Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
A pala quest egyelőre elég kétélű fegyver. Az biztos hogy az nem működik hogy minél előbb teljesítsd a questet, mert mire odajutsz hogy megidézd Galvadont mér rég lezergeltek, és ehhez nem kell Pirate Warinak lenni az ellennek. Viszont hogy ha teljesíted, és még egálba vagy az ellenféllel, onnantól kezdve gyakorlatilag van neked egy Sloggothod 5 manáért, ami jó eséllyel még erősebb is lehet. Még kísérletezek ezzel a questtel mi a jó felépítése.
All→M8
-
NyxNyxNyx
addikt
Az új spelles priest ultrafun és jónak is tűnik.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Cathfaern
nagyúr
-
BrukoMisike
tag
Na, 82 paklit nyitottam, jött belőle 3 legendary.
Viszont rengeteg Elementalt nyitottam, főleg Shamannak valót, úgyhogy lehet, hogy Elemental Shaman lesz az én utam. ~2000 dust körül vagyok most. -
DopeBob
addikt
válasz DopeBob #67105 üzenetére
Egyébként határozottan tetszik, nagyon bánom már, hogy nem rendeltem elő.
Jók ezek az új tauntok, hogy ellenfél körében +X támadás, Adapt mechanika is tetszik egyelőre. Sokkal több variációs lehetőség van. Remélem így marad.
Azt meg imádom ami ilyenkor van, fogalmad sincs mi lehet az ellenfél kezében
MZ/X
-
Chumlee
senior tag
Nem vártam semmit sem az új kiegtől , de parádés amilyen RNG-ket kapok . Sea Giant , Adpt.--> Windfury
Most pirate warrior esett össze előttem sok kicsi Silver Hand Recruit megzavarta.Kedvencem akkor is a golden common csiga-biga , Stubborn Gastropod
-
Genji
őstag
Itt az új rák. Kb ledarál mindig (r5). Az vicces volt mikor az 5/5-ösét lehexeltem és 5/5-ös béka figyelt vissza rám, ja.... mégsem.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
csoki
senior tag
-
Genji
őstag
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
KISDUCK
addikt
Látom pörgött a fórum rendesen. 80+ (előrendelés+ajándék+27pakk goldból) pakliból esett 5 legend:
Druid quest, Paladin quest, Warrior legend, Spiritstinger Umbra és Hemet, Jungle hunter. Questeket illetően szomorú vagyok, mert priest és shaman questre hajtottam, de max kraftolok majd, visszaolvasok mi hogy megy mit érdemes. -
Mister_X
nagyúr
Érdekes a Holy Wrath pala, csak egy gond van vele: Hemetet be kell húzni és bent kell maradnia mindkettő Molten Giantnek és lehetőleg az egyik Holy Wrathnak. Ha kézben van egy giant és két HW, akkor concede, mert Hemet után úgy is azt fogod felhúzni. Gyönyörű deck amúgy wildon Thaurissannal
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
0karmacoma0
senior tag
30 packból 2* Rouge quest + Elise. Nem akartam erőltetni ezt a fajta rougeot, de úgy néz ki muszáj lesz. Remélem nerfelik minél hamarabb.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
Chumlee
senior tag
válasz 0karmacoma0 #67116 üzenetére
Én egynek is örültem volna így nem biztos ,hogy megcsinálom . Félek a nerftől .
-
saen
veterán
Próbálgattam a murloc shamanokat, itt a tapasztalat:
-Chakki verziója abszolút nem tetszik. Nagyon hiányzik belőle a bloodlust, szerintem kell ebbe a pakliba.
-Thijs féle változat viszont egész korrekt.
A kulcs lapok a Finja és a Primalfin lookout, de ez utóbbi is azért, mert elég jó eséllyel lehet belőle Finját szerezni.
Ez a pakli legalább egy tier 3-ként szerintem tuti meg fog maradni, de van esélye magasabb szintre is. Bár ha nagyon elterjedt lesz akkor jönnek a Stampeding Kodo-k counterelni.
A maradék 21 win-t shamanból már szerintem ezzel fogom megcsinálni, utána jön egy másik kaszt[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Mi erős a Quest Shaman ellen? A spelles Priest nem rossz ellene, de counternek nem mondanám. Nekem így első ránézésre brutálnak tűnik a murloc shaman, de még nem játszottam vele.
