Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44851) tomazin válasza whitezo88 (#44841) üzenetére


tomazin
veterán

I'd go for the "golden" UNINSTALL BUTTON located in my Control Panel. :C

Btw én megértem a frusztációját, attól függetlenül, hogy nem értem meg hogy hogyan képes valaki ennyit beleölni.
A fanyalgóknak meg: szerintem semmi köze hozzá senkinek, hogy ki mire költi a pénzét, amíg azzal nem árt másnak. Más szerint meg amire a T. Fanyala költi a pénzét az hülyeség.

(#44852) saen válasza DaveNo1 (#44845) üzenetére


saen
veterán

Itt szerintem valami tévedés van.
Jelenleg akinek mindene megvan ami számít a jelenlegi szettekből, annak nem kell sokat költenie. Ha rendszeresen játszik, mondjuk megcsinálja a napi küldiket, emellett megveszi az adventure-öket pénzen, akkor már alig vagy semmit sem kell költeni valamit és minden megvan goldból. Ez nem egy nagy összeg, tekintve azt, hogy sok időt tölt a játékkal. Nekem már 10k felett van a gold és 7k dust vár a tavaszi kiegre. Szerintetek mennyi pénz kell ehhez, hogy meglegyen minden lényeges? Szerintem nem sok vagy könnyen lehet, hogy semmi. Még legalább egy hónap van a megjelenésig, addig is potyogni fog némi gold/dust.
A játék, bár lehet játszani pénz nélkül is, nincs ingyen. Ha soha senki nem fizetne semmit, akkor ügye nem lenne a játék. Aki meg újonnan csatlakozik, annak is jó, mert a régi lapokkal nem kell törődnie és sokkal kisebb lemaradást kell behozni.

(#44853) saen válasza tomazin (#44851) üzenetére


saen
veterán

Annyiban igaza van a srácnak, hogy golden kártyára költeni még kevesebb értelme lesz, mint eddig volt. Eddig én is ha nem nyitottam egy erős legendet, azt goldenben craftoltam le. Most már nem fogok goldenre dustot pazarolni.

(#44854) KaraDani


KaraDani
addikt

(#44855) h3lios válasza DaveNo1 (#44849) üzenetére


h3lios
addikt

NOXX is mondta, hogy ő is úgy értelmezte, hogy amikor kimegy standardről a nagykiegy akkor teljes áron lehet törni majd a lapokat. De lehet hogy nem így lesz. Viszont MTG s viszonylatban így lenne fair. Mert ott előtte el tudod adni teljes áron a lapokat, de amikor kimegy standardről már csak filléreket ér.
Mivel itt eladásra nincs lehetőség ez lenne a minimum.

B-tag: H3lios#2825

(#44856) DaveNo1 válasza saen (#44852) üzenetére


DaveNo1
veterán

Azért van ennyi goldod meg dustod mert tavaly a TGT volt az egyetlen nagy kiegészítő ami egy hulladék volt, így nyugodtan lehetett egész évben felhalmozni.

A Blizzard mint profitorientált vállalatnak nem éri meg a továbbiakban hulladék kiegészítőket kiadni. Szerintem pénzügyi szempontból TGT nagy kudarc volt, azt is nyomon követik, hogy részben emiatt sokan halmoznak már fel goldot (nem véletlen, hogy a bejelentés és megjelenés közti időt levitték 1 hétre), ami üzleti szempontból nekik nem feltétlen jó.

Amúgy se arról írtunk itt többen, hogy a full játékot meglehessen free to playben "csinálni", de aki már az elején, mondjuk az első évben beletett X összeget és felépített valamit, annak ne kelljen már minden évben 20-30 ezer forintot ráköltenie, hogy szinten tudja tartani magát.

Természetesen a standard form jó a balancenak és a kezdőknek, de utóbbi csak rövid távon igaz, hosszú távon mind a veteránoknak, mind a kezdőknek egyre több pénzt kell majd a játékba tenniük.

h3lios: NEM lesz teljes dust refund, pont most volt erről kék. Azért nem mert a lapokat nem törlik, csak éppen a fő játékmódban nem lesznek elérhetőek.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#44857) whitezo88 válasza h3lios (#44855) üzenetére


whitezo88
nagyúr

Nem lesz full refund, durva is lenne... Zeriyah is megerősítette. Max amin majd változtatnak.

