Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44901) oba válasza h3lios (#44900) üzenetére


oba
addikt

A kulcsszó a szünet, pihi :) Lépj ki a hs -ből, ne is foglalkozz vele pár órát, nézz meg egy filmet...stb. stb.. Mindegy mit csak ne HS, még csak streamet se nézz. Overplay... nem vagy te rossz játékos, csak tilten vagy és túl sokat nyomod, be vagy feszülve. Relax :) Ennyit tudok mondani... tapasztalatból :D

(#44902) Chuzzlee803 válasza h3lios (#44900) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Felejtsd el pár órára, később visszatérsz rá. Teázz, fektesd meg az asszonyt, valami.
Ilyenkor a ranked közelébe se szabad menni, ilyenkor úgyis mindenki tryhardol valami összeeszkábált deckkel, hogy hó végére legyen valami normális rankjuk. Majd holnap megpróbálod megint, szerintem ma már ne stresszeld magad ezen, rövidíti az életet.

[ Szerkesztve ]

(#44903) Gyuri27 válasza h3lios (#44900) üzenetére


Gyuri27
félisten

Btag?

Amd - Radeon - Ryzen

(#44904) K1nG HuNp


K1nG HuNp
őstag

0 goldal és pénzel, lesz értelme elkezdeni a játékot ebben az új módban, újra?

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#44905) F-ECT$ válasza K1nG HuNp (#44904) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha tök 0-ról indulsz, akkor kb 1 év alatt összeszeded a classic packokból a szükségeseket, utána 1 évig gyűjtesz goldot, majd a 3-ik év elejétől elkezded megvenni az abban az évben megjelenő cuccokat, majd a 4-ik év elejtől leszel versenyképes.

Dive ever, work never.

(#44906) Gyuri27 válasza F-ECT$ (#44905) üzenetére


Gyuri27
félisten

Vagy egy tehetség az arénában és döl a lé. :K

Amd - Radeon - Ryzen

(#44907) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#44905) üzenetére


DaveNo1
veterán

Mintha csak egy átképzés előtt álló embernek mondtad volna el mennyi idő alatt tanul bele az új dolgokba ;]

You are not prepared.

(#44908) KaraDani


KaraDani
addikt

Sokat volt róla szó, hogy a CW most jó/ nem jó, elővettem most megint, alakítgattam raja és most ez a lista ma 8-1 eddig Rank 13-10:

Egy patrontól kaptam ki 7-0 után, brawl későn jött és mindig épp nem tudtam letakarítani a patronokat :) De volt 2 secretpala, egymidrange pala, egy zoo, két mechamge, amik elméletileg nem jó matchupok. Lehet csak mák és holnap már nem fog működni, de most nagyon jó eddig. :D Elise két meccset lehozott egyértelműen, saraad nem sokat csinált eddig, de valamiért csípem, valószínűleg azt cserélni kéne.

[ Szerkesztve ]

(#44909) misuti


misuti
tag

Én most pl. tök jól szórakoztam rankeden,kb nulla lappal,van 1 legendem,de kb semmit nem ér!Az előző szezonban próbálkoztam persze kezdőként,kikaptam szinte mindig,de nagyon!Most sincs sokkal több lapom,mint akkor,viszont ha buktam,nem éreztem azt,hogy szívatnak! :)
Sima mage,szinte alap lapokkal,és jól szórakoztam! :)
Persze még most is rank 23! :B

(#44910) gmx9


gmx9
aktív tag

[link]

- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

(#44911) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Firebat egy nagyon jo druid jatekos ellen ment: t1 shade t2 wg t3 shredder t4 loatheb t5 roar es gg. Remek volt latni a nagy gondolkozast igenylo playeket amivel eppen megverte a World Championt. Kappa.

(#44912) saen válasza whitezo88 (#44911) üzenetére


saen
veterán

Most a napokban játszottam sok druidát, de szerintem nem annyira jó. Persze ha megkapod a tökéletes kezet akkor az ellenfélnek nincs esélye, de mivel sokan játszák, rengeteg a rossz matchup, mert olyan deckeket játszanak az emberek ami jó ellene. A mirror meg ügye tudjuk mennyire taktikus csata :)

