Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66501) h3lios


h3lios
addikt

Most csak én vagyok retard, vagy tényleg nyomtattak még 1 edwint ?

[link]

B-tag: H3lios#2825

(#66502) DaveNo1 válasza h3lios (#66501) üzenetére


DaveNo1
veterán

Ja csak rosszabb ;]

You are not prepared.

(#66503) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Lattatok hogy Hugh Mungus is kapott lapot? :D

(#66504) h3lios válasza DaveNo1 (#66502) üzenetére


h3lios
addikt

Jó nyilván, de ki a rák akarnak edwin helyett ilyet játszani ? :DDD

Egyébként ahogy végignéztem a lapokat azért előkerültek a neutral fillerek. De ilyenek nyilván kellenek + arénában ki lehet őket szedni.

A Mage quest elég clownfiestának néz ki elsőre, de mivel van 1 csomó discover lap ezért bízok benne, hogy nem erről lesz szó. Finoman szólva is oda kell figyelniük mit adnak ki, de ennek a lapnak a tudatában totál érthető az Icelance rota és abban is biztosak lehetünk, hogy 2 évig nem fog új burst-ök kapni a mage...

Egyénként imádom a kieget, kb. több benne az új mechanika / lehetőség, mint az egész játékban 3 év alatt. Én ezt hiányoltam már régóta, hogy miért nem lehet csavarni 1-et a dolgokon. Végre megtették és nagyon örülök neki.

A Twtich stream alapján az elemental shaman brutál curvestone-nak néz ki. Félek tőle, hogy olyan lesz, mint a mostani midrange verzió. Bár a jade-eknél erősebbeknek tartom, mert 1 jade shamannak 4. körtől kezdődik a játék. Annyit pedig hunter ellen nem lehet várni mert halott leszel.

ÉS hamár itt járunk HUNTER !
Az új beast buffolós hero power elég komoly lesz. Az amúgy halottnak hitt Rat Pack nagyon király lesz, szerencsére nem hiába craftoltam le annó... :DD

De az adept is 1 jó kis mechanika, mert tényleg jó ítélő képességet követel meg.
A paladin quest-et még mindig nem tudom hova rakni. Nyilván ez a rogue ami a bemutatóban szerepel 1 rakás szemét volt. Hozzáteszem, hogy szerintem marad mindenki a miracle mellett, mert ez quest erősen használhatatlan. Hatalmas szerencse és board hátrányt jelent a visszavétel mechanika.

Amúgy ha Galvadon kijön akkor GGWP, ha nincs twisting nether, mert kb. mással nem tudod leszedni majd.

Taunt Warrior most legit pakli lesz, mert minden aggro-t olyan szinten counter, hogy a pirate warrior fogja magát és elmegy sírni a sarokba. Rengeteg taunt van, amik ráadásul önmagukban sem rosszak. Szóval nem lesz nehéz teljesíteni a quest-et. A Rag hero power-t meg gondolom nem kell magyarázni mennyire lesz erős 1 midrange / control matchup-ban.

Az új 9 manás dínó legendben pedig nem vagyok biztos, hogy fog játékot látni. 10. körös kombóhoz szerintem elég gyenge és redundáns a 2 brawl mellé.

Priest legend: Nem túl erős, mivel a priest spellek többségében drágák, vagy szituációsak, tehát ha nem PW: Shield-et vagy új discover spellt kapsz, akkor nehéz lesz sokat stack-elni az új olcsósító minion nélkül. Value matchup-ban azért lehet vele kombózni, de szerintem a sok quest mellett nem lehet majd erős control priest-et játszani. A quest legót sokkal jobban megéri nála kiszedni, ahhoz meg sok-sok DR. minion kell majd nem spell.

Rogue-nál tetszik a 3 manás spell ami poison effekt-et ad a fegyódra. Ha lesz control ish rogue, akkor ass blade-el is immune os lappal simán jó lehet, mert azt szedsz le amit akarsz.

1 Dolgot nagyon sajnálok, hogy továbbra is csak a priest és a shaman (WTF) kap heal lapokat. Mi a rákért kell a shamannak ennyi heal-t adni ?! Jinju + új spell + kalimos...