(#44858) saen válasza DaveNo1 (#44856) üzenetére


saen
veterán

Azért van ennyi gold/dust, mert amikor megjelent a TGT akkor a teljes szett meglett az első nap és onnantól gyűjtöttem megint. Az új szettel ugyanez lesz és terv szerint mindegyikkel ameddig játszom a játékot. Eddig mindig felváltva jött az adventure/expansion, így mindig kb ugyanannyit tudsz gyűjteni.

(#44859) tPedro_ válasza KaraDani (#44843) üzenetére


tPedro_
őstag

:R

Harrisont a multkor nyitottam, Black Knight sajnos nincs, ahelyett egy bash raktam bele.
Par kisebb lapot meg igy is craftolnom kellett, de szerencsere volt kis dustom felreteve.

(#44860) h3lios válasza whitezo88 (#44857) üzenetére


h3lios
addikt

Mondjuk gondoltam, hogy nem adnak ennyi dustot vissza a játékosoknak.

B-tag: H3lios#2825

(#44861) DaveNo1 válasza saen (#44858) üzenetére


DaveNo1
veterán

Nem tudom mit értesz a teljes set alatt, de ha az összes TgT lapot, akkor ez max akkor hihető ha napi 8-12 órát játszol vagy borzasztóan sok pénzt tettél bele. Szóval ne magadat hasonlítsad az átlagjátékosokhoz.

Simán jöhet egy olyan kiegészítő, ahol akár 200-300 bontás is kellhet minden jó laphoz, aztán akkor mindenki majd pislogni fog.

You are not prepared.

(#44862) saen válasza DaveNo1 (#44861) üzenetére


saen
veterán

Teljes TGT szett = összes TGT lap (2x minden common, rare, epic és 1x legend).
Két szett között mindenkinek ugyanannyi ideje van, én nem játszom sokat, de minden napi küldit megcsinálok. Értelemszerűen ha nem arra költöd a goldot, hogy az eddigi lemaradást behozd, akkor az átlagjátékos is tudja az én szintemet hozni. Fenntartáshoz nem kell sok pénz, ezt kéne megérteni, rengeteg goldot lehet a játékban szerezni.

(#44863) DaveNo1 válasza saen (#44862) üzenetére


DaveNo1
veterán

A teljes TGT set kb. 450 booster (volt erről rendes matek redditen). Ez 45000 gold. Elárulod nekem hogy napi 2-3 óra játékkal hogyan lehet ennyit kiszedni? Ez csak akkor jön ki, ha valaki minden nap megcsinálja a napi 30 wint, ami nem feltétlenül 2-3 óra játékidő. Ráadásul ez 1 éves időtávlat. GvG meg TGT előtt kb 8 hónappal jelent meg, szóval elég hihetetlenül hangzik, hogy 8 hónap alatt 45 ezer goldot összefarmoltál úgy hogy közben még volt egy adventure is.

Két nagy kiegészítő között a reális értéknek körülbelül az a 10 ezer gold tűnik (jó esetben maximum 15 ezer gold), amit itt átlagban a fórumon azok hoznak össze, akiknek a classic set már fullos volt. Ez 100 nyitás. A 100 nyitás elég olyan kiegészítők esetében mint a TGT, sőt még a fele is.

Viszont ez megváltozhat, mert

A. Kiesnek a régi OP lapok, emiatt sok új lap használhatóbb lesz, amikre amúgy nem lenne szükség a régi OP lapok mellett
B. Én sok erős lappal számolok hasonlóan LoE-hez, szerintem tanultak a TGT esetből.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#44864) h3lios válasza DaveNo1 (#44863) üzenetére


h3lios
addikt

De ne a magyar átlag játékosból indulj ki, mert itthon mindenki csóró vagy annak hiszi magát. Külföldi fizu mellett ezek az árak nem számítanak soknak.
Aki nagyon játszani akar simán rákölt fél évente 120-200 eurót, meg sem érzik 2-3 ezres átlagfizu mellett.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44865) saen válasza DaveNo1 (#44863) üzenetére


saen
veterán

Rossz a reddites matek, nem kell 450 pack, közelében sem. Fele vagy egy kicsit több elég, szerencse függő is a dolog és ez a teljes szett, még a vacak legendary-k is benne vannak. Aranytermelésed is rosszul van számolva, én nem játszom napi 2-3 órát sem és mégis van már 10k aranyam ami csak napi küldikből és a 3 győzelmekből jön. Az adventure-t természetesen pénzzel számoltam, nem golddal.

(#44866) DaveNo1 válasza saen (#44865) üzenetére


DaveNo1
veterán

450-re rosszul emlékeztem, valójában valahol 300-400 között, emögött pedig elég komoly szimulációs számítások állnak.

