Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#44701) h3lios


h3lios
addikt

Királyság az új Update, behozták a MTG-ben ismert Type 2-t a HS-be csak más lesz a neve. :)
Egyébként RIP Mechmage Kappa. A vicces az lesz, hogy gyakorlatilag a Freeze Mage továbbra is ugyan úgy működik majd, csak nem lesz benne scienetist. Ettől függetlenül a deck alapja ugyan az marad, csak kicsit nehezebb lesz kiszedni a pakliból a blockot.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44702) h3lios


h3lios
addikt

Bocsi a dupláért, így végig nézve a lapokat a Priest ismét halott lesz. Lightbomb hiányában nem lesz értelmes board clear, szóval kb. kuka a kaszt ismét. :(

CW továbbra is erős marad, mert ugyan a 2 DB kimegy, viszont a rákos lapok is (pókok, mustár), szóval nem lesz ez akkora para. 2 Shieldmaiden már inkább lesz problémás, mert sok armor-t adott. De őket is lehet majd pótolni kreatív megoldásokkal. 2 Belcher helyére - > Tazdingo. Boom helyére pedig szerintem valami nagy sárkány jön majd vissza. Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a Dragon Control Warrior elég kemény lesz majd az új metában. :)

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44703) saen


saen
veterán

Teljesen felesleges latolgatni, mert úgyis sok új lap lesz, illetve megvariálják az eddigieket is. Ez teljesen felboríthatja a balance-ot ahogy ma ismerjük.

Engem most az érdekel, hogy ki fog standardet és ki wildot játszani. Miután a vb-re csak a standard után jár pont, ezért a profik csak azt fogják nyomni. Ez alapján a netdeck is visszaszorulhat wild-on, bár ki tudja hány tryhard lesz :) Talán a legend is könnyebb lesz ha megoszlik a tömeg a két mód között.

(#44704) voyager4.4


voyager4.4
senior tag

Amúgy remélem lesz ilyen témájú brawl. Akkor ki lehetne próbálni pár napig és ők is örülnének, hogy valaki játsza azt a szart...

no fate but what we make

(#44705) F-ECT$


F-ECT$
titán

A wild azért lesz wild, mert már nem törődnek az ottani balance-szal, szóval lesznek durván op deckek, amik uralni fogják az ottani a metát.

A standard várható lépés volt, sok jó dolgot hoz, viszont 1 eléggé rosszat is: a megjelenő packos kiegekből sokkal több lapot kell majd beszerezni, mert nem lesznek ott a korábbi évek kiegjeiből jövő jó lapok. Szóval hiába volt szar pl TGT, ha kiesik Naxx és GVG, akkor egy csomó lap felértékelődik majd onnan is. Összességében még több pénz kell majd a szinten tartáshoz, de cserébe egy új játékosnak könnyebb lesz bekapcsolódnia.

Amit még elcseszhetnek, azok a basic és classic lapok, de egyelőre adjuk meg az esélyt a Blizznek.

(Egyébként én emlegettem ma az új Play módokat, de becsszó, hogy csak véletlenül éreztem rá ;] )

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#44706) whitezo88


whitezo88
nagyúr

srác redditen összeszedte hogy a deckekből mi fog hiányozni. Mivel így is Wall of Text, a t2-3-4eket nem másolom be :D

Tier 1

Mid Druid

-2 Shade of Naxxramas
-2 Piloted Shredder
-1 Loatheb
-1 Dr. Boom
Secret Paladin

-2 Avenge
-2 Haunted Creeper
-2 Shielded Minibot
-1 Coghammer
-2 Muster for Battle
-2 Piloted Shredder
-1 Loatheb
-1 Sludge Belcher
-1 Dr. Boom
Zoolock

-2 Haunted Creeper
-2 Nerubian Egg
-2 Imp'losion
-1 Loatheb
Tempo Mage

-2 Flamecannon
-2 Esportal
-2 Mad Scientist
-1 Duplicate
-2 Shredder
-1 Loatheb
-1 Dr. Boom

[ Szerkesztve ]

(#44707) Kanczy válasza hrvp (#44698) üzenetére


Kanczy
veterán

A kedvenceim az erőltetett fordítások. Annyira zseniális a csávó :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44708) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#44705) üzenetére


DaveNo1
veterán

Akik pár hónapja kezdték ők nagyon megszívják, mert a formula alapján Naxxot nyitották ki elsőnek + rámentek a Boom craftra.