Szerk: ÖSSZES LAP

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#66505) BrukoMisike


BrukoMisike
tag

Most, hogy ismert az összes lap mennyi idő, míg megszületnek az első top deckek?

(#66506) thesound válasza BrukoMisike (#66505) üzenetére


thesound
őstag

Én, megjelenés +1 hónapot mondanék. (ezek már a végletekig tuningolt dekkek, amikben pár tech lap változik)

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#66507) h3lios


h3lios
addikt

Amúgy a Druid quest-be a jade golem is beleszámít ? Mert ha igen akkor akár 1 Maly Golem Druid is EZ lesz.
Ugyanis Summonolni kell a miniont amit azért a jade druid igen könnyen megold tetemes mennyiségben. Ha az idol-ból kapott nem számít bele azért elég nehéz lesz.

Az új 7 mana 5/3 Dr. nevetségesen alulstatolt senki nem fogja játszani. Amúgy meg marad a 2 war.

B-tag: H3lios#2825

(#66508) BrukoMisike válasza thesound (#66506) üzenetére


BrukoMisike
tag

De azért különböző variációk lesznek gondolom már a napokban, nem?

(#66509) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Nekem csak az a bajom hogy a questek miatt egy iranyba toljak a deckeket. Nem mindnel de altalaban. Warrior nem tudom lesz e mas mint tauntos control. Pirate wari kb fos tier lesz az olcso tauntok es adapt miatt, dragon warri megint nem lesz a rota miatt. Handbuff lehet meg erosebb igy.

Toast rakott fel videot ahol van par durva kombo. Wild pyrora rarakva poisonous adapt buffot (pala) mindenkit megol. Hasonloan mint az eq, csak igy az auras buffok se vedenek.

[ Szerkesztve ]

(#66510) h3lios válasza whitezo88 (#66509) üzenetére


h3lios
addikt

Őszintén szólva az utóbbi időkre ez jellemző volt. Egyébként a legtöbb olyan kasztnál, ahol a quest nem OP lehetnek variációs lehetőségek. A Druid pl. pont ilyen. Mert ha csinálsz 1 quest paklit az valami ramp lesz tele nagy dögökkel és a végére maly combo lesz OFC kunnal karöltve. A másik opció meg nyilván a Jade lesz.

Én továbbra is attól félek, hogy a jade idol miatt 1 csomó deck nem lehet jó, mert ameddig te bohóckodsz mondjuk a mage quest-el (ami 1 ultra király control pakli vége lehet) addig a druid telefossa az asztalt 20/20-as golemekkel.

Viszont a Warriornál a taunt control-on kívül én sem látok mást. Van 1 csomó leszedős elemental / AOE. Ezek mellett a pirate warrior nem fog labdába rúgni.

Hunternél arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogják erőltetni a quest-et. Abban biztos vagyok, hogy minden verzióban benne lesz. De remélem a midrange fele billen a mérleg, mert a sok olcsó best-el simán lehet face hunterezni is majd.

A Disco locktól pedig csak azért félek, mert most is játszogattam vele és ha jól adja a discovert az isten nem ver el. Ha viszont az argusokat dobálod el a silverware helyett csak a falat kaparod.

Amúgy Donais a bahamákon még azt mondta, hogy a Priest legend lehet hogy túl erős lett.... :DDD

Üzenném neki ezt a képet reddit-ről. Szerintem csak be volt állva a sok koktéltól... ;]
[link]

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#66511) NyxNyxNyx válasza BrukoMisike (#66508) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ja, csak sok múlik azon, hogy milyen a meta. A próbálgatás időszakában általában lassabbak a paklik így egy csomó olyan tűnik erősnek, ami a meta felgyorsulása utána maximum tier 3. Lásd old gods után 1 hónapig népszerűek voltak az Nzoth és Cthun paklik, konkrétan Cthun Druid fiesta volt. Utána már csak a Cthun warrior maradt meg mint viable Cthun deck (következő kieggel már az sem, de az most mindegy). Főleg most, hogy rota lesz, ilyenkor a legnehezebb előre látni mi lesz 1 hónap múlva.

