Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80038) pendre54


pendre54
addikt

Üdv!
Annak idején, amikor regisztráltam a Rockstarnál, egy freemailes emailt adtam meg, mivel akkor még gmail nem létezett. Most szeretném a jelenlegi freemailt lecserélni egy gmailesre, de az istennek se jön össze, ezért kellene egy kis segítség, amit előre is köszönök.
Szóval, megnyitom a profilomat, majd a szerkesztés résznél, ahol az emailt lehetne változtatni, ugye ez a felület jön be.

Ugye értelemszerűen, itt a jelenlegi email címem jelenik meg. Ha ide beírom, az új gmailes címet, majd a jelszót, és elküldöm a módosítási kérelmet, akkor pár óra múlva kapok a Rockstartól, a gmailes fiókomra egy emailt, amiben van egy hitelesítő link. Ezt megnyitva, újra egy bejelentkezési oldal jön fel, ahol az email címnél továbbra is a freemailes cím van alapból. Ha ott ismételten átírom a gmailesre, majd megadom a jelszómat, a bejelentkezésnél azt kapom, hogy érvénytelen email, és jelszó párosítás, és nem történik semmi.
Amennyiben viszont ha a freemailes címmel lépek be ezen a hitelesítő linken, akkor meg azt írjam hogy ilyen email cím, és jelszó párosítás már létezik, hitelesítve van, tehát megint ott vagyok ahol a part szakad, azaz nem tudtam módosítani az emailt.
Az elmúlt egy napban, már vagy ötször elküldtem a kérelmet, de mindig ez a szitu.
Végül megjegyezném, hogy egyszer a freemailes címmel küldtem el a módosítási kérelmet, de a freemailes fiókba érkező hitelesítő linkkel is ugyanígy jártam, ha ott próbáltam beírni az új gmailes címemet.
Például, most megint küldtem egy módosítási kérelmet, és a Rockstartól kapott emailben lévő linket megnyitva, ezt kapom:

[ Szerkesztve ]

"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.