#67120: Na én olyannal még nem találkoztam. Nyomnom kéne többet.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
saen
veterán
válasz NyxNyxNyx #67119 üzenetére
Elsőre a discard zoo autoloss kb. Emellett Chakki verziója szörnyű a quest warrior ellen, mert nincs burst. A másikkal még nincs elég tapasztalatom, de jobbnak tűnik. Minden olyan meccs vereség ahol letempoznak az első 2-3 körben, valszeg a pirate warrior is kemény.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
MurlocShaman t1 Murloc Tidecaller->t2 Rockpool Hunter iszonyat eros early game,overload nelkul feler egy t1 TT->t2 TG parossal, utana meg tobb buff variacio is van mar, johet Coldlight Seer/Warleader, v coin COTF/Finja, szoval jelenleg erosebb, mint tier3
Erdekes volt, hogy amikor eloszor mondott velemenyt Thijs a Shaman quest kartyarol play-nek gondolta, percekig ekezte, aztan miutan 514x beirtak chatre, hogy summon meg mindig huzta a szajat, aztan leesett neki a COTF
Viszont a MurlocSummon totemet meg a vegleges reviewban se tartotta szinte szora se erdemesnek
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h3lios
addikt
Persze, de a quest mage direkt counter rá, mert szinte csak freeze effekteket használ AOE téren. Így persze, hogy legyorsulnak. A frostnova doomsayerrel nem tudsz mit csinálni, ha nincs charge-os murloc kézben. Én 1 devolve-ot futtatok, mert sokszor jól jön, pláne a deathrattle-ös cuccok ellen.
B-tag: H3lios#2825
-
zsuha
aktív tag
Én 100 pakkbol nyitottam 5 legot:
shaman quest, rugo quest, warrior quest, es 2x shaman lego.
+18 epic. -
grizlisandor
veterán
Megkaptam a maxos dustot a HoF-ból.
120 packból nyitottam:
7 db legendet, mage-rugó-warri-shámán quest, Sherazin, Hemet, Lyra
14 db epic
8 db golden rare
128 db rare
7 db golden common
3085 dust a duplikációnak köszönhetően.Ahogy itt olvasom a többek nyitását, én elég szerencsés voltam.
-
whitezo88
nagyúr
Ez a rugó nem is olyan rossz valóban egyelőre. 5-6ra kész a quest, Preppel 2 mana, aztán ennyi volt. Papot úgy vertem hogy 5/5 full board ellen topdeckelte a Dragon potit, Amarát kijátszotta, visszavette, majd megint, de az se volt elég. Taunt warrior se élte meg a questjét pedig durva tauntokat dobott ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz whitezo88 #67128 üzenetére
Pirate warrival ma 1x kaptam ki tőle és 4x megvertem. Az 1 alkalom is akkor volt, mikor nekem T5ig nem jött fegyver neki egész jó keze volt. Nem mondom, hogy rossz, de aggróval el lehet kalapálni, mire kész lenne a q.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
Valakinek valami tapasztalat Druid/Warlock questtel kapcsolatban?
-
whitezo88
nagyúr
válasz Tyler Durden #67130 üzenetére
nyilván, főleg hogy taunt sincs benne meg heal.
-
Deion Branch
tag
f2p packok: 38ból 0legendary
-
DaveNo1
veterán
válasz Deion Branch #67133 üzenetére
Akkor a maradék 2-ben elvileg kell lennie.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
murlocozok most, volt egy vicc meccsem. Warriornál hagyján hogy mind2 brawl, és 2 életen marad, adaptolok 5 dögöt divine shieldre erre deathwing... taunt quest warriorban... aztán kirakok megint pár szart. Üres kézbe topdeck Ravaging. Outplayed. Skill azért maradt a régi
-
aerosmith
őstag
38 pakk:
disenchant 54common és 6 rare
83 uj lap
6 epic és 1 szarfos legendarybest day ever...
-
DaveNo1
veterán
Ahogy nézem amúgy reddit tele van azzal, hogy kevés a legendary + sok a duplicate.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #67136 üzenetére
2-5, folyamat rugókat kapok, ellenük esélytelen a deck. Nem tudsz earlyt építeni -> mire hozod megafint, már ezer éve kész a questje. Pedig jobbnak tűnt a murloc shaman.
Most épp olyan druid ver agyon aki IronBark + dupla új buff ami armort ad. Ja és endgamig a quest felénél tartok...
szóval már 2-8 a murloc deckkel, rugó esélytelen. csak akkor verhető ha nem jön neki a lap a queshez. Aztán hiába rakot ki Megafint, az 5/5 erdő ellen meszeltek.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nagyon tetszenek az új lapok.
Taunt quest warriort csináltam. Nagyon tarol, a legtöbb meccset úgy nyerem meg, hogy feladják a meccset.
Nekem 18 nyitásból 1 fos druid legend, meg sok duplikáció lett.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitemetal33 #67149 üzenetére
végülis igaza lett Lifecoachnak a hunterrel kapcsolatban. Vagy OP lesz, vagy szar.. 50-50
Btw most hogy váltottam agro druidra, már nem jön rugó, cserébe jön tauntos-stormos shaman....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851