- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:24 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Akkor hát küzdj te az elemekkel a héten, hogy meglegyen, mert ez így eldöntött: neki kell, és kapja is meg!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM // -
ledgeri
nagyúr
Amióta kijött, mind a 3 héten volt az a küldi. A gyerkőcnek is meg kell tanulnia, hogy nem az az alap állapot, hogy kér és kap!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM // -
ProgenXL
őstag
"Első körben a Vapid Stanier LE Cruiser, Police Riot, és Unmarked Cruiser autók érhetők el, bizonyos kihívások teljesítésével pedig olcsóbban is megvásárolhatók, például az egyik új küldetés teljesítéséért, vagy klasszikus GTA módra 4 csillagos körözés eléréséért és túléléséért." gtaplace
Tehát elvileg 4 csillagos körözést ha lerázol az is jó.
Gunner for life -
Beerdrinker
tag
-
ProgenXL
őstag
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
Feherfy
tag
Ha ennyire kell, keress modot egy szürkébb fórumon, és oldd meg magadnak. Ne más hímtagjával verjük már azt a bizonyos csalánt.
Ez a téma nem ide való, ütközik az oldal és a közösség elveivel is. Amennyiben ez neked nem tetszik, te állj odébb. Nehogy már egy egész topik alkalmazkodjon hozzád, hogy még mi ignoráljunk. -
Laraxior
titán
Jah, ki is lettem tagadva, mert el mertem fogadni, azt a röpke 100 milliót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem kell semmit se csinálni, csak felmenni publicba, aztán várni amíg jön az ember. Utána elég egy helyben maradni. Dől a lé.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De itt nem szeretik ha erről beszélünk. Megosztja a csapatot. Már hogy van aki elmondja, hogy kap, meg van aki csendben magába tarja, de mindenki elfogadja
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel." -
szTotyy
őstag
Hali!
Az a baj ezzel, hogy most te elkezdted a pénzkunyerálást, amin biztos mindenki túl tud lépni.
De rajtad fellelkesülve holnap majd újra érkezik egy ember ilyen kéréssel, aztán utána még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy, majd még egy.... -
.LnB
titán
Én is nemrég kezdtem el újra végignyomni a sztorit. Már a vége fele tartok. Aztán gondolkodtam is, hogy nekiállok az online résznek mert anno a megjelenéskor nekem nem jött be és nem nyomtam.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
.LnB
titán
-
SRII
őstag
SoClubba több felhasználó is regisztrálhat, egy azon játékról?
valahogy nem jött be ez a világ, igaz első gta játékom, de nekem nem fekszik, kinek a pap kinek a lánya ,ugye túl adok rajt olcsó nem kell ezért kérdezem a regisztrációs dolgot.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!! -
CtiveR
tag
-
yozsee11
aktív tag
Nekem az is elég lenne, hogy ha a mission-ök nem lennének ennyire szkriptelve, hanem random jelenne meg az ellenfél, random számban, nem mindig ugyanott és ugyanannyian és a cél is ne mindig ugyanott lenne, hisz végülis tökmindegy hogy Madradzo-hoz kell vinned vagy mondjuk a tópartra vagy belvárosba, vagy reptérre... És így lehetne variáció, ha hosszabb az útvonal több ellenfél jönne közben pl.
Origin/Steam/UPlay: yozsee -
INMOTEP
őstag
-
kisza25
félisten
-
gali777
őstag
-
kisza25
félisten
-
breakout123
aktív tag
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
Edem05
őstag
-
csabi0805
senior tag
-
Kaci84
őstag
-
Saccco
nagyúr
-
yozsee11
aktív tag
-
gali777
őstag
-
MPowerPH
félisten
-
JackFeryll
őstag
-
sixpak
nagyúr
"Még az ESET-et rakom át game módba..."
Erről jut eszembe, hogy nekem még vírusirtó sincs a gépen.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez így helyes és mindenki törölje le a f@szba, de nekem felesleges.