(#44913) Tyler Durden válasza KaraDani (#44908) üzenetére

Én is elég sokat játszom CW-vel, de a mostani metában gyengének érzem. Impresszív amit mentél, de pl az 1 brawl az nekem kevés. Rengetegszer nem húzom fel, és az aggro ellen túl sok eszközöd nincs. Jelenleg a hard mulligan van ugye fegyverre, ha pech miatt nem húzol be az elején, ott már elég sok meccs el is megy. Saraad megint csak érdekes döntés, anno sok streamer is futtatta, de szerintem +1 shieldmaiden-el jobban jársz /vagy a 2. brawl megy ennek a helyére/
Másik meg, hogy elég sok counter dekk van, én spec azóta pihentetem mióta az entomb-os priest és az anyfin divat lett.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#44914) KaraDani válasza Tyler Durden (#44913) üzenetére


KaraDani
addikt

Valoszinűleg, ha ma nekiállok, kiderül, hogy csak iszonyú mákom volt, hogy minden counterdecken átgyalogoltam könnyedén. Amúgy a vicc az volt, hogy a nyert meccsek között volt egy freezemage, és az volt a legncesebb, 2hp-n armorsmith topdeck mentett meg a full boardra ment a deathbite masodik swing, es a revenge, hogy vegre kikeruljek a maradek burstjenek a rangebol.
Saraadot tenyleg csak szeretem, nem tűnik túl jónak eddig, amit fel lehet irni a javára, hogy soft tauntként viselkedik, mindneki tradeli, meg elise mellett még a haszontalan spellek is jók fatigue matchupban, renomage ellen nagyon jól jött a a két plusz legendary a végén, miután 3 antonidason, 2 sylvanason és 2 renon kellett átverekednem magam :)
A dupla brawllal nem szimpatizálok, eddig igy slammel dupla bashel sikerült mindig elég jól kordában taratni a boardot mindig. Annyire igy eddig ha nem volt fegyver rögtön az elején az se volt hatalamas tragédia.

(#44915) Tyler Durden válasza KaraDani (#44914) üzenetére

Kiv vagyok, hogy fogsz haladni a továbbiakban (: AMúgy Elise ennyire value lenne? Én csak párszor futtattam, de nagyon sokszor nem volt szerepe, ha meg végre volt majom, akkor elég trágya legókat kaptam :(

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#44916) ollie


ollie
MODERÁTOR

Tudja valaki, hogy hogyan lehet állítani a mobil kliensben a szervert? Vagy mitől függ, hogy melyikre tesz be? Gondolok itt USA vagy EU. Az nem nyert, hogy a szolgáltatótól vagy IP címtől függ, mert magyar szolgáltatóval (Telenor) és IP-vel is az USA szerverre tesz be.

***

(#44917) Soybex válasza ollie (#44916) üzenetére


Soybex
őstag

Bejelentkezéskor kell kiválasztanod mikor elsőre loginolsz. Loginolj ki majd be és felül jelzi :)

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#44918) Redcaster válasza ollie (#44916) üzenetére


Redcaster
őstag

Bejelentkező képernyőn tudsz váltani.

(#44919) KaraDani válasza Tyler Durden (#44915) üzenetére


KaraDani
addikt

Egy remomage fatigue game volt ahol a vegen 5-6 lapra ment le a majom, ott adott nozdormut, flame leviathant, hemetet, chargeos piratet es leeroyt, ebbol a kezemben ket saraad spell volt egy acolyte eredtileg ami hasznalhatatlan volt. Egyik legerdekesebb fatigue war volt amit jatszottam, mivel tudta echozni a syilvit es reno-t mikozben nozdormu lent volt, szoval nem volt sok ido szamolni meg gondolkozni :) Azt ott egyertelmuen hozta, illetve midrange pala ellen dobtam be ugy, hogy meg azert volt lap hatra boven, de neki csak ket lap volt a kezeben, boardja nem volt veszes, nekem meg volt 35-hpm. Ott kezdtem egy tirionnal, amire valasznak jott az ove, erre dobtam eadric, majd onyxiat es eddig birta :) Nem tudom atlagban mit adhat, de az az elmelet tetszik benne, hogy elegge antiaggro listat lehet csinalni es megis lehet eleg eros a lategame.

(#44920) salaam


salaam
senior tag

Priest és rugó maradt ^^

(#44921) saen válasza salaam (#44920) üzenetére


saen
veterán

Te aztán nem szarozol, grat! :)

(#44922) thesound válasza salaam (#44920) üzenetére


thesound
őstag

Csak felmerült bennem: ha valakinek gold az összes hero és a legend is megvan, akkor lesz még kedve játszani?
Nekem csak 2 golden herom van, de mióta goldenek ritkábban veszem őket elő valamiért.

Amúgy gz.

[ Szerkesztve ]

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#44923) KaraDani válasza salaam (#44920) üzenetére


KaraDani
addikt

Grat, mennyi kell meg a maradek kettovel?