Én szerintem nem fogok várni, ha lesz egy erős Priest pakli, azt legyártom, mert fun próbálkozni az új dolgokkal. Ha neked nagyon számolgatni kell a dustot, akkor ajánlott várni.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#66512) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Mellesleg Forsen c9 tag lett. Burkoltan el is mondta hogy reklamtabla lett mint Kripp a tsmmel, hat miota nincs 20k nezo meg sambool/alnilamlol/riotmaster/chinesedoto az ezer dollaros donatekkel lement a bevetele.

(#66513) rocket


rocket
nagyúr

Ez tenyleg ultrasz@r :D

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#66514) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Amúgy brutál lett a kieg, most lehet nem lesz elég dustom/packom.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#66515) Chumlee


Chumlee
senior tag

Adpt. mit takar ?

(#66516) NyxNyxNyx válasza Chumlee (#66515) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Ha az adapt-ra gondolsz, akkor link és ejnye-bejnye, ha nem akkor nem tudom.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#66517) Man0gatya válasza whitezo88 (#66509) üzenetére


Man0gatya
aktív tag

a bubi megvédi

(#66518) Mister_X válasza NyxNyxNyx (#66516) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Kissé részegen, de átnyálaztam a lapokat és...
...hát rúgja meg a macska, de megcsinálta a small indie company :Y

Már csak azt sajnálom, hogy nem igazán tudok előrendelni, pedig nagyon akarnék... ez van. Majd veszek drágább árfolyamon, launchkor meg kénytelen leszek betelni 5000 dust és 16-18 pakli kombójával. Meg, ha nagyon akarom, van egy golden Deathwingem, de egyelőre megtartom.

[ Szerkesztve ]

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#66519) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#66499) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A legóból én konkrétan 2-t látok a questeken kívül ami használható(Umbra, Kalimos) de én kifejezetten örülök neki, mert úgy se legókra építesz decket, de legalább lenyomja a craftköltséget ha nem kell bele 2-3 új.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#66520) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#66519) üzenetére


DaveNo1
veterán

Hát ahogy Zoley is írta, nagyban függővé tették a classokat a q-któl, és a lapok többségének nincs szinergiája a korábbi kiegészítőkkel, így egy class teljesítménye majd nagyban függ attól mennyire jó a legendary q-ja.

Roguenál pl. továbbra is látszik, hogy vagy lesz Miracle, vagy halott a class.

You are not prepared.

(#66521) thesound


thesound
őstag

80g trade, EU

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#66522) HAX


HAX
tag

Hogy lehet szerezni ilyen 80 gold-os cserélős dolgot? November óta játszok most lejutottam rank3-ig de még nem kaptam egyet sem.

(#66523) DopeBob


DopeBob
addikt

80g-t cserélnék EU-n mostanában: Vendash#1205

MZ/X

(#66524) thesound válasza DopeBob (#66523) üzenetére


thesound
őstag

Felveszlek, most

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#66525) salaam válasza h3lios (#66510) üzenetére


salaam
senior tag

Én nem temetném még a pirate warriort. Ha nem is full aggro deckként, de tempo warriorként simán jelen lesz. A sludge belcher alatt is volt kemény aggro jelenlét és ha tempot fognak, akkor két taunt az semmit nem számít, pláne, ha nem dr tauntok.

(#66526) KISDUCK válasza HAX (#66522) üzenetére


KISDUCK
addikt

Az is napi quest. Itt az összes quest van pár darab és random, hogy éppen mit kapsz. Volt hogy 1 héten kaptam kétszer utána 2-3 hónapig nem ez ilyen.

(#66527) Chumlee


Chumlee
senior tag

Érdemes 2 golden azure drake-et le kraftolni ungoro előtt ?

(#66528) DopeBob válasza thesound (#66524) üzenetére


DopeBob
addikt

köszi :R

MZ/X

(#66529) tomazin válasza Chumlee (#66527) üzenetére


tomazin
veterán

(#66530) Chumlee válasza tomazin (#66529) üzenetére


Chumlee
senior tag

Jól értem a 2 ért megkapom ?

[ Szerkesztve ]

(#66531) h3lios


h3lios
addikt

Összedobtam 1 Quest hunter paklit midrange-es verzióban.

