Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Peugeot 206 ECU javítás (beázás).
Kissé kockázatos a dolog, mert kívülről minden OK-nak néz ki, de egyfelől ott voltak a parajelenségek, megmagyarázhatatlan tünetek, másfelől az, hogy mi van ha nem is az ECU-val van baj. (előtte minden olyan alkatrészt kiszereltem és bemértem, amire hibakód utalt: MAP szenzor, elektromos gázpedál, elektromos fojtószelep egység)
1. gyárilag úgy volt kiöntve, hogy lyukas a csatlakozó alatt (persze ez csak szétszedés után látszik...)
2. idővel az alumínium ház felületén a korrózió nyomán nedvesség került az átlátszó fólia alá
3. fólia leszed, tisztítás alatta (kefével vízzel és féktisztítóval), szárítás sütőben 70 fokon
4. ideiglenes összerakás próbakör,
5. egy hét teszt üzem, minden rendben.
6. ház tisztítása, citromsav, smirgli stb.
7. semleges szilikon tömítővel az átlátszó fólia körbetömítése, a csatlakozó alatt is. csavarok körül is.
8. tettem MX4-es hővezető pasztát az injektor meghajtó IC alá és a gyújtótrafó meghajtó IC alá is!
9. összerakás után a doboz és panel közt is körbetömíteni, aztán az egész hátulját, különösen a csavaroknál.
10. kívülről több réteg bitumenes tömítés a csatlakozó körül (ahonnan eredetileg indult a korrózió)Bruhe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs