Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Adott egy gipszkarton álmennyezet, ami el lett rontva. még festés előtt rendbe akarom hozni.
-rossz a magassága, pont nem elég a 10cm-es direkt függesztő, ezért hiltiszalagot használtak.
-nem szakszerű: hiányzik a párazáró fólia, műanyag dűbelekkel rakták fel. A falon kevés, lötyögős csavarral van felrakva az UD profil.Gondoltam újraépítem, már le is bontottam a lapokat. (én + egy T léces segéderő + a fejem búbja, hátam közepe stb.)
Kb. 8cm-es magasságú lenne direkt függesztőkkel.
1. Az acél beütőéket a betonkefnibe, vagy a vasbeton E gerendába szokták befúrni?
Azt azért én is tudom, hogy nem szabad a gerendát megvésni vagy fúrni, de a kefniben tényleg nem tartott semmit, mutatták, erre hivatkozva annó műanyag dűbellel rakták fel.
A többi helységben az E gerendába lett befúrva...Gyakorlatban hogy szokták? Milyen fúróval fúrják a kefnit, hogy ne menjen szét és utána tartson is a beütőék?
2. CD profilok távolságának. 50cm OK? (12.5mm kartonhoz)
3. vízszintezés, hogy érdemes a CD profilokat vízszintezni? Az OK, hogy bedugom az UD profilba és vízmérték, de hogy ne legyen hullámos kereszt irányban se, van valami jó tipp?
Bruhe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Peugeot, Citroën topik
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851