Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70116) mephi666


mephi666
nagyúr

na itt az elmúlt hét gányolása-tákolása, amivel 10 perce lettem kész :D

szóval volt ez a kb 50x80-as beépített szekrény, amibe évtizedekkel ezelőtt egy ótvar polcot tákoltak... kiszedtem a tetejéből pár szintet, hogy hátha elférnek a horgászcuccok, de a bottartó már nem fért el és amúgy sem volt gazdaságos így a helykihasználás... gondoltam kibontom az egészet a p*csába és méretre vágok bele pár lapot az igényeim szerint... polcot kiszenvedtem, akkor jutott eszembe, hogy másik lakás burkolása után maradt ki frankó járólap meg csempe: veszek kb 2ezerért 5kiló ragasztót meg 1kg fugázót és megpróbálom leburkolni :) jobban megvizsgálva láttam, hogy linóleum volt a polc alatt 1 centi retekkel a tetején, amit kiszaggattam ...majd totál kezdő burkolóként leragasztottam a csempét csütörtökön, tegnap pedig fugáztam ...szépen, mint az ökörhugyozás... (a fal meg a padló is görbült minden irányba, csak tartottam a szintet) ...ma pedig belevágtam 4 polcot 2db 120x50-es lapból ...ez még közel nem a végleges elrendezés, csak beledobáltam mindent, ami a kezembe akadt :)

+1: ha már volt csomó leeső anyag a retkes polcból, hét közben vágtam belőle egy virágtartót az erkélyre

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.