Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87060) Bodor válasza kemcso (#87041) üzenetére


Bodor
veterán

Igen, Tulku-val fogok találkozni!
Már több találkozó alkalmával kiderült, hogy tényleg hasonló hangzást, hangképet kedvelünk, ezért mindig nagyobb súlya van a szememben a véleményednek, ajánlásodnak.
Az tény, hogy "Beyeres" hangzás, hangkép már vagy 30 éve megfogott, és talán ezért is áll most olyan közel a fülemhez a T9iE.
"azért okozott neki akkora örömöt mert a lejátszó élességét megszelídítette." Többnyire ez is igaz ( talán a marketing tényleg tartalmaz valami igazságot, hogy az AK lejátszóihoz van hangolva a füles), de nem csak ezért tetszett meg az T9iE. Nehéz leírni, de valahogy sokkal gömbölyűbb és melegebb, egyben tisztább hangja van, mint az eddig általam hallott füleseknek. Nekem nem tűnt úgy egyébként, hogy ne lenne elég részletes, viszont lassúnak sem. Ami mellette szól, hogy könnyű és kicsi, nem egy féltéglát kell a fülemben hordanom, nagyon kényelmes volt viselni, és a hozzáadott gyári kábelt valószínűleg nem nagyon kell cserélgetni, jó minőséget ad.. ( egész addig amíg mással meg nem hallgatom :DD )
W40 ársáv felett csak a te W60-odat hallottam eddig, amire ugye azért nem váltottam, mert számomra sötét a hangképe. Ebben az ársávban nem fogom elkapkodni a vásárlást, Tulku mestermunkáin túl kíváncsi vagyok a Campfire és 64Audio ( szerintem ez utóbbi eléggé túlárazott, bár nem hallottam) márkákra is, már ha meg tudom őket hallgatni, és még képbe került akkor már a Beyer Xelento is, a maga 1000€ árával...
Innen mernétek rendelni?
[link] Gondolom ennyivel nem úsznám meg....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.