You are not prepared.

(#44709) whitezo88 válasza DaveNo1 (#44708) üzenetére


whitezo88
nagyúr

akkor törjék be Naxxot és van párezer dust rögtön.

(#44710) F-ECT$ válasza whitezo88 (#44709) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez mondjuk nálam is kérdés lesz, hogy megtartsam-e majd a csak Wildban használható lapokat. (Valahogy nem szeretek törni, egy csomó tök haszontalan legend figyel most is a gyűjteményemben.)

Dive ever, work never.

(#44711) fogtunder válasza whitezo88 (#44709) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a naxx-nak így elég jó gold/dust aránya lesz egyébként, füge és stalagg, maexxna, rivendare már kiadnak egy használható legendet.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#44712) csizi90 válasza whitezo88 (#44706) üzenetére


csizi90
aktív tag

Linket tudsz küldeni?

iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE

(#44713) h3lios


h3lios
addikt

Azon gondolkoztam, hogy így meg is oldották a Reno Nerfet, mert innentől kezdve nem kell akkora cardpool miatt aggódni. Mondjuk hozzáteszem, hogy erősen korlátozottak is lesznek innentől a paklik. Eddig nem voltak képesek értelmes sebző / aoe spelleket kiadni. A legutolsó pár kiegben semmi olyan nem volt, amivel pótolható lenne pl. 1 darkbomb, vagy implosion. Ezek nélkül pedig a Zoo nagy szarban lesz.

De nem csak a Zoo, nem vagyok benne biztos, hogy össze lehet majd rakni működő Reno verziókat a szükséges spellek nélkül. A minionok azok nagyjából mind1 alapon mennek, mert 1 adott célra mindig lesz valami. Spellből viszont fontos dolgok mehetnek ki.

Ami viszont hatalmas öröm számomra, hogy kevésbé lesz sticky minion áradat. A legszarabb érzés, amikor nem tudsz eltolni 1 AOE-t anélkül, hogy ne kapna vissza a másik 1 majdnem jobb boardot, mint volt előtte. Zoo- ellen ez tipikus volt. Most már hál istennek ezt vissza szorítják 1 kicsit. Illetve a GVG lapok eltűnésével rengeteg RNG is kiszorul majd a játékból, kb. a felére redukálódik majd a dolog. Aminek én nem kicsit fogok örülni. :)

Összeraktam a jelenlegi lapokból 1 Warriort amit el tudnék képzelni standard formátumon. Nyilván DB hiánya még fájó, viszont Geddont és Whirlwindet nem raktam bele, mert valszeg nem lesz ennyi token, mint a mostani metában.

Harriosont nem raktam be, mert kikerül több fegyver is a jelenlegi felhozatalból. Próbáltam úgy megcsinálni, hogy Varian 100% Value legyen. Nektek így első látásra mi a véleményetek ? :) Standard Warrior

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44714) F-ECT$ válasza h3lios (#44713) üzenetére


F-ECT$
titán

Remélem ez picit visszahozza a 7+ manás lapokat is a metába, mert nem lesz annyi gyors olcsó lap, mint most, így kisebb lesz az esély T6-7 lethalra.

Dive ever, work never.

