41200 - 41101 41100 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Commodore 64
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- iPad 6 (2018) 128GB újszerű, dobozos, ajándék tokkal
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Slim Book Cover Keyboard for Tab S9 Ultra & Tab S10 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem nyerészkedni akarok rajta, ár ugyanez, viszont most rendelve már 340e lenne…

, még szerencse hogy androiddal működik így nem volt kidobott pénz .