(#44924) Kanczy válasza thesound (#44922) üzenetére


Kanczy
veterán

Teljesen átérzem. Nekem még nincs goldenem, és az az egyik motivációm a játékhoz, hogy legyen :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44925) salaam válasza KaraDani (#44923) üzenetére


salaam
senior tag

Priest 80, rugó 180 win.

Köszönöm.

Lesz-e még kedv játszanihoz meg annyit, hogy ez a kettő most egyelőre a kihívás, de amúgy általában mindig van kedvem játszani, fun deckekkel szórakozni, meg ilyenek, szóval nem hiszem, hogy én személyszerint megunnám, ha az utolsó kettővel is meglesz. :)

(#44926) F-ECT$ válasza thesound (#44922) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem megvan a legend, de az aréna 12 win még nincs. Mégse arénázok most, hanem rankeden játszogatok, ha épp időm engedi. Szóval szerintem az ember azt a módot választja, amit élvez, persze ha kitűz egy célt, akkor ettől eltérhet, de utána úgyis visszatér oda, amit jobban szeret.

Ha meg megunja, akkor majd talál más elfoglaltságot.

Dive ever, work never.

(#44927) KaraDani válasza Tyler Durden (#44915) üzenetére


KaraDani
addikt

Hát eddig 6-1 ma, egy renolock lose, 3 zoo, 2 secretpala és egy druid win. De ezt még mindig nem sorolnám sehova mert borzalmasan rosszul játszanak akiket most kapok. 7-7 mc és 3-2 get down maradék közül secretpala az mc-re rakja a blessinget (BGH approves this :D)... Zoo flame imp T1 után T4 ig tapel mert fent van a warexem... Köv zoo miután slamelem a flame impet, bashelem köv körben a jugglert, majd felrakom a death's bitot az imp gang boss ellen kilépett :D

[ Szerkesztve ]

(#44928) gmx9


gmx9
aktív tag

[link]

Ben Brode
if Wild isn't as awesome as we think it will be, we'll make changes until it is.

[link]

Ben Brode
No current plans for reprints but it certainly could happen. Not sure we'd want to do it in the next set, though.

- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

(#44929) F-ECT$ válasza gmx9 (#44928) üzenetére


F-ECT$
titán

De tudják már, hogy mit akarnak, csak még nem akarja elmondani. Kiebler elárulta, hogy szeptemberben volt egy workshop, ahová már úgy mentek, hogy eldöntött tény volt a formatozás, nyilvánosságra mégis 5 hónappal később került.

Dive ever, work never.

(#44931) Tyler Durden válasza KaraDani (#44927) üzenetére

Én is mentem párat, de nem adja :( Secret pala ellen revenge és 2 brawl után is kikaptam.. 7 meccsből 4 win 3 loss mindhárom vereség pala.. Múltkor jobban ment ellenük, mert beraktam két deathlordot, de olyan durva tápokat dobott be az ellenfélnek, hogy hajam hullott.

Szerk közben kikaptam cw-cw csatában: brann + oracle /erre nem számítottam/ eldobtam Justicart, gg lategame. + most megint pala ellen megyek T1 keeper, T2 minibot, T3 mustár, T4 minibot, T5 Loatheb, T6 dr6 :O OK ilyen a mesében, T7 Boom, /feladtam/

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#44932) whitezo88 válasza F-ECT$ (#44929) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Strifecro is említett ilyet pár napja, csak nem találom a reddit postot, Tehát sok streamer tudott régóta a változásokról. Csak gondolom aláíratnak velük titoktartási szerződést.

(#44933) saen válasza whitezo88 (#44932) üzenetére


saen
veterán

Sokan voltak ott, pl Savjz is és aláirattak velük papírt, ezért nem nyilatkozhatott már akkor. Erre konkrétan emlékszem.

(#44934) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Sok időbe telt, de ma végre kinyitottam a második molten giantet. :D
Kár hogy már nem olyan jó a handlock.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#44935) whitezo88 válasza NyxNyxNyx (#44934) üzenetére


whitezo88
nagyúr

várjunk Standardra, esélyes hogy jó lesz megint. Egyik kedvenc deckem a handy volt, egyik Moltenem arany is ráadásul.