Így néz ki, nyilván nem arra mentem, hogy azonnal teljesüljön a küldi. Remélem használható lesz majd, mert ígéretesen néz ki. Az early game brutál erős lesz majd. Az új 2 manás spell is nagyon tetszik, mert mirrorban és paladin ellen tök jó board clear lehet okos tradelés mellett. Ha a disco zoo meta lesz, akkor viszont kell majd a deadly shot a hatalmas tauntok miatt. Ami mondjuk máshol is elő fog fordulni bőven.

A többi kasztnak is lesznek majd érdekes deckkjei, de erre leszek majd leginkább kíváncsi. Konkrétan a hunter a legkevesebbet játszott kasztom, majdnem mindenkinél level 60, vagy akkörüli a hero, egyedül a hunter 43, még a shaman is 45-ös. :D

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#66532) tomazin válasza Chumlee (#66530) üzenetére


tomazin
veterán

A ket legertekesebb verzioert kapod meg a dustot.

(#66533) vhooper válasza tomazin (#66532) üzenetére


vhooper
tag

Rogue kaszt miért nem kap jó lapokat? Vagy van nektek, ami használhatónak tűnik?

(#66534) 0karmacoma0 válasza DaveNo1 (#66520) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Igen már az előző kiegben is az volt a fő gond, hogy a totálisan szabályozott meta felé terelik a játékot, az előre felrajzolt csapásirányokkal. Én is sírtam korábban, hogy eltemetnek olyan király deckeket mint a Handlock, midrange druid vagy a control priest cserébe a Jade, Cthun vagy a reno mechanikáért. Viszont ebben a kiegben szerintem jóval többszínűbb lett ez a dolog:

-A hunterben végre megoldották azt a problémát, hogy a hero power miatt bármilyen király control lapot adnak neki akkor is aggro fost kell játszania. Nagyon sok jó lapot kapott a Hunter, és a Quest mellett az előző kieg(ek) hanbuffolós, vagy secretes megoldásának is lehet értelme, bár a dinomancy elég lassú, és eltart egy ideig, mire visszanyeri az elvesztett tempot, szóval vannak kétségeim.

-A mage is nagyon jó lapokat kapott. Az elemental mellé a freeze vagy a crusher is próbálkozhat újjáéledni, de a tempo mage is kapott egy jó secretet meg pár elementált cserébe a Flamewaker rotáért.

-A druid lapok egyáltalán nem tetszenek(Bár a questben van némi potenciál a rampdruidnál). Ott 90%, hogy a Jade buzulás lesz, ami meg is ölheti a sok tauntal meg questel előkészített kicsit lassabb metat. Ha nem lesz ami kordában tartsa ezt a fost, akkor nagyon szenvedős lesz ladderezni. Egyáltalán nem zavarna pár nerf, mert a sámánnak legalább kirotál az early game, de itt nem nagyon látok nagy veszteséget.

-A paladin érdekes. A questen kívül tényleg nincs más. Rendes early game még mindig nem lesz egy normális midrange-hez vagy controllhoz.

-A priest kapott pár jó lapot, de se lightbomb, se entomb, se ezek pótlása. Itt majd csak kifőznek valamit a játékosok. A DR-ben lehet némi potenciál, de sajnos a control Priest visszatérését egyáltalán nem látom, pedig a Free from ember, a blindig heal és a Shadow vision nem lenne rossz bele.

-A rugó szerintem teljesen halott. Arénában baromi erős lesz, de semmit nem látok ami megmentené a classt. Azure Drakenek vége, nem lesz se conceal a gyors miracele-hez se Emperor a lassúhoz.Kár érte a kedvenc classom a sámán mellett.

-A sámánnál izgalmas lesz az elemental téma. Némileg visszatérhet a class a nagyon régi unbound elemetalos midrangehez. Alig várom, hogy kipróbáljam működik-e a dolog. Itt pl a quest szerintem nem sok vizet zavar. Szerencsére Hallazeal még marad egy darabig, de Elemental Destruction nélkül nehéz lesz control irányba vinni a decket, pedig most lenne pár új eszköz hozzá.

-A handlocknál tényleg lesz a discard és más nagyon semmi. Reno nem lesz, handlock halott, zoo sok eszközt nem kapott.