(#44715) zsuha válasza DaveNo1 (#44690) üzenetére


zsuha
aktív tag

lol :DD

Engem is elegge belelkesitett az uj standard/rotate out format :)
Annyiban sajnalom a kezdoket, hogy nekik kb felejtos lesz a wild (kb mint mtgben a vintage/legacy), miutan azok a paklik es adventureok nem lesznek tobbe megvasarolhatok goldert v penzert.
Ami meg a legjobban tetszett volna, ha napi 2 questet adnanak ezentul. Csak akkor gondolom kevesebben koltenenek ra penzt :D

(#44716) h3lios válasza F-ECT$ (#44714) üzenetére


h3lios
addikt

Az Aggro Shaman megmarad, mert abból sok minden nem fog elveszni. Crackle aztán ennyi. Ezek helyére pedig lehet kap új spelleket a kaszt. Vagy valami más agresszív lappal pótolják majd. Meglátjuk. Az biztos, hogy sok kaszt vissza fog szorulni. Pl. a paladin hacsak nem kap valami ultra brutál 1-2-3 drop-ot biztos, hogy sokkal gyengébb lesz majd. Zoo ugyan ez a kategória lesz majd, bár ezt annyira nem bánom, hogy őszinte legyek. Priest is nem tudom, hogy Dark Bomb nélkül mire fog menni, de ezek mellett kiesik a 2 lord és a 2 Velen's. Tehát gyakorlatilag a komplett early game ami megmentette a rákos metától. Ezt mondjuk sajnálom, mert szerettem a control Priest-et. Mike barátunk sem fog örülni neki szerintem. :D Druid: Simán pótolhatóak lesznek a kieső lapok, a Shredder ha más nem Yetivel helyettesíthető, Shade helyére már most van Raptor. Egyedül Loatheb fog fájni, mert sok esetben életmentő és Lethal Setup egyben. Freeze Mage-ből 3 nap esik ki, a két scienetist (pótolható) és a Healbot. Utóbbi szerintem neccesebb lehet sok esetben, mert jól jön az 5 manás heal. Patron Warriornak sajnos meszeltek ezzel a kieggel, mert megy a Ghoul és a DB, pedig a mostani verziót nagyon megszerettem.

Szerintem pl. CW-ben az Obsidian Destroyer simán valid lap lehet majd. Mert oké, hogy BGH target, de aki 1 CW ellen ellövi az első ilyenre az meg is érdemli a Ragnaros / Grom / Alex / Varian Combo lehetőségeket. Ha viszont nem szedi le az első körben szüli le a bogarakat, ami elég jó védelmi vonal.

Boom eltűnésével ilyen lapok simán használhatóak lesznek. Taunt persze marad a jó öreg tazdingó, mert end game-ben semmi mást nem adtak ki azóta sem. Max Chillmaw, de ahhoz kell a szinergia, mert amúgy elég harmatos 7 manáért. Valszeg a Sunwalkerek is elő fognak kerülni a 2 kiló porréteg alól. :DDD

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#44717) sagem


sagem
addikt

Nemtom..én nem érzek ennyire hurrá hangulatot:) Ha jól értem, akkor a wild = ranked, s a ranked számít továbbra is a fő "fokmérőnek". A "casual" game eddig is dobált aranyat, ha nyertél, egyedül hó végi jutalmat nem kaptál érte. De akinek erős paklija volt, az nem casualt nyomott.

De lehet, hogy én értem félre, hogy továbbra is a wild a király kategória, ott meg mindent lehet használni..csak mondjuk nehezebb lesz egy kezdőnek hozzájutnia.

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#44718) tretyak válasza sagem (#44717) üzenetére


tretyak
aktív tag

Elvileg nem az lesz a verseny formátum, szóval szerintem a blizz pont leszarja majd a balancot wildban, pár kieg és játszhatatlan lesz,de ne legyen igazam.

(#44719) KaraDani


KaraDani
addikt

Hát ez az olajrugó, így kezdésnek nagyon beadta, 9-2.

Ha hozáveszem, hogy az egyik lossnál renolockellen, kiment, healbot, reno, jaraxxus, és utólag jöttem rá, hogy így is csak azért kaptam ki, mert egyel elszámoltam magam és volt egy missed lethalom az utolsó előtti körben. Még 9-es winstreakben lehetnék :DDD

(#44717) sagem: mindkettőre lesz ranked, de Standard lesz a versenyformátum, qualifikációhoz is csak az számít.