A 10k arany meg reális lehet augusztus óta, de az hol elég 300-400 nyitáshoz?

h3lios: Nyilvánvalóan, ezt eddig én is mindig kihangsúlyoztam, ha valaki azzal jött itt, hogy lehúzás a HS. Viszont ezzel az új móddal mindenképpen rá leszel kényszerítve a vásárlásra vagy marad a wild.

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#44867) saen válasza DaveNo1 (#44866) üzenetére


saen
veterán

Olvasd már el amit linkeltél ;]

80%-át kinyitod dust figyelembe vétele nélkül 200 pack-ból és emellé még kapsz olyan 8-9k dustot (nem látszik pontosan az érték a képen). Ez átlagos eredmény és ez már közel a teljes szett. Lehet, hogy 1-2 nagyon szar legendary-ra nem marad dust, de ez nem 3-400 pack...
Emellett a TGT-ben csak 20 legend volt, nem 22 amire a számolás épít, ez árnyalja a képet. Emellett azért nemcsak goldot gyűjtesz, hanem dustot is, minden héten kapsz pack-ot, minden szezon végén van jutalom, stb.

(#44868) ollie válasza F-ECT$ (#44842) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na, akkor én is jól gondolkodtam, mert arra jutottam, hogy az arénában átlagban már jóval kevesebb goldot lehet megszerezni, csak ez kicsit hülyeségnek hangzott, és inkább nem írtam le. :D

Vagyis, az arena meta változása miatt vagy sokkal (nagyon sokkal) többet kell játszani (farmolni), ha nem akarunk igazi pénzt költeni a játékra, vagy igazi pénzt kell költeni a játékra.

***

(#44869) F-ECT$ válasza whitezo88 (#44848) üzenetére


F-ECT$
titán

Naxxból azért nem olyan sok, simán nem éri meg most megvenni goldért és a dustra hajtani belőle (már akinek nincs meg).

Dive ever, work never.

(#44870) F-ECT$ válasza saen (#44867) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha 3-4 havonta jön majd kieg (amire van esély, mert kicsit felgyorsult a kiadásuk), és marad a jelenlegi felállás: 1 adventure, 1 packos, akkor az adventure meglesz goldból, de a packosra egy idő után nem fogod tudni összeszedni a goldot. (Nemhogy 200-at, de még 100-at se nagyon fogsz tudni nyitni.)

Reálisan havonta 1500-2000 gold körül lehet szerezni (30 nap, napi q 50 gold, és még 10-20 gold a 3 winekért - kivéve persze ha összevársz 3 napi questet, és egyben letolod őket), ha nem arénázol.

Dive ever, work never.

(#44871) fogtunder válasza ollie (#44868) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az aréna már sokkal kevésbé jó gold farmolásra, mint régen, pont az inkozisztens draftok miatt, és a random pack miatt a célzott lapgyűjtemény növelésre is sajnos. akkor maradhatsz f2p kb, ha csinálod a quest cserélgetést, nem nagyon nyomod le a 40 goldos questeket és minden nap játszol. ha lemaradásod van, akkor már ez se működik nagyon. most én is abbahagytam kb. egy hónapra, látszik is a gold mennyiségemen.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#44872) saen válasza F-ECT$ (#44870) üzenetére


saen
veterán

Én 8 havonta számolok Expansiont és 8 havonta Adventure-t. Az Adventure-t szerintem pénzből kell megvenni, 25-30€ 8 havonta. Az expansion-nál úgy számolok, hogy napi 70goldot tudsz átlagban gyűjteni, ez szerintem nem nagy dolog, nem kell hozzá napi 10 órákat nyomni. 8x30x70 az 16800 gold, de ha csak 60-nal számolok akkor is 14400, legyen az átlag 15k. 8 hónap alatt minden héten kapsz egy ingyen packot a brawl-ban, az 32 pack, kb 3200 dust. Emellé kapsz 8 havi jutalmat a hó végén ami rank 5-tel számolva 8x415 dust, azaz 3320. Tehát összesen kaptál 15k aranyat és durván 6,5k dustot.
A korábban linkelt számítások alapján egy új szett 85%-át fogod kinyitni az összegyűjtött aranyból és olyan 7k dustot még kapsz mellé. A maradékra amit nem nyitottál, lesz 13,5k dustod, ennek elégnek kell lennie a fontos dolgokra. Ha teljes szettet akarsz az még plusz pénz, ebből néhány legend biztosan ki fog még maradni.
Az én állításom az volt, hogyha megveszed az adventure-öket, utána túl sok pénzt már nem kell költened a játékra ha versenyképes akarsz maradni, szerintem ez tartható. Ezért nem gondolnám, hogy az új modell egy pénznyelő csapda a Blizzardtól.