-Warriornál is ez lesz sajnos. Ott fura, hogy a taunt témát erőltetik, mert a classic set pont a taunt nélküli controllra megy rá a sok removallal meg armorral. Kicsit dragon priest szaga van ennek az archetípusnak. Csak curveön kidobálod az aktuális tauntot, meg használsz némi removalt, de legalább a reward fun.

A neutralok között van pár olyan lap amivel meg lehet próbálni érdekes/fun decket építeni. Sajnos az eddigi tapasztalat azt mutatta, ezek nem nagyon mennek tier 2 fölé, de összességében sokkal több használható lap van, mint korábban. Ha a másik két kieg is tartja ezt a szintet, akkor tényleg nagyot változhat a játék év végére. Egy kiegtől talán túlzott optimizmus ezt várni, de ha 2018-ra lesz 10-12 új archetípus, meg pár régit is fel lehet tuningolni, akkor talán tényleg átérhetünk az utóbbi időszak egyhangú mocsarán.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#66535) quex


quex
tag

Április 3-án, hétfőn este még meg lehet venni a kiegészítőt az 50 pack-os változatban, vagy akkorra már késő lesz?

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#66536) DaveNo1 válasza 0karmacoma0 (#66534) üzenetére


DaveNo1
veterán

Akkor foglaljuk össze, ami lesz/amire van esély:

Beast hunter, DR priest, Random spelles Mage, Elemental Shaman, Discard Zoo Lock + talán Taunt Warrior és Buffolós paladin.

+ Még megmarad néhány mostani cancer deck.

Cserébe eltűnnek a mostani shaman deckek, a miracle jó eséllyel, az összes reno deck, az összes dragon deck

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#66537) thesound válasza quex (#66535) üzenetére


thesound
őstag

Igen, megjelenésig lehet (áprl.6.)

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#66538) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Igazán megoldhatnák, hogy ha betöröm egy lap golden verzióját, akkor amennyiben van helyette sima, azt betegye a dekkbe. Vagy legalább a replace cards opció felajánlja. De neeem, ott van a kiszürkített arany kártya a lapok között, amit nem tudok eltüntetni máshogy, csak ha a replace cards lehetőségek közül választok egyet, amit aztán kiveszek és berakom a helyére a nem arany változatot... De biztos nekem vannak nagy igényeim. [kép]

(#66539) h3lios


h3lios
addikt

Az új paklikat próbálom összerakoskadni, eddig a Hunter nem volt nehéz, a Priest-ez és az Elemental Shaman-t is össze lehet rakni könnyen. Viszont a Taunt warrior nehéz lesz majd. :D Annyi jó taunt van most, hogy párat mindenképpen ki kell majd hagyni, ha helyet akar hagyni az ember a spelleknek és finisher minionoknak.

B-tag: H3lios#2825

(#66540) thesound


thesound
őstag

HS topic életgörbe

-jajj, de unom ezt a metát, egy kalap f*s az egész
-mind1, belépek még a napi questeket letolni, de ömlik a só
-utálom ezt a játékot, de játszom
-mekkora OP már, ezért nem lehet játszni, hülye indie company, rage
-nerfeljék már
-na ezt nem kellett volna, túl nerfelték, RIP, kivettek egy decktípust, kár volt
-bemutatnak pár lapot a kiegből: fújjj, de hulladék, a legrosszabb lap ever
-biztos nem rendelek elő
-jönnek az újabb lapok: minek buffolják a legerősebb class-t, idióta blizz. (pár ember lát benne fantáziát, de aki nem/vagy heti 1 meccset játszik az idejön lehúzni, leszólni hogy ez f*s)
-jöjjön a kieg, nem bírom tovább, OP, hulladék, só, random, topdeck, never lucky
-egy fillért nem adok ennek a cégnek többet, megyek Gwent-ezni ott nincs random
-jönnek a lapok: fúúúú, packfiller hulladék, never ever HS
-újabb lapok: azta, ez igen, huhúúúú
-na megcsinálták megint, ezt most tényleg megcsinálták, előrendelek
-mocsok jó lett, ezt most eltalálták, milyen mechanika már apám
-az előrendelés mellé veszek még 50 pakkot, mert olyan jó lett a lapok minősége
-kibontottam 100 pakkot, 2 legendary, nyaljon sót a blizz
-jajj, de jó változatos a meta, mikor találják ki helyettem a top OP decket?
-minden random, jobban húz az ellenfél, nem hiszem el, curvestone az egész
-mekkora OP f*s már, nerfet neki,
-residentsleeper, nem bírom tovább
-aggro, túl gyors, OP
-midrange, uncsi, curvestone
-combo, interactive and fun, jah, salty
-már a versenyek is unalmasak, nem nézem többet
-de sznevedek ettől a HS-től, de azért letolok pár meccset
go to 1

