Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38830) CactuS válasza TechN7ne (#38828) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Olvasd el kérlek, hogy mire válaszoltál. Senki nem kérte, hogy kérj elnézést csak olvasd el, hogy mire válaszolsz. Én azt írtam, hogy te csak leírtál egy segítséget a dobozos változattal rendelkezőknek, viszont valamiért elég forró a téma és ilyenkor mindig előjön a dobozos/digitális vita, ami nem kell a topikba, mert rengeteg offot generál. A törlésre való bekezdés előtt ott van, hogy mindenkinek, nem csak neked szólt, nem akartam még +1 hozzászólást teljesen feleslegesen a topikba.

Még egyszer, hogy biztosan tiszta legyen: semmi gond nincs azzal, hogy te a dobozos változatot veszed. Azzal sincsen, ha megosztasz tanácsokat a dobozosokkal, ami a telepítéskor hasznos lehet (sőt, akár még az összefoglalóba is bekerülhet, ha így tényleg gyorsabb a dolog). Azzal sincs gond, ha más Steames változatot vesz. Azzal van a gond, amikor egymást hergelik a topiklakók az alapján, hogy ki milyen változatot vett. Meg azzal, hogy folyamatosan szidja valaki a Rockstar szervereit, holott le van írva, hogy update/patch terén nincs a helyzet magaslatán a saját szerverük.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.