Havonta egyszer futtatom a Malwarebytes free verzióját és ennyi.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/ -
Puma K
nagyúr
Tehát ez inkább szoftveres mint sem hardveres probléma.
Nem tudom mikori a Windows-od, meg a többi adattárolódat mikor formáztad le teljesen utoljára, de én nekiugranék ha ilyen problémával találnám szembe magam.
A fontosabb adataimat 8 és 64 GB-os pendrive-okra meg a laptop szabad 400 GB-jára ki tudom menteni gyorsan (a 2 gépet LAN kábellel összekötöm és úgy másolok) szóval nekem ez nem lenne nagy mutatvány.Továbbá a gépet szinte csak játékra használom (meg néha videót vágok-renderelek) azokat is biztos forrásból beszerezve (Steam, origin, uplay), így nincs semmi felesleges program a gépen.
Nekem is fent szokott lenni egy rahedli játék mint sixpak-nak is. Most pl 50 van fent csak Steam-en (pár napja töröltem egy adagot), de bármelyiket is indítom el nincs semmi problémám órákon át amibe a GTA is beletartozik.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘ -
pendre54
addikt
Üdv!
Ezek a hibák valahol a játékban vannak kódolva, és nem kártyaspecifikus. Nálad a 970-essel jönnek elő, nálam a 960-as produkálja ugyanezeket, de a játék megvásárlása után még egy hónapig 750Ti-s kártyám volt, és ott is visszaköszöntek ezek a hibák. Erre a d3d-init-es hibára rákerestem a neten, sok fórumon foglalkoznak vele, és bár tény, hogy a panaszok többségét Nvidiás kártyások írták le, ez egyik SC-s fórumon ahol kb. 700 db bejegyzés született a témában, ott AMD-s R9 szériás kártyások is jelezték a gondot.
Egyébként nálam is ugyanaz a helyzet, hogy az összes többi telepített játék vajsímán fut. (BF4, AC4, Watch Dogs, vagy a 960-ashoz kapott The Witcher 3)"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw -
cyberkind
félisten
-
Assimilator
őstag
-
sixpak
nagyúr
Elhiszem...véleményem szerint a dolog legkevésbé sem hardverfüggő, inkább a feltelepített programok miatt jelentkeznek ezek a hibák sokaknál, játéktól függetlenül.
Mással nem tudom magyarázni.
Nekem mindig tök kopasz a gépem, Steam, Origin, Uplay, de csak 60-70 játék van telepítve.
Emellett egy rakás fotó, családi videó és ennyi.
De nekem soha nem volt gondom a játékokkal, bármilyen hardverek is voltak a gépemben.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/ -
peter9228
aktív tag
-
gali777
őstag
-
gali777
őstag
-
törölt tag
A zenék nagyon viszik a GTA sorozatot. Nem is értem ( na jó de) azokat akik sajátot raknak be. a GTA a saját
rádióival az igazi.Nem tudom elképzelni a Vice Cityt Folks of seagull - I ran nélkül, vagy a V-t Franklinnel kocsikázva Jay Rock - Hood Gone Love -zenéje nélkül. ezek így hátborzongatóan jók.
flasback FM - Rush Rush GTA 3, nemzetiségi rádiók minden részben, beszélgetős FM-ek

-
Carvus
senior tag
-
Carvus
senior tag
-
StarKiller89
senior tag
semmit az ég világon nem módosít a dlc unlocker, a célkereszt meg azért lett más, mert annak a beállításait alkalmazta, aki feltöltötte az unlockert ennyi... kevesebb fps? nem hiszem...
mellesleg elég egyszer elindítani a játékot ezekkel a fájlokkal, utána visszarakhatod a sajátodat akkor is aktív marad a dlc| Samsung Galaxy S23 | -
Malibutomi
nagyúr
-
pendre54
addikt
Üdv!