(#44873) alite


alite
aktív tag

PC Gamernel keszitettek egy interjut Ben Brode-al, ami alapjan a Classic kartyakat nem buffolni fogjak, hanem csak nerfelni, meg tervek vannak, de kb 20-nal kevesebb lesz modositva, ami azert igy is jelentos modositas lesz.

Interju

[ Szerkesztve ]

(#44874) F-ECT$ válasza saen (#44872) üzenetére


F-ECT$
titán

Eddig viszont lehetett totál f2p-ben nyomni, úgy, hogy az adventure és az expansion is megvolt goldból.

Ezzel szemben azt írod, hogy az adventure mindenképp pénzből kell, plusz még lehet, hogy a packokra is kell költeni. Ok, nem nagy pénz, de azért nem ugyanaz a dolog.

Kíváncsi leszek rá mindenesetre, mert ami most megy rankeden, ahhoz egyre kevesebb kedvem van. Ha jó lesz az új játékmód, akkor viszont nem fogok rá sajnálni évi 40-50 eurót.

Dive ever, work never.

(#44875) saen válasza F-ECT$ (#44874) üzenetére


saen
veterán

Egy adventure 2800-3500 arany volt eddig, lehet azt is aranyból tolni, akkor kicsit többet kell játszani, vagy arénázni vagy ilyesmi. 8 hónap alatt kell ezt az extra aranyat kitermelni, nem lehetetlen. Azért írtam pénzből, mert arra éri meg költeni ha már úgyis költesz.
Egyébként évi 50€ szerintem nem sok egy olyan dologra amivel sokat foglalkozol.

(#44876) F-ECT$ válasza saen (#44875) üzenetére


F-ECT$
titán

Én totál F2P vagyok már Naxx óta, azt is goldból vettem és azóta is mindent, így elég nagy mintám van: kb 100 pack nyitás jut így egy Expansionra. Ez eddig elég volt, de ha több kártyát kell majd kiszedni belőlük, akkor nem lesz elég.

Azért a napi 70 goldhoz is elég sokat kell már minden nap játszani, nem tudom, hogy most mennyi a napi quest által kapott átlag gold, de szerintem 50 körül lehet, így kell még 20 gold a meccsekből. Ez 6 win, vagyis 12 meccs, ami átlag 10 perccel számolva két óra. Minden nap. Ez azért sok, ha az ember mással is foglalkozik.

Egyébként LoE óta is gyűlik az aranyam, most van 6k, mire kijön a kieg (április?), addigra lesz 9-10k körül, tehát ismét "csak" 100 pack körül tudok majd belőle nyitni, kíváncsi vagyok, hogy az mire lesz elég.

Dive ever, work never.

(#44877) saen válasza F-ECT$ (#44876) üzenetére


saen
veterán

6 winhez szerintem nem kell két óra. Van amikor igen, de általában nem. Emellett 15k-val számoltam a goldot, ami napi 62,5 arany, az inkább csak 4 win.

A teljesen F2P-hez azért szerintem sokat kell játszani, megoldható, de az már melós. A pénzből vett adventure szerintem sokat segít.

[ Szerkesztve ]

(#44878) Kanczy


Kanczy
veterán

Látom mindenkinek szúrja a szemét Dante fröcsögése. Nem akarjuk kollektíven ignorálni? Hátha tanulna belőle ;]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44879) tomazin válasza Kanczy (#44878) üzenetére


tomazin
veterán

javasoltam már én is, de valaki csak válaszol neki..

(#44880) Kanczy


Kanczy
veterán

Pillanatképek az első és egyetlen Brawlomból :o

T4, T5

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44881) darkrock válasza Cseri0058 (#44847) üzenetére


darkrock
aktív tag

Ezzel a deckkel elsőre meglett: [link]

(#44882) F-ECT$ válasza saen (#44877) üzenetére


F-ECT$
titán

Nagyon gyors paklival is van 5-6 perc 1 meccs, mid / tempo deckkel 8-10 perc, control vs control meg még több is lehet. Legyen átlag 8 perc + 2 perc a meccsek közötti downtime (ellenfélkeresés, stb). Ha kb 50% WR-rel mész, akkor a 6 winhez 12 meccs kell. Persze, vannak 6-0 streakek is, és az egész megvan 30 perc alatt, de most az átlagot keressük.