[ Szerkesztve ]

(#44720) sagem válasza tretyak (#44718) üzenetére


sagem
addikt

hát nem tudom, a másik mód meg pont hogy drágább lesz, hiszen innentől kezdve kétség ne legyen, hogy felgyorsul majd a lapok érkezése, s ugye mindig csak azokat használatod, amik éppen frissek..állandóan vásárolni kell, sokkal nehezebb lesz lépést tartani a nem fizető játékosoknak..legalábbis szerintem. Gondolom ez volt a cél :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#44721) Kanczy válasza KaraDani (#44719) üzenetére


Kanczy
veterán

Én még nem merem elkezdeni, januárban is őrült sz*pkodás ment az elején :N

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44722) h3lios


h3lios
addikt

Szintén fontos infó Redditről, innentől majd az Arena Standard formátumról dobálhat majd packot. Tehát első körben majd Classic, TGT, meg az új kieg közül adhat majd, kikerül belőle a GVG.
Nem lehet majd folytatni a megkezdett NAXX játékokat. Tehát akinek nincs meg a hátlap még most szerezze meg. Én is most 3 napig itthon leszek, szerintem én is leszaladok először 1 doboz nyugtatóért, aztán nekiállok megcsinálni.

B-tag: H3lios#2825

(#44723) KaraDani válasza Kanczy (#44721) üzenetére


KaraDani
addikt

Én két hónapja azt érzem, hogy az elején nem hogy nehezebb, de talán még könyebb is, mert ha a szokásos legendekkel megyek együtt, ők még sokszor nem netdeckelnek annyira. Több kicsit a nem T1 deck. Ez most rank 12 épp, és nem érzem vészesnek egylőre. Mintha hó vége lenne a legnezebb amikor mindenki T1 deckkel tryhardol már. De lehet rosszul érzem fene tudja.

(#44724) thesound


thesound
őstag

Mivel a Standard lesz a hivatalos formátum, két évente újra és újra meg fogjuk venni ugyanazokat a lapokat, csak más artwork-kel. Nem lesz késztetés a Blizznél új mechanika kitalálására. Eltelik két év és jön az "új" 4/5 fire yeti...stb.

Egyrészről jó, hogy segítik a kezdőket, de csak sikerült kitalálni hogy csorogjon be több zsé a kasszába. A régieknek nehezebb lesz szinten tartani mert a két éven belüli kiegek lapjai kellenek, nincs ott régi lap helyettesítőnek, az új játékosnak meg két év azért csak két év amit be kell hozni.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#44725) csizi90 válasza h3lios (#44722) üzenetére


csizi90
aktív tag

Blizzard oldalról:
Will Arenas use Standard format?
Arena, along with other Hearthstone play modes, such as Solo play, Adventures, etc. are all Wild by default. With the exception of the occasional Tavern Brawl, Standard format only applies to Ranked and Casual play in Play Mode.

Can I still Play Adventures that aren’t available in the Shop?
You’ll only be able to play Adventures that you already own. If you already own at least one wing of an Adventure before it becomes Wild format only, you’ll be able to unlock and play the remaining wings using in-game gold, but not real money.

iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE

(#44726) Kanczy válasza KaraDani (#44723) üzenetére


Kanczy
veterán

A december nekem is ilyen volt, kb. tizedikére megvolt a rank 5. Januárban az első két hétben szerintem 50% alatt volt a winratem, és így nyilván nem haladtam előre :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#44727) sagem válasza thesound (#44724) üzenetére


sagem
addikt

Pontosan, ezért nem értem mi ez a hurrá hangulat:) Új lapok = lecserélik a régieket hasonlóakra, csak mivel nincs régi nem mondhatod azt, hogy xy régi jobb ezt ki fogja megvenni, vagy hogy ez tök ugyanaz ki fogja megvenni..:) Csak most meg KELL venned, nem lehet ellenni egy összegründolt paklival, mert elévül:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#44728) KaraDani válasza Kanczy (#44726) üzenetére


KaraDani
addikt

Érdekes, nekem fordítva volt, pont előző hónapban volt meg legkorábban az 5. 2 hét után már rank 1-en voltam, majdnem meglett a legend kétszer is, aztán utána elindultam visszafelé miután 4-re visszaértem abba is hagytam a fenébe a hónapra.