(#44936) Soybex


Soybex
őstag

Új hősök a meglévő classokhoz nem várhatóak?
Valaki tud erről valamit?
Olvastam Redditet , blizz topicokat de semmi infó :F

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#44937) K1nG HuNp


K1nG HuNp
őstag

Egy kb értéket tud valami mondani $-ban, hogy mennyit kellene belefeccolni a játékba, hogy amikor megjelenik a standart mód, egy teljesen szűz acc versenyképes legyen? Elég ha egy kasztal :DD

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#44938) Balathruin válasza K1nG HuNp (#44937) üzenetére


Balathruin
veterán

Először derüljön ki mi lesz a tavaszi kiegben.

(#44939) KaraDani válasza Tyler Durden (#44931) üzenetére


KaraDani
addikt

13-8 eddig a nap, de 3 meccs erősen missplay számlájra írható. Életemben először kipakaptam freezemagetől, úgy tűnik greedy volt hogy nem vertem bele a boardom a T6 emperorjába, hanem fegyverrel tradeltem. T8 alex után T9 kaptam egy frostbolt x2, ice lance, fireball x2 exact lethalt. Meg mertem feltételezni egy üreskezű secretpala ellen, hogy maradhatok 2-hpn köv kör lethalt fenyegetve, úgy hogy belcher fent volt, consecet topdeckel persze 15 lapból, valószínűleg ott okosabb lett volna tutira menni és nyomni egy armor upot :U Mostmár tuti tolom még egy darabig, level 59 a warriorom, úgy tűnik ez lesz a második lvl 60 hero, és kéne a két gold wolfrider mert a hunterem csak lvl 38 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#44940) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Valaki egy W&L-ben tudna segíteni, aki jelenleg online és játszik? :)

(#44941) K1nG HuNp válasza Balathruin (#44938) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Van valamiféle info eddig?

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#44942) Kanczy válasza K1nG HuNp (#44941) üzenetére


Kanczy
veterán

Semmi :N

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44943) K1nG HuNp válasza Kanczy (#44942) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Blizzconig kell várni?

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#44944) oba válasza K1nG HuNp (#44937) üzenetére


oba
addikt

(#44945) tomazin válasza K1nG HuNp (#44937) üzenetére


tomazin
veterán

szerintem először kezdj el játszani, hogy egyáltalán tetszik-e.
aztán majd ha igen és még mindig úgy gondolod akkor raksz bele.
obalix postja nem poén amúgy.

[ Szerkesztve ]

(#44946) K1nG HuNp válasza tomazin (#44945) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Season 1 ota mar jatszottam parezer meccset:D Szimplan tudni szerettem volna mennyi az annyi, legutoljára nyaron koltottem 20k-t a játékra, most ugyan azon az accon amin eddig is jatszottam 1 db legend/epic kartya sincs:) :)) :))

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#44947) F-ECT$ válasza K1nG HuNp (#44937) üzenetére


F-ECT$
titán

Egy korábbi hozzászólásomból kiindulva kelleni fog:

Adventure:
BRM: 22 €
LoE: 18 €

Pack (60-as pack ára 63 €, 40-es pack ára 45 €).:
Classic 240 pack: 252 € (lehet, hogy kicsit túlbecsültem, és elég 180 is)
TGT (pl: Justicar, Gormok, Nexus, TW drake, DR 6): 100 pack: 108 € (ez is elválik még, lehet elég lesz 60 is)
Illetve az új kiegből ismeretlen számú pack, de legyen az is 100 db.

Összesen: ~400-500 € azaz 120e-150e Ft.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#44948) K1nG HuNp válasza F-ECT$ (#44947) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Köszönöm a fáradozásod:) Van itt olyan aki költött már ennyit a hs-re? Személy szerint tulságosan féltve érezném a pémzem, a hs nem éppen egy 10-20 millios táborral rendelkező moba ami fixen lesz 10 év mulva is. :F

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#44949) F-ECT$ válasza K1nG HuNp (#44948) üzenetére


F-ECT$
titán

h3lios azt hiszem 100k körül költött legalább.

A HS azért elég jelentős játékosbázissal bír (milliós tuti megvan, de lehet 10 milliós nagyságrend is), és a formatok illetve a versenytársak "hiánya" miatt úgy tűnik, hogy pár évig még meghatározó tényező lesz.

Dive ever, work never.

(#44950) KaraDani válasza K1nG HuNp (#44948) üzenetére


KaraDani
addikt

Valóban nem 10-20 milliós a játékosbázis, hanem 30, és ez nem mai cikk ;] Persze, hogy ebből mennyi a tényleg aktív más kérdés.
[link]
Nem félnék attól, hogy lelövik szerintem, tudtommal ez termeli a legtobb lóvét a blizzardnak.

Én július végén kezdtem, szerintem költöttem kb ennyit, de nem akarom összeszámolni és tudni a egyben az összeget :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.