Az általad emlegeted hibákkal kapcsolatosan egy-két saját tapasztalat. Nálam is az esetek 80 %-ban az "Err-gfx-d3d-init"-es xarság jön elő. Ezzel kapcsolatosan én is próbáltam a neten ajánlott dolgokat meglépni. A DX 10, vagy DX10.1-re való átállás annyiban bejőtt, hogy amikor így futott a játék, ez a hiba nem jött elő, viszont a síma exe hibás leállás többször is.
Megoldásnak írták, hogy DX 11 alatt célszerű kikapcsolni a beállításoknál a Tesselation-t, mert ez is bekavarhat, illetve segíthet a játék ablakos módban való futtatása. Kb. két napig próbáltam így, tény, hogy nem volt probléma, de ezt az ablakos nézetet az istennek se tudom megszokni, meg nyílván ne ez legyen már a megoldás a problémára.
Aki Eset vírusírtót használnak, a játék indításakor feltétlen kapcsolják be a játékos üzemmódot, mert tapasztaltam, hogy amig nem volt belőve, egy -egy kifagyáskor azonnnal megjelent egy-két másodpercre az Eset sárga háromszöges, felkiálltójeles hibaüzenete. Most, hogy pár napja minden egyes játékindításkor bekapcsolom, szintén csökkentek a random kifagyások. Elvileg ez a mód letiltja az előreugró ablakokat, felfüggeszti az ütemezett feladatokat, stb."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw -
gali777
őstag
-
gali777
őstag
-
gali777
őstag
-
pendre54
addikt
Üdv!
Spotify letölt, keresőbe beírod, hogy melyik rádió zenei anyagát keresed, és utánna mehet a music. A Spotifyon egyébként elérhető a teljes kb. 44 órányi zenei anyag jó minőségben.
Én a qBittorenttel is szedtem le anyagokat, de ahhoz kell valami normális zenei lejátszó progi is, én a Foobar 2000-et tettem alapértemezett zenei lejátszásra. Amúgy én már saját rádiót használok a játékban, egy pár száz megányi cucc van bepakolva, itt egy kis kínálat belőle.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw -
Freddycom
őstag
-
Saccco
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
steeel35
tag
-
jonnyjoker01
veterán
-
Reaper
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
-
BigBlue69
őstag
-
pendre54
addikt
Üdv!
Én ugyan még nem vettem részt ilyen futurisztikus utazásban, de tegnap azért ért egy kismeglepi. Belépek a multiba, ugye alapból a lakásomban találom magam. Ez tegnap is így volt, csak szemben találtam magam egy ismeretlen fazonnal, aki sétálgatott a lakásban. A neve nem volt kiírva. Na, mondom a magántulajdon az szent és sérthetetlen, megpróbáltam kilökdösni a lakásból, ami ugye nem egyszerű, mert se bunyózni, se fegyvert elővenni nem lehet. Néhányszor nekiszaladtam, mire felborult, és most jön a lényeg, kigyulladt és szépen elégett.
A gond csak az lett, hogy a lakás is el kezdet égni. Akár merre mentem a lakásban, jött utánnam a tűz, még az emeletekre is, szóval fullra kiégett a lakás.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna képet nem tudtam lőni, mert nem volt olyan monitorozó progi épp elindítva amivel lehetett volna, a PrintScreen meg valamiért nem működik, csak nagy feketeség látszik a vágólapon."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw -
kisza25
félisten
első GTA-d
ez az egyetlen játék ami miatt mindig hajlandó voltam gépet fejleszteni, a GTA 1-el kezdtem, természetesen a 2 sem maradt ki, mondjuk azokkal csak elvoltam, de a szerelem gta3-al kezdődött, majd vice city és onnantól nem volt megállás
mondjuk gta5-re kicsit megsértődtem, hogy konzolhoz képest 1,5 évet kellett várni, de végül azért csak megvettem
Alfa Romeo Giulietta Sprint -
YM
senior tag
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
tomas51
senior tag
-
tomas51
senior tag
Úgy ahogy mondod!
