Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18040) m0h0senator


m0h0senator
őstag

Sziasztok,

na akkor így 20 óra játékkal a hátam mögött 1-2 tapasztalatot megosztanék.

Kezdjük az online-al. Különböző session-ök vannak amiken egyszerre 16 ember tud rajta lenni. Session-t válthatunk bármikor ha nem misszióban vagyunk. "M" gombbal tudunk egy gyors menüt előhívni amivel finom hangolhatjuk az online életünket. Itt tudjuk beállítani, hogy kik vezethetik az autónkat (mindenki/crew/friends) ez vonatkozik szintén a voice chat ahol szintén tanácsos a crew & friends beállítás. Itt tudjuk még megadni, hogy aktív vagy passzívok legyünk. Ha jól értettem passzív módban nem tudunk harcolni de nekünk sem árthatnak ha gyalogosan vagyunk viszont az autót szét tudják lőni. Sűrűn nem lehet ki-be kapcsolgatni mert van egy idő számláló aminek le kell telnie. Célszerű apróbb kis versenyekkel/missziókkal kezdeni, hogy minél hamarabb elérjük a 12-es szintet és kell még egy high-end apartman ahonnan hostolhatunk Heist missziókat. Fejlődni kisebb missziókkal tudunk, ahol általában kocsit kell ellopni pár fegyveres elől és leszállítani az autó szalonba. Az elején, ha ellopunk egy kocsit és "haza" megyünk akkor onnantól az a mi autónk lesz. Utána ez az opció megszűnik mert akkor már neten keresztül telefonunk segítségével tudunk autót vásárolni.

Telefonunkkal tudunk intézni szinte mindent. Taxit kérhetünk (itt nem tudunk "teleportálni" mint offline), autóinkat kérhetjük ki a garázsból, Missziókat vállalhatunk, Heist-ot nem. Email-t írhatunk más játékosoknak amit játékon belül a telefonjukon tudnak elolvasni és válaszolni.

Egyelőre ennyi amire rájöttem.

Szerintem célszerű SC-n belül felvenni a barátokat, mert a menüből az online fül alatt egyből mehetünk olyan session-re amin SC-s barátunk játszik. És ma este 6 óra körül szervezek egy Heist-ot, 3 emberre lenne szükségem, mikrofonokkal. Tényleg fontos mert chat-en irogatni akció/vezetés közben lehetetlen.

An odyssey through the realm of consciousness.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.