(#44727) sagem: Én meg azt nem értem mi baj van ezzel. Ha marad az évi két kieg, egy solo adventure egy expansion az a meglévő játékosoknak nehogymár gondot okozzon. Évente egy adventuret simán meg lehet venni lóvéért, azért évente 20$ egy játékra amivel sokat játszol nem vészes, az expansionra meg össze lehet gyűjteni a goldot simán. De ha valaki nem akarja az adventuret se pénzből, azt is össze lehet gyűjteni. Ha valaki csak napi 60 goldot gyűjt ami a daily questekkel megvan gyakorlatilag, az évente 22000 goldot farmol. Ha 3500 gold az adventure, marad 185 packra való gold ami azért valószínűeg simán elég egy expansionre. És ebben a példában cask minimálisat játszik az ember.

[ Szerkesztve ]

(#44729) h3lios


h3lios
addikt

Egyébként BB pár napja rakott ki 1 postot twitterre, hogy milyen sz.r freeze mage ellen játszani. :D Antonidas nerf: Fire Ball helyett Flame Lancet ad majd kézbe. ;]

B-tag: H3lios#2825

(#44730) gmx9 válasza sagem (#44720) üzenetére


gmx9
aktív tag

Nem fanyalogni akarok, mert örülök, hogy történik végre valami masszív változás, de kicsit gondoljunk bele mit hoz ez az update majd. Én úgy látom minden kb. ugyanaz lesz, mint eddig, csak kikerülnek adott lapok a Standard módból, de úgyis jönnek majd új erősek, amiket meg kell venni, le kell craftolni -> költeni kell rá. Ugyanúgy lesz netdeck (oké, kikerülhetetlen), oké, gyorsabban változhat a meta, gyakrabban cserélődhetnek majd a top paklik, oké, adventure lapok lecraftolhatók idővel - amik egyébként addigra már kb. semmit nem érnek - és ennyi. A wild mód nevét meg eltalálták, mert epic try hard lesz valószínűleg, szóval egy új játékos, de még egy régi is ugyanúgy szív, ha nem jobban, mert folyamatosan lépést kell tartani ezentúl.

Egy random paklis mód a tavernen belül rendben lenne, nem látok más esélyt arra, hogy ne undorral hagyja ott a játékot az, aki bekapcsolódna. És akkor még nem is kéne cserélniük hetente, hanem elég pár havonta valamit kitalálni.

- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

(#44731) F-ECT$ válasza gmx9 (#44730) üzenetére


F-ECT$
titán

szóval egy új játékos, de még egy régi is ugyanúgy szív, ha nem jobban, mert folyamatosan lépést kell tartani ezentúl
A lényeg, hogy az új kevésbé fog szívni.

@KaraDani: kérdés, hogy marad-e az évi 2 kieg, ami már most is inkább 3, mint 2, ha az idei évet nézem:
-Március BRM
-Augusztus TGT
-November LoE
És ez még gyorsulhat, illetve, mint írtam is, több lap kell majd a packos kiegből, mint eddig.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#44732) F-ECT$ válasza sagem (#44727) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha gyorsabban jönnek a kiegek, mint eddig, akkor egy idő után valóban kell majd pénzt is ölni bele, amit most nem kell egy régi játékosnak.

Viszont cserébe nem kell az új lapokat az összes régihez balance-olni, így elvileg szabadabban tervezhetnek. Szerintem az nem, vagy csak 1-2 lapnál várható, hogy a régi helyett behoznak egy tök ugyanolyan újat.