Megoldottam az sli hibát!
Vissza tettem az első GTA V drivert és azzal szépen vissza állt a rend, mivel közbe a játékot is módosították így nem megy fel az fps semmilyen körülmény közt 60fölé, de hozza a megjelenéskor lévő teljesítményt!Most kimentem a GTA 5 profilt az első ready driverből, aztán fel teszem a legújabbat és kicserélem a korábban kimentett profilra a legújabban lévőt így elviekbe azt a profilt fogja használni az új driver, jelzek mire jutottam.

Ezt csak azért csinálom, mert Witcherezni is akarok közbe.....
-
MPowerPH
félisten
-
spanglee001
addikt
-
tomas51
senior tag
Szia.
Én 970 SLI-vel játszok, de nem tudom mi történt mert utoljára (tegnap) mint ha elfelejtette volna, hogy kettő kártya van benn.
Szinte több az fps egyel mint kettővel, az elején amikor megjelent elég komolyan futott szép fps számokak hozva.
Ezek a buzik szerintem valamit variáltak az utolsó nv driverbe, valamit elbasztak, nem csodálkoznék ha direkt.
Az NV fórumba van is egy ilyen kérdése valakinek, hogy lehet több fps egy kártyával mint kettővel.
Megpróbálom az első game ready drivernek az sli profilját betenni az újba. -
kisza25
félisten
-
Carvus
senior tag
-
Chereiose
addikt
-
MPowerPH
félisten
En irtam nekik a cheaterek miatt jo par napja. A penzeszsakosokra nem tertek ki, de mivel az is cheatnek szamit, es eddig is buntettek, gondolom ezutan is fogjak. Olvastam egy masik valaszban errol, hogy ha valaki penzeszsakot dob rad, akkor kell jelenti a rockstarnak, es nem lesz kovetkezmenye. Ha nem tetted, akkor meg vagy eszrevesznek, vagy szivas van.
mod: Az a baj, nem ez a jellemzo... Sajnos a tobbseg siman elmegy odaig, amig Ti is, es az meg csak a torony elso szintje.
Don't Tread On Me -
cyberkind
félisten
-
spanglee001
addikt
-
spanglee001
addikt
-
fuvi
senior tag
-
kisza25
félisten
-
yozsee11
aktív tag
Kedden mikor játszottunk közben a másik monitoron ment a stream egy ideig és én nem vettem észre, hogy akadozna, folyamatosan ment minden gond nélkül. Csak néha volt, hogy pixelesebb lett egy rövid időre a kép, de az inkább már a Twitch kódolása miatt lehetett szerintem.
Origin/Steam/UPlay: yozsee -
_András_
tag
-
cyberkind
félisten
-
INMOTEP
őstag
-
cyberkind
félisten
-
.OM.
aktív tag
-
kisza25
félisten
-
Reaper
őstag
-
törölt tag
-
kisza25
félisten
-
Reaper
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Assdak
őstag
-
r.endruu
tag
Olvasd el az nvidia guide-ját a grafikai beállításokról, biztos találni fogsz olyat amivel nyerhetsz fpst, úgy hogy nem lesz sokkal csúnyább.. 60-70nél több kéne hogy 60on maradjon stream közben. Ja meg írtad hogy 2000 kbps-el megy a stream, nyugodtan rakd fel 3500-ra, az a max Twitchen ha jól tudom.
-
cyberkind
félisten
-
bombibmw
veterán
-
cyberkind
félisten
-
INMOTEP
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
Reaper
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xbox tulajok OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valamint tudtommal a Pegasus járműveket nem tudod eladni.
(fórumra is csak akkor van időm mikor eszek, mint most, ma is már mentem egy karikát)

CactuS