Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#74923) Zoli Durden


Zoli Durden
csendes tag

A fórumot olvasva a következőek az észrevételeim:Régen tényleg jobb lehetett, mikor a szerveren mindenki phhu volt és ment a féktelen ökörködés. Elhiszem, hogy akiknek már mindene megvan annak már unalmas a 5000. biznisz eladásban segíteni. Én még csak 2 hónapja játszok, de még senki nem írt rám, hogy nem e segítenek eladni vagy ha nagyon kezdő akkor akár supplyzni. Amit én észrevettem szerintem a legjobb hozamot az eladásban való segítés hozza. 70.000 dollár 10 perc melóért. Kezdőknek és haladóknak is egyaránt megéri.
2 hónapja játszok, szinte naponta. Se kezdő, se profi nem írt rám hogy csatlakozzak a szerverré és játszunk együtt. Persze van kivétel, kb 3 ember rám szokott írni és ha úgy van akkor én is rájuk. De mindig ugyanaz a 3 ember.A játék részéről elfogadhatatlannak tartom, hogy nincs crew chat. Bár amit a Red dead chat rendszeréről irtok, ahhoz képest mennyország a GTA chat rendszere xDLátom van discord szoba is. Majd jelentkezek oda is, mert azt könnyebb megnyitni mint végigolvasni itt a fórumot, hogy mik az aktuális crew hírek.Én nem tudtam a kocsi szépségversenyről sem. Igaz, nem is jelentkeznék mert az elején még másra kell a pénz. Se a tenniszről nem tudtam, pedig az még érdekelt volna is.
Végezetül: én se voltam fenn az elmúlt 1 héten, mert még van egy kevés a Fallout 4ből.Persze én is hibás vagyok, mert nem olvasom rendszeresen a fórumot.Egy szó mint száz, tegyük ismét széppé a GTA phhu crewot. Én is azért jelentkeztem, hogy egy normális összetartó crew tagja lehessek (ami sikerült is) ne pedig azért hogy a nevem mellett legyen valami mint szerintem rengetegen a gtaban.
A levelet jó kedvemben írtam, ha valakit megsértettem, bocsánat.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.