Dive ever, work never.

(#44733) csizi90 válasza F-ECT$ (#44732) üzenetére


csizi90
aktív tag

Mindenesetre a Priest-nél lesz mit pótolni az új kiegnek:
Lightbomb, Velen's Chosen, Dark Cultist, Vol'Jin, Shrinkmeister, Light of the Naaru

[ Szerkesztve ]

iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE

(#44734) h3lios válasza csizi90 (#44733) üzenetére


h3lios
addikt

Rouge-ból is csak és kizárólag a Malygos verzió lesz használható, az pedig vagy nyer, ha feljön a goblin, vagy veszít, ha nem. Raptor Rouge sosem volt jó, a Mill pedig halott a 2 lord és 2 healbot nélkül.

Megint a Face Shaman jár jól, mert 2 lapja esik ki, amit simán lehet pótolni akár 2 knife juggler berakásával. És még úgyis bőven jó deck marad. Trump pont most nézi át miből mit lehetne kihozni.
Viszont a Paladin és a Priest eddig a legszarabb. Dragon Priest még talán működhet, de oda is kell a 2 velen's. Lightbomb nélkül pedig szerintem esélytelen a dolog. Arról nem is beszélve, hogy a dragon priestnél unalmasabb paklit kitalálni sem lehetne. :(

B-tag: H3lios#2825

(#44735) F-ECT$


F-ECT$
titán

Azt felejtitek el, hogy át lesznek dolgozva a basic és a classic lapok is, valamint jön egy új kiegészítő is addigra.

Dive ever, work never.

(#44736) Dantenero72 válasza saen (#44640) üzenetére


Dantenero72
aktív tag

Else hiszem :'D Nah kiváncsi leszek mert eddig egy Blizz játékba se valosult meg a behirdetett balance...

(#44737) ThySoul


ThySoul
senior tag

A Naxxot mikortól nem lehet megvásárolni? ( két szárny van belőle, de akkor nekiesnék gyorsan...)
Gondolom, utána pénzért meg lehet venni...

(#44738) DaveNo1 válasza F-ECT$ (#44735) üzenetére


DaveNo1
veterán

Legalább teljes áron lehet majd törni egy csomó lapot :C

You are not prepared.

(#44739) ígyvanferi válasza h3lios (#44734) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Teljesen feleslegesen téped már megint a szádat, mert ahogy F-ECT$ is írja, belenyúlnak a basic, classic lapokba és jön egy új kiegészítő.

[ Szerkesztve ]

(#44740) Prof válasza ígyvanferi (#44739) üzenetére


Prof
addikt

Hiszi a piszi, elmult 1 evben kb semmit nem balancoltak. 1 ingyen lapot megnerfeltek aztan csokolom.

A standard mod krealasanak a lenyege, hogy ne kelljen semmit balancolniuk es megtobb profitot csinaljanak.

Az uj jatekosnak nem 1500 dollart kell kolteni csak majd minden evben 1200-at lol, nagy segitseg ;]

[ Szerkesztve ]

(#44741) #75376384 válasza ígyvanferi (#44739) üzenetére


#75376384
törölt tag

Az azért megvan, hogy egy olyan cég fog "belenyúlni" aki nem a változtásokról híres? El lehetne kezdeni sorolni, hogy milyen anti aggro lapok esnek ki és a két felkapottabb aggro deck (huntard, shaman) ezzel szemben mennyit veszít csak. Nekem ez az egész nem tűnik másnak, mint egy hirtelen jött ötletnek. Mivel nem kevés problémás lap van gvg-ben is. Vagy bármi magyarázat van arra, hogy kiadnak igen komoly mech szinergiás lapot (gorilla) majd kiteszik az összes jobb mechet?