Ha tényleg az lesz, hogy napi pár meccsel és az adventure megvételével szinten tudod magad tartani, akkor az még elég baráti, ennyit megér egy jó játék.

Kérdés, hogy valóban így lesz-e, vagy akkora átalakulást fog jönni, hogy emellett még venni kell majd 100 packot is kiegenként, úgy már azért húzós.

Dive ever, work never.

(#44883) h3lios


h3lios
addikt

Nekem bejön a brawl, tegnap még nem tetszett, de akkor már este fáradt voltam. Ma kaptam rá 60 goldos questet. Mondom akkor már megcsinálom, ha ilyet adott a gép.

Ezzel a paklival 5-1 lett a vége. Elég brutál combo-k jöttek össze. Pl. egymás után 2x reapert adott a gép, a másodikat már tudtam pimp-elni +1 dmg-vel.

Az 1 lose is annak volt betudható, hogy cursed blade-et adott be, az ellenfelem pedig mage-ként rám dobott fireball fireball frosbolt+ ice lance combo-t.

B-tag: H3lios#2825

(#44884) h3lios válasza F-ECT$ (#44882) üzenetére


h3lios
addikt

Játék függő, de van ahol 60 euró a Season Pass, ami gyakorlatilag csak annyi, hogy teljes értékűvé teszi a játékot: Jó példa erre a Battlefront, a játék maga csak 60 euró, de úgy erősen Demo kategóriás a cucc, ha megveszed hozzá a Season Pass-t, már ott is vagy, hogy 100 euró és értelmes társak nélkül nem fogsz 100-200 óránál többet beletenni a játékba.

Talán a CS-t tudnám csak ár értékben legyőzhetetlen kategóriába rakni, ahol akcióban 5 euró a játék és a továbbiakban csak tapasztalatra és gyakorlásra van szükséged. Hiszen az összes content amit kiadnak hozzá csak vizuális jellegű. Az összes eddigi Operation is csak + mapokat adott, de azokat is tudod játszani anélkül, hogy megvennéd a kieget. Szóval a Valve-ről ilyen szempontból példát vehetne a Blizz. Pedig előbbi cég sem arról híres nem szeret bevételt felhalmozni.

Persze teljesen más a két játék kategóriája, ezért nem a legjobb viszonyítási alap.
Egyedül azt sajnálom a HS esetében, hogy unfair mennyiségű dustra lehet visszatörni a lapokat. Ha legalább feles arányban működne a dolog nem lenne 1 szavam sem.

Vagy ami a másik opció, hogy minden lapot lehessen dustra ÉS goldra betörni. A Dust nyilván azoknak lenne jobb akiknek 1 konkrét lap kell, a gold meg a kezdőknek, mert nekik nem is az a lényeg hogy nyissanak 1 legendet, hanem hogy a sok commont és raret begyűjtsék.

Példa kedvéért, mondjuk egy commont be lehetne törni 5 goldra, egy raret 20-ra, egy epicet 70-re, egy legendet pedig 200-ra. Én úgy gondolom, hogy ez megoldást jelenhetne a kezdők problémájára, nyilván pénzügyileg annyira nem jó, mint a jelenlegi fos rendszer.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44885) saen válasza F-ECT$ (#44882) üzenetére


saen
veterán

Megnéztem a statisztikáimat, gyors paklival 5 perc körül van egy játék, lassúval 10. Persze nem azt mondom, hogy nincs hosszabb meccsem, de ha az ellenfél aggro én meg control, ott nagyon hamar eldől a meccs és elég sokan játszanak aggresszív paklival.

Az árat egyébként tudja Blizzard variálni, ha megnő a kibocsátott lapok száma a legend meg epic ritkaságban, az meg tudja dobni rendesen a szükséges packok számát. Azonban már most is olyan sok a legend, hogy szerintem csak akkor tudják ezt megtenni ha az össz lapok számát is növelik és nem 130 lap körül lesz egy expansion, hanem mondjuk 200. Ezt meg előre nem tudjuk. Meg persze adventure is lehet majd 16 szárnnyal és akkor brutál drága lesz :)

(#44886) sagem válasza h3lios (#44884) üzenetére


sagem
addikt

Azért ott van még a LoL, meg a Dota is, meg úgy általában a MOBA-k, ezeknél is teljes értékű a játék akkor is ha nem fizetsz :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#44887) Soybex


Soybex
őstag

Játék kezdete óta játszok , majdnem megvan minden legend lap ami kell és F2P-ben. Igaz az utolsó kettő kiegészítő nincsen meg mert el arénáztam inkább , de aki szorgos annak meglehet :C

Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.