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#66541) DaveNo1 válasza h3lios (#66539) üzenetére


DaveNo1
veterán

Thijs majd most foglalja össze szerinte mi lehet jó.

You are not prepared.

(#66542) micafighter válasza h3lios (#66490) üzenetére


micafighter
nagyúr

A lapok tényleg nem tünnek rossznak (bár még nem néztem mindent át), és én is szivesen megrendelném hogy a lapkészletem ne csorbuljon, de az új lapokkal a meglévő gondjai a játéknak nem változnak, és mivel a pénzemmel tudok "szavazni", igy nem fogom megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#66543) salaam válasza rocket (#66457) üzenetére


salaam
senior tag

1

Ez a lap egymagában beteg, csak miatta akár a cw is játszható lesz, csak miatta a BGH is játszható lesz, stb. stb.

[ Szerkesztve ]

(#66544) vhooper válasza vhooper (#66533) üzenetére


vhooper
tag

Válaszol valaki erre? Több kiegészítő óta nagyon gyenge lapokat kapott,miracle is el fog tűnni. S vele játszok szinte mindig,ez az egyedüli golden hősöm :(

(#66545) saen válasza vhooper (#66544) üzenetére


saen
veterán

Első ránézésre nagyon gyenge lesz. Miracle elbukja az Azure drake-et meg a Tomb Pillagert, nem jön semmi helyette, így még gyengébb lesz. A többi lap is vacaknak tűnik, de majd kiderül, lehet csak nem látunk valamit.

Itt az ideje, hogy legyen több golden hősöd :)

(#66546) KaraDani válasza saen (#66545) üzenetére


KaraDani
addikt

És a concealt ráadásul még ki is hagytad. Persze a pillager meg a drake már magában túl nagy érvágás amúgy is, szóval kb mindegy.

(#66547) vhooper


vhooper
tag

Nem értem miért csinálják ezt, kezdődött a Blade Furry nerffel, megértettem volna, ha kap helyette valami alternatívát, de nem. Ha csak ezt a questet akarják erőltetni,elég unalmas lesz. Kár érte,mert nagyon tetszett a Rogue stílusa.

(#66548) Mister_X válasza ígyvanferi (#66538) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én ki tudom húzni azt a lapot is a deckből.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#66549) saen válasza vhooper (#66547) üzenetére


saen
veterán

Az a baj a rogue-gal, hogy versenyen nem volt rossz sosem. Egy olyan környezetben ahol tudtál ban-olni + bizonyos deckek ellen felkészíteni a paklijaid, sokszor erős volt. Ha tovább tolják akkor lehet ladderen általánosan erős lesz, de versenyeken meg túl erős.

(#66550) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

Amúgy a Rouge azért kapott sokáig fos lapokat mert iszonyú erős classcardjai voltak. Prep, backstab, Eviscerate, conceal, Blade furry, Edwin és a többiek tökéletesen illeszkedtek abba amit csinálni akar. Hiába volt próbálkozás Loathebbel, meg volt neki kedvezőtlen meta, a miracle szinte mindig jó volt a megfelelő kezekben. Szóval ő soha nem kapott túl sok jó dolgot. Kb koncepció se volt, csak egymásra dobált mill, pirate meg control? opciók, amik nem nagyon voltak jók semmire. Csak ugye közben nerfelték GA-t, a blade furyt, kirotált minden fontos(először az oil, most 3-4 kulcslap). Ideje lenne kitalálniuk mit akarnak a classtól, mert ez a visszadobálgatós 1 trick pony szerintem nem reális út. Főleg egy olyan class esetében, amit mindig a legjobb játékosok tudtak csak tökéletesen játszani.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.