(#44742) zws


zws
senior tag

Szerintem ez az egész "újítás" csak vakítás. Előadják, hogy mennyire szeretnének kedvezni az új játékosoknak (mivel azok lehet költenek még) és közben amit a kezdőknek adnak, elveszik a régiektől mivel ők úgy se költenek már annyira. De majd kiderül minden ha bejelentik, hogy miket változtatnak és milyen lapok jönnek.

(#44743) DaveNo1 válasza #75376384 (#44741) üzenetére


DaveNo1
veterán

A huntard special a teljes early gamet, shaman nem veszít szinte semmit.

You are not prepared.

(#44744) saen


saen
veterán

Némi gondolkozás után a következőt gondolom:
-a standard lesz a versenyformátum, így Blizzard csak ezt próbálja meg balance-olni
-a wild szépen lassan játszhatatlan lesz, nem azonnal, de idővel, miután minden lap megmarad, így folyamatosan egyre jobb early game lesz, illetve a nagyon durva lapok is örökre benntragadnak, ezért a balance, még a mostani is, sokat fog romlani
-régi dolgokra szerintem ezért nem érdemes pénzt költeni már, bár bezúzni se feltétlen, hisz az elkövetkező adventure-ök heroic módja tudja majd őket használni
-deck slot: miért csak 18? Ez hatalmas öngól, simán lehetett volna több is, a wild miatt újra megindul majd a sírás, hogy most több pakli kell, mint régen és most se elég a hely
-szerintem így mégkevesebb nerf lesz, arra fog Blizzard hivatkozni, hogy az idő úgyis megoldja a problémákat
-a köv kiegészítő minden eddiginél nagyobb változást fog hozni, nemcsak az alapkártyák újra balance-olása miatt, hanem a legerősebb adventure és expansion eltűnik a standardből, ami hatalmas űr lesz és az új kieg lapjai is újak lesznek, ennyi változás egyszerre még sosem volt a játékban
-az elején viszont golden hero-t farmolni könnyebb lesz, hisz az alsó rangokat mindkettőn könnyű lesz megcsinálni, néhány extra wint gyorsabb lesz begyűjteni
-az elején szerintem a legend is könnyebb lesz, mert meg fog oszlani a játékosok a két ladder között

(#44745) thesound


thesound
őstag

Lesz itt még majd wild meg standard aréna is idővel.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#44746) oba


oba
addikt

Na... jelentem megtört az átok... kb. 60-70 classic pakk után nyitottam egy embertelenül übermegakirály hiperszuper legendást... [link]
Fuck you blizzard... seriously.

(#44747) ígyvanferi válasza #75376384 (#44741) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Jó, továbbra sem tudjuk, hogy mi lesz, se te, se én. Illetve még mindig jön egy új kiegészítő 100+, vagy mennyi lappal.

(#44748) saen válasza oba (#44746) üzenetére


saen
veterán

Elárulom, hogy nekem a harmadik legendem ez volt, illetve az első golden is...

Utóbbi 4 vagy 5 napban 1x nem kaptam meg a warrior/rogue küldit, egyiket se játszom, de most elegem lett, megcsináltam. 2-4-et mentem rogue-gal. Hogy én mennyire nem bírom ezeket a mostani rogue deckeket, de legalább holnap nem kaphatom meg ezt újra :) Egy jó dolog lesz a standardban, lesz esély valami teljesen új rogue deckre, ez az olaj nekem nagyon nem jött be.

(#44749) Tyler Durden válasza saen (#44748) üzenetére

Próbáld a raptort, én nekem is 5 win ill 3 win van rugóval, ezzel a raptor verzióval eddig 3-1.

Szerk: már 4 (:

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#44750) saen válasza Tyler Durden (#44749) üzenetére


saen
veterán

Már kész a küldi, nem kínzom magam :) Druidával visszamentem 10-re, hiba javítva.

Egyébként potyognak a nyilatkozatok, druidával történni fog valami, már eleresztett BB egy olyan kommentet, hogy a druida a jövőre nézve aggodalomra ad okot. Szóval a combó tuti nerfelve lesz, már csak az a kérdés, hogy hogyan.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.