(#44888) h3lios válasza sagem (#44886) üzenetére


h3lios
addikt

Soha nem játszottam mobával, ezért nem tudom, hogy hogy működik. :) Ezért nem akartam példaként írni.

B-tag: H3lios#2825

(#44889) ollie


ollie
MODERÁTOR

Beléptem mobilon a Hearthstone-ba, és kb 2 hetes állapot fogadott, vagyis annyi aranyam van, mint amennyi akkor volt, az a félbehagyott arénám van, ami akkor volt, és nincs meg a 2 utolsó adventure, melyeket azóta megvettem.

Ilyennel más is találkozott már? PC-n csak otthon tudok majd este belépni, hogy mi a helyzet.

***

(#44890) tomazin válasza h3lios (#44888) üzenetére


tomazin
veterán

jajj nekem nehogy elkezdj hotsozni, mert kiönt a sósivatag ;]

(#44891) #75376384 válasza alite (#44873) üzenetére


#75376384
törölt tag

Hiszen a klasszik lapoknak nerfre van szükségük, miután kivonják a komplett naxxot es jo par gvg antiagro lapot... Amennyiben csak agro lapot gyengítenek vagy kezdenek valamit a charge lényekkel akkor megkövetem magam.
Ezek után hatalmasat kell szólnia az új kiegnek, különben elönti az új rankedet is a szenny. Egyébként, remélem nem ilyen reno szintű fantasztikusan "dizájnolt" szarokkal lesz tele... Vagy megint lesz egy imba lap és aköré épül fel szinte minden, lásd korábban reno, mc, patron.

[ Szerkesztve ]

(#44892) fogtunder válasza ollie (#44889) üzenetére


fogtunder
nagyúr

az fura, nekem ilyen még nem volt soha. este nézd meg PC-n is, mi a helyzet, esetleg egy reinstallt megér, ha akkor is marad a hiba, akkor support.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#44893) h3lios válasza tomazin (#44890) üzenetére


h3lios
addikt

Nem terveztem. :))

Egyébként az előző kolléga kérdésére válaszolva, ma nekem is bebuggolt a HS, csak nekem PC-n. Beléptem és nem mutatta a meglévő Adanture lapokat. Az összerakott Freeze mage deckben ott volt a mad scienetist, csak éppen szürke hiányzó lapként. Relog megoldotta.

B-tag: H3lios#2825

(#44894) Dantenero72 válasza Redcaster (#44833) üzenetére


Dantenero72
aktív tag

Képpel? Jézusom oké akkor ezek után ne sirjatok ha 1000kép/meccs-et posztolok ide. Most amugy azt mondom hogy kamuzok?

(#44895) ollie válasza fogtunder (#44892) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na, megvan mi a probléma. A mobil kliens valamiért az USA szerverre lép be nekem. Mondjuk nem értem miért.

***

(#44896) P00By


P00By
nagyúr

Bazz megint ez a brawl :(((

(#44897) h3lios


h3lios
addikt

Warning: Sókiborulás van de rohadtul..... :W
Face Shamannal próbálkozok és megvolt az álom kezdés.
T1: Trogg, T2: Doges

Ellenfelem Rouge:
T1: dagger, T2: Deadly+perep + Flurry.

Erre mit lehet mondani ? :U

Reno Warlock meg rohadjon meg ott ahol van, 10-ből 10x van Reni T6-ig, meg Loatheb meg minden apám töke.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44898) Gyuri27 válasza P00By (#44896) üzenetére


Gyuri27
félisten

Rugó + kalózok.
Na-n másodikra (lap hiányok), eu-n elsőre.

Amd - Radeon - Ryzen

(#44899) sagem válasza h3lios (#44897) üzenetére


sagem
addikt

"Erre mit lehet mondani ? :U"
Wp, esport ;] :)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#44900) h3lios


h3lios
addikt

Valakit ha megkérek nézne 1-2 játékomat, mert format: C szinten járok. Ennyire nem vagyok szar játékos, de ilyen RNG a világon nincsen. FOS mage ellenfelem a világ legnyomorékabb pakliját használja. De mégis feljött neki a Sunwalker, a Jouster nyerte a Joustot, jött már neki minden sz.r. 2 TAZDINGO. Rank 20-ról nem tudok elmozdulni egy ELVILEG legend